Коментари - Паника в Канада след погрешно съобщение за авария в АЕЦ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тествали са системите за предупреждение релана обстановка и са забравили да настроят и изпращането на събощения в тестов режим.

Абе хората масово са изнесли барбекюта и фърлили мезетата и йог фалшива новина.

По-скоро са си седяли в къщи и след новината са се чудили в кое мазе да се заврат...

Чакайте де, нали само руснаци и турци искаха АЕЦ-и???

Това е най-евтината и екологично чиста енергия засега. По-добра от нея ще има само когато се овладее термоядрения синтез.

Хора, научете го този английски на-после като се опитвате да превеждате новини. Съобщението се получи на мобилните телефони на жителите на ЦЯЛО ОНТАРИО, справка Онтарио е почти 10 пъти по-голяма провинция по площ сравнено с териорията на България.

те български не знаят, ти искаш английския да научат...

Чух съобщението по тел ми (автоматична и масова услуга, май е и задължителна) но спях толкова дълбоко и уморена и въобще не се трогнах. Сякаш усещах, че е грешка. Пък и я отмениха (тревогата, де) малко по-късно. Та добре си доспах. Но, всъщност не е никак приятно, предполагам, ако си буден и се чудиш къде да се денеш. Дано никога повече не се случва! Нито реална, нито нереалана тревога!

...и за доОвкусяване - Торонто е мястото където са компаниитеМайки на ДъндиПрешъс и “тревната” ...които Изкусно бяха Целево Очернени от “наши” и “бизнеси” с тях...

Съобщението беше разпратено до жителите на цялата провинция Онтарио, с пряко предупреждение към тези, живеещи в радиус от 10 км от централата. И да, половин час по-късно беше изпратено ново относно това, че първото е изпратено по грешка.

Да - това Е Официалното по случая. ...и да НЕ забравяме че говорим отн. ВодещаДържава ! (едва ли Биха признали Ако някви едиквиси Са хакнали)

съобщението не е дошло от централата, тоест няма никакъв инцидент, а грешката е от самия спешен канал за изпращане на извънредни съобщения...

Хак, амине.

ИдетеВижте за EmergencyWarning ПрограматаТам... - и да НЕ се чудим ако токуВиж - Бъде/ат закопчан(и) от “наште” за хакване.

Крият гадовете, сигурно е гръмнал някой стар американски реактор като фукушима

И как "гръмна" Фукушима? След 9 по Рихтер нищо не му стана? Просто цунамито след това го отнесе. Разбира се, руските биха издържали нали?

Болен мозък! Ти му говориш за квадратно или черно, а то си знае да си плюе по Русия:)

Кво стана? Ами замърсихте половин свят с радиация разнесена от океана, това стана. Стари американски реактори без необходимите системи за сигурност, която всяка съвременна централа днес има! И руските също!

Руските са осигурени срещу 9-та по Рихтер и цунами, ама за съжаление не бяха осигурени срещу идиоти руснаци, алчни за пари и привилегии... та затова отровиха цяла Европа...

Фукушима - от ДженЕлектрик (която е Глобална) и Хитачи и Тошиба (Японски). ...колкото до КанадаАтомикЕнерджи - Стриктно СамоСобствени. ..и найСвиреп протокол Сигурност.

Съобщението по радио точката ли е било предадено,.... доста скромно.... Обикновено това са новини, разпространяващи се със скоростта на светлината

"във връзка за инцидент" = Лилия, ДИР Как ги съчинявате подобни фрази, как не ви дразнят слуха?! По-правилно според мен е "във връзка С инцидент"

Връзки всякакви тука оставете.. Връзки имат обувките и... Връзкарите

Ммм... е, да НЕ пропускаме Факта че “наште” ТамКомандировани са от ТопСпецовете от Хибриди и ИТ/интернетИнсинуации...

Подозрително!

точно му е подозрителното? Търсенето на теле под вола трябва да стане олимпийски спорт. И трите медала ще са за България.

а дали наистина съобщението е било фалшиво

Преди около 30 год и тук имаше нещо подобно Този който го направи се кани да ни управлява

Някой вярва ли, че се изпращат ей така грешни съобщения за аварии в такива централи?

Погрешно съобщение за инцидент в АЕЦ предизвика паника в Канада - колко е погрешно ?

Туе е рааота на Хакерите от ИРАН хабиби

Не е само десет километра а цялата провинция и второ съобщенията бяха няколко