Кадър от САЩ вместо Пампорово в речта на Плевнелиев

Кадър от първата новогодишна реч на държавния глава Росен Плевнелиев породи дискусии в социалните мрежи.

Обратно в новината

Коментари - Кадър от САЩ вместо Пампорово в речта на Плевнелиев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еееее! Това си е чиста кампания от комунистите. Вече се чудят за какво да се хванат. А нормалния българин си пийваше питието с подходящо мезенце, беше му весело, че прецака още една година от календара и някъде там като фон се виждаше и президентът.... 99% са чули речта без да се опитат да разберат посланието. Но комунистическото око е набито, вместо да се веселят, те кроят капа. Но да не забравят, че лоша реклама няма. А предстоят избори....

Много са ми смешни некои като кажат тоя комунист оня десен оня лев :))) Истината е че Плевнелиев може да е добър човек но не му отива някак си да е президент това е!!! Некакси ми се вижда сдухан и притеснен винаги когато го гледам.Никога не ме е интересувала политика но понеже става въпрос за президента това е моето мнение!!!

Пампорово е по -хубаво от колорадските чукари.Обидиха ни страната.

Преди се гласяхме за съветска република, а сега ни подготвят за американски щат. Нашето президентче жъне червени малинки. Ясно защо г-жа Плевнелиева не иска да е първа дама. Просто си познава стоката.

В обръщението на президента има иносказателно пожелание. Пожеланието му е оцелявайте като "колорадския бръмбър", защото друго няма.

Собствената му жена го е преценила най-добре. Нещастник жалък, заедно с цялата му администрация. Горките ние! За 23 години не се намериха читави хора да бъдат начело на тази нещастна държава!

До 6+ Пратете си веднага кординатите за да ви имаме в предвид като ЩАСТНИК при следващите избори.Може да си уникален. Примерно, с две глави, с едно око с три ръце и т.н.

Нали си имате ДОТИ бе хора, защо искате непрекъснато координати и адреси. Питай Цветанов, при него има всичко.

Това ли е най-важното- снимката !?

Добре, че не се опитаха да сложат герба, че тогава излагацията кой снае колко голяма щеше да е - някой грифон примерно...

Страхотно изказване! Пък ако звучеше и химн? Я на Румъния, я на янките...

КОМУНДЕТАТА НЕКА СИ ЛАЯТ.. ЗА ПРЪВ ПЪТ ОТ МНОГО ГОДИНИ ЧУХМЕ ЧОВЕШКО И РАЗБИРАЕМО НОВОГОДИШНО ПРИВЕТСТВИЕ. АМА ПОЛЗВАНИТЕ НЯКОЛКО СЕКУНДИ ЗА ФОН ПЛАНИНИ НЕ БИЛИ БЪЛГАРСКИ? ГОЛЯМ ПРАЗ! КОМУНДЕЛИТЕ САМО СЕ ЧУДЯТ ЗА КАКВО ДА ВИЯТ И ПЛЮЯТ. ЩО НЕ ГИ ЗАБЕЛЯЗАХА ДОСЕГА НА САЙТА НА "БАЛКАНТУРИСТ"? ТРЕСКА ГИ ТРЕСЕ ЧЕРВЕНИТЕ ТЪРБУСИ ЧЕ НЕ СА НА ВЛАСТ И СКОРО НЯМА ДА СА.. НЕЩАСТНИЦИ ЗАВИСТЛИВИ...

Сега разбирам защо някой те беше кръстил капутко,само ти не си разбрал,нали,герберско комунде

Пробвай с 56 пункта. Та да спънеш някой потребител с буквите си, та да те п(р)очете...

Не съм му слушал обръщението, защото не желая да си развалям настроението със напомнянето колко е жалък президента ни, но смятам, че това е никакъв проблем станалото и даже някак си е органично с общата жалка картинка на родината ни в момента. Съгласен съм, че голям праз от кейса, ОБАЧЕ твоите любими гербари и техните слуги в телевизията са уволнили момичето направило неволния и безобиден гаф. Ето това е вече грозно и тъпанарско и никой не им е виновен на гербарите, че са простаци и тъпи гипсари.

