Коментари - ДСБ: Сидеров е бил хващан с белязани пари | Днес.dir.bg

ДСБ: Сидеров е бил хващан с белязани пари

Срещу лидера на "Атака" Волен Сидеров е водено наказателно дело за изнудване през 1984 година.

Обратно в новината

Коментари - ДСБ: Сидеров е бил хващан с белязани пари | Днес.dir.bg

Коментари

Че кой се учудва от това?

Ген. Атанасов да не използва политическото си положение за саморазправа с политическите си противници с подобни евтини клевети, а да каже какво прави в бърда на държавната фирма Информационно обслужване? Помогнал ли е да се създаде нужния софтуер за избирателната ни система, че България е единствената страна в ЕС, която няма нужния софтуер и това се използва за фалшификация на изборните резултати от партиите. Или е там за топла заплата и да се добере до личните данни на политическите си противници и плете компромати? Да не бъде съден един ден за политическа корупция и злоупотреба с парите на данъкоплатците!

Генерал Атанасов генерал ли е?

Почвам вече да приемам на сериозно Сидеров Много взе да ги е страх от него бе сега осатва да изкарат че акто е бил в седми клас е преписал на класно по математика

браво - "JACKI" каза го!!!

Евтини игри на ДСБ. До сега подкрепяха ГЕРБ, сега видяха некадърното му управление и бягат да си спасяват кожите, да не би утре да бъдат обвинени заедно с ГЕРБ, сега се правят на опозиция. Сега плетат евтини компромати и кошници задкулисни споразумение с БСП и ДПС да сурнат ГЕРБ, БСП да се върне на власт, но непременно (с фалшификации) да им осигури място в Парламента за имунитет на Костов и лъвовете му. За промяна на избирателната система, ДЕполитизирането и, изкарването и от ръцете на партиите , т.е за демократизирането и прекратяване на посттоталитарното и състояние дума не продумват. Идея за България- алтернатива на статуквото

Евтина лъжа на маргиналите от ДСБ с цел рабиване на мнозинството на ГЕРБ и АТАКА.

Проблема на Сидеров не е крадения фотоапарат от преди 25 години, а това че си плю на лицето и стана казионна марионетка. Цялото ДС да работи за него пак му е спукана работата. Крайно време е една нова сила с ясни идеи за зачеркване на прехода да поеме контрола. С всичкото следващо се разследване на приватизацията, извънредно законодателство и конфискуване на незаконно придобитото имущество, т.е. на поне 80 % от икономиката...Може да се започне със следните текстове :...обявява приватизацията за нищожна, всички последващи разпоредителни сделки с активи също....лицата трябва да докажат произхода на имуществото си /презумпция за виновност/....в 3 месечен срок се извършва одържавяване, без обезщетяване на старите владелци на неправомерно придобитите активи....забранява се концесионирането и частното владение на естествени монополи...и т.н.

Jack, ДС на Сиидеров не е по малко от ДС на ДСБ. Така че различавай бялото от черното

Опозиция която се занимава само и единствено с компромати, оставки, клевети и инсинуации пиши я умряла за избирателите.

ХВАЩАН, но не ОСЪЖДАН... значи - НЕВИНЕН! Това, че е бил обвинен в нещо не го прави виновен - щом не е стигнало до съд.... човека е невинен. И никой няма право да го нарича "криминален", "престъпник" и така нататък....

То е ясно, човека си е търсел отнетите финансови интереси, и правилно е постъпил. Сега търсят кал под ноктите му. Ясно е, делото е прекратено защото ония е нямало как да го спечелят, и са му оставили парите. Евала на г-н Сидеров, защитил се е достойно.

Вероятно историята е напълно истинска,но как се отърва и срещу какво? Не би се изнасяла от ДСБ в публичното пространство,ако нямаха съответните документи. А и не е ,първият гаф на въпросното лице. Освен,че опозори и дискредитира Атака...

Големият националист и патриот В. Сидеров - дали някога ще влезе в скандални отношения с другите партийци в името на увеличавнето на доходите, демек жизнения стандарт, като инструмент за биологическото ни мултиплициарне? Додеяли са ми и новините за, и проблемите на партийните другари.

Сидеров е срам за всеки разумен и интелигентен народ.

