Коментари - Прокуратурата пое имотните измами в ”Панчарево” | dnes.dir.bg
назад

Прокуратурата пое имотните измами в ”Панчарево”

Прокуратурата се самосезира и започна проверка за имотни измами в столичния район “Панчарево“ след журналистическо разследване.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата пое имотните измами в ”Панчарево” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То да е само в Панчарево. В същата служба на община Правец е също гоялм батак. Там шефът им Александър С. увеличава, на който си плати върнатите метри и декари земя в реална граница, не без помоща на други служители в общината. Да ама прокуратурата не ще да проверява! Каква е тази реституция на земята след почти 20 г. 99.9% от реституираната земя в реални граници след 2000г. е с фалшив документ! Работа за полицията и прокуратурака колкото щеш, но няма желаещи за правят проверка. Друг е въпросът до какво ще се стигне след проверката и ще има ли наказани и уволнени и осъдени.

Циркът при нас продължава ! Пак ''някакви'' проверки без ефект, никой не е виновен , неизвестен извършител и т.н. и т.н. !!! Апсолютно НИЩО няма да се направи , защото тези заменки не се правят от бай Иван от съседното село - така че не ни баламосвайте с вашето '' самосезирване ''' !!!

Прокуратурата пое имотните измами в Панчарево Същата тази прокуратура , по същият сигнал през 2012 г. е казала, че няма нищо нередно. Добре , че са теливизионните медии да вършат работата на следствие и прокуратура, защото на тея им дреме на оная работа.

Явно са се сменили някои от мутрите. Но въпроса е доколко и кои. Нищо идад избори, пак ще трябва тях да избираме, тоталитаризма не може да се свали отвътре.

"Районната прокуратура обаче е отказала да разследва случая."

Лично аз съм пуснал сигнал в прокуратурата преди 9 месеца. Същите хора и схеми оперират в цяла София с доходи надвишаващи тези на най-успешните ни "бизнесмени"

Подобни измами като че ли има и в община Оборище в София. Нама ли кой да ги разследва?

И в коя община ги няма? То единственото с реална цена са къщите. Всичко друго се продава за жълти стотинки. С ГЕРБ все така ще бъде.

НЯМА , НЯМА !!!

САМООБСЛУЖВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО, В ДЕЙСТВИЕ !

Слаба държава - силни мошеници !

Напротив, държавате е силна и в ръцете на силни мошенници родоотстъпници.

"Прокуратурата пое имотните измами в Панчарево"..... Айде кажете сега,как да разбираме това изречение де!!:):)))))))) Подвежда,подвежда!!:):)))))

Безумие цари в тази "държава". Жалко, жалко... за хубавата ни страна и малкото читави хора.