До юни ще има фирма, която да търси парите на КТБ

До 30 май темата с назначаването на международна фирма, която да извърши одит на КТБ, ще бъде приключена. 11 фирми искат да търсят парите на КТБ.

Обратно в новината

Коментари - До юни ще има фирма, която да търси парите на КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

фирмата, която спечели конкурса, да го наеме на работа, за да може когато се намерят парите, да извика с неподправени ентусиазъм и фалцет: - Е В Р И К А !

Миналата година швейцарци искаха да открият къде са парите, но явно трябва следите да изстинат и тогава да се тегли жребий между няколко дузини кандидати. Ами то по-лесно беше да докарат Цв.Василев от Белград, ама ...

От искане до "намиране " на парите--охооо, от умрял писмо!!!

То само квесторите окрадоха държавата - народа с няколко стотин евра покрай преференциалните депозити. Сега искат да покажат, че видиш ли искат да намерят къде са парите. Да вземат ОЛАФ да им ги намери.

Искат не да търсят, а да намерят държавнте рушветити за трайкенето

за да вземат пари да не ги намерят! може би едва ли не

Ново двайсе и пет- парите били похарчени?! 11 неизвестни фирми назначени от мутроолгархията пълнеща 100% парламента ни, с ще търсят изчезналите пари от КТБ и от сега говорят, че няма смисъл да се търсят, щото били похарчени. Демек- никога да не бъдат намерени и върнати! Изхода от това положение е властта да конфискуват банковите сметки на олигарсите и да не се офлянкват. Олигарсите на всички партийни цветове окрадоха 12 милиарда държавни пари от КТБ. 38 олигарси и мултимилионери имат богатства колкото половината БВП на страната и владеят цялата икономика, добити с пладнешки грабеж над останалите в обществото. А останалите ,умират в бедност и мизерия. Проблема е в друго- в мръсната неолиберална преходна система и нейните политически носители- комунистите ( създатели на всички партии, олигарсите и мултимилионерите), продължаващи да управляват държавата със старото си мислене и прийоми, сложили цялата държава под мишницата. СЪДА, ДАНС, изпълнителната и законодателна власт, медии ,образование интелигенция- ВСЯ ВЛАСЬ СОВЕТОМ като едно време. Как при това положение съда ще търси парите? Няма да ги търси, а ще казва, че са похарчени. Остава това да направим ние с обединения си избирателен вот, като изхвърлим старите партии от парламента и ги лустрираме!

Ако не са български ще им повярвам.

и на руски ли???

едно е да ги търсят, друго да намерят нещо и трето да го върнат

"11 фирми искат да търсят парите на КТБ." А колко от тях обещават да ги намерят?;о))

И да ги намерят, вече са похарчени и не могат да ги върнат обратно, така че това е поредната пушилка...Всички от властта знаеха много добре какво се е ставало в тази колективна пирамида, но се правиха че не са чули и видели . Също гледаха ако могат и те да се облажат. Сега като рухна пирамидата, на умряло куче всичко нож вадят. ДАНСАджийките пак проспаха върнатите депозити на преференциални лихви. Властниците и това ли не знаеха или отново пак се правиха на ни чул, ни видял !?

Стига демагогии! Да конфискуват банковите сметки на олигарсите и да не се офлянкват. Олигарсите на всички партийни цветове окрадоха 12 милиарда държавни пари от КТБ. 38 олигарси и мултимилионери имат богатства колкото половината БВП на страната и владеят цялата икономика, добити с пладнешки грабеж над останалите в обществото. А останалите ,умират в бедност и мизерия. Проблема е в друго- в мръсната неолиберална преходна система и нейните политически носители- комунистите ( създатели на всички партии, олигарсите и мултимилионерите), продължаващи да управляват държавата със старото си мислене и прийоми, сложили цялата държава под мишницата. СЪДА, ДАНС, изпълнителната и законодателна власт, медии ,образование интелигенция- ВСЯ ВЛАСЬ СОВЕТОМ като едно време. Как при това положение съда ще търси парите? Няма да ги търси, а ще казва, че са похарчени.

или с една дума:за е.ано дупе цяр няма!

Novae

Командирът първо лично договорил с Цветан Василев високи лихви по депозита си, а след това след поставянето на КТБ под спецнадзор, сключил договор, с който влогът му станал стандартен и по собствени признания прибрал 155 000 лева, които са му били изплатени от фонда. Предложение: на този командир да му се вземат всичките начислени лихви.

Крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Ако искат ще ги намерят, зависи дали това не е поредния водевил ! Светът е твърде малък да скриеш 3 млрд лева, да не говорим, че повечето от тях са в България.

връщат ли хонорарите? Или съм нагъл да питам такова нещо?

що не питаш срещу какъв процент ще извършат "услугата"

Като наемеш адвокат и загубиш делото адвоката връща ли парите?