Защитен свидетел: ДАНС ни даде пари за „Октопод”

Агенти на ДАНС предложили финансова и правна помощ срещу свидетелски показания по делото „Октопод", стана ясно на пресконференция на РЗС.

Обратно в новината

Коментари - Защитен свидетел: ДАНС ни даде пари за „Октопод” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До понеделник и тази ,,новина" на РЗС ще бъде бракувана...Като другите досега...

Кратко корективно предложение за евентуално възстановяване на реда, прозрачноста и надеждноста, показали систематично-доказани много-аспектни/пластови провали, в ДАНС : Незабавен пълен одит от независима неутрална ( И утвърдена/надеждна ! ) структура/компания . Резултатите от който да бъдат публично обявени . Широко обществено обсъждане за необходимите драстични и незабавни промени . При необходимост за прилагането на които -- пълна подмяна на състава и/или разформироване/преизграждане . По време на одита : -- пълно блокиране на функционирането на Агенцията като такава или осигуряване на пълен систематичен мониторинг върху него .

От РЗС съвсем ни взеха за канарчета.

Не мога да се сетя, какво още трябва да се случи, за да им се отворят очичките на такива като тебе!!! На канарче те направиха Боко и Цвъко и послушниците им от ДАНС начело с Драшков.

Какво му е защитеното на този свидетел, след като му обявяват имената публично?

Излезнал е от "програмата" защото всичко е игра на управляващите. Явно му е станало ясно какво ще "получи" ако делото приключи и той няма да е "нужен" вече на ДАНС.

България се превръща в една помийная яма където хора като Алексей Петров се явяват с претенции да ръководят държавата но кага този заспал народ ще се събуди. отчаяние...

Ти пък се сети - те от кога ни управляват такива като него ...

Това не е ли скрита реклама на ДАНС? Звучи като: "Станете свидетел за 2,000 лева на месец!"

Има нещо много пошло в "изнесената" днес история! Не че не знаем на какви мръсотии и манипулации са способни тайните служби и кошаревските свидетели! Ако наистина у нас някой бе загрижен за "изчистване на авгиевите обори", нямаше на свобода да се разхождат толкова престъпници, а защитниците им да забогатяват и стават все по-силни!

Елементарно - оказва се, че ако ДАНС дават по 2,000 лева на месец заплата на свидетел - няма проблеми. Е, кофти някак, ако "свидетелят" не знае за какво става дума и се откаже. ЗАЩО НЕ ГО ПООСЪДЯТ СЛЕД ТОВА ЗА ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВАНЕ, че да му се запали вратлето?

Ненавиждам да се меся в чужда работа и да давам акъли кое как трябва да е. Но точно тази тема си заслужава да я "плеснете" най-отпред, защото там в момента се въртят някакъв "д-р Смърт", психо убиец и... А тук - вече народът рипа и скача - това все пак е някакъв "свидетел" срещу колегата на Мутрата!

Интересно, дава ли му "на ръка" 1,200 лева и, явно отделно, по още 400-500 лева за да е свидетел??? Значи - това е близо година, по 1600-700 лева на месец, сигурно - отделно по толкова и на майка му! ЧИСТИ НЕОБЛАГАЕМИ ПАРИ, БЕЗ ДАНЪЦИ И Т.Н.!!! Обаче, младежът - баровец и не му стигат? Бааахх мммаааму - къде се правят записванията за да си защитен свидетел??? Все ще се "сетя" за нещо, което съм бил чул от съседката Пена! Ох, или горканчото той се е досетил, че май не е свидетел а "в кюпа"?

ЧЕТИ: Човекът е плащал кредити към банка с тези пари. Вместо да коментирате от въздуха - вижте какво е казал. Има запис на пресконференцията в нета - Канал 3 и Vbox7. Не си чешете езиците само.

Смешник, А АЗ - НЕ ПЛАЩАМ ЛИ КРЕДИТИ ЗА БАНКИ, А??? И ДАНС ли ми дава парите??? Че и да се почерпя - отгоре още 400-500! Ама толкова ли си жалък или си само проС? ДАВАЙ НАРОДЕ - СТАНИ СВИДЕТЕЛ ДАНС ДА ТИ ПЛАТИ КРЕДИТИТЕ!

ДАНС съкратиха десетки служители поради липса на средства, а на тоя щели да плащат кредитите! Айде холън!

съкратиха ги щото са неудобни и знаят много истини за Драшков, Йовчев, Великов, Марков , Младен Георгиев и още 2-3 продажници. В момента , само и само да изпълнят поръченията на Боко- дават по много повече. Юрош на мангизите!

Човекът на всички партии- Иван Драшков отново и за пореден път се е ус....ал. Ами сега какво правиме? Кой ще го спасява. Видно е че ДАНС не може да работи повече по този начин и с това ръководство. Тези са изпълнители на поръчки,много удобни на Цвък и Боко. Ако Ал.Петров е виновед, тези правят 10 пъти по-голми нарушения за да задоволят собсвените си дребни душички.

Изборният кодекс нарушава правата на гражданите на ЕС, живеещи в България, да бъдат избирани в местната власт, заяви на пресконференцията зам.-председателят на РЗС Атанас Семов, цитиран от БТА. !!! Атанас Семов и РЗС твърде много са се загрижили за правата на гражданите от ЕС и никак не ги е грижа за българските граждани!

защитеният свидетел Александър Дантев При нас защитен свидетел означава , че второто име на свидетеля не се публикува. Само не ми е ясно за какво хабим парите на данъкоплатеца като финансираме съдебна система , която ни се подиграва.

откъде го прочете това бе , компетентния. Дрън дрън-ярина.

ЧЕТИ: Човекът е напуснал програмата за защитени свидетели сам. Дава пресконференция. Тоест, не се крие. Вместо да коментирате от въздуха - вижте какво е казал. Има запис на пресконференцията в нета - Канал 3 и Vbox7. Не си чешете езиците само.

Чети бре, КаГеБенце смахнато: "от агенцията по сигурността са му давали по 1200 лв. на ръка, за да погасява задълженията си към банките..." Той пък може да не ги е внасял в банките, а да ги е изпивал с ку*ви! НАЛИ?

Коя всъщност е честната Теменужка, оповестена като основен свидетел на прокурора срещу Трактора? Оказва се, че въпросната Теменужка Петрова, по мъж Кайлитска, е едър длъжник на Голд Лизинг ООД (с предишно име Голд Кар), на Кепитъл Лизинг АД, на Банка Пиреос и на други кредитори , разкри afera.bg Чрез фирмата на мъжа си ЕТ Декор Хайри Кайлитски, на когото се представя за пълномощник, Теменужка Петрова-Кайлитска, с поредица лизингови договори е взела над 20 таксиметрови автомобили от Голд Кар и Кепитъл Лизинг, а с кредит от банката Пиреос е купила автосервиз на Околовръстното шосе и разклона за Суходол, край София. С автомобилите Теменужка прави опит да върти бизнес, като ги отдава под наем на шофьори, които нямат никаква отговорност за опазването на такситата. По тази причина, когато колата получи по-сериозна повреда обикновено се стига до скандал и таксито се оставя пред сервиза за ремонт, за който обаче няма кой да плати...

Брей яне лично ли е поствал това или някой друг набира текста

Не! Просто България е малка държава и всичко се знае!

За какво я заплашват 20-тина годинки затвор кака ти Тенамушка? Поне га яла кифтетата - сега рИве или?