нито сте интелигентен,нито разумен народ-вие сте гнусни плевели с претенции за нещо друго!нискочели роби-кенеф на Европата -още не сте ли го разбрали?

Любо,прав си,но аз искам да попитам КРАВАТА,каква е марката на фотоапарата дето го е взел Сидеров през 1983г? Дали не е искал да снима тогава другаря милиционер Атанасов в парадна униформа?

Как може да има толкова умопомрачени хора. Много ясно, че е истина. Нормален човек само като погледне Сидеров му става ясно, че е психопат. Толкова му клoпа дъската, че нищо чудно вибрациите от това клопане да се предизвикали земетресението днеска.

Нормалните хора само да прочетат писанието ти и разбират,че си ,,умопомрачен и ти хлопа дъската от което е станало земетресението в София,,/ цитат на hristo/

Българите от чужбина масово гласуваха за ГЕРБ и АТАКА; Това,че сега се лее помия, показва как червената олигархия се брани със зъби и нокти... Волен Сидеров си е политик от класа,с който може да се гордеем; За какви магистрали ми говорите,за какви фотоапаратчета преди 25 години - аман бе,червени лайномети такива; Това бяха скалъпени обвинения - обвинение в подбудителство към лъжесвидетелстване !!! Смях в залата - ама като все говорите за тая магистрална случка, случайно да знаете ,че това измислено дело отдавна приключи с оправдателна присъда ? Защо не стана публична тази новина ? Защо не са публични делата спечелени от Сидеров срещу десетки клеветници - като например учиндолския чалгаджия Станислав Трифонов - СЛави мултака,закриляния от мутрите злобар ?

Ако ще и в САЩ или Мозамбик да отидеш, няма да избягаш от простотията си.Българите винаги гласуват масов, за Царя, Пъдаря, БСП и т.н.

Не можеш да излъжеш народа. Хората знаят кога и как да гласуват...

Cериозно? Eто защо тоя човек е бил винаги намръщен и офанзивен да напада. Hякой е казал, че най- добрата отбрана е нападението!!! Aми като сте го знаели к а к в о доверие му гласувате??? 3аслужава ли да заема подобна длъжност??? A вероятно не е и само той....

Да не би Сидеров да се е запънал срещу ПРО-то, пък янките вече да са тръгнали с договора насам? И земетресение пуснаха, както при всяко посещение на техен военен чиновник, тръгнал за насам, за да събере подписите на БГ-пионките си, имахме днес. Сега - и компромат.

Ало, зелените чорапи...по-малко жлъч,че като се гътнете какво ще правим без вас?Използвайте форума по предназначение , а не за плюене.Казаха ви да се наведете, докато мине бурята, ама не искате , за да не ви се видят срамотиите. Сега все другите виновни...

1983 г. Зрял социализъм - за какви собствени сметки говори този генерал Атанасов.Държавата е собственик,колективът е стопанин. Указ 56 ще влезе в действие години по-късно.Генералът се е пообъркал от многобройните си теории и тези, които развива по сутрешните блокове на телевизиите.Костов също е виден теоретик на социализма и здрав практик в капиталистически условия.Би могъл да помогне на клетия генерал.... Пък и 26-27 годишна давност...Куха история.

Държавата собственик, народа стопанин.ХА,ха,ха.Абе горски, ти къде живееш?

Болен Сидеров е човек на КГБ и цялата пасмина от атака са в услуга на съветската имономическа и политическа мафия. ДПС и АТАКА са двете овчарски кучета на българската политическа и икономическа мафия. Едното лае "...това е нов възродителен процес...гяури..." а другото му приглася ".....ислямизират ни...турцизират ни...." и всякакви подобни глупости и стадото право в кошарата на мафията. В резултат парламента е пълен с бивши ДС и КГБ отрепки които работят в интерес на Путин и икономическата мафия.

Като чета някои мнения се убеждавам,че си заслуждаваме дереджето.Ако това е истина докато Сидеров не напусне парламента трябва да има ежедневни бдения,както доскоро стоеше палатката на Атака срещу министерския съвет.Ако е лъжа Атанасов трябва да бъде осъден за клевета и вече никога да не се дава публичност на неговите мнения.Господа журналисти не затваряйте темата тя е емблематична за нас.

