Коментари - Паралелното преброяване на "Тренд" при 100% извадка: ГЕРБ-СДС е с 24,8%, ПП - с 19,9% | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Милион пъти ви казвах, че Бацето ще ви нацепи отново.Е....начука ви го.

…пореден успех за БСП и другсрката Нинова…браво ,скоро ще е и извън парламента…

бай бай Славчо

И досега изборите бяха тук там манипулирани, но този път харвардци надминаха всички

Утре чакам войната да свърши и бензина 1.50.Иначе няма да гласувам за тебе.А и да върнеш кюлчета в БНБ.

Голяма грешка на ПП. Ако се бяха коалирали с ДБ, сега щяха да имат 27.2 % и първо място. Но те бяха с такова самочувствие и такава сигурност, че ще спечелят - сега в опозицията!

Абе, Ралици, куха лейко, какво значение има, нали накрая пак ще имат един и същи брой депутати

Сега очаквам някой да се обади от тъмната стая и с дълбоко развълнуван хамлетовски тон да каже: "Благодаря на СУВЕРЕНА, че НЕ ни отреди роля в ТОЗИ парламент И Т.Н." Отворен финал...

Няма как измислената партия на Янев просто така да вземе тия проценти. Имаха маркетингово налагане по медиите и агенциите, което никоя друга малка партия не е имала. Извинете, тия първата новина за тях беше, че дясната му ръка напуснала и обвинила, че имало кофти хора в партията....

Сигурност купуваше гласове. 70 лева

И сега кво- по тивито чувам политолозите да заклеймяват ПП, защото не искали да участват в коалиция с гербаджиите “ в името на хората”….Ама нали създавали хаос и били аматьори. Хайде сега сваляйте цената на бензина, на газта и тока. А пенсиите и заплатите ги вдигайте . Веднага!

Ооо,тиквата пак изплува на небосклона!Колко прост трябва да си дагласуваш за човек,който те краде и в ЕС една дума не може да каже на английски.Живеем пред прага на война,тиква ли ще ни представлява,неговореща чужд език.Комшийката ми щеше да умре в линейката по ковид,щото боковата организация каза няма легла и сега пак за тях гласува.Прост народ.

Пак ли никой няма да коментира твърде НИСКАТА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ ? Защото това е израз на ПРЕЗРЕНИЕ към политическата класа. Все ДС-ГОВЕДА. Все индивиди от ДС-МАФИЯТА, с ДС-ПРОИЗХОД, деца, внуци. ВАШ'ТА М...А, ДС ! Завират ни в калта 33-та година вече. ВАШТА !

2022-10-02 23:24:14 123 (нерегистриран) Партия "Путин" се преброиха - незначителен брой. Какво ще ни кажат още, което не знаем за тях?! ----------- ОТ ПАРТИЯТА НА БУНКЕРА И ИМЕННО ЗАТОВА 70% НЕ ГЛАСУВАТ ОТ МНОГО ВРЕМЕ !

Мизерунги, само преди ден всички агенции вкупом давахте 10% разлика на ПП с ГЕРБ. А в сряда , когато излязат резултатите ще видим съвсем друга ситуация. И тогава наистина ще трябва да отговорим на въпроса - защо изобщо трябваше да се събаря правителство и да се изхарчат милиони за още по- невъзможно правителство,А може и да няма…И пак - защо?

Срам ме беше да гледам как Борисов си правеше вятър със сакото си в Брюксел... Сега нямам думи за простотията която оак избра този получовек...

И мен ме беше срам, че продавачи на Цептер и мошеници ме управляваха 7 месеца, но търпях. Ужасно срамно е, че народа избра полуграмотника Кирчо, но това е положението. Психопата Асен, колкото и да се вторачва в камерите, си е един мошеник, но беше финансов министър и вицепремиер.

Е сега , след 7 месеца срам може да си горд….

Партия "Путин" се преброиха - незначителен брой. Какво ще ни кажат още, което не знаем за тях?!

хайде Боко вади джипката от гаража пускай сръбско дообитъка те очаква свали бензина на 2 лева замрази заплати и пенсии започни пак да крадеш това иска народа напълни чекмеджето и гардероба повикай Мата Хари да вие гюбеци купи на Наталка някой подарък с народните ни пари събери миисиррките на брифинг

Оффф, Повръща ми се.... Как може България да е окупирана от най-голямата измет....

ДС

НЕ СЕ ВРЪЗВА КИРТАКА ДА ТВЪРДИ, ЧЕ БИЛ "ЗА НАТО И ЕВРОПА", А ДА СЕ КОАЛИРАШ С КРЕМЪЛСКТА БСП ! СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА ДАЙ БГ ! ПРИ СЛЕДВАЩИ ИЗБОРИ, ПЪЛНА ПРОДАЖБА ЩЕ СПОДЕЛИ СЪДБАТА НА ДЪЛГИЯ , А ДПС ЩЕ РАСТЕ, ВКЛ. ВЕЧЕ И С ПОДКРЕПА ОТ БЪЛГАРИТЕ !

Радев президент на Президентска република България ! Ние сме ханско племе , имали сме царе и сме били силни кога един с разум м мъдрост развива държавата . Със Страх Господен да управлява .

Сега да видим ГЕРБ дали ще намалят цените на ток, газ, горива, хляб и тн, след като другите бяха според тях некадърни..

