Папа Франциск разкритикува противопоставянето на Изтока и Запада и ги сравни с две морета

В градината на човечеството вместо заедно да намираме лек, ние си играем с огъня на ракетите и бомбите, каза светият отец

Обратно в новината

Коментари - Папа Франциск разкритикува противопоставянето на Изтока и Запада и ги сравни с две морета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Папата "който постоянно порицава конфликта" , досега не е казал една думичка с която да порицава конкретно Русия! И това въпреки че го натискаха здраво парцалите на Сорос! А папата е своеобразен център на консолидация на старата европейска аристокрация, която все още държи до 2/3 от земята и заводите в ЕС. Да си знаете накъде духа вятъра в Стара и Нова Европа... Хе хе хе!

ватикански скапаняци!

..."визирайки конфликта в Украйна"... според неизвестен ДИР-нишки есктрасенс!!!

Другари несретници с перо в ръка, за папистите тоя чукундур може и да е "светия отец", но за всички останали е просто един схизматик, по стечение на обстоятелствата и модерен комунист - популист. Толкова лигава твар не е седяла в "Сан Пиетро", май неслучайно пенсионираха папа Ратци, като му изкопаха оня компромат за членство в комсомола на др. Шикългрубер на младини?

един от действащите педофили след първите удостоверени от съдебните власти оплаквания (12 деца ! присъда 18 месеца условно ! )се премества в друга енория , след оплаквания в друга, и така 40 години, и до ден днешен не е осъждан, а документацията създадена само по оплаквания по случаи с други свещеници е 800 страници. хиляди деца. и папата доказано е знаел какво става.

Бае Ганя

Еми, "Ватикан" ООД, какво да говорим...