Параван заменя тъмната стаичка при гласуването с хартиена бюлетина

По отношение на вота с машина от нея вече ще излиза бюлетина, а не разписка, каза заместник-председателят на ЦИК Росица Матева

Обратно в новината

Коментари - Параван заменя тъмната стаичка при гласуването с хартиена бюлетина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма да е по врата, а по шията.

Над паравана ще има ли биг брадър,за да се оправят ел.гласове

Хартиената коалиция върна хартиената бюлетина. Пътят към фалшификациите е открит.

Предпочетам хартийката, щота тритото и бърсаното си личи. Докато машинката ... ето преди малко публикувам текст и в него отпечатани други букви -аз няма как да докажа, че машинката е сменила буквите

Тъпако, машината принтира хартия на която показва за кого си гладувал и това съответства на електронния отпечатък - двете могат да се проверят. Докато хартията всеки може да я обяви за невалидна или просто да я изхвърли. Колко измами с бюлетини вече показаха, още си говорите същите глупости. Неграмотен и прост народ!!! АКП искате върнете и пишещите машини, и каруците!

С МАСКА ИЛИ БЕЗ МАСКА ЩЕ СЕ ЗАСТАВА , МАЙКА ВИ МАФИОТСКА ДА ЕБА ?

Мен би ме било срам да обяснявам как връщаме хартиена бюлетина ! Освен всичко друго вместо да се дават пари на камара идиоти можеше всички машинки да се съберат в една стая ! Не както беше досега и да се спира образователният процес ! Вместо цял етаж , само по една стая от етаж ! Вместо 25 човека (5 комисии * 5 човека ) само 5 човека на етаж ! Всичко това намалява разходите ! Вместо да намаляваме разходи за гласуването отново ги увеличаваме ! Въобще всички е пълна пародия ! Вместо да минем от машинно към електронно се връщаме към хартията ! Все едно да се върнем във времето когато няма интернет и компютри и да сме щастливи от това и да казваме , че се развиваме !

Какво са разходите пред възможността да фалшифицираш изборите?

21 век бе миндили какви стаички и паравани какви хартиени бюлетини..още малко и с боб ще ви накарат да гласувате щото това било ваше право?! А че дават 100млн на сульо и пульо за всеки избори и пе с едно електронно гласуване ше се спестят и пари милиони и време на хората да си стоят вкъщи и редят по опашки като в средновековието тва няма значение ;)

Че то и досега тези тъмни стаички си бяха най обикновени паравани...

Сложете им "непрозрачен" параван,за да могат спокойно да снимат и сменят бюлетините.Парите трябва да се заработят.

В протокола ще има ли отделно брой от машинно гласуване и с хартиени бюлетини. Кога ще се представи как ще изглежда протокола на СК?