Защо така бе, другари седесари? И вие я подкарахте като БСП-БКП. Нали Сидерров беше член на вашата партия. Нали беше и шеф на вестник "Демокрация". Или докато ви играеше погайдата беше добър. После изведнаж стана престъпник. Защо ли това до болка ми напомня за отношението на БСП-БКП към ББ, и други бивши членове на БКП, които не се съгласиха да сменят резбата (пардон, боята. Въпреки че някой в бСП смениха и резбата) и да се присъединят към престъната номенклатура. Тази история за врага с партиен билет я знаем - това е типично болшевишка история. Така става ясно че в ДСБ са се окопали подобен род хора. Всъщност самият Иван Костов е такъв. Но е доста по-умен и не се изцепва без причина. Като слушам какви глупости ги плещи Антон Кутев от БСП, направо ми става жал за симпатизантите на СДС и ДСБ. Как могат да понесат този срам че техните хора наливат вода в мелницата на БСП. Подобен срам може би изпитаха по-интелигентните симпатизанти на бСП, когато Станишко стана премиер с мандата на ДПС. Надупването на Доган, политическата проституция за жълти стотинки (то, после се оказа че май стотинките не са били жълти. и май не е ставало дума за стотинки, а за дебели пачки) наистина е повод за срам. Но патологичната омраза към бивш опартиен другар не е повод за гордост. Подобна недалновидна кампания, СДС и лично Иван Костов водеха срещу Царя. Да, успяха да го спрат да не се кандидатира за Президент. Но си натресоха агента Гоце (ако Царя се бепше кадидатирал срещу Гоцето резултатът щеше да бъде пълен разгром на бСП). След което Царят стана премиер, а вследствие на продължаващата недалновидна политика го принудиха да се съюзи с ДПС. След което за 4 години ни натресоха Тройната коалиция, начело с Доган. Ето това е резултата от действията на Иван Костов. Той самият сигурно не си е прдставял точно такъв сценарий. Но толкова по-зле за него. Защото, както е казано в Библията: "Пътят към ада е заслан снай-добри намерения" . Така че ДСБ вместо да се занимава с Волен Сидеров, по-добре е да се съсредоточи в борбата си срещу бСП. И СДС също. Че напоследък май започнаха да играят в един отбор с бившите комуняги. Нещо, което не знам как ще го обяснят на своите симпатизанти. Те са религиозни хора и познават Евангелието. А там е казано: "По делата ще ги познаете". И да не стане така че на следващите избори лидерите на СДС и ДСБ да се наложи да се кандидатират от листата на БСП.

ь краставицата съдържа 97% вода...

Благодаря за кратката хронология на политическия живот напоследък. Човек не може да не стигне до извода, че ние на избираме политици според тяхните идеи, а избираме мениджъри на политически фирми. Всяка една политическа фирма не се интересува от тези, които не работят в/за нея.

Даже да е лъжа изнесеното от Атанасов, това не променя факта, че Сидеров е боклук и враг на България. Радвам се, че се бият ДСБ и Атака. Дано взаимно да си прегризат гърлата и да се отървем от тях.

Волен е бил доносник това ви се казва

Дивотии!!! Хляб може и да няма, ама откъм зрелища го докарваме. Въпреки, че то и зралищата ни са едни зрелища... Как някой си откраднал фотоапатче преди 25 години...:))))))

