Ирина Бокова и Бан Ки Мун отиват в Москва за 9 май

Генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова и генералният секретар на ООН Бан Ки Мун ще бъдат в Москва на 9 май за Парада на победата.

Обратно в новината

Коментари - Ирина Бокова и Бан Ки Мун отиват в Москва за 9 май | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Апологетите на Москва са като онова куче-трябва дразнител да имат,иначе не се сещат. Днес 12/24 април 1877 година се случва нещо.

ООН и ЮНЕСКО, Китай, Индия (само тези две страни имат население над 2,5 млрд души и в тях са съсредоточени огромни производствени мощности) и още десетки страни са с Русия, а някаква си Кравария и мекеренцата и против. Е, кой е в изолация? Русия или поддръжниците на нацистката хунта в Киев?

В Индия например, 6тонен слон се управлява от 30килограмово индииче

Червената мърла ще ходи в остатъците от любимия си СССР. Позор!

Какво трябва да се случи щом се връщаме и задълбаваме във вини за ВСВ.Със САЩ и Обединеното кралство сме в "стандартна"война-обявена война,както се прави.Тук няма какво да се търси(за бомбардировките могат да се извинят,могат и да не се извинят).На Германия ние трябва да се извиним,че се обърнахме срещу тях.А Русия на нас не просто да се извини,прошка трябва да иска!Часове преди да нападнеш формално и едностранно "обявяваш",ами то така и Германия нападна Русия и Япония Америка-защо търсят вина от тези страни?

Дори и дяволът не чете толкова извратено Евангелието. Че ти липсват познания по история е ясно, но защо ти липсва и елементарна логика? И най вече, струва ли си да се правиш на маймуна за някакви си 30 цента дневно?

Потомствената агентка на КГБ естествено трябва да отиде да оближе задниците на господарите си!Тя е позор за България!

Комунистката си показа кирливите гащи.

А ти простотията...

Имам много сериозни подозрения че постовете на Бокова и Станишев са купени.Онзи се оплеска,а и тази нищо не е направила за купувача.То и материала и такъв на Москва.ЮНЕСКО и война?!Не знаят какво правят.

НОРМАЛНА РЕАКЦИЯ НА НОРМАЛНИ ХОРА!!! ХВАЛА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"авторитетно" си подаде задните части в легитимиране на руските имперски интереси...Чак такива върхове културата не познава от десетилетия!

САЩ имат две партии, които се финансират от едни и същи групировки.Перфектната държава на Мафията.Мусолини ряпи да яде !

По-фашистка от днешна путиния има ли?

lu4ka

Има, ама то четенето не е като писането.

Краставите магарета през десет баира се надушват :))) Ти мани това, ами джуджето давало пари във фондацията на Били-Боб и Килъри. Освен саудитските камиларии.

Сега знам защо руснаците ще гонят облаците на 9-ти май и ще осигурят топло и слънчево време: Африканските вождове, дошли на парад на Победата ще им е студено

Е,то миналата пролет и лято ХААРП прелетя и още в средата на юни листата на дърветата изпадаха:((( Не можа ли да разбереш тъпако че когато атовете се ритат магаретата страдат.

генерал Владимир Стойчев,царски офицер не само че присъства на Парада ами беше и участник. Истинският офицер си има чест и гордост. Някой може да се изцепи че са го накарали насила.....дремело му на генерала от някакви заплахи:)

Дремеше му, дремеше му, знаеш ли на колко царски генерали им резнаха главите след 9.9.44-та, та и на некои комунисти, "братушкофците" ви ич не се шегуваха, не подбираха жертвите, сички под ножа.

Прочети в Уикипедия кой е генерал Владимир Стойчев.....писна ми от пичлемета.

