Ким Чен-ун: Северна Корея е военна сила от световна класа

Разполагаща с ядрено оръжие Северна Корея е военна сила от световна класа, заяви севернокорейският ръководител Ким Чен-ун на военния парад в Пхенян днес.

Обратно в новината

Коментари - Ким Чен-ун: Северна Корея е военна сила от световна класа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пък у нас в България , дойдоха американци и англичани ,закриха армията ни , унищожиха оръжието ни , събориха фабриките и заводите ни , разтуриха селското стопанство и казаха че сме свободни да ходим където ни видят очите ако имаме пари ...ама при тях не ни искат ! Имат си ценности хората !

2013 Севернокорейката Хьон Сoнг-Уол - певица, за която се смята, че е бивша любовница на севернокорейския лидер Ким Чен Ун, е била арестувана на 17 август заедно с музикалната си група от 11 души за нарушаване на законите срещу порнографията. Всички 12 задържани са разстреляни няколко дни по-късно, като родители и близки са били принудени да гледат, а след това зрителите били изпратени в трудови лагери, писа британският в. The Telegraph.

Принципно е прав, но дай една картечница в ръцете на маймуна и гледай какво става.

Това, с което толкова се гордее др. Ким еди кой си е само малък напредък в сравнение с това, което е направила германия в периода 1941-45 г. Поторение. на принципа: "повторението е майка на знанието". Но както добре знаем е и баща на затъпяването. Я да помислим какво би станало ако Ким Трети се опита да порази даже и с една ракети някоя от великите сили. За Китай няма смуисъл да коментираме. Първо, те са съюзници на Ким, втори Ким много добре зна екакво ще му се случи след това. Почти същото е и с Русия, само дето нямат обща граница. По-интересно е каво би се случило ако се предприеме нещо срещу САЩ или Япония. Няй вероятно поражения за САЩ няма да има . Но отговор ще има. Жесток и окончателен. Но п0ък може би ще избавят от мъките този гладен народ. Нищо че др. Ким Трети е толкова тлъстичък (мечтата на канибала).

Имат обща граница

Постановката ти е дълбоко погрешна по няколко причини. 1.Ким си дава ясна сметка кой е по силният и никога няма да стреля първи. Ще стреля само като ответна реакция. 2.Ако САЩ са толкова сигурни, че последствия за тях няма да има, до сега да са се разправили със Северна Корея. Да, ама не са. Те не са от тия, които се церемонят много.Примери колкото искаш. Сега се опасяват, че може да им влезе треска в ръката. Тоест, да израстат "корейски гъби" в САЩ 3.Още никой в света не е създал противоракетна система с 100% ефективност. Няма такава гаранция и за корейските ракети. Нищо,че те не са със сложна траектория на полета, като руските да речем. С корейските би следвало да е по лесно, но и там няма гаранция, че всичко ще бъде свалено. Какво би станало, ако две,три ракети насочени към Ню Йорк или Сан Франциско, все пак минат?!

Колкото и да плюете поне има здрава армия за нас е мечта .

А яко и се подиграваме. И се кефим, как пуйовите тролове всеки ден намират за какво да пишат глупости.

Кимчо колко много стиропор и картон е изхарчил за този парад ???

Кефи ме как подскачат :)

ние общо сме по зле от сев. корея, тука ако те поръча някой гушваш букета ,докато в с. корея може да ти се размине,освен това боко тиквата е по прост от ким чен ун,който е учил в швейцария.

В бившето ГДР по добре живеят от нас.Ами при обединение на двете Кореи ще им гълтаме отново прахта.А Хвансоните са за селфито на Тръмп.

Заплахата си остава въпреки ,че Северна Корея е като мажоретка.

Хайде нападнете мажоретката де ? Чакам да видя джендърски педали във военен поход със задника напред ха ха ха

Интересно как тогава от нещастна мажоретка се газират всички америкоски гейтаци? Педероатлантически ценности? М?

И защо са му на КимЧугун ядрени оръжия срещу нек'ви 'газирани гейтаци' - ще напънеш ли пилешкия си мозък?

в сев. корея цигани могат ли да заколят самотна бабичка и да и вземат пенсията от 200 лева.

В България има пенсии по 135 лв. бе гьотверен. Македония и Сърбия имат с над 20% по-високи заплати и пенсии. Най въшкарската държава България говори за бедността на други държави. Боклуци

Разбира се, че могат, но еднократно. Втори такъв случай няма да има.

А ядене кога?

те умряха от глад бе кьопек. Децата си ядат. Ти виж българна как едва вързва гащите и колко народ измра от глад и болести. Нямаме нито ядене нито ракети.Всичко е ГМО

Идвли са немци в България и са казвали- Вие при комунизма сте станали много богати.По 2 къщи имате. А ние 70% сме под наем и имаме 37 щатски бази които храним и поим. Когато сега идват, самите те казват- Аз те лекувам без пари, а ти искаш да си плащаш.Много тъпи сте българите

Като им гледам улиците, нашите са просто коларски пътища ...

Севернокорейката Хьон Сoнг-Уол - певица, за която се смята, че е бивша любовница на севернокорейския лидер Ким Чен Ун, е била арестувана на 17 август заедно с музикалната си група от 11 души за нарушаване на законите срещу порнографията. Всички 12 задържани са разстреляни няколко дни по-късно, като родители и близки са били принудени да гледат, а след това зрителите били изпратени в трудови лагери, писа британският в. The Telegraph.