А ген. Атанас Атанасов през коя година е почнал да прави кариерка за да достигне до генералитета си? И дали не е зависим от миналото си? Каквао става сега - в милата ни държавичка? Бившите комунистически пръстъпници почнаха да се олайват помежду си с "дръжте престъпника"! На това ли ще си играе господинЪТ (другар допреди 20 г.) Атанас Атанасов? Чудесно е, че разказва за стила на неговата Народна Милиция през 1984, а ще продължи ли с това, кого е обслужвала Народната Милиция? И по чия свирка са играеели 'хоро' по 'главите на народа' тези служители? Ще разкажете ли и биографиите на своите съпартийни другарите в парламента, които се представят за 'десни', а сте били в един 'ляв ешалон с тях'? Май сте твърде запотен пред тези камери? От миналото на Сидерров ли се притеснявате, или от Вашето собствено? Твърде сериозни обвинения отправяте към 'другарчето си' 'Волен Сидеров'? Явно не ви е грижа за 'десните' от ГЕРБ? и за още 'по-десните' сили до вас "ДРУГАРЮ АТАНАСОВ" /миналото.. ах, това минало! вие през 1984 къде бяхте, и какво си мислехте за бъдещето? Светлото Бъдеще с построения комунизъм,а? Сега в комунизма ли сте? Или.. в капитализма.. недоразвития?/ Абе той "Сидеров е престъпник, щото е хванат с белязани пари от милиционерите' през 1984 (25 години е давността, която се нарича как..)? От колегите, тогавашни началници и приятели на 25-годишния ви другар Бойко Борисоя? Ще заапочнат и лудите да разбират - кои са наглите в тази държава? Защото 'извън България' отдавна са ви разбрали! Използвзат Ви като пионки, с които да досъсипват Българската държава! Нали така сте свикнали .. от времената в които обслужвахте Народната милиция и БКП - Винаги БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ви е виновен. а не 'служителите на народа' - милиционерите и техните началници. Ако някой е Вербовал Сйдеров - кой е бил този, защо не кажете неговото име, защо 20 години не направихте нищо за разкриване на тези, които са съставяли досиета? Чакахте да забравят хората какво е било през комунизма ли? И кои сте били вие тогава? А такива като Волен и обикновените хорица минаваха за черноборсаджии и престъпници, защото гърбеха здраво и с кокошкарски далавери се опитваха да свържат двата края... Кой ще ви повярва на тези обвинения, като всички знааят, че схемите за следене на 'контингент' и вербовки си ги съичнявахте в това ваше любимо МВР. Нали трябваше да има 'щатни престъпници', които да обират отвреме на време каймака и да изпълняват нормата за пълнене на затворите Ви с почти безплатна работна ръка. Иначе кой щеше да ви построи евтините заводи, жилищни комплекси, пътища.. Затворници, войници, и хванати в дребни измами, опитващи се да живеят човешки хора. Сега това ли изнамерихте да измъкнете срещу Волен. Ама чудесно! Това е сериозен коз! Най-сериозния, за да направите гигантска реклама на Атака! Дали не я осъзнавате? Или си вярвате, че никой не помни вашето минало? И не съхранява Ваши досиета - господин другарю Атанасов?

браво адаш!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дрън-дрън, пълна мъгла и глупости, тъпи емоции

Прав си, как Костов ще застане до Станишката, Румен Овч., Доган и Гоце... Тези титани на политиката... и крадливата икономика. Костов изобщо не може да се мери с тях...

ЗА ТАЗИ СРАМНА ИГРА НА СИДЕРОВ СЕ ГОВОРЕШЕ В СОФИЯ ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ, ПО ВРЕМЕТО НА АТАНАСОВ. ТОВА ГО РАЗБРАХ КОГАТО ОБЯДВАХ В РЕСТОРАНТ РУБИН. ДО МОЯТА МАСА СЕ КОМЕНТИРАШЕ ТОВА. НИЩО ПОВЕЧЕ СЕ Е КОМЕНТИРАЛО ПО МЕДИИТЕ. ИЗГЛЕЖДА НЯКОЙ Е ИМАЛ ИНТЕРАС. ПРОКОРАТУРАТА И СЪДА ТРЯБВА ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА ЗАЩОТО ТОЗИ ГОСПОДИН СЕ ВРЕ ПОД КОЖАТА НА БОЙКО, НО ТОЙ НЯМА НУЖДА ОТ ТАКИВА ИГРАЧИ!ТОЙ ЩЕ ДОКАЖЕ НА ХОРАТА ТОВА!

А-А-Атанасов, по добре попитай твоят патрон сега, Костов - какви ги е вършил цели 2 години тогава преди 25 години в братският СССР, а? По негово признание: учил за пилот, ха!? А май е учил висшия кагебешки пилотаж, нали? И затова не разкри никакви досиета на агентите-доносници от ДС!? Сега се опитвате да ни ги пробутате - мухлясалите кагебешки ..номера? Ама простите пролетарии ..взеха че измряха да го ду ... знаеш!!!

