Версия ”вътрешен човек” за запалването на крана

Една от основните версии, по която полицията работи е тази, че кранът, който демонтира паметника на НДК, е подпален от човек, преминал през загражденията.

Обратно в новината

Коментари - Версия ”вътрешен човек” за запалването на крана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-голямото постижение на СДС с изплълнител Бакарджиев е разрушаването на мавзолея ,,Г.Димитров".Днес най-голямото постижение на ГЕРБ с изпълнител Фандъкова е разрушаване на паметника ,,1з00г.България".Вместо да се използва построеното с адаптация към бъдещето в България всичко унас се разрушава,разграбва и ликвидира.

Част от българите са неолибералите.Първични,агресивни,примитивни и ограничени.Едни и същи коментари,едни и същи посадени в кратуните им фрази,досадни за четене.На тях непрекъснато им пречат комунистите,Путин,Орешарски,президента и всички,които са на светлинни години пред тях. Затова със зверска омраза събарят всичко,което им попадне.Нещастни екземпляри.

Този паметник още с построяването си беше ужасно грозен.Минавах от там и го оглежах от всички страни и се чудех как може професор да изработи такава безмислена творба.Но беше времето на Тато и си казвахме ,че целта са паритеи го баламосваха ,че има някякви замисли.На мен ми приличаше по скоро на струпани скали паднали при земетръс.Все пак съм архитект по професия.Трябва да се махне и не зная с кой акъл го защитават.Грозен,груб,недодялан и то точно в сърцето на София.Дано успеят да заловят подпалвачите и се осъдят да заплатят цената на съсипания кран.

Архитект си друг път,по-скоро си комсомолски секретар сега работиш за унищожаването на България.Груб и недодялан не са своиствени Изрази за един човек на изкуството.