Аууу ми сега ако е крадена снимката - ко ша правиме? Асен Балтечки ще се настани ли в кухнята на президенството да яде от хладилника на Росенчо? Или Криско ще му кара мерцедесите...

Наистина не му е работа да се занимава с пиара и оформянето на видеоклипа.важното е смисъла на обръщението му към нацията.Но преди да бъде избран за Президент Росен общуваше с обикновените хора,неговите избиратели.След избора му обаче ,така наречения "протокол"го отдели от близостта му с народа.какви са служителите му в Президенството ,с каква грамотност и вярност към закона е работа на "президентския му съвет.Също така работа и на националните медии е да обръщат внимание при наличие на неточност и гаф при използване на материали за сглобяване на видео обръщението му към нас.Те обаче /БНТ/ не са на мястото си или им дреме какво ще стане ако има неточност или невярно съдържание.Сега на дневен ред е да се разбере дали не е нарочно това или от не направено това.Ако е нарочно ,законът изисква отнемане на държавнически пост или разследване на прокуратурата защо е допуснат този рецидив.Направете го г-н Президент и един път за винаги отделете плявата от истинските ръководители.Възможно е и дае направен този гаф от бившите ДС служители на Първанов.А те не са махнати от работните им места.Цветанов също страда в неговото ведомство от такива кадри!

Тъй като гледам ,много хора са очаквали с трепет и страст речта на Плевнелиев. Нали не обичате ГЕРБ, що не сте изключили ТВ-то , като сте видяли инфантилната физиономия на Президента !!???

и президента дядо и него....

Винету в тези планини е раздавал правосъдие. Питайте Бойко - Строящият магистрали, Ловящият бандити, Откриващият детски градини и.т.н Аз казах Хау!! Извинете ТОЙ каза ХАУ!!! ((((В опита си да бъде различен стана смешен и отблъскващ, освен снимката, речта му беше разпокъсана и несвързана прескачаше от тема в тема!! Но пък колко хАмерикански бешеееее))))) :) Щастлива нова година на всички, бъдете здрави!!

"Въпросната планинска снимка е свалена от официалния сайт на Балкантурист в интернет, представена като реклама на български ски курорт, заключават от националната телевизия." Българино, какво рекламираш, въобще?

Този наистина ми е малко смешен като президент "марионетка"! Въпреки всичко, Първанов беше с няколко нива по горе от този смешник!!!

Права си.Сегашния Президент не е: доносник на дс,не е убиец на застрашени видове животни,не подкрепял нито милошевич,садам,няма осанката и прическата на селянин от Сирещник.

Абе, добро момче, ама малко п...ка пада!Голям смях-мухлив,смотан-просто трагикомично!Жалка картинка!Бог да ние на помощ!Става все по-зле и по-зле...Хората изнемогват, а на тях -шега им се струва!Разни марионетки и кукли на конци ни разтягат лукуми в ефир постоянно за да отклонят вниманието от истинските проблеми!"Надежда всяка,тука оставете...!"

link Може би президентския екип се е бръкнал и я е купил снимката от тук? А най-добре да питаме автора й Tim Reaves. link

Може и да не са се бръкнали изобщо. В Google Earth има около 50 снимки на Maroon Bells, а свалянето е елементарно - само с левия и десния бутон на мишката.

Едно НГ обръщение не можа да свърже, държавност и конституция ще пази.

Той пък този да поработи един ден и то да има грешки ... не стига че е куражлия да стои седнал пред цяла България и да обяснява какво трябвало да правят хората.

Гафове, недовидяли министърки калинки, дето раздали земи без да разберат, псевдопрезидентски бълвотини посред нова година, роднинки на силови министри пак замесени в имотни далавери и т.н. и т.н. Дано тази година се разделим за винаги с тоя резил, с задружни усилия можем.

Явно много трезви зрители е имало в новогодишната нощ!Не трябват особени познания по география,за да се знае,че скалите на кадъра нямат нищо общо с Пампорово,нито с която и да е от нашите родни планини!Голям гаф...