"Майки давят деца, хора заравят близки. Оцелели разказват за лагерите на Северна Корея" - удавено дете разкрива тайните на КНДР лагерите на смъртта!

Ако детето бе удавено, нямаше да разказва нищо. На запад какви глупости са се разказвали за комунизма. После се чудеха западногерманците на гдрейците, как си искат ГДР-то обратно. ;) Тепърва разбраха, че чак толкова лошо не е било. Така че от тези легенди какво е вярно не е сигурно. Какво ли може да се разкаже например за Гуантанамо Бей?

Щатите разделиха Корея на две и ядоха бой който и сега помнят. Не ги обичат нито в Южна, нито в Северна ,нито в Япиня, нито във Виетнам и Филипините. Време е за си изнасят атомното оръжие което преди 30 г. вкараха в Ю.Корея.Северна Крея прави всичко точтно. Видя какво стана с Ирак и Либия. Не ядоха 10 г. ,но произведоха атомно оръжие и възпитаха световни специалсти. Учидвам се на колегите които ги плюят, а ние българите и каруци не произвеждаме

Джендърски новини пар екселенс. А за Гуантанамо какво пишат тези медии. Има ли при империализма частни медии, които да са свободни ? Плямпаджии и лъжци. Само това произвеждат

Начело на делегацията на КНДР за олимпийските игри е певицата Хьон Сон-уол, лидер на музикалния състав Моранбон, която е много популярна в Северна Корея, пише БТА. Същата БТА съобщи преди време, че Хьон Сон-уол, любовница на Ким Чен Ун, е разстреляна заедно със състава заради проституция. Браво на корейските лекари, възкресили хубавата певица.

Корегираи се....Начело на делегацията на КНР за игрите в Ю.КОРЕЯ е сестрата на Ким Чен Ун , която е член на ЦК на ККП.

Дженъдрке Монишкофа, не лажи бе моме недоевдана- пупупу

И кво?

А у НАЗЕ, некакви дрисливи корабчета на НАсраТо цапат морската вода

дресливи ама някои доста ги е страх от тях,що ли??А и Фифи,нямаш проблем ако искаш да отидеш и ти там към антуража на това младо прасенце....само с една любовница не бива за прасчо

Май само тебе те е страх от тях. Всички им се присмиват

Ким е изгрухтял една тъпня на парада, но за едно нещо е прав - неговата армия е далеч по-модерна, храбра и боеспособна от руската, но е далеч зад американската и натовската

според новата терминология ти вече не си тъп п*едерас. Ти вече си човек с умствени и сексуални увреждания...

Джендъре алцхаймеров, хахаха, покажи ми парад на тез славни армии от НАТО-то. Е, Тръмп иска да направи парад във Фашингтаун, но ...Ще се изложи пред чужденците най-много.

Цариградска конфекция! Малко ли е?

Спецназ, бронежилетки, камуфлажни кремове, очила за нощно виждане, щурмови карабини "булпап" - следват съвременните тенденции за въоръжаване на армията !

Де да следваха така и съвременните тенденции в развитието на демокрацията.

Що бе? Не са ли подписали Истанбулската конвенция?

Иван Петров

като нас, ли?

Тръмп и той щял да прави военен парад във Вашингтон. Барабар Петко с мъжете!

Всички по 1.50.Кимчо ги държи недохранени, сакън някой да не стане по-висок от него.

Ами ... имат хората - ПОКАЗВАТ !!! А ние КАКВО имаме ???

Ами покажи си ти, да види светът циганин.

"видеа" - бухахахаха! Авторката на статията е преживяла нечовешки кошмар опитвайки се да измисли множествено число на думата "видео", хахаха...

Това подпухнало и охранено диво прасе, много скоро към Св.Петър ще се възнесе.

какво показа Ким ли? пак показа среден пръст на американците.

като прочете, че Кимчо е показал балистична ракета от нов тип "Хвасон-15"? И изпита непреодолимо желание да си е пъхнеш там де слънце не огрява?

Да не го тричат после тези, на които показва среден пръст? Той и Садам и Кадафито показваха разни работи, ама сега ги няма.

ъхъ, само дето този път за разлика от садамката и кадафи, Ким има ОМП. И не вярва на краваристански приказки....

И настана една демокрация и просперитет, та чак не е за описване. Що не вземеш едно американско знаме и не отидеш да се разходиш из Триполи и Багдат, та на място да видиш, благодарността на населението?

Да ама нямаха ядрено оръжие. Те и химическо не откриха, нищо че това бе повода. А Садам и Кадафи искаха петрола да се продава в евро и златни динари. Може това да е основната причина да ги премахнат - заплахата за долара. Северна Корея има и много малки подводници, а те са реална заплаха. В изплуващата част някакви имали по 2 ядрени ракети. Освен това там не е пустиня и обстановката ще е съвсем различна. Не всичко да е на тепсия гледано отгоре. След атака, първо си заминава Сеул. Така че южнокорейците трябва да са най-много против инвазия на САЩ. А и Северна Корея е до Китай и Русия. Да не мислиш, че ще се зарадват на ядрен удар? По-вероятно ще свалят с ПРО от своя територия ракетите. Русия си обяви преди, че там ще разположи май С-400.