Това е този дето 4 часа прескачал оградата на военното училище за да прави преврат на 8/9 .9,44.Тарикатче с накривено калпаче,такива са ви подръжниците на вас

VIPER

9-ти Май си е празник на руснаците. Останалите нации са поканени от учтивост Който иска да ходи , който не иска - прав му път

Абе хора,ние Българи ли сме?Онези обявяват с нищо непредизвикана война(есента на 44-а е)на страна с коята са в дипломатически отношения и която и войник не е изпратила срещу тях.Това е дипломатическа,политическа и военна агресия срещу България.Краката трябва да му се счупят този , който на това сборище стъпи!

абе ние сме си българи,ама ти си американско мекере.

Аз по онова време съм в състояние на война с Америка и Британия,от 5,5,44 съм във война и с Русия ,а след това срещу Герамния воювам.Така че на тези страни САЩ,ВБ,Русия и Германия няма как да съм "мекере".

Възмутена съм! Човекът цитира исторически факти, а вие му плещите фило-фобски коментари. Ние българите от не-познание на историята си патим, и все не се научаваме...

ООН и ЮНЕСКО почитат загиналите във ВСВ , а Плевнелиев - НЕ??? Ега ти "героя"--краварски слуга!!

Това на 9 май не е почит към загиналите във войната.Съвсем друго е и ти прекрасно го знаеш!т

на изток немаме загинали. Но на запад в освобождаване на руския сателит Сърбия имаме 35000 жертви. И то след като сме окупирани от руснаците. Чий празник да честваме!!

само забележете как,докато трае платената акция на платена мрежа срещу вежди,няма почти никакви коментари,а гледайте какво става след около 2 часа.....

За каква акция става въпрос??

svetoslav11111@abv.bg

събрали са стотина човека да викат срещу вежди рашидов. веждито си е боклук,то е ясно,но тия са още по-големи....

Бокова е дъщеря на Георги Боков, спряган за убиец на Райко Алексиев, велик български карикатурист,и сестра на Филип Боков, който от своя страна е баща на патологичен автокрадец. Това е бекграунда - да ходи където пожелае, тя не представлява никого. Същото е валидно за корееца Мун - дано да се срещне с онова жуже Коим Чен Ум, което МОЖЕ да се появи в Москва, МОЖЕ и да не се появи, никой не знае,даже и КГБ. Южнокореецът няма да присъства, японския премиер бави отговора, но нагласите са, че няма да ходи и там тупкат топката до последно - причината е окупацията на Южнокурилските острови. Но всички тези, които няма да ходят в Москва, ще присъстват на Деня на победата в Пекин по-късно във времето, което идва да покаже, че света цени вече повече Китай в сравнение с Русия (за което благодарим лично на Владимир Владимирович)!

Празникът си е за домакините. Гости се канят от любезност. А ето какво ще се получи: от ЕС и САЩ ще бойкотират парада, уж изобщо не ги интересува и вълнува. Но ще бъдат залепени за телевизорите и ще гледат с много по голямо внимание, отколкото биха гледали новата "премиера" на нашумяла порно звезда. Анализаторите в Пентагона ще гледат стотици пъти записите, снимани с камери от различни ъгли и ще пишат с тонове доклади, анализи, забележки, допълнения към докладите и забележки към допълненията относно показваните на парада оръжейни системи.

Ха ха ха ха ха, никой пет пари не дава за руските тенекии!! За какво да пишеш доклади за технологии от преди 20 години??

В днешно време никой не гледа и шпионира това,което се показва на паради.В повечето случай това са празни комуфлажни тенекии,пуснати на сборището в Москва.Има си служби за тази работа и руската военна техника отдавна е разузната и проучена.

ами да. В челото са, защото ги вкараха в правият път. С шамари беше, не им се услади, но беше крайно належащо. На този свят всеки си има съдба. На едни съдбата е да трупат на гърба на други. Руската съдба е да наливат акъл на разни нациийки които започват да се взимат много насериозно.

Ми щом сме цъфнали и вързали, благодарение на руснаците, за какво са тук оплакванията за соросоидство, американофилство и русофобство! Нали всичко е така, щото сме в правия път?

