17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Папата ще дойде да нахрани нашите бежанци, но аз не отивам да храня нелегалните сенегалци в центъра на Рим. Някакси не е фенси така с двойния аршин да измерваме кое е добро и кое лошо. Не заслужава да го посрещам.

Не си прави кумир е рекул Христос....католиците си направиха бог и го кръстиха папа. Педофилската им църква ...промасонска и илюминатска секта наречена католицизъм е совела на света повече страдания и от мюсолманството в исторически план. Защо да се молят за теб...страх те е че ще стъпиш на свята земя ики искаш защита заради деянията си. Та ти си божия наместник...сам бог е зад теб защо са ти молитвите...сатани...

Православните пък си направиха кумир в лицето на патриарха и двете имена означават едно и също-баща,а е казано,"Никого на земята не наричайте отец,защото един е вашия Отиец,Небесния,а всички вие сте братя."

+++++

Цялата педофилска гилдия ще се изтърси!!!

Времето на " Царе , папи , патриарси ..." се върна отново ! Ако и след него върви гилотината ...

Религиозно надъхване се стеле тук във форума, в темат и коментариите. Много са надъхани и от отсрещна страна, и така обикносвените създатели на блага ставаме все по зависими от внушения и манипулации. Ние доброволно се подлагаме на зависимост. Не трябва да зависим от религии, религия трябва да ни бъде знанието и добродетелта.

И защо да придружават с молитва пътуването му в България? Да не сме Сирия или Ирак или Афганистан?!? Така го е написал все едно отива на заколение. Ами недей да идваш бе! Не стига, чее ту плащаме и масрафа, ами и високомерие демонстрира. Абе Папи, вие защо имате самостоятелна банка, а? Да препирате парите на който си плати, нали? Не сме чули официално оневиняване на България за атентата срещу Папа Йоан-Павел Втори. А Сергей Антонов си отиде полудял заради това. Да не говорим какви икономически последствия имаше това за България след 1981г.

БПЦ бойкотира срещи между католическите и православните църковни институции. Папата е поканен от политиците, но БПЦ призовава православните да не посрещат и приветстват Папата, защото....

Да но ще бъде допуснат в "Свети Александър Невски"! Това е трагично и кощунствено. При държавни посещения на глобалисти от такова ниво, като треторазрядни чиновници от Държавния департамент или военен персонал от базите на Пентагона, срещи се правят с министър председатели и президенти, но не и в Синода или катедралния храм. Такива присламчвания, кукувщина и действия по американски тип „Баграм“ (окупиран при предшественика му пан Войтила), не би трябвало да се допускат. Те унижават храма по този начин, като в същото време зареждат със злорадство и наглост всичко пъклено. Видите ли, като в Севастопол е абсолютно невъзможно, то нека поне да се появим в София и в отделената (не без помощта и на мразения от Сталин, а в последствие и разгонен от него троцкистки Комунистически интернационал) Македония. Дори бесноватия Соломон Паси (който заедно с Атлантическия му клуб, предполагам много симпатизират на ватиканския йезуит), с неговата ясно изразена, макар и малко нецензурна позиция относно Православието, се ограничи при сдаването на България на НАТО, само с празнуващо кощунствено сборище на отрепки пред катедралата, но без да прекрачва прага ѝ.

Папата няма право да посещава нашия храм, грешна ви е информацията. Ще отслужи еретическото си богослуение отпред на площада на спец. издигната му трибуна от властта.

+++++++++

Да внимава като се среща с Боци и други представители на партия ГЕП, защото може да му гепят часовника.

Великият Български Цар Калоян добре се справяше с " кръстоносците "...... Адрианпоолис .. Одрин лето 2005 .... Древна България и ватикана ... исконнни врагове ..... Православие срещу сатанисти .... Нямат шанс ' " детелюцбците" .... Каквото и да плещи оня муфтия от .... нещо западно ... Адът ги зове . Амин .

Заради Йоан Павел втори българите все още са смятани от по-образованите западняци за папоубийци и злодеи... Католиците не само не помогнаха, но и подкрепиха унищожаванено на българската и византийската православна цивилизация! Само Варненчик и Хуняди се опълчиха на османците. И след десетки никейски събори резултат в бъдеще пак няма да има!

За съжаление резултати има някакви още сега. При пан Войтила бяха подкрепена хуманитарната намеса в Косово на ислямистките главорези и американските им началници. Освен това, украинското леговище на ватиканските православни унищожители бе преместено от Лвов в Киев, при това разбира се с най прекрасни, братски и най-вече мирни намерения. А какво става сега с православното население на територията на Украйна и въобще с православието там – гей паради, войни, нацисти, кръв, разруха, масово напускане, инсталиране на разколници и прокълнати предатели, прекодиране и културен геноцид, тотална власт на „по-големите братя“ на йезуита…

прочетох тук...Идва главата на римокатолическата църква...И по този повод-ругатни, обиди, цинизми...Прост народ сме...много прост...Необразован, зъл, просто не струваме...Такъв народ-нищо добро не го чака....Отвратена съм...