Плевнелиев: Да не чакаме изборите, а да запретнем ръкави и да си подредим държавата :))))) ............... Айде сега ..Една снимка ..Утре предлагам, зад кадър да се виждат "Кадилаци", вместо китайските коли от Ловече : Друго е важно!! Не била ни подредена държавата!!?? Защо бе Плевнелиев?? Имаме си един президент , на Боко.../цензура/ ..:) Имаме си едни фуражки , ДС- пенсии , малко кримита на власт !! От това - по-подредено, има ли ?? ТИМ - на морето , Златев- в Правец- и в бензина на цяла България и ..МЕЖДУ тях - Боко играе или карти или голф - както дойде ..А това са : подредени игри ..От какво си недоволен ?? Рабфаци - подредени хора- юристите на държавата ..Мин.съвет = подреден в силно ЧЕРВЕНО ..Блести .. Какво искаш ??? Едно стадо - мълчаливо- от ГЕРБ - в Парламента - добре е , защото ако заговори ?? Какво ще стане ??Все МВР - началници - представяш ли си каква РЕЧ ще ни залее ??? Имаме си и хора за носене на чувалите с бюлетини по избори , имаме си и симеоновци- бол и пожарникар , даже - ако се запали някоя връзка !! И руски агенти , и децата им , и енергийна мафия - ВСЕКИ си знае нишата, мястото..Подредено ни е .. Имаме си Цветита , ИПОН и СИК , герговци , частни пловдивски панаири , и един дянков си имаме , даже .... И БКП- , и БСП , и ГЕРБ- изгърбени от работа хора , и цеко , и ски , и вучката и ...всичко ни е наред.... Е , Закони за всички -си нямаме , но то пък НЕ може - съвсем всичко да си имаме ...

мъка,мъка другари

На мен ми е по-любопитно, жена му дали го е пребила след това недоразумение или гавазите от НСО са го отървали тоя път. Юле, ние сме с теб!

Нова година, нов президент.

приликата е никаква , облите върхове на Родопите нямат нищо общо със скалите на Колорадо,скалиста е Рила и Пирин , но не чак толкова, ха да ни е честито новата Република Българоамерика ха , ха

Абе, добро момче, ама малко п...ка пада!Голям смях-мухлив,смотан-просто трагикомично!Жалка картинка!Бог да ние на помощ!Става все по-зле и по-зле...Хората изнемогват, а на тях -шега им се струва!Разни марионетки и кукли на конци ни разтягат лукуми в ефир постоянно за да отклонят вниманието от истинските проблеми!"Надежда всяка,тука оставете...!"

Арогантни, некомпетентни. необразовани и изключително алчни. Да са ни живи и здрави Герберасчетата.

Журналята, оправете си грешките - това е македонски пейзаж, бе! Пу че сте прости.

Черната Златка да не е започнала работа в президентството?

Колкото тя от геогрфия, толкова Плевни от политика.

че то там само златки са останали!

Тази "реч" изглеждаше като "знак в съкратен вид за същността" на това, в което България беше превърната през последните 23 г. С окрадени национални средства за производство, с разорен по план народ, с територия, закачена като военен трофей на колана на "великите" западни сили след победата им в Студената им война срещу държавата ни, която да ползват за военна площадка, за прост пазар и за ресурс в поредната им закономерна "криза". Това е очевидно отдавна, но възмутителното е, че се демонстрира по такъв циничен и брутален начин.

Колкото пъти го гледам Плевнята, толкова повече разбирам защо го презира жена му Юлияна. Смешен дребосък и по ръст, и по душа. Послушен слуга, който се държи неадекватно и прави гаф след гаф, демонстрирайки глуповата веселост. Браво на Юлето, че си е хванала любовник и не й пука от тъпи политици.

Росен-колорадото/не съм го измислил аз но браво на автора/

Вие никога ли не допускате грешки.че толкова се вживявате в ролята на Господ като абсолютно безгрешни и се хващате за най-малките грешки,които изобщо не са толкова фатални! В България май всеки съди като Господ без нищо друго да прави!!!На критика нямате равни!!Хвала на такива безгрешни хора като Вас!!!

