Уволняват шефа на Общинската поземлена комисия в Панчарево

Министърът на земеделието и храните Десислава Танева обяви, че ще бъде подаден иск решение за имот в Бистрица да бъде обявено за нищожно.

Обратно в новината

Коментари - Уволняват шефа на Общинската поземлена комисия в Панчарево | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям праз, че го уволняват! Той нали напълни немалко гуши - и своя, и чужди... Пък ограбените да му мислят и да скърцат със зъби! Аре на изборииииииии!

Аман от предизборни изхвърляния защото тези неща се знаят от години а през тези години все гербаджии управляват ама сега ''хоп'' много са дейни..Искам да попитам цик цацаратурата за какво е този надпис ''купуването на гласове е престъпление'' след като не важи за герберасите??Слепили са или са добре платени тези гербераски подлоги след като всяко павилионче с разрешение от фандъка трябва да слага плаката на герберасите отвътре за да не го накъсат???гербераските шатри се зареждат с коли на детски градини, разходките и охраната на цецка се заплащат от нас..Ако всичко това НЕ Е купуване на гласове или на български рекети от позицията на властващите здраве му кажи тогаз..

"Компетентният орган установи, че има нарушения в цялата процедура по възстановяването. Някои от документите, издавани от различни служби, не отговарят на съответните законови актове и нормативна уредба към момента на издаването им. Докладът ще бъде изпратен в Прокуратурата", е заявила Танева. " И цъцаратурата ще разгледа случая по съвест и законнсот.... Боже, пази България!

Аз препоръчвам да гласувате за мама Цецка - тя най-много прилича на майката на българина: проста тетка, доредила се с цецкс по партийна линия до диплома, служила верно на бкп, на сдс, на партията на мафиянски - ссд, и сега на герб. "Почтена", "способна", "културна", говори чужди езици, разбира от външна политика. Тигре, тигрее... Отново с интерес и лек амюзмънт отбелязвам, че кандидати без участие в крупни корупционни проекти и несвързани с комунистическата партия, службите и техните издънки, на тези избори няма.

оставка

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

С едно уволнения няма да замажете далаверите си! Ще трябва да върнете имотите, които са придобити чрез фалшиви свидетели като добросъвестни ползватели 10 г. Също така ще трябва някой да лежи в затвора, защото това е измама за няколко милиона заграбени от истинските собственици! Предлагам ако не се намерят главните виновници в затвора да влезе селянката Танева и кмета на Бистрица! ЧАКАМЕ!!!

според теб ще отиде в затвора? Все пак сме в територия, а не в държава. Мошеникът може да се раздели с част от заграбеното, в ползва на съдии и прокурори, но в затвора няма да отиде. Виж магистратите ще отидат на почивка я на Бали, я на Малдивите.

Ако вкараме всички от Герб в затвора дали ще се оправи работата? Танева била виновна!

Koga chte varnat imotite na horata ot4ujdeni za postroiavaneto na iazovir 'Iskar'.

Другарката Танева се сезира моментално за някакъв имот в Бистрица, НО: СЛЕД НЯКОЛКО СКАНДАЛА ОТ КОГО ЛИ НЕ - ТЯ НЕ СИ МЪРДА ПРЪСТА ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА (!!!) ЗА НЯКАКЪВ НЕЙН ШЕФ, ОТГОВАРЯЩ ЗА РИБИТЕ, ЕВРОФОНДОВЕТЕ ЗА РИБИТЕ, ЗА НА ТЪЩА МУ РАЗРЕШИТЕЛНОТО ЗА КАЛКАН И НЯКВИ ТАМ ПАРИЧКИ!!!

Е намерихте си изкупителна жертва и ще го дадете курбан за да си прикриете следите. Обаче да знаете възмездие има. Нищо не може да стане без участието на общинска и районна администрация. ФАКТ. Винаги така се прави - един на зверовете и останалите пак както досега. За 26 години бая имоти потънаха в разни общински фирми и изчезнаха в частни ръце. Куче влачи рейс - диря няма хей!!! Следват ръкопляскания.