Коментари - ДСБ: Сидеров е бил хващан с белязани пари | Днес.dir.bg

ДСБ: Сидеров е бил хващан с белязани пари

Срещу лидера на "Атака" Волен Сидеров е водено наказателно дело за изнудване през 1984 година.

Обратно в новината

Коментари - ДСБ: Сидеров е бил хващан с белязани пари | Днес.dir.bg

Коментари

Че кой се учудва от това?

Ген. Атанасов да не използва политическото си положение за саморазправа с политическите си противници с подобни евтини клевети, а да каже какво прави в бърда на държавната фирма Информационно обслужване? Помогнал ли е да се създаде нужния софтуер за избирателната ни система, че България е единствената страна в ЕС, която няма нужния софтуер и това се използва за фалшификация на изборните резултати от партиите. Или е там за топла заплата и да се добере до личните данни на политическите си противници и плете компромати? Да не бъде съден един ден за политическа корупция и злоупотреба с парите на данъкоплатците!

Генерал Атанасов генерал ли е?

Почвам вече да приемам на сериозно Сидеров Много взе да ги е страх от него бе сега осатва да изкарат че акто е бил в седми клас е преписал на класно по математика

браво - "JACKI" каза го!!!

Евтини игри на ДСБ. До сега подкрепяха ГЕРБ, сега видяха некадърното му управление и бягат да си спасяват кожите, да не би утре да бъдат обвинени заедно с ГЕРБ, сега се правят на опозиция. Сега плетат евтини компромати и кошници задкулисни споразумение с БСП и ДПС да сурнат ГЕРБ, БСП да се върне на власт, но непременно (с фалшификации) да им осигури място в Парламента за имунитет на Костов и лъвовете му. За промяна на избирателната система, ДЕполитизирането и, изкарването и от ръцете на партиите , т.е за демократизирането и прекратяване на посттоталитарното и състояние дума не продумват. Идея за България- алтернатива на статуквото

Евтина лъжа на маргиналите от ДСБ с цел рабиване на мнозинството на ГЕРБ и АТАКА.

Проблема на Сидеров не е крадения фотоапарат от преди 25 години, а това че си плю на лицето и стана казионна марионетка. Цялото ДС да работи за него пак му е спукана работата. Крайно време е една нова сила с ясни идеи за зачеркване на прехода да поеме контрола. С всичкото следващо се разследване на приватизацията, извънредно законодателство и конфискуване на незаконно придобитото имущество, т.е. на поне 80 % от икономиката...Може да се започне със следните текстове :...обявява приватизацията за нищожна, всички последващи разпоредителни сделки с активи също....лицата трябва да докажат произхода на имуществото си /презумпция за виновност/....в 3 месечен срок се извършва одържавяване, без обезщетяване на старите владелци на неправомерно придобитите активи....забранява се концесионирането и частното владение на естествени монополи...и т.н.

Jack, ДС на Сиидеров не е по малко от ДС на ДСБ. Така че различавай бялото от черното

Опозиция която се занимава само и единствено с компромати, оставки, клевети и инсинуации пиши я умряла за избирателите.

ХВАЩАН, но не ОСЪЖДАН... значи - НЕВИНЕН! Това, че е бил обвинен в нещо не го прави виновен - щом не е стигнало до съд.... човека е невинен. И никой няма право да го нарича "криминален", "престъпник" и така нататък....

То е ясно, човека си е търсел отнетите финансови интереси, и правилно е постъпил. Сега търсят кал под ноктите му. Ясно е, делото е прекратено защото ония е нямало как да го спечелят, и са му оставили парите. Евала на г-н Сидеров, защитил се е достойно.

Вероятно историята е напълно истинска,но как се отърва и срещу какво? Не би се изнасяла от ДСБ в публичното пространство,ако нямаха съответните документи. А и не е ,първият гаф на въпросното лице. Освен,че опозори и дискредитира Атака...

Големият националист и патриот В. Сидеров - дали някога ще влезе в скандални отношения с другите партийци в името на увеличавнето на доходите, демек жизнения стандарт, като инструмент за биологическото ни мултиплициарне? Додеяли са ми и новините за, и проблемите на партийните другари.

Сидеров е срам за всеки разумен и интелигентен народ.

