Папа Франциск отстрани ръководството на международната благотворителна организация "Каритас"

В изявление на Ватикана се казва, че са открити "реални недостатъци" в управлението, "сериозно накърняващи екипния дух и морала на персонала"

Обратно в новината

Коментари - Папа Франциск отстрани ръководството на международната благотворителна организация "Каритас" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От десетилетя наред Каритас помага на африканци,азиатци,латиноамериканци,но не и на Бялата Раса. В Италия тия зловония попски плащат на циганите най-модерни винтови зъби,докато аз ходя с наполовин счупена протеза,която пада всеки път щом отворя уста да кажа нещо.

Педофили, сър!

Те голяма част затова и слагат калимявката.

Всичко се руши! Папата сменя ръководството на Каритас, Евровизия сменя правилата ….. не е до смяна! Просто времето е друго и законите са променени! Нови структури с нови мисии, нямащи нищо общо със стария свят! Светът се промени, навлезе в нова ера, ако случайно не сте забелязали! Нови хора идат с ново мислене с нова съвест (морал). Малко са, но идват! Ако ние не се променим в крак с епохата, ще си идем неразбрали и неразбрани. Нищо вече не е по старому.

Папата стяга редиците и чисти тази наша много важна оргазнизация, поздравления, ние не можем да си позволим да правим нищо без морал и той да водещо начало за нас. Пак ще приканя тези които ни критикуват отново в моите коментари, да направят повече и по-добър начин дарения от Каритас, но се съмнявам че ще могат

Ще почнат да си плащат свещите, къде ще ходят

Тия вече ги гониха веднъж преди 15 години от България за педофилия и кражби. Явно нищо не се е променило

Мачкай Падре !!!! Ооооо сан лоренцоооо ооо сан лоренцоиооо

Време е и нашите филиали на тази и на редица други измислени асоциации, фирми, дружества и фирми да се закрият...

Пак ли ватикано-педофилски гнусотии??

Е лайсна на педалите и утайките от московската патриаршия не ги коментираме ..да му сера на гроба на изрода гунядиев и всичката московска псевдо християнска измет тор за картофи