”Шпигел”: Ципрас и Савидис дължат много един на друг

Списание "Шпигел" публикува обширен репортаж от Атина във връзка с разразилия се грандиозен скандал миналата неделя в Солун на дербито ПАОК-АЕК.

Обратно в новината

Коментари - ”Шпигел”: Ципрас и Савидис дължат много един на друг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Апропо, защо вие ДИР-ски модераторчета триете НИКове , неудобни за вас, като ги замествате с Авторът използва неприемливо име Защо не затриете и заместите и простака FuckTheEU Има два отговора: 1. Или не знаете английски (но ако е така няма да ви назначат на тази длъжност) и по вероятното 2. Този простак, който живее в България, т.е. Европейския съюз , но го псува е един от вас.

Мурзилката с раз-четворение на личноста и НИК-ове Паисий Х, "Schilo ", Ха-ха , FuckTheEU Пак са налазили форума с безмислените си опити да защитават един престъпник и диктатор, като путин, който за това плаща жълти копейки Явно този индивид е в сред модераторите в ДИР-а , щом трие поста.

ИСТИНСКИТЕ ФАКТИ застени от камерите: Иван Савидис нахлува на терена с яке и никакъв пистолет не се вижда даже. Той си ръкомаха и крещи както всеки друг в такава ситуация. После уж излиза от терена, пак влиза и т.н. Иска да извади отбора и да спре меча. После си сваля якето и ... о, ужас, имал на кръста пистолет! Да, но не го е размахвал, не е заплашвал с него никого. Но като четеш медиите, излиза съвсем друго! Е, така се раздухва скандал и манипулация.

1. Пичове, има в нета видео от мача и е заснет случая с нахлуването. Гледайте го, за да разберете КАК ви манипулират от медиите. Просто е невероятно! 2. никъде не пишат данни за самия човек - къде е роден, кои са родителите му. 3. никъде не пишат в медиите кога е купил първата си (цигарена) фабрика (1992-93 г.), която е основният му бизнес. 4. пускат само снимка с пистолет на кръста и пишат "руснак" ... и ГОТОВО! Баламите шарани налапват пропагандата!

НЕ, не вади пистолет, по-скоро си вдига панталона!

Паисий

у нас всички шефове на футболни клубове ходят въоръжени или с въоръжена охрана. Защо ли? Бг нали е в ЕС.

Ватенката стана синоним на престъпник и лъжец в едно.

Ха-ха, ватенките в БГ пак се сдухаха и като Матросов, скачат безмислено на амбразурата да защитават едно мекере, плазмодии на путин. Без распоряжения Путина в России и куры не несутся. Ватните престъпници и крадци трябва да се преследват по целият свят и да бъдат изпращани в Гуантанамо. След като най-големият крадец в кремъл - лилипутното джудже ги защитава.

Като един истински приятел на Жужан и даже "дУпетат" от ЕР -няма начин да не върти част от милиардите на дребноръстото си господарче! Подобно на С. Ролдугин и останалите марионетки-рязко се обогатява в последни 20 години?!?! Дойде времето в което руската кочина ще бъде изчистен и измита като едни Авгиеви обори! Скоро НАРОДА ще разбере колко долен е Юрода Жужин и Навални рязко ще бъде избран за нов лидер!! А русофилите мазни в Бг ще ронят сълзи от безпаричие, няма да има копейки за драскане на тъпизми по форумите!! Казах ХАУ!

Престъпниците на Путьо са пльзнали като червеи...

Дир, какъв руснак, грузинец е това. Идете и наречете някой грузинец руснак, поговорете му на руски, та да видите дали няма да ви отстреля. Със същия успех украинец да наречете руснак.

Нежеланието на Дира да си ПОПРАВИ явно лъжливото заглавие: "Възходът на руснака,..." доказва че води антируска пропаганда.

ти си регистриран като платена подлога на българо-руската мафия, нали?

FuckTheEU

Стига сте спекулирали руснак та руснак. Този е понтиец. Ако не знаете кои и какви са понтийците четете и се образовайте, журнарасти! Понтийците (на гръцки: Πόντιοι, Ποντιακός Ελληνισμός, Έλληνες του Πόντου; на турски: Pontus Rumları) или още и понтийските гърци са етническа група от гръцки произход, потомци на имигранти от исторически Понт в североизточната част на Мала Азия (днес Турция). Говорят понтийски език. Те живеят в Украйна, Грузия (по-голямата част са напуснали страната) и Русия (републиките и регионите на Северен Кавказ), Казахстан, Гърция и Турция. Самоопределението ромеи при тях преминава в понтийци, дадено им от гърците от метрополията. Говорят понтийски език, който сега е почти изчезнал. През ХХ век приемат за употреба руски или гръцки език.

майката и бащата на този по-скоро са избягали от Гърция след ВСВ след разгрома на комунистите през 1949 г. Не мисля че е понтиец, от старите гърци.

стига си го усуквал, този гърк е един от многото руски милиардери, окрали Русия и пратен от шефа му Путлер в Гърция да брани руски интереси, понял?