нито сте интелигентен,нито разумен народ-вие сте гнусни плевели с претенции за нещо друго!нискочели роби-кенеф на Европата -още не сте ли го разбрали?

Любо,прав си,но аз искам да попитам КРАВАТА,каква е марката на фотоапарата дето го е взел Сидеров през 1983г? Дали не е искал да снима тогава другаря милиционер Атанасов в парадна униформа?

Как може да има толкова умопомрачени хора. Много ясно, че е истина. Нормален човек само като погледне Сидеров му става ясно, че е психопат. Толкова му клoпа дъската, че нищо чудно вибрациите от това клопане да се предизвикали земетресението днеска.

Нормалните хора само да прочетат писанието ти и разбират,че си ,,умопомрачен и ти хлопа дъската от което е станало земетресението в София,,/ цитат на hristo/

Българите от чужбина масово гласуваха за ГЕРБ и АТАКА; Това,че сега се лее помия, показва как червената олигархия се брани със зъби и нокти... Волен Сидеров си е политик от класа,с който може да се гордеем; За какви магистрали ми говорите,за какви фотоапаратчета преди 25 години - аман бе,червени лайномети такива; Това бяха скалъпени обвинения - обвинение в подбудителство към лъжесвидетелстване !!! Смях в залата - ама като все говорите за тая магистрална случка, случайно да знаете ,че това измислено дело отдавна приключи с оправдателна присъда ? Защо не стана публична тази новина ? Защо не са публични делата спечелени от Сидеров срещу десетки клеветници - като например учиндолския чалгаджия Станислав Трифонов - СЛави мултака,закриляния от мутрите злобар ?

Ако ще и в САЩ или Мозамбик да отидеш, няма да избягаш от простотията си.Българите винаги гласуват масов, за Царя, Пъдаря, БСП и т.н.

Не можеш да излъжеш народа. Хората знаят кога и как да гласуват...

Cериозно? Eто защо тоя човек е бил винаги намръщен и офанзивен да напада. Hякой е казал, че най- добрата отбрана е нападението!!! Aми като сте го знаели к а к в о доверие му гласувате??? 3аслужава ли да заема подобна длъжност??? A вероятно не е и само той....

Да не би Сидеров да се е запънал срещу ПРО-то, пък янките вече да са тръгнали с договора насам? И земетресение пуснаха, както при всяко посещение на техен военен чиновник, тръгнал за насам, за да събере подписите на БГ-пионките си, имахме днес. Сега - и компромат.

Ало, зелените чорапи...по-малко жлъч,че като се гътнете какво ще правим без вас?Използвайте форума по предназначение , а не за плюене.Казаха ви да се наведете, докато мине бурята, ама не искате , за да не ви се видят срамотиите. Сега все другите виновни...

1983 г. Зрял социализъм - за какви собствени сметки говори този генерал Атанасов.Държавата е собственик,колективът е стопанин. Указ 56 ще влезе в действие години по-късно.Генералът се е пообъркал от многобройните си теории и тези, които развива по сутрешните блокове на телевизиите.Костов също е виден теоретик на социализма и здрав практик в капиталистически условия.Би могъл да помогне на клетия генерал.... Пък и 26-27 годишна давност...Куха история.

Държавата собственик, народа стопанин.ХА,ха,ха.Абе горски, ти къде живееш?

Болен Сидеров е човек на КГБ и цялата пасмина от атака са в услуга на съветската имономическа и политическа мафия. ДПС и АТАКА са двете овчарски кучета на българската политическа и икономическа мафия. Едното лае "...това е нов възродителен процес...гяури..." а другото му приглася ".....ислямизират ни...турцизират ни...." и всякакви подобни глупости и стадото право в кошарата на мафията. В резултат парламента е пълен с бивши ДС и КГБ отрепки които работят в интерес на Путин и икономическата мафия.

Като чета някои мнения се убеждавам,че си заслуждаваме дереджето.Ако това е истина докато Сидеров не напусне парламента трябва да има ежедневни бдения,както доскоро стоеше палатката на Атака срещу министерския съвет.Ако е лъжа Атанасов трябва да бъде осъден за клевета и вече никога да не се дава публичност на неговите мнения.Господа журналисти не затваряйте темата тя е емблематична за нас.

