Приземиха малайзийски самолет заради превъртял пътник

Самолет на Малайзийските авиолинии се върна на летище в Австралия, след като психичноболен пътник заплашил да взриви бомба и напирал към пилотската кабина.

Обратно в новината

Коментари - Приземиха малайзийски самолет заради превъртял пътник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

loyola

Нищо чудно! Създаването на истерия по летища и самолети е просто на програма на големия брат, за да държи поданиците си изкъсо ...

Извинете за наводнението,но преди малко по тв един мазен тутманик ме разплака,колко тежки били условията в затворите за престъпниците,макар и да са наглите и че трябва да са сред нас за превъзпитание.Явно добре хранят

Защото не са возили Волен,затова им е направило впечатление състоянието на пътника.

Незнам как е в Лондон, но в България масово витае страха от загуба на работа. Влиянието на това е смайващо до какви резултати и лични решения може да доведе. Цялата планета има нужда от преосмисляне на съществуването ни и поемане по нов път на развитие.

Да вий некадърникците,какви заглавия пишете?

Евала!

а кога ще приземят европата, която взриви източния блок, че и мавзолея ни, а? да я плйоснат по корем, да и вържат ръцете и да я изправят пред съда на народите!

Как може да бъде някой толкова смотан?

Трябва да гледаме напред, а не назад. Разрушеното, дори и да го възстановиш си остава счупено. В наши дни ислямска държава съсипаха Палмира, при нас Бакърджиев бутна мавзолея. Щеше да е хубаво, ако на негово място в това топ място в София се беше направило нещо значимо но ... уви! А какъв хубав мавзолей на комунизма щеше да стане от него. Мавзолей, в който да се съберат и добрите и лошите спомени и артефакти от тази част на историята ни. Немците не са си позволили да разрушат емблематичните паметници от нацистка Германия - лагерите на смъртта си стоят и събират посетители всяка година с идеята "Nie wieder" - никога повече! Това стои на няколко езика в трудовия лагер в Дахау. Явно новите изчадия искат бързо-бързо да се заправи историята, творена от техните деди. Както и да е. А кой ще съди Европа ... това ще е историята, приятелю! От нея няма как да избягаш ... И от иронията. Империи се издигат и падат, и много често новите третират старите по същия начин, по който старите са се отнасяли към тях. Рано или късно това ще застигне САЩ, Израел, Европа ... просто в първия и последния случай нищо не е вечно, а в средния просто не са на мястото си и рано или късно ще бъдат третирани по същия начин, по който те третират околните. Лошото е, че грешките на предците ги плащат внуците им - все невинн.

Т.е. приземиха лайнер, заради лайнар.

Няма нищо опасно,просто някакъв луд решил да покара самолета.Ако имаше бомба и я беше взривил щеше да е опасно, но и твърде късно за тези на борда.По новите "демократични стандарти ако не се е взривил самолета значи не е било опасно.