И нещо друго да добавя: Германците губят 6 милиона германци, докато СССР губи близо 30 милиона и 2000 советски градове и села сринати до основи.Сами направете сравнение. Ама пуста пропаганда...

Руснаците нищо не губят, там един човешки живот не струва и копейка! Затова са на това дередже!

Есета отдавна мина и си замина! Пилците отдавна са преброени, Германия,Италия и Япония,така наречените победени са в челото на световната икономика, а СССР е ликвидиран! В Русия ще се проведе грандиозен парад, отбелязващ победата на Германия,Италия и Япония, над СССР! С една дума смешници! Целият свят им се смее на тъпотията, да празнуваш победата над собствения си народ!

Добре, че поне Бокова ще ни отсрами на парада. Ние имаме основание да се гордеем с този парад. Подвигът на българските войни участвували макар и за кратко във войната е оценен високо от руснаците. Единствените чужденци участвали на парада 1945 година са българи и поляци. Срамота е сега нашите управляващи да го бойкотират. Друг въпрос е изобщо до колко те изобщо са българи

С кво да се гордеем, с това, че СССР нападна и разгроми България! Преди 9-ти Гърция дишаше прахта на България! Норвежците бяха 5 пъти по-бедни от Българите, а сега са 5 пъти по-богати! 5х5=25, това изядоха у нас братята, 25 Българии!

щерев, ето какво е мнението на бегееца за състоянието на България преди ВСВ: Бегеец ( регистриран ) 19.02.2015 10:11 98% за (въпреки че по това време 80% от българите живеят на село, не са чували за радио и половината са неграмотни. Хайде вече да си уеднаквите глупостите, става ли?

Вуте, ти си истински тъпанар. Я ми кажи къде е поне единствения паметник на ония 38 хил български войници, които руснаците са ползвали като изтощаване на германската армия и са ни хвърляли в безмислени атаки в края на войната. Има паметник на Червената армия, и то не един, въпреки че освободителите н са загивали в България само от препиване или от травми след гонене на кокошки в нетрезво състояние

Повечето страни членки на ЕС и САЩ бойкотират тържествата в Москва за годишнината от победата над нацистка Германия през Втората световна война, заради ролята на Москва в конфликта в Източна Украйна. ............................. А ролята на краварите в събитията в Украйна каква е ? Краваро - конярската нация винаги е живяла на гърба на други държави и е проливала чужда кръв за своите интереси! Сега не е по различно. А подлогите от ЕС ще усетят краварският капан , ама ще е късно.

Преплитане на бутовете се нарича тази ситиация:):):):)))) Едни батковци,няма да присъстват на честването на победата срещу нацизма,защото "Путин и руснаците ДНЕС са лоши":):):)))) Значи,дори да предположим,че са прави,заличаваме историческата справедлимост,за да правим "мръсно" на "лошия"...:):):):))) Смешни,незначителни гавази,направени от глина,без капка достойнство!! Ами,тогава защо трябва-примерно-да приемем за "справедливо"честването на освобождаването на една държава от робство,след като Президентът и е доказан смешник,незаслужаващ внимание?? Защо трябва да уважаваме честването на независимостта на САЩ на 4-ти юли,или нейната роля във Втората Световна,след убийствата на толкова индианци и негърски роби??И след стрелбата срещу деца с пластмасови пистолети?? Защо да уважаваме Англия с нейните кланета и геноциди на толкова народи?? Още едни показател за "честността" и "справедливостта",на клоуните претендиращи за "изключителните" права върху демакрацията...:):):):))) Все по-безпомощни и по-безпомощни стават в злобата си,предизвикана от намаляването на безконтролната лапачка:)):)))) Сега,остава да изкарат и Бан Ки Мун,"комунист" тези пинокиовци..:):):))))

Тази пуста комунистическа семка....няма отърване от нея...Какво търси тази комунистическа издънка в Западна Европа при положение, че предците и цял живот са работили против запада....Напоследък гледам, че децата на всички дърти комунистически функционери са на запад, а дъртаците оттук лижат гъзът на Путин....как става така не разбирам...