Ако не поддържаше педофилията във Ватикана..... можеше и да няма ругатни.... ако не насърчаваше нелегалните бежанци.... нямаше да има и псувни.... но за жалост Франциск е нищо пред Рацингер

Да не би да си религиозна? А ложе би католичка? Ако отговориш два пъти с не, тогава кой за теб е папата? Идолопоклоничеството ти няма да ти помогне да станеш по-добра, а и езикът на омразата вече е изтрило човечността от теб. Така че си замълчи.

Я,си ЕПМ...!

Католик съм. Вярвам в Бог, но преди два дена опънах кобшийката, изповядах се при пастора и ми беше простено. Вчера, комшията зяподозрял нещо, започна да ме предизвиква. Казах му, да не се притеснява, успокоих го, и се прегърнахме в знак на приятелство и помирение и не знам как, но опънах и него. Изповядах се, и ми беше простено. Изповядах се на пастора и от пастора. Имам желание да се изпоядам и на папата от самия него. Знам че ще ми бъде простено, защото съм католик.

Може тихо да се помоли за избитите православни от кръстоносците, за разграбения от тях Контантинопол за поруганите светини или като е в нас за 26те монаси които изгарят живи защото отказват да приемат римокатолическата ерес.

Папа Йоан -Павел беше най-добрия, Светла Му Памет!

Българската черква е АВТОКЕФАЛНА! Тук нямат глас нито папата нито мамата, дори и вселенския патриарх. Така е било, така и ще бъде. Като е дошъл да види нашата страна, нека я гледа като турист, също както и ходжата от Истанбул, но само като турист, защото нямя право да се намесва в други вероизповедания!

Се моли папата, България е известна като едно недобро място, дори и дявола я заобикаля.

Идиот!!!

Идем и се молим за вас,я съм Пацата !

Ако паполета падне утре, каква интересна серия от "Самолетните катастрофи" ще се получи:))))

Senator1

Аз пък се моля самолетът да не пада нито над Италия или над Албания нито над Македония. На идване и на връщане!

Айдееее, поредния загубен еретик се появи на банкета, тамън ги прочистихме.... Моли се чадо, моли се и гледай копитцата да не ти се схванат в молитвена поза, че не може да си чешеш рогата, будало!

Като го е страх, по-добре да не идва.

Юе ходя да го посрещна па дано имам късмета да ми измие краката.

И да се молиш и да се кръстиш, ако ЦРУ са решили да те свитнат ей така за ташак и цирк, нищо не може да се направи! Питай Йоан Павел Две!

Що ни занимавате с некви изкуфели старци, дето си придават важност. Я си стойте в Рим и си сменяйте по-честичко памперсите, че от тях бая мирише на лай...грешна религия!

балканите са зона на активни военни действия вече 30 години! загинаха. осакатяха, осиротяха и бяха пленени и отвлечени в робство десетки милиона балканци за туй време!! бяха изсипани десетки милиона тона отрови под формата на вторични суровини ... папата е най-добре да не се мярка на фронта, че ... знае ли човек!

Този папа обичал футбол,а най-много калчото пък и прилича на Делио Роси,има за какво да си поговорят с нашто Слънце!!! ХО ХО ХО

Аз изявленията на този папа не мога да ги разбера. Даже много ме озадачават. Първо казва, че идвал с мир, в първото си изявления. МИ ЧИ ЕЛА С ВОЙНА АКО ИСКАШ БЕ? КАЗВА, че идва с мир, сякаш ще посещава Палестина, Иран или Саудитска Арабия... Аз не мога да разбера - като лиците ни си живеят мирно тук от векове... ВТОРО - какво общо имат белите дробове на Йоан Павел Втори с визитата на настоящия Папа тук!?? Зсщото това е явна препратка към покушенито сррщу него! Въобще много ми е съмнителен Папата.. Сега пук призовава да се молели за него? ЗАЩо? Вражеска страНа ли сме? Агресивни хора ли има тук срещу кстолиците? Аз не мога да разбера. И в крайна сметка - Папо, ти не си ни нужен!

папо, вземи моят приятелски съвет от мен! заобикаляй балканите отдалече и се моли много за спасението си! може път да те чуят!

те могат и да се молят! ама Аз мога и да чувам и да не чувам!