"Инспекторатът на МЗХ е започнал проверка по случая. "Проверена е цялата процедура, както и всички документи от 1992 г. до 2012 г." за този случай. А за останалите? Една квартална будка я съсипват от проверки,а за Поземлената реформа/употреба на Европейските субсидии-няма ревизия. Въпроси рой. Отговор няма и да има. ЗАЩО?

Юнаци,какво стана с текста преди "продължението" ми.

Точно.Другото-е измама. Продължение. Нека помним ,че светът чете всяка дума в Интернет.Особено специално назначените специалисти. "Усвояването" на европейските субсидии за "божем" поземлената реформа ясно дефинира България в световната интелектуална класация. НЕКА ПОМНИМ! ЗА ДА ИМА ДЪРЖАВА ,ТРЯБВА ДА ИМА ЗЕМЯ И ХОРА ПРИЕМАЩИ ПРАВИЛАТА НА ДЪРЖАВАТА. Сега земята е продадена. Населението на България изчезва. Какво следва? Определете сами! Спирам дотук. Писаното ще бъде изтрито от администратора.

По турско време кадията щеше да ги заключи и да върне земята веднага.Баси и крадливите типигьози.Спешна риформа!

- Докладът ще бъде изпратен в Прокуратурата", е заявила Танева. - Toчно оттам 3 пъти отказват да образуват производство ;)) Да се смееш ли, да плачеш ли, кой истински бандит ще вземе да прави схеми без да се е подсигурил в Съд и Прокуратура...

Точно.Другото-е измама. "Поземлени комисии" отдавна няма. Употребата на този израз говори за непознаване на проблемите от министърката. Качеството на техническите дейности по приложение на Закона за собствеността и ползуване на земеделските земи е отчайващо.Като технология и най- вече приемане. Инспекторатът направил проверка. Защо не направи цялостна ревизия за цялата страна? Собствениците са очаквали точно приложение на Закона.Такова има тук-таме.

Тиквеника яден 3 пъти ама още не му викат лайно.

Г-н Борисов разпореди проверса на всички сделки.Сега ,като започнат при нас на морето, ще стане страшно.На бая народ ще им фръкнат капите-оня финансиста каролчето,бургаското плашило.... страшно е по южното,занданите няма да стигнат.

Боковите тикви - Тиквите на Боко.

Какъв е казуса на тоя имот може ли някой да ми изясни?

А градинката в Младост???

България може с право да бъде наречена Мутристан.

Деси,ако комисията го уволни / няма право на това/ съдът ще го възстанови.Защото сте неграмотни!Няма ли да сезирате прокуратурата,защото от една седмица е гюрлутията, а те нанкат ли нанкат?

Ми до сега къде бляхте. Знаехте ама си мълчахте

Не е единствен този случай.В жк "Бели брези" в София има подобен случай и има подаден сигнал до кмета-Г-жа Фандъкова,ама ще трябва да почакаме,за да видим отговора...

Десислава Танева е обяснила, че след подаден сигнал от кмета на София.....кой викаш е подал сигнала?

докога уволнения вкараите някои в затвора

"Тя е отбелязала, че за имота в Бистрица сроковете са изтекли, затова единствената правна защита на обществения интерес е подаването на иска и обявяване на решението за нищожно." Веднъж частните имоти са отчуждени, а после сроковете били изтекли. Къде в цялата работа е защитата на обществения интерес, при отчуждаването или при отказа за връщане с оправданието за някакви срокове? И защо изобщо има срокове за нещо, което е отнето от някого противозаконно? Когато някой стане длъжник на банка в България, то си остава такъв доживот. А връщането на частната собственост е със срок... И после защо емигрирали хората.

Грешо заглавие. Това е крадене на имоти, не е възсановяване. Не достатъчно уволнеие, трябва са се възстанови справедливостта.