Гурбачов го нарече "Перестройка" Едни комуняги свалиха Т. Живков и станаха новите капиталисти. А за да не се бунтува народа пуснаха 90г така наречените мутри "борците" с бухалките.

рядко но все пак се случва и ти да кажеш нещо точно и вярно +

Които,между другото,са и любимците на САЩ... И в САЩ "комунисти" бе!! КОГРАЧУЛЕЙШЪНС!!!!

Това е многозначителен факт. Сегашният и бъдещият председател на ООН на парада на 9 май в Москва. Само да попитам, тиквеният манекен на "Анцунг" защо не го канят никъде?

Не ми е ясно, какво ще празнуват Руснаците!Май някои забравят, че победителите са баш немците, които ликвидираха СССР и даже накараха Путин да се вози на Мерцедес, за да му напомнят всеки ден кой е ПОБЕДИТЕЛЯ!

ами те и сащистанците карат мерцедеси! И тойоти! Малей, язък за всичките американски филми- тъкмо научихме че американците собственоръчно са спечелили ВСВ, пък то излезе обратното!

"Повечето страни членки на ЕС и САЩ бойкотират тържествата в Москва за годишнината от победата над нацистка Германия през Втората световна война" ?! За мен лично САЩ не е суверенна страна с конституция, а територия под терор от страна на Великобритания. Трябва да има военна операция за спасяването и освобождаването на индианците от терористите!

ти си луд комунист

Да те питам пп Атака празнува на 20 април своето 10-о създаване. Защо избрахте тази дата?роден на 20 април е пророка Мохамед и Хитлер. ЗАЩО НЕ Я СЪЗДАДОХА ТАЗИ ПАРТИЯ НА 9-МАЙ.ЗАЩО ИСКАХА ДА СВАЛЯТ "АЛЬОША ОТ НАРЯД"?

Защото на 20 април е избухнало Апролското въстание за освобождение на България от Турция. Затова.

ИМА ЛОГИКА.Замесени са руски агенти Български тюрколози, които са виждали част от архивите в Турция, разказаха пред Торнадо, че има сведения, според които провокацията за война между християни и мюсюлмани идва от страна на Русия. Според тях руски агенти са успели да настроят околните мюсюлмански села срещу Батак. Манипулаторите заблудили местното население най-вече от близкото село Барутин, че батачани кроят план да изколят всички българи мохамедани в околията през Априлското въстание. Руското предупреждение (може би подплатено и с няколко кесии жълтици) веднага мобилизирало българите помаци от селата, които под ръководството на местния военен наместник Ахмед ага Барутанлията тръгват на своеобразен кръстоносен поход. В Русия отлично знаели, че предрешеният край на Батак ще отекне в света и цяла Западна Европа. Именно това бил печелившият коз на руснаците, който щял да им даде причина да обявят така чаканата поредна война на Османската империя. Паралелно с това външнополитическият фон щял да бъде изчистен, както се оказва вярно по-късно. По време на освободителната война нито една от западните сили така и не се намесва в помощ на турците, дори и Англия, която по онова време е сред най-сигурните им съюзници. Историкът проф. Георги Бакалов обаче отхвърли тази теза пред Торнадо и обясни, че най-вероятно някои негови колеги си правят погрешни изводи заради изпуснатата от Георги Бенковски реплика Сега вече руснаците могат да идват по време на Априлското въстание. Тук по-скоро става дума за една екзотична теория, която не може да се докаже, докато не си получим архивите от 1876 г. от Турция. Това може да стане много лесно с договор между двете страни, коментира бившият шеф на Държавния архив.

Тази нито като представител на надправителствана организация,нито като български гражданин има място там!Защото! Това проявление не е ОТБЕЛЯЗВАНЕ на годишнина, ПОМИРЕНИЕ след толкова години, знак на ПОЧИТ към загиналите от двете страни!Заявава се като "победа"-значи само едната страна се зачита.В такъв случай неправителствена организация няма право да взема страна!А като Българи ние сме от другата страна-значи това е самоунижение!Разберете-формулировката "победа" разделение носи!

