Папа Франциск се срещна с патриарх Неофит, помоли се в "Св. Александър Невски" и се снима с вярващи

На площада са се събрали множество хора, голяма част от тях с малки знаменца - с българския трибагреник и знамето на Ватикана

Обратно в новината

Коментари - Папа Франциск се срещна с патриарх Неофит, помоли се в "Св. Александър Невски" и се снима с вярващи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СКромно попитах що дири крадлив Симо на срещата между папа Франциск и патриарх Неофит, а въпросът ми беше изтрит, що ли...?

Да се сбъднат думите му! Слепите да мълчат, че и без това натвориха достатъчно карма днес! Тава, че гвори кодирано не е, че не знае какво говори!

Общата молитва която се опитва да постигне Папата е доста сложно,като се вижда разликата между Ватикана и Православието!Действително подава ръка защото Бог е един,и молитвите са сходни,но има и различия ,кръстенето при католиците е обратно на православното ,при едните са забранени браковете,при другите не,както и други разлики!Всъщност Източноправославното е по старо и по автентично ,виждайки и храмовете в Източната Римска империя!Та така,и благодатния огън се дава само на православните!Кой трябва да се промени?Както казва Неофит ,искаме да запазим вярата в православен вариант!В същото време светът се променя и развива ,сближава се,но изглежда не е толкова просто с религията!

Ако Бог имаше нещо общо с едните или другите, щеше ли да допусне едните да перат парите на мафията, а другите да са доносници на дс?

Бойко натриса гост на българския патриарх. А дираджиите дори 1 снимка с българския патриарх не са сложили...

Какво са ти направили дираджиите, та все ги ругаеш. А обяснението е много просто. Неофит не излезе пред синодалната палата, а вътре в нея журналисти и фотографи не са били допуснати.

ТВ не гледаш ли, ма?!

Светската власт към православните агенти: - Не сме йес сър, само вие може да се противопоставите и ще ви опростим всичко...

Кобурга на кой Бог се моли?

когато се ражда е кръстен в правослваната вяра, и като православен поема престола от баща му през 1943 г.

Тия смахтаняци,герберските и сороски тролове кирливи---да не са католици?

въпрос на политика е

Не. Православни са, но на ДС-църквата А продажните бесепари и рубладжиите са православни, но на КГБ-църквата