всеки допуска грешки, ама не всеки е президент, и не се показва по тв за кашмер.

Размечтал се помака Роско "Колко ли офцъ мога да пусна по тва американско пасище ", но не знае че Войните на Великия ГейСандьо отдавна са маркирали (минирали) по "балкански" тия ливади като македонски .....

Когато,5 минути преди да дойде Новата 2013 година,президентът се появи на екрана на БНТ,спрях звука на телевизора и за изненада на гостите си пуснах стария грамофон с плочата с песента "Аз съм кукла на конциииииии....." Това го правех по времето на плямпането на бай Тошо .Ставаше много забавно.Но и малко страшно...... Смяхме се много и сега,след което си честитихме Новата година. Да е честита и на Вас,уважаеми форумци на link!

Хубав купон става със симпатични хора. Помислих си, че тази плоча може да се върти всяка нова година от Живково време до сега със същия успех. И ми стана страшно. Честита Нова година! Дано да е нова и добра за българите по света и у нас!

Така е.Бъди здрав!!!

Само дето преди 23 години си имахме държава и в нея всеки живееше достойно, никой не се бореше за физическото си оцеляване и природата, както и средствата за производство и произведеното от тях БЯХА НА ВСИЧКИ, БЯХА НАЦИОНАЛНИ. А сега дори национални символи си нямаме, а т. нар. "президент на вс. българи" седи като инвалид или като пълен селянин - седнал - пред народа си и мънка нещо, на фона на някаква чужда страна. Аман от зомбирани зомбировачи по форумите, дето си мислят, че като повторят в ефира, етера, пространството милион пъти някакви бълнувани от тях лъжи за "лошото" "едно време" и "прекрасното" настояще, дето е пълна гробница, скеч, пародия на държава и трагикомедия, някой ще им повярва... Трогателни трагични смешковци.

Плевналиев е най-големият клоун! Да работи в цирка този човек! Там му е мястото! Къде се е набутал...Президент на най-древната държава в Европа!!... Пълно недоразумение....жалък и малък човечец...

Аз мисля, че става някакво недоразумение, защото това е изглед от Родопите. Вижте в гугъл, моля!

Видяхме. Гугъл каза: Maroon Bells-Snowmass Wilderness, Aspen, Rocky Mountains, Colorado, USA, продава се за 27€. Вие какво видяхте там, моля?

да те е страх от мъж под чехъл - може да ни отвори война със СЩА за тия канари като едното нищо!

По-скоро на война за САЩ. Това е очевидно. И това е трагичното. Видно е кой дърпа конците и за какво ползват държавата ни, доколкото може да се използва вече тази дума.

Росене,още много подводни мини са ти заложили другарите,тъй ,че утре с една заповед всички със стаж в президентството от датата преди влизане във длъжност ,да ги няма!Мек ли си с тези червени катили бая номерца те чакат!Слушай какво ти казвам,сърбал съм им попарите на такива "другарчета"!Имат едни невинни физиономиики,правят се на ни лук яли ,ни лук мирисали!Вие с Бойко,толкова ли не разбрахте,че те,комундартите,първото което правят е да разчистят терена и да назначат "винаги верни на Партията"!

Ей, нямате срама, ей.

Най-голямат мина, която са му заложили "комундетата" е да го направят президент. Няма по-ефективен начин да го направят за резил. Дето се вика, като му гледаш глуповатата и жалка физиономия, естествено предполагаш колко е кух, но когато си отвори устата вече нямаш съмнение.

Цялото президентство моментално оставка .А президента по тях защото за пореден път голям СРАМ,да беше станал клоун в цирка друго не виждам какво може да прави. пПионката на Бойко.

Цялата държава се управлява от КАЛИНКИ! Не се учудвайте, каквото и да се случи!!!

Типично по български: Не виждаме гредите в собствените си очи, но за сламките в чуждите сме със широко отворени ЗЪРКАЛИ!!! Докато не започнем да ценим доброто, а все търсим косури винаги ще сме на това дередже. Дай Боже България да се отърве от тези злобни критици и всезнайковци, които вечно теглят народа към тинята, за да ипъкват те!