Защо така бе, другари седесари? И вие я подкарахте като БСП-БКП. Нали Сидерров беше член на вашата партия. Нали беше и шеф на вестник "Демокрация". Или докато ви играеше погайдата беше добър. После изведнаж стана престъпник. Защо ли това до болка ми напомня за отношението на БСП-БКП към ББ, и други бивши членове на БКП, които не се съгласиха да сменят резбата (пардон, боята. Въпреки че някой в бСП смениха и резбата) и да се присъединят към престъната номенклатура. Тази история за врага с партиен билет я знаем - това е типично болшевишка история. Така става ясно че в ДСБ са се окопали подобен род хора. Всъщност самият Иван Костов е такъв. Но е доста по-умен и не се изцепва без причина. Като слушам какви глупости ги плещи Антон Кутев от БСП, направо ми става жал за симпатизантите на СДС и ДСБ. Как могат да понесат този срам че техните хора наливат вода в мелницата на БСП. Подобен срам може би изпитаха по-интелигентните симпатизанти на бСП, когато Станишко стана премиер с мандата на ДПС. Надупването на Доган, политическата проституция за жълти стотинки (то, после се оказа че май стотинките не са били жълти. и май не е ставало дума за стотинки, а за дебели пачки) наистина е повод за срам. Но патологичната омраза към бивш опартиен другар не е повод за гордост. Подобна недалновидна кампания, СДС и лично Иван Костов водеха срещу Царя. Да, успяха да го спрат да не се кандидатира за Президент. Но си натресоха агента Гоце (ако Царя се бепше кадидатирал срещу Гоцето резултатът щеше да бъде пълен разгром на бСП). След което Царят стана премиер, а вследствие на продължаващата недалновидна политика го принудиха да се съюзи с ДПС. След което за 4 години ни натресоха Тройната коалиция, начело с Доган. Ето това е резултата от действията на Иван Костов. Той самият сигурно не си е прдставял точно такъв сценарий. Но толкова по-зле за него. Защото, както е казано в Библията: "Пътят към ада е заслан снай-добри намерения" . Така че ДСБ вместо да се занимава с Волен Сидеров, по-добре е да се съсредоточи в борбата си срещу бСП. И СДС също. Че напоследък май започнаха да играят в един отбор с бившите комуняги. Нещо, което не знам как ще го обяснят на своите симпатизанти. Те са религиозни хора и познават Евангелието. А там е казано: "По делата ще ги познаете". И да не стане така че на следващите избори лидерите на СДС и ДСБ да се наложи да се кандидатират от листата на БСП.

ь краставицата съдържа 97% вода...

Благодаря за кратката хронология на политическия живот напоследък. Човек не може да не стигне до извода, че ние на избираме политици според тяхните идеи, а избираме мениджъри на политически фирми. Всяка една политическа фирма не се интересува от тези, които не работят в/за нея.

Даже да е лъжа изнесеното от Атанасов, това не променя факта, че Сидеров е боклук и враг на България. Радвам се, че се бият ДСБ и Атака. Дано взаимно да си прегризат гърлата и да се отървем от тях.

Волен е бил доносник това ви се казва

Дивотии!!! Хляб може и да няма, ама откъм зрелища го докарваме. Въпреки, че то и зралищата ни са едни зрелища... Как някой си откраднал фотоапатче преди 25 години...:))))))