Че какво друго може да бъде бе?Ако съветска русия не беше "освободила" БГ,другаря георги боков нямаше да може да се изявява като най-добрия скачач с ботуши върху гърдите на вързан човек,който следствие на това съвсем "случайно,безотговорно" умира. Дали ако др.бокова не беше дъщеря на този "скачач" щеше да бъде това което е сега.Сигурно,неминуемо ,неизбежно щото те другарите са най-талантливите,способните, умните, мъдрите...А ние останалите БГ нищожества трябва да сме благословени от бога че тях ги има.Да благодарим на съдбата за това огромно благоволение спрямо нас.А аз съм едно гадно копеле и ви лъжа за качествата на др боков.Той е един прекрасен другар ,а ако все пак е станало някакво "скокливо недоразумение" то можете да бъдете сигурни че потърпевшия си го е заслужавал. Мръсния предател.Заслужавалси го е.

Акосъветска русия не неше "освободила" БГ, хиляди БГ "таланти" нямаше да могат да се разгърнат и човешката цивилизация и цялото човечество щяха да бъдат неимоверно ощетени.Добитъка който беше лишен от ласките на тези таланти и до днес страда.Но все пак хората са по важни от добитъка,и другарите приложиха всичките си таланти и цялата си нежност към хората в БГ.Ето това е късмет другари,огромен късмет за теб да се грижат такива прекрасни хора като ДРУГАРИТЕ.Нали знаете:ГРИЖАТА ЗА ЧОВЕКА,ОСНОВНА ГРИЖА НА ПАРТИЯТА

Плевньо добре, че не иска да ходи! Щеше да подскача и да ръкопляска.

Бокова си е от "работническо комунистическо семейство"

Който ще да ходи, който не ще- да не ходи. Само искам да напомня на някои драскачи тука, че те ако са забравили, немецът не е забравил кой го цапардоса през зъбите през ВСВ. За това като дойде 9-ти май, германският канцлер/ка си събира дрешките в едно куфарче и хваща самолета не за Вашингтон, Лондон или Париж, а за Москва.

Съюзниците Великобритания (които воюват от 1939 год, когато СССР все още са съюзници с Германия), САЩ, Франция, Полша, СССР и тн и тн са победили Германия на Хитлер със съвместни усилия

АКО НЕ БЯХА СЕ НАМЕСИЛИ НА ФРЕНСИЯ БРЯГ ЩЕШЕ ДА СЕ ВЕЕ ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ :)) ... ЧИЧО ДЖО СТАЛИН ОЩЕ СЕ НАПИШКВАТ КАТО ГО ВИДЯТ НА СНИМКА :)

точно, точно. ама както ти казах, ако ти не знаеш, немският канцлер знае кой ги е победил. за това си има запазен билет за самолета за Москва всяка година по 9-ти май

СССР цапардоса така яко немците, че сам се спомина! Май някои забравят, че победителите са баш немците, които даже накараха Путин да се вози на Мерцедес, за да му напомнят всеки ден кой е ПОБЕДИТЕЛЯ!

При големите чествания на 70-годишнината от Победата над Хитлер се създава впечатлението, че победата е извоювана от Путин, няколко африкански вожда при помощта на КНДР, Юнеско и ООН

И малките деца в Русия знаят че победата над Хитлер е лична победа на другаря Путин! Една смела самбистка фатка и "Гитлер капут!" А това ще е и парад на победата над фашиска България! С един къч, и край с "Патока". Там се говори, че българите по Черноморските курорти правели Дюнери с месото на русначета, дошли да почиват там! Пресен случай е русначето в куфара!

Ехааа Паметника на Съвецката Армия кво го чака.

Тази комунистка е срам за България.