Абе този Папа като че ли посещава само държави от третия свят. Не съм чул да е посетил Вашингтон, Лондон, Копенхаген, Осло или Атина. Каква точно е целта на тези посещения? София и Скопие???

Бе имам едно предоложение, ама няма да го пиша щото DIR-а само ме дебне да ми трие постовете. Само ще кажа : бройте децата, колко бяха на площада преди да дойде папата и колко са като си тръгне.

Що с молитва, да не те е страх от нещо? Който го е страх от мечки, не идва в гората!

Кацнал папагал на теънка, па захванал да дрънка...

Аржентинеца може и да няма нищо общо със случая Сергей Антонов и България, искаме истината. Във Вътиканът да не се правят на тарикати, искаме истината. Полският Папа се срещна с Агжа и мълчи. Искаме истината. Било за реклама на България в света, Бойко халал да ти е тази реклама. Този човек няма работа тука. Докато не се извинят, нямат работа в България, надмении нагли католици спрямо България. Можем и без тях, хиляди години сме православни.

#папоизвинисема!

Не се сърди!:)) Махам се!:))

ами ако земи да доди и Гундяев ко ши прайми тогиз На дека ши са въртим

Мехмед Али Агджа: Чакам те...

Нещастник

Момо, каза да убиеш православен хулник и да се самоубиеш, нали Момо?

Айде да става и да заминава!

Ти гледай майтап тоя да вземе да се гътне баш на това посещение... Те тогава ще видите вие "българска следа"...

А за тези, които живеем в България се молете всеки час на поне три езика. Допълнително на Java, C++ и PHP

3 пъти Папопогаления сигурно вече се моли за Поклонника на мира, братството и имигрантите.

папата, молете се на Аллах! инак защо еспч на юдео-масоните помилва военнопрестъпници?като обама, и клинтън на фона на радан къневата цензура! платена от аденауер!

150+

папата, молете се на Аллах! инак защо еспч не жкудео- масоните помилва военнопрестъпници?

папата, бе верно ли, че сорос, бъфет, амазонския на цру гугъл и фацебук са по-богати от тебе ?

Не са по-богати.... Само клановете Ротшилд и Рокфелер (в по-малка степен) са по-богати...!

Нещо бучеше и прелиташе. Помислихме, че е свитата от ангели-пазители, а то били двата ни самолета. Радост за децата. Но другия път да летят максимално бавно, че да имат време да ги фиксират и да им помахат.Не беше лошо да има и един-два Цепелина за далечно наблюдение - сума пари и хора щяха да бъдат спестени и пренасочени.Хайде успех, и да проверите дали са заредени, че да не свърши керосина баш когато не трябва.

Дано наш Бойко не се нахвърли да го мляска както обикновено прави.

Ти мани ами мутрата има навика да пляска по врата.

Този кой го е пуснал в България?

Мутрагеньо... По заповед от Държавния департамент!

У нас по молитвите (молитвените закуски) е Цв.Цв. И трябва да сме доволни - помолил се правилно човека и вече дъщеря му ще има в София офис на световната банка, и само срещу 9 милиона от нашата хазна!

Според социологическите проучвания само 8% от българите не одобряват папа Франциск. Всички те ли са се изсипала в дир-а, това ли е таргет групата на сайта?

Не им вярвай!

Всъщност на 98 % от българите ни е през оная работа за някаква си папа и си го местим от единия в другия. А 8-те процента важат за Боко Главния Папа-Гал на Републиката

+++++++

Не са 8,а 88%... Сорос пак е излъгал...!!!

Лицето Франциск беше сложен за папа от Ротшилдите, за да контролират чрез него банка Ватикана А, тази банка се занимава с изпирането на парите от търговията с кокаина от Южна Америка. Отделно от това, Ватикана е втората по-големина офшорна зона в Европа, след Лондонското сити. Тези " смирени монаси" са всъщност перачи на мръсни пари и обикновенни лихвари. С тези дейности те се занимават вече повече от 5 века. Този човек не е добре дошъл в България.

папата направо замести в медиите задните отворености на кардашиян! и минусохвъргачката на неграмотната, турска цензура на ек!

Папата е тук за да разширява влиянието на католическата църква сред неориентирания чуждопоклонически народ

фалшив папа ленинист с протекции на сатаниста сорос ,гъста мрежа от педофили около него и пръв другар на ислямофашистите .Дошъл да погали баш католиците бойко тиквата а после и македонските олигофрени .Тука на Балканите всички са православни християни освен Хърватите и румънците други католици няма и никой не го иска тоя освн ганя бантускотов и ганя маке

Румънците не са католици,ами православни! На Балканите,хърватите и словенците са католици, както и една част от албанците.В другите страни има сравнително малки католически общности.