17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Години анархия обезбългаряване и цигани-зация . А ние работим и плащаме данъци....

Торовете поскъпнаха драстично. И тези хора събрали малко пари за да си купят торове и за по-удобно ги сложили в чували. Едни човек си държи златото в чекмеджета, други хора го държат в чували, ами кой каквото има. Каква новина е това и какво мидиите искат до докажат с това ???

БРАВО.

А ръцете на заловените "светеха" ли от външна страна при ареста? За една бивша кметица питам!

Какви данни само! "При претърсванията разследващите са открили огромно количество пари и злато, напъхани в чували. В товарен автомобил са намерили химически вещества, използвани за наторяване в земеделието." А на мен това ми прилича на полицейска оборка на налично имущество в нарушение на Конституцията. Но нека си припомним как едни хорица в продължение на 30 години подкрепяха БСП , после ДПС и ГЕРБ и как продаваха гласовете си и се стигна до там, че да бъдат обирани. Просто куките са надушили кинти и са ги цунали!

Рашкооооо? Рашко ТаРашков Дамаджаната там ли е.? Най-накрая се откриха някакви чували с пари!

Старата песен на нов глас, разбити престъпни групи, спец акции, претърсвания и иземвания но ОСЪДЕНИ и ОТНЕТО ИМУЩЕСТВО пак няма. На това му викат "промяна".

Обърнете се към проКУРатурата!!! Ааа, ама там промяна няма...

Как торовете могат да бъдат свързани с огромно количество пари кеш???

Ааа, къде го чукат, къде се пука! Те цигари турсили, чували с пари и злато намерили... :) :) :) че и малко изкуствени торове..

добре звучи спецакция без спецпрокуратура нали

Става дума за организирана престъпност. Борисов. Който е много наясно по въпроса, защото е бил и от двете страни в борбата с нея (всъщност винаги е бил от едната, но в един момент го пратиха да претендира, че е от другата…) неведнъж е казвал, че в България няма престъпна група без свои хора в просуратурата, МВР, службите, политиците! Хайде сега да видим кой ще познае кои са “хората” на тези? Например дъ кого вислите, че са гласували тия на изборите? Защото да го кажем и това в прав текст - да които тези и хората им са гласували, тези също са от тази ОПГ! Тоест - плачат за проверка, разследване и конфисказия! Ако имахме истинска прокуратура, а не опъваща чадър над организираната престъпност!

Няма мафия, която да е без връзки с държавните структури. Ако няма такива връзки, няма да е мафия, а ще е банда.

не намериха ли някакави пари напъхни в джобове.

благата тия променливите!

торове..сливен.. дали, дали пикото има общо :D

Аве взеха 2 чувала и голем праз? Имам още 20 заровени в задния двор Дреме ми Пабло и той копаеше , тук там

Простотии за отчитане на дейност , що не идат да правят обиски на ДогаН , на Делян Мамин или други такива крадци !

"В товарен автомобил са намерили химически вещества, използвани за наторяване в земеделието." т,е, "Намерили са един камион с фъшкии"? А има ли и нехимически вещества?

Е кво от това ще им ги върнат

Трябва да има връзка с базата в Ново село. Бизнес както обикновено (Ирак, Косоео Украйна)

Вкарват разни препарати и торове от Турция нелегално защото са забранени в Европа . Канцерогени като ДТ и т. н.

ДДТ

Това е дело на коалицията, а не чекмедженца. Да го духат старите управляващи

Най-после добра новина от месеци

ли има доказателства?

Това е и негово участие за изграждане на 29тата тоалетна

"В товарен автомобил са намерили химически вещества, използвани за наторяване в земеделието." Това е новото злато и скъпоценност в условията на недостиг на ресурси :)