Tani4ka69

Скандално е, че пиарите на Плевнелиев дори не си направиха труда да обяснят защо великият капацитет от Гоце Делчев не иска да бъде част от официалните лица на Червения площад. Засега обаче е ясно, че там ще са 30 държавници от цял свят на практика всички партньори на Русия от Общността на независимите държави Виетнам, Монголия, редица европейски страни, балкански държави като Сърбия, Черна гора, Македония, а също и Словакия, Гърция и Кипър. Дори германският канцлер Ангела Меркел ще присъства на трибуната до Владимир Путин. ТАСС напомни, че причините за отказа на Росен Плевнелиев не се посочват.Росен Плевнелиев не е политическо лице, което провежда политиката на ГЕРБ или която и да е друга партия. Той е президент на независима европейска държава и като такъв трябва да следва линия на поведение, която е доста различна от настоящата му роля на парцалена кукла.

Плевнелиев НЯМА място до агресора и световен фашистки лидер Кремълския ПУ

Освен другарката Бокова няма ли да идат и Съсела, партизан Волен и авджия Гоце?

РУСКОФОБИТЕ , НЕДЕЙТЕ СЕ ПРЕСТАРАВА , ЧЕ СПОРЕД ДОЙЧЕ ВЕЛЕ СЕ ОКАЗА ЧЕ G36 HK - ОСНОВНИЯ АВТОМАТ НА НЕМСКАТА АРМИЯ ИМАЛ ДЕФЕКТ И ПЛЮЕЛ КАТО СЕ НАГРЕЕ - СЕГА ЩЕ ГО ДМЕНЯТ СПОРЕД ГЕРМАНСКОТО МО :)) ИМАТ НА ВЪОРЮЖЕНИЕ 187 000 БРОЙКИ + СТОТИЦИ ХИЛЯДИ В ОЩЕ 56 СТРАНИ :))) ТАКА ЧЕ АКО РАШКИТЕ ПОДКАРАТ С КАЛАШИТЕ БАЯ БОЙ ЩЕ ЯДЕТЕ :)))

Във връзка с тракийската изложба в Париж в интервю, вместо "Голямата косМатка" Бокова каза "Голямата косАтка". Толкова разбира от ценности Боковица...

АЗБРАХ ЧЕ БАЙ БЕЖДИ ПОДКАРАЛ КУКУЗЕЛЧЕТАТА ?:)

Добре,че на Плевела не му разрешиха да ходи,щяха пак да ни се смеят

Наистина, да си стои у дома,да не срами БГ. Нищо не се чува как е минало посещението му в Косово?

Как ще разрешат на Плевела ДА ПРИСЪСТВА НА ПАРАДА НА ПОБЕДАТА НАД ФАШИЗМА? Там не отиват хора с НАЦИЗКИ УБЕЖДЕНИЯ. Това е честване на победата НАД НАЦИЗМА.

Голямата руска фашистка полюция - Парадът на победата, тази година ще бъде с Пу и няколко африкански вожда с изключителен принос към краха на Хитлер + Ким Трети, Боко Харам, сирийския диктатор, Мун, Бокова и още няколко лизачи

Знаем,че харесваш повече гей-паради ,ама в Москва са забранени дерзай...

Какво може да се очаква от една комунистичсеска щерка освен предателство на евроатлантическите ценности

Големи ценности, големо нищо, глад и мизерия каквато не сме СЪНУВАЛИ през управлението на Тодор Живков. тогава имахме поне самочувствието на БЕЛИ ХОРА. Колкото до демокрацията, НЕЯ И СЕГА Я НЯМА В БЪЛГАРИЯ. Има политическа класа, която е на светлинни години от хала на "СВОБОДНИТЕ БЪЛГАРИ".

Същите глупости, само че с обратен знак са дърдорели слагачите през 1948г. Аре,излез от пещерата!

Оф,айде деее,повече от половин час без новина за Москва....

НЕма кинти, НЕма , НЕма Кинти, нема да си купа Бентлиии

Не чети. Кой те кара да влизаш тук?

Не съм се и съмнявал за Бокова , дъртата комунистка!!

Бан Ки Мун ще си разменя крушета с Чен Ун.