Папата към мигрантите на Лесбос: Тук съм, за да ви погледна в очите

Водачът на Римокатолическата църква се разходи без маска в бежанския лагер и си направи селфита

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не са бежанци - това са ислямски завоеватели на Европа .Планът е от много отдавна. Искат да ги заселят в Гърция,Бълг.,в Европа.Папата е масон.

Папата спасява исляма,а християните в Европа да мрът. Но папата е американец не му пука.

Този човек напоследък говори само надути, високопарни и кухи фрази, може би подражава на Мунчо Фърчилото.

Христос е казал: Лицемерецо, първо виж гредата в твоето око, тогава гледай сламката в окото на другия. И друго е казал Христос, когато са дошли малки дечица при него. Та, католиците "свещенници", въже с камък на шията, и в морето на дълбоко.

ги да акат в златната ти тоалетна и ги нахрани със златните си прибори!

Гръцки свещеник към папата: "ПАПА, ТИ СИ ЕРЕТИК! ХИЛЯДИ, ХИЛЯДИ ДЕЦА ИЗНАСИЛЕНИ!" Аз бих добавил: Папа, ти си слуга на сатаната! Запомнете - католицизма е секта. Единствено Православието е истинското християнство. Всички други религии са секти. Папа, иди си с мир от Балканите, идваш неканен и нежелан тук!

Всички религии са СЕКТИ!!! Няма доминираща/ водеща/ правилна - всички, до една, са създадени, с цел подчинение на био-масите ...

Всички освен една - Православието!

Ало, Папуняка! Защо не отиде на границата с Беларус, бе? От англо-сакси и католици не очаквайте нищо добро!

Еее, там студено ве.

Папата е мръсен либараст..

Този си е чист сатанист !!! Да върви да им мие краката и да си ги взема във Ватикана !!!

може би щях да повярвам на папа Франциск когато призовава за човечност и съпричастност, ако беше казал поне едно изречение ЗАЩО ИМА МИГРАНТИ И БЕЖАНЦИ и беше осъдил виновниците за войните в Бл.Изток - Афганистан, Ирак, Сирия и Либия - тоест НАТО и САЩ! Това, че папата не каза досега нито дума срещу САЩ за 8 години, ме кара да мисля, че той играе за световната олигархия., че е техен агент и подкрепя тяхната политика и техните планове, да се унищожи ЕВропа

И тук трябва да добавим един "необясним" факт - Защо мигрантите мюсюлмани не отиват при братята си араби и мюсюлмани в Саудитска Арабия, Катар, Йордания, ОАЕ и други такива държави от региона? Защо не отиват в Китай, Индия или Пакистан? Има ли логика да бягат в Европа, където живеят "неверници"!?

ПЛАНЪТ - ислямизация на Европа, и после с оръжията на Европа да превземат и останалия свят. Държави като Китай, Аржентина...ше видят какво се случва с Европа и ще ни спасят от мюсюлманските маймуни.

Сатана

Единствения папа който тайно беше Християнин беше Йоан Павел 2. Може би е имало и друг, ама не го знам. Иначе всички папи са си езичници каквато си е и самата църква. Католическата църква представлява езичеството от пантеона които власти са гонили Християните. Също както БПЦ е тангризма който и дасега си е само с езически практики поради което не ни върви на страната.

Да разбираме ли че ще ги вземе във ватикана и ще ги настани в папския дворец?

Тъкмо се отървахме от Меркел, сега пък този?

Матей 23:9 И никого на земята недейте нарича свой отец, защото Един е вашият Отец, Небесният.

айде вземай си ги във Ватикана. Защо не им плащаш издръжката на тия лагери. Само върви и се прави на милостив. Всеки може да върви и да плямпа. А дела никакви. Не е добре да се смесват религия и политика. Резултатът както виждаме е гаден. Става дума за жалък опит да накара другите да предприемат удбни за него действия. На прост език се нарича измама. Личното ми впечатление, че из основи католицизма е сбъркан като религия. И представлява политика и манипулиране, но маскирани като религия. Ако погледнем историята назад, ще видим точно това. То само да се сметне, че папите умрели от естествена смърт се броят на едната ръка. Всичко е било избивано и изтребвано в името на властта. А след това да се представящ за наместник на господа е малко тъпо.

Лицемер! Вземай ги във Ватикана!

Либия,Сирия,Ирак и от арабски държави. Те са на по 5000 години и мафиозка държава на 200 г. ще им налага корумпираната демокрация. Сащ са окупирали Европа която няма никакъв суверинитет. Ако го имаше,щеше да ги товари на кораби и право в Америка, която през мигрантите целеше отслабването на Европа

Интересно, че мигрантите мюсюлмани не отиват при братята си. Исляма насажда мнението, че всички мюсюлмани са братя. Истината е че искат да отидат в европейски държави където има подредена социална система и там могат без много труд да си живеят, а ако са при братятя си например в Саудитска Арабия, ОАЕ и други няма да им постелят. Колосален проблем е за Европа и папата вместо да се опълчи им лиже г.ъ.з.а.

радушно мигрантите каторжници..Нахраниха ги с пуйки.Но англосаксонските разбойници ги избиха и анексираха земите им. След това докараха насилствени черни роби. После анексираха Флорида,Тексас,Орегон,Аризона и Калифорния Та така с радушното приемане на мигранти

Измий им краката и ги взимай във Ватикана, като си толкова загрижен. Всичко друго е лицемерие. Хубаво е и мигрантите да си скрият децата, докато мине посещението, че лоша слава се носи на тия...

