Проверяват близък на Марковска за незаконни дарения

От миналата година прокуратурата работи по анонимен сигнал, в който се твърди, че близкият до Венета Марковска Георги Георгиев е получавал дарения, с цел да й влияе при решаването на дела. Това съобщи на извънредна пресконференция говорителят на главния прокурор Стелияна Кожухарова.

Обратно в новината

Коментари - Проверяват близък на Марковска за незаконни дарения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сравняват се всички дела на Марковска - страните по тях - и хората, подарили имоти (или продали такива на ниски цени) на Г.Георгиев! И то всички ще си излезе наяве! АМА ИМА ЛИ КОЙ ДА СЕ ЗАРОВИ НАИСТИНА?

Тази неугледна лелка Марковска е тава хитра гад, че се наложи президентът да изпада в ситуация, за да я разкарат, щото кокала не се пуска така лесно....

Забрави тримата здравни министъра в правителството - едната беше луда!

Всички са еднакви ама тая е с лош късмет.Всяко чудо за три дни,да си трае.

Браво на т. нар. президент! Това е достойно поведение на марионетка!

Всичко е много просто-обикновен посткомунизъм!От комунизма са всички пороци на обществото-шуробаджанащината на "другарите" нямаше равна по света,"връзкарството",изнудвачеството-също,корупцията е последица от "ръководната роля на Партията" и так даль!

Ако Марковска се окаже камъчето, което ще обърне колата на статуквото, простени да са всичките простотии дотук.

'От миналата година прокуратурата работи...' А защо доскорошният шеф на прокурорите си е замълчал след номинацията на Марковска и последвалия скандал? Ама той днес се закле, нали!

нали това му беше задачата- да замита следите - и си получи наградата ззатова

Ами как да не се закълне, нали е номинация на Роско.

Юристите са онези, които най-често нарушават и неспазват законите. А би трябвало да е обратното. Дали ще е Марковска, или някоя друга кукла на конци, все тая. Съдебната система е затънала в лайна до гуша.

А лелята търси ли нови любовници? Малко е старичка, но...

БРАВО НА ПРЕЗИДЕНТА!

Добре де, след като ни управлява цял бюлюк милиционери, не можаха ли да я проучат предварително тази разпасала се пишман-любовница Марковска. Поне малко полза да има от тия куки! Трябваше ли от Брюксел да им размахат пръст, за да започне целия този цирк, на който сме свидетели.

естествено са я проучили иначе нямаше да я предлагат. От действията на Цветанов си личи, че това е нагласена работа. В други случаи той дава пресконференции в стил "ние ги хващаме, те ги пускат", сега ни дума, нито нищо... Това е 100% разработка на някоя 3/4 буквена служба.

Не знам виновна ли е в нещо Марковска, или не е, знам обаче друго, днес всички наблюдавахме как президента на герб погази Конституцията! Да ви припомня, че сме Парламентарна държава и освен съда никой друг не може да каже кой е виновен или невинен.Тази жена я избра Парламента-това е, да са я проверявали, да са разследвали преди да я предлагат за конституционен съдия. Няма дело срещу нея, не е осъдена, не излежава наказание, имало анонимки, имало писмо от прокуратура и това е, нищо повече! Главният виновник не е Марковска, а тези от герб, които са я предложили, без да са абсолютно сигурни в безупречността на репутацията й. Вторият виновник се нарича Росен Плевнелиев, който грубо и в противоречие на Конституцията спря полагането на клетва на избраната от Парламента за съдия Марковска.

Добре де, тази ситуация не е ли аналогична на ситуацията, когато парламента приеме закон и президентът му наложи вето. Нали така 3-те власти си упражняват контрол една на друга. Според мен тези фишеци за погазване на конституцията ги пускат материално заинтересуваните от избора на съдийката. Президентът едва ли го е направил без да се консултира с юристи...

Та чие предложение е кандидатурата и?

Браво на Президента. Интелигентен и достоен ход!

Само така изглежда на първо четене.