Папа Франциск: "Лаят на НАТО пред вратата на Русия" може да е предизвикал войната

Светият отец обяви, че е поискал среща с Владимир Путин, но все още няма отговор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

брей, брей, какво изказване! Да не повярва човек

Ако продължава в същия дух, папата ще бъде 'посъветван" да се оттегли като предшественика си.

Добро утро Сатана!

Аз що имам спомен, че целува розейнкройцерски кръст върху укра знаме този госин.

вероятно 8 г Русия им викаше Чиба..... ако бяха сащ нямаше да издържат и 8 месеца и щяха да пратят армията

Червен боклук

Папата е едно аржентинско комунде! Всичките са дресирани да лижат гъза на Кремль! :))))))))

куче, което лае не хапе, от кво пък толко се плаши ватата нали си има сърмата???

И тоя уж се молел за жертвите. Абе пап ли си къв си- и да ти лаят кучета на вратат ще отидеш ли в къщата на съседа да му я изгориш и да му изнасилиш жената? Ама то при вас това изнасилванията на деца за нищо ги нямате.

Това е самата истина.

САТАНА II

Ам ся? Интересно как един по един почват да обръщат палачинката. Нещо се случва на заден план и все още не знаем какво точно.

А добро утро! Само да кажа Ватикана е първата държава която си отваря сметка в рубли за газта.

Някой знае ли тия що ги държат докато се споминат. Разкарват ги с по 3 памперса с колички не знаещи къде се намират и какво плещят.

Е, Папата поне е на ясно, защо започна тази война...

Стига с тези глупости за НАТО. НАТО е само и единствено оправдание на Путин за войната. Естония е в НАТО от 2004та година насам и ако погледнете картата ще видите, че дали ще летят ракетите от Естония или от Украйна няма разлика. Освен това с тази война беше напълно предвидимо, че Финландия ще влезе в НАТО. Путин от 15 години го върти този мит за НАТО.

Отче , недей с лошо ! Не НАТО, а США разлаяха кучетата и Русия реши да опита, дали тези кучета си лаят или може и да хапят. Защото има НАТО на США но има НАТО на ЕС, които малко се разминават в позициите си.

Папата е умен и смел човек.Всички знаят ,че това е причината ,ама никой не смее да я каже.Браво.

И Хитлер беше провокиран. То остава и да почнеш война без причини , повод и мотивация. Няма такъв случай във военната история. Затова всички носят отговорност , но агресорът ВИНАГИ е претъпник.

Путин му е пратил Орбан. Щото Путин няма как да кацне...

Преди да тръгне към последния си жизнен път, човек си прави равносметка. Може би и папата е получил факс от баш шефа, че скоро ще се видят и е решил да трупа червени точки? Защото за такива еретични според новата догма изказвания, отлъчват от църквата, от спорта, от изкуството ... Живеем във времена в които в запада трябва да проповядваш правилното мислене, в противен случай биваш отлъчен от обществения живот! Познато, нали? Може би и Папата в крайна сметка е прозрял някои прости истини. Една елементарна от тях е - с военна реторика война не се прекратява. Наливайки бензин в огъня няма да го изгасиш. Виж, да се опариш, че и да изгориш - може! Може и да запалиш къщичката, в която всички божии създания живеят! Но да го изгасиш - малко вероятно! Пътя за спиране на този конфликт минава през разбиране мотивите на другия. Не го ли направиш, игнорираш ли ги -нищо добро не следва! Добре, че е прогледнал човечеца, само да не го инфарктират преди да може да направи нещо по въпроса. Защото той това го е прозрял сега, а доста важни хора в Европа го знаеха от начало, но просто имат нужда от този конфликт, и биха отстранили всяка пречка, която би провалила плановете им!

Добро утро!

А така! Колко просто и ясно... А ти, какъв боклук си?!

Чакай малко. За феновете от Азов ли говорим, или за Путин? Щото тях ги провокираха руснаците с това, че говорят руски. Говоря за етническото прочистване в Източна Украина (и не само) вече 7-8 години. и украински граждани от български произход пострадаха така.

Може. Но да не забравяме, че мечката задължително ще излезе за да похапне. Затова няма значение, че кучето я е изкарало. Сега е време да се убие.

Жив да не бях... как така

Прав си. САЩ е агресор с агресивната си политика спрямо Русия. Русия пък е агресора в Украйна

НАТО е до Русия от години. Литва, Латвия, Естония. НАТО е само оправдание за агресията на Русия. Агресията на Русия доказва необходимостта на НАТО. Руснаците живеят само за да пият, убиват и плячкосват.

... а кой е агресор казват победителите в една война :)

Путин отдавна се точи на Украйна. Поводи все ще се намерят. Надявам се папата умишлено да го казва за да покаже уж че разбира Путин. Путин иска преди да умре да направи една война, за какво са му иначе всички тези оръжия.

Еретик си каква работа има бог с тебе оплачи се на твоя господ

Орбан му бил казал, че войната ще приключи на 9 май... Тоя Орбан да не е станал представител на Вагиналния за ЕС?

Негово светейшество да започне с визити из протестантския свят, че предишния път преди 80 години, когато искаха да съсипят една западна държава стана голям сакатлък......

Какво да чакам? Русия нямаше други начини да осветли действията на укрите ли? Но избра най- неприемливия и за себе си и за света.

Откакто почнаха да избиват руснаци. Да, от доста време е. Но след като НАТО реши да ползва споменатото пристанище и територията на Украина под носа на руснаците... НАТО да се чете САЩ. Щото там има идиоти, които си мислят, че могат да стрелят и да убият като в уестърн. Да, говоря за война с атомно оръжие.

Официалното заглавие във вестника е съвсем друго. Пак евтина пропаганда за Путин. Заглавието е: Интервю с папа Франциск: «Путин не спира, искам да се срещна с него в Москва. Сега няма да ходя в Киев". Лаят на НАТО е в съвсем друг контекст.

След като Хитлер окупира Европа, англо-саксонците направиха всичко възможно за да го "ориентират" към Русия... и това му беше краят!

А в Молдова, Чечня и Грузия кво стана бе, комунде! Тоя клоун само доказва, че комунист и християнство са несъвместими неща!

На тия дето пишат тая статия им плащат от Лукойл и Газпром, явно. Вие от тея медии, дето ги финансира Русия и за които спомена Христо Грозев ли сте?!

Колкото и да трият коментарите, рано или късно прокремълската пропаганда ще остане без спонсори.

Ма това е самата истина. И затова Нато и Ес наливат пари в Украйна. Ако нямаха интерес щяха ли да го правят. Битката е света да стане многополярен

Е, тo толкова газ консумира Ватикана, че и във виетнамски донги да беше, все тая.

Мъдър и смел.., за разлика от Киро Мустафа и Коколчо продажника

Това е само за тези , които не могат да мислят и е временно.

Да, но сега чашата преля. НАТО се беше навряло в Украйна да се "отбранява".

И ся рабрахте ли що Путлер е нападнал? Имал е договорки че макар и в началото да кажат нещо в крайна сметка ще оправдаят войната. Това е с педофилските престъпления в църквата -първо излизат и отричат после признават и накрая на тъмно викат ами грешни сме. Вервайте си в църквата.

на простия човек, всичко му изглежда просто, а "изводите" му винаги са категорични и в стила на лозунгарстването...

Поправете ме, ако греша. Тоз не бе ли от някакъв " Йезуитски орден". Дали пък затова, Путин не иска среща с него?

не е само това, и не е просто лай, и ако не си бяха предлагали гъза и пристанището нямаше да са на тоя хал. Явно забравят Финландската война-не първия етап, а защо почна и как свърши. А, да. И си нямат Бялата Смърт, а просят за 'модерни оръжия'.

нищо не сме 'разбрали' освен, че пак имаш някакви халюцинации.