А ген. Атанас Атанасов през коя година е почнал да прави кариерка за да достигне до генералитета си? И дали не е зависим от миналото си? Каквао става сега - в милата ни държавичка? Бившите комунистически пръстъпници почнаха да се олайват помежду си с "дръжте престъпника"! На това ли ще си играе господинЪТ (другар допреди 20 г.) Атанас Атанасов? Чудесно е, че разказва за стила на неговата Народна Милиция през 1984, а ще продължи ли с това, кого е обслужвала Народната Милиция? И по чия свирка са играеели 'хоро' по 'главите на народа' тези служители? Ще разкажете ли и биографиите на своите съпартийни другарите в парламента, които се представят за 'десни', а сте били в един 'ляв ешалон с тях'? Май сте твърде запотен пред тези камери? От миналото на Сидерров ли се притеснявате, или от Вашето собствено? Твърде сериозни обвинения отправяте към 'другарчето си' 'Волен Сидеров'? Явно не ви е грижа за 'десните' от ГЕРБ? и за още 'по-десните' сили до вас "ДРУГАРЮ АТАНАСОВ" /миналото.. ах, това минало! вие през 1984 къде бяхте, и какво си мислехте за бъдещето? Светлото Бъдеще с построения комунизъм,а? Сега в комунизма ли сте? Или.. в капитализма.. недоразвития?/ Абе той "Сидеров е престъпник, щото е хванат с белязани пари от милиционерите' през 1984 (25 години е давността, която се нарича как..)? От колегите, тогавашни началници и приятели на 25-годишния ви другар Бойко Борисоя? Ще заапочнат и лудите да разбират - кои са наглите в тази държава? Защото 'извън България' отдавна са ви разбрали! Използвзат Ви като пионки, с които да досъсипват Българската държава! Нали така сте свикнали .. от времената в които обслужвахте Народната милиция и БКП - Винаги БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ви е виновен. а не 'служителите на народа' - милиционерите и техните началници. Ако някой е Вербовал Сйдеров - кой е бил този, защо не кажете неговото име, защо 20 години не направихте нищо за разкриване на тези, които са съставяли досиета? Чакахте да забравят хората какво е било през комунизма ли? И кои сте били вие тогава? А такива като Волен и обикновените хорица минаваха за черноборсаджии и престъпници, защото гърбеха здраво и с кокошкарски далавери се опитваха да свържат двата края... Кой ще ви повярва на тези обвинения, като всички знааят, че схемите за следене на 'контингент' и вербовки си ги съичнявахте в това ваше любимо МВР. Нали трябваше да има 'щатни престъпници', които да обират отвреме на време каймака и да изпълняват нормата за пълнене на затворите Ви с почти безплатна работна ръка. Иначе кой щеше да ви построи евтините заводи, жилищни комплекси, пътища.. Затворници, войници, и хванати в дребни измами, опитващи се да живеят човешки хора. Сега това ли изнамерихте да измъкнете срещу Волен. Ама чудесно! Това е сериозен коз! Най-сериозния, за да направите гигантска реклама на Атака! Дали не я осъзнавате? Или си вярвате, че никой не помни вашето минало? И не съхранява Ваши досиета - господин другарю Атанасов?

браво адаш!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дрън-дрън, пълна мъгла и глупости, тъпи емоции

Прав си, как Костов ще застане до Станишката, Румен Овч., Доган и Гоце... Тези титани на политиката... и крадливата икономика. Костов изобщо не може да се мери с тях...

ЗА ТАЗИ СРАМНА ИГРА НА СИДЕРОВ СЕ ГОВОРЕШЕ В СОФИЯ ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ, ПО ВРЕМЕТО НА АТАНАСОВ. ТОВА ГО РАЗБРАХ КОГАТО ОБЯДВАХ В РЕСТОРАНТ РУБИН. ДО МОЯТА МАСА СЕ КОМЕНТИРАШЕ ТОВА. НИЩО ПОВЕЧЕ СЕ Е КОМЕНТИРАЛО ПО МЕДИИТЕ. ИЗГЛЕЖДА НЯКОЙ Е ИМАЛ ИНТЕРАС. ПРОКОРАТУРАТА И СЪДА ТРЯБВА ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА ЗАЩОТО ТОЗИ ГОСПОДИН СЕ ВРЕ ПОД КОЖАТА НА БОЙКО, НО ТОЙ НЯМА НУЖДА ОТ ТАКИВА ИГРАЧИ!ТОЙ ЩЕ ДОКАЖЕ НА ХОРАТА ТОВА!

А-А-Атанасов, по добре попитай твоят патрон сега, Костов - какви ги е вършил цели 2 години тогава преди 25 години в братският СССР, а? По негово признание: учил за пилот, ха!? А май е учил висшия кагебешки пилотаж, нали? И затова не разкри никакви досиета на агентите-доносници от ДС!? Сега се опитвате да ни ги пробутате - мухлясалите кагебешки ..номера? Ама простите пролетарии ..взеха че измряха да го ду ... знаеш!!!