Ма вземай ги във Ватикана, бе гнусен дърт лицемер! Нито един не си приел, но иначе все призоваваш другите. Напълнихте Европа с главорези и примати, които пренесоха тук кървавите си културни традиции и жестокост. Но ти си скрит като плъх зад високите зидове и броиш трилионите си и все ни поучаваш как да отворим сърцата и домовете си за исляма и жестокостта му. Яй,сиктир, боклук глобалистки! Унижи християнството. Краставите им крака ми, целува, гъзури им се. А те ни избиват, изнасилват, опожаряват храмовете ни, подиграват ни се, мразят ни... Нито веднъж не зажали за избитите християни, за християнската общност в Сирия, в ЮАР...

Колко мигранти прие Ватикана , нали сте държава?

Защо допускат поповете до малки деца?!

Да изплакнат окото, все пак, и те били хора... така разказват....

Що така бе папа покани ги във ватикана има достатъчно място празни дворци и сгради можеш спокойно да настаниш милион милион и половина нджинери от сомалия доктори с големи бради и броеници от авганистан. Докторите от авганистан са големи професионалисти правят перфектни разтези на глави с големи скалпели наречени ятагани.

Глобализма съсипа Африка, разрушавайки икономиките им, изцеждайки ресурсите и, подклаждайки войни и държейки населението в бедност и невежество. Сега се сетили да я спасяват. Не може цяла Африка да се натъпче в Европа. Африканците трябва да си останат в Африка и да им се помага да живеят по-добре на база местните си възможности. Ама къде ти. Папата е единлицемер и лъжец!

П.аапатъ към мигрантелите: Обичам ви ! Тук съм да ме задоволите, свалям си веднага гащите. Действайте, поне тва го можете, щот за работа не ставате.

Тоя либерален боклук да беше отишъл в сирия, да види християните там.

Не само в Сирия, има тотално избиване на християни и срутени църкви навсякъде на изток.

Тук 90 те години като ни държаха на унизителни опашки за виза и висяхме в пек и студ с месеци папата нещо да каза? Даже я биха една жена в едно посолство! Съжаление не помня! А сега пред тв камерите човеколюбие!

Аз мислех, че си отишъл да ги вакснеш!Всички без маски, включително и дъртият сатанист - явно короната не ви лови

Този човек е светец! Още двама-трима като него и всички щяхме да сме в рая.

каква мерзост! тоя долнопробен католически либерасто-комуняга срещна ли се и с хората, населяващи лесбос, с коренното население там?!

Има стотици круизни кораби на док , напълни ги с малки групи от по 10 Хил. мигранти и ги транспортирай до твоята родна Южна Америка. Плати с лични пари. Там, докато се адаптират и научат езика, има страшно много работа в сел.стопанство, гледате крави и т.н. Хем корабите ще спечелят от транспорта, хем ще имате работна ръка. А, ама те не искали да работят ?? Питай също колко църкви са тотално разрушени от тия същите нуждаещи се..

И какво вижда в очите им? Че всички лъжат непрекъснато, че са бежанци! Една лъжа само! Да, бедни са и искат по- добър живот, но това не е основание да обикалят света като Шенген….

Нема по-големи лицемери от католиците. Лапачи на детски пишки....

Потърсете за плана Калегри .Този като многото политици спомага за осъществяването му .В доста напреднала фаза им е плана .Явно пророчеството ,че Европа ще е мюсюлманска с столица Рим ще се осъществи .

Този не знае колко е заблуден. Отявлени US и ЕU защитници на безразборната миграция се отрекоха от нея. Този продължава да изпълнява програмата на кукловодите.

и им кажи да не се плодят като зайци. Ще пренаселят Земята и ще я опоскат като скакалци. От това са и войните им. Другото е лицемерие.

ВАТИКАНА РАЗПОЛАГА С НЯКОЛКО ТРИЛИОНА ДОЛАРА КЕШ. ТОЗИ ВМЕСТО ДА ПЛЯМПА ГЛУПОСТИ, ДА ДАДЕ ПАРИ. ИНАЧЕ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ Е ЛЕСНО!

Не ги гледай ! Приеми ги във Ватикана !

Той други нещастия не вижда освен мигрантите. Ако помня добре, в България, главно за тях говори и ги посети. Без маска, прави си снимки: демагогия и едностранчивост. Разочарована съм.

Тоя дърт пиргиш да им раздаде ВАТИКАНСКИ ПАСПОРТИ И ДА ИМ ПЛАТИ ФЕРИБОТА от Лесбос до Италия. На "мигрантите". Както и Германия и Британия да издадат техни паспорти и да пратянлт самолети в Минск да си приберат джагалите. Полша се прекосява само на 10 км височина с редовни паспорти.

Той почна като селебретитата - мине, направи селфи, па си замине. А - изказва съпричастност. А за мигрантите - Гърция и останалите да му мислят, Ватикана няма тия проблеми.

Европа не може да приеме хора от цял свят. Досега малко ли прие? Лесно е да критикуваш и обвиняваш в егоизъм, когато самият ти си далеч от тях и ги гледаш само на снимки и за пред хората правиш 1 посещение в лагера. Папата не се ли сеща, че всеки жест спрямо тях само приканва следващите тълпи. Пък и защо идват само представители на 1 религия, да си отговори и ще му се изяснят нещата.

Ватиканът обаче досега ни един не е приел.

Явно са расисти.

Този човек е светец. Още един-двама такива и земята щеше да бъде рай!!!!

Дъртият коцкар като чу за лесби и е първа кипра на софрата.

Най-големият предател от всички папи. То не беше миене на крака на мигранти, не беше чудо. Сега селфита с тях си прави.

Свети отче, вземи се надупи на рязаните карабини. Вас, католическите свещеници, от малки ви сърби там.

Когато преди година му ми публично табаните на "мигранта".