хайде Боко вади джипката от гаража пускай сръбско дообитъка те очаква свали бензина на 2 лева замрази заплати и пенсии започни пак да крадеш това иска народа напълни шкафа и гардероба

ЩЯЛ ДА СЕ КОАЛИРА САМО С БСП И ДАЙ! ВСИЧКИ ВЕЧЕ РАЗБРАХА, ЧЕ ПЪЛНА ПРОДАЖБА СА ЧЕРВЕНИ МАСТИИ, КАКВИТО ЯВНО СА И ДАЙ!

Министър председател Къдравата Сю на магистралните крадци далавераджиите с права и свободи и костовите крадци

Който гласува за Ку-ролацията и Тиквата - евала, по-тъпи от тва не можете да сте....

По -добре отколкото Киро тъпото

Каквото им трябваше го нагласиха ГЕРБ,ПО,ДБ със Министър-председател Даниел Митов. Някой все още да не му е светнало,,че в Булгаристан честни избори няма. Машините си свършиха работата.Румен Радев изпълни поръчката от Козяк.Ше го поканят на още някоя опера в Виена,ще го потупат по рамото,ще се отърка в някои особа още. Глупави елементарен човек лесно се лъскае. Ако има още някои не разбрал България няма бъдеще и ако имате нещо в главата си хващайте багажа и изчезвайте от там.. да не съжалявате като нас 40,50 годишните че си загубихме младоста в тази Кочина.

И сега кво? Като слушам кво става: обадете се бе - т нар. сите лидери - на Митрофанова ли, на Мустафата ли, да се спретне една коалицийка!?

След като гласувах се поразходих доста,времето беше сравнително добро. Не зная защо, но ми беше ей така горе-долу празнично. За около 10 лв. реших да се почерпя с туй-онуй - 2 кебапчета,малка пепси-кола,фъстъчки,шоколадче,миш-маш,картофки. Искам да се извиня на нашите младежи /без да имам пряка вина/ за това на какво прилича България - хаос и безредие. Дано те успеят да пооправят нещата. Ааа,щях да забравя, направих забележка на една дебелозаднеста госпожа,която се изхвърли фаса на тротоара на бул.Мадрид,мързейки я да отиде до кошчето,което беше на 3 метра от нея!

Баце премиер ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ

К .У. Р. за възраждане ГЕРБ и ДПС

Министър председател Къдравата Сю на магистралните крадци далавераджиите с права и свободи и костовите крадци

Тоя въшляк Янев пръсна гласовете на Възраждане които щяха да стана втори. Сега ще управлява Боко, Доган и Бойкикев. Чалгаря в канала. Честито!

Да, това е единственото добро, което съветското копеле Янев можа да направи - да отеме част от вота на лумпените, които гласуваха за варненския циганин Копейкин, да пукне от СПИН до зимата дано...

Въшляк Янев има тежка подкрепа от посолството точно с тая цел бяха създадени и наложени.

Пълна пародия като всичко в БГ ! Парите отидаха , нов заем и цените нагоре пред пред коледно !

Защо партия "Путин" е дори след ДПС?

Щото си iдиот!

Браво, това бе отговорът на въпроса ми!

Малоумните цигански копелета си избраха циганина Копейкин, това е показателно за нивото на избирателната маса у нас. Докато не се въведе образователен ценз или поне IQ тест преди гласуване (примерно, да се изчисли квадратурата на правоъгълник от учебника по математика за трети клас), не виждам кой може да спре дебилите да се подиграват с останалите хора, които все пак са ходили на училище повече от три години и могат да четат.

Аз съм с две висши образования и не съм гласувал за Киро тъпото , нито преди нито сега. И доста хора с ценз , които познавам също. Така че по-полека с изводите.

KIRIL =John Travolta mnogo ma pali Kiro shamu davam...

Разгром за произточните партии!

Не си гледал мача, бате. Тия от по-близкия изток са най-големия печеливш. А тия от североизтока също взимат доста гласове...Някой по-долу спомена насиране...

Цигани и турци една партия , българи 10 коалиции !

Мирише на нови избори тия идиоти парламент няма да сглобят...

Насрахме ли се бе?

Както винаги! Явно толкова си можем.

Започва нов цирк със старите циркаджии.

Харвардските мастии,шумкарите и меките китки от ДБ претърпяха ПЪЛЕН КРАХ!! ДАЛЕЧ СА ОТ МЕЧТАНИТЕ ОБЩО ...121 депутатски места!!! Трай КОНЬО ЗА ЗЕЛЕНС ТРЕВА ! Сега утре народът трябва да чуе от харвардските надути и некадърни мастии отговори на много въпроси...ЗАЩО ТАКА БЕЕЕЕ ЗАЩО ТАКА СТАНА БЕЕЕ НАЛИ АРЕСТУВАХМЕ БОКО БЕЕЕЕЕР

Ти тъп ли си, или да?

Кво стана с 10 - те процента пренина на ГЕРБ

машинките брат си знаят работата

Прост народ си избра мутрата и турците прост народ

Време е за Възраждане

Бае Ганя

Време е за майка ти.

Министър председател Къдравата Сю на магистралните крадци далавераджиите с пва и свободи и костовите крадци

Razvedina sam ot 2011 nasam. Uttogas samo me tarsiat razni mazhe dama ... takovat.... no az sam FANka na GERB no iskam Boiko pak dae otnovu Primier na BGM

Става ясно за кой ли път, че агресивната простотия нараства процентно, макар че намалва абсолютно. Не българската част расте и процентно и абсолютно. Когато и последния простак умре или избяга от страната, отново ще дойде падишахът и този път и вече няма да има трети март...

Чекмеджета чекмеджета пак ще има

Ние нашата я свършихме. Да влизат политиците да изметат за следващите избори!