Не, тук става въпрос за грамотноста на един бивш комсомолски работник, а в резултат на кориозна българска политика - президент на България.

"Комсомолското" му минало няма никакво значение. Той е бил такъв, какъвто е днес и преди. Именно хора като него са скапали по-хуманната предишна социално-политическа система, в която нямаше експлоатация на една класа от друга, нямаше патологично богати, властващи над убийствено бедни, имаше достоен осигурен живот и достъп на всеки до здравеопазване и образование, хората бяха повече от грамотни и грижата им беше да си живеят това, което е над материалното - културата, просветата, изкуството и забавния живот по планини и море - за удоволствие, защото те бяха на всички. Е, това беше скапано именно от хора, намърдали се навремето по извивките на системата на държавата, която свестните хора строяха, а после тя беше окрадена пак от нагаждачите и обслужващия персонал на чужденци. "Комсомолци" и "комунисти" бяха всички, които построиха България от разрухата след Втората световна война само за 45 години и то така, че за 23 години крадене още остана за доокадване. Не измествайте въпроса за сервилния и обслужващ "политически" матриал с етикетите, които представителите му са си качили в миналото.

Верно, бе. Дай да оставим клинките, мутрите, плевните да си правят всичко както си знаят и ще се оправим много бързо. Ма толкова просто било. Ха ха ха . А ти малоумна ли си?

защо никои не коментира когато няколко години подред гледахме сивото пано зад предишните президезти , а сега го правите на вупрос. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

3ащото тогава слушахме речите, а сега се чудехме дали да слушаме мънкащия гласец или да гледаме мрак и тъмнина и картинките на Kолорадо. Hо нищо, догодина ще се ошлайфа.

На мен по-лошо впечатление ми направи фактът, че в старанието си да бъде много по-различен от предшественика си г-н президента не уважи народът, който го избра и му държа реч седнал, без традиционните за една държава символи - герб и знаме. Съдържанието на обръщението не беше лошо, а начинът по който бе поднесено. Отделно и подмяната. Това обаче идва да покаже, че навсякъде из държавната администрация работят лошо подготвени хора, без нужната квалификация. Представете си само за колко грешни действия и решения ние нищо не знаем.

ScD

Изпедераси се тая държава... след като и това мрънкало ни е президент... * му майката... Има два варианта за спасение или напускане на потъващия кораб "България", или превземането му от пасажерите... (само дано да е преди да се разбие в айсберга)

Важно е съдържанието на речта и затова декорът би трябвало да е изчистен- знаме, герб и толкоз, а в случая съдържанието се разми и се изгуби.

Че какво лошо има да приместим България в Колорадо.И без това сме един средноголям град 7 милиона.

Hе е виновен президентът , а екипът му, които си е избрал. Oпитали са нещо оригинално, а то пък излязло неудачно и мрачно. Cтори ми се , че президента ми разказва приказка за лека нощ.

Ха ха ах. Много оригинална реч на 50 години. Актьора не е виновен за сценария, ама президента не е актьор, или...? Беше доста смешно всичко, но най-смешно е, че има хора (не говоря за теб) които защитават тази тотална липса на стил , вкус и интелект. И не са платени, просто толкова им е акъла. Единия дори мие чинии в Германия. Как се оправя не знам?Ха ха еха

Bиктор Kалев беше в пъти по- добър!

Вече се уморихме да се препираме с глупаци...Изберете Станишев на фон Дотан и ще сте доволни до гроб. Ако има кой да ви погребва...

Малко не е на място да наричаш някого глупак, като си положително настроен към тоя бълвоч , дето издефекира президента. Не смяташ ли:)? Това все едно скъсан студент на излизане от изпитната зала да нарече тези отвънка глупаци. Ама като знам колко сте умни герберчетата, може да си спокоен - в норма си!

Много стават издънките на президента. Ама нали напълни администрацията си с к....те от МРРБ. А те горките освен да преспиват с всички мъжки екземпляри / от шофьори до началници/ друго не умеят да правят .........

новогодишното обръщение 2014 да е от нов,нормален, угледен български президент, а този смешник да не го видим и чуваме никога вече.