Ей тва му е цаката. Ставаш депутат от партията на Путин и от обикновен работник стигаш до 30-то място във Форбс,а после си купуваш отбор в Гърция част от солунското пристанище и так дальше.

я прочети кога е забогатял!! Презз 1992-93 г. Каква партия на Путин те гони?? Това е времето на Елцин!

Елцин-Путин-все тая! Управляващата партия е една. Нали Елцин назначи Путин и го вкара по червеното килимче в Кремъл,като заяви това е моят наследник който няма да ви разочарова.

казачок

Стига сте писали глупости,пишете за нашият Бойко как купува и продава!! Какво ги интересува хората Ципрас и Путин,вижте Нашият двор колко е оSран!!!!

Дира, няма ли да се ПОПРАВИТЕ заглавието: "Възходът на руснака,..." Човекът е роден в Грузия, семейство на преселници от Гърция. ЖИВ ГРЪК ОТ ГРУЗИЯ, или грузин от ГЪРЦИЯ! Как може да го пишете "руснак" с тази фамилия САВИДИС? Само заради хибридната русофобска инфо-война ли? А какво стана с ИСТИНАТА и журналист.ЕТИКА?

А когато е раждан Грузия къде е била - в СССР. Нали и руския патриарх така разсъждава. Финландия е била под руско владение и финландците са руснаци. По размахването на пищови си личи какъв е.Путин също размахва някакви ракетки.

Шило

СССР и Русия, едно и също нещо ли са?

Шило

Само за сведение- и Русия и Грузиа са били част от един съюз. Съюзни републики, с еднакви права. Ако поразтърсиш малко, ще видиш колко грузинци и украинци са били в управлението на СССР и то на неслучайни позиции

Паисий

значи патриархът е прав! Всички са "руснаци", дори финландците!? Признаваш?

грък или какъвто щете той е извършил хулигански престъпни действия. Защо не са го арестували още на терена?

страхуват от путлерастките мутро-олигарси, които начело с шефа си успяха да наложат мутро-олигархични режими и ценности, и то в ХХІ-и век ???

извинението и обяснението на Савидис? Никога. Защото няма да са публикувани нито в билд, нито в дойче веле.

или ако са публикувани, няма да е наблегнато на името Путин.

Поредната доза антируски инсинуации. Грандиозното дело сътворено от Ленин и Троцки преди 100 години, насади трайни комплекси у капиталистите. Тези комплекси понастоящем се превръщат в кошмари и шзбиват към шизофренична истерия у някои люде. Всичко руско, дори и новоизлюпилите се след разпада на СССР олигарси са трън в очите на буржоата от запада. Тях и техните лакеи в България ги тресе панически страх. Панически страх от всичко руско, което в техните кошмарни сънища е тъждествено на комунизъм.

ако напиша: "Циганин уби баба в село Х" - НЕ МОЖЕ! Било расизъм и ксенофобия (не политкоректно)! Но може: "Руснак нахлу с пистолет на терена"! .... дори той да е 100% грък по народност! ЕХ, ДВОЙНО ХАМЕРСКИ СТАНДАРТИ!!!

Нека тези които се възхищават на Путин да видят неговия аналог в огледалото този юнак със пистолет.Това успя да произведе Русия и мафията и.

Руски олигарх по точно - това са приятелите на Путин... Това е нивото на богатите руски хора , това е нивото на държавата им. Когато не са съгласни сес хващат за пищовите. Наследство от 90те. Ще израснат и те, дано по-скоро. Малко като на циганска сватба...

олигарсите ги създаде Елцин! ... не Путин! Да не подменяме фактите!

Роден в Грузия,с гръцка фамилия бил руснак.

не само гръцка фамилия, а баща и майка гърци! Тоест 100% грък!

Всеки бяга от руско потекло

Навсякъде, където има руска следа има проблеми, мошенничества и.. още проблеми. Блядовете трябва да бъдат наврени на тяхната си територия и там да си правят магариите.

Соросоидчо, не прочете ли че навлекът не е руснак, а грузинец? Откъде "Америка за България" намира такива идиоти, за да ги наема за тролове?

Да видим сега двойните стандарти на соросоидчетата. Този бил "руснак". Преди дни по потов 3 март твърдяхте, че украинците, финландците и другите народности в руската армия не били "руснаци". Сега този дали е руснак, щом е : "Роден в село Санта, Грузия, на 27 март 1959г. в работническо семейство на преселници от Гърция." ЖИВ ГРЪК ОТ ГРУЗИЯ, или грузин от ГЪРЦИЯ! .. ама за вас "руснак" нали така? То вЕрно, че фамилията САВИДИС е типично руска, ама ... карай!

"Възходът на руснака, нахлул на мач с пистолет" ТИПИЧНО ФЕЙК-ЗАГЛАВИЕ

Рашка... ЧебуРашка... Путин... РазПутин...

Какъв паспорт има бе, на кого е приятел - руски и на Путин? То и циганите в България ги водят българи.

Паисий

чии поданици са били войниците в армията на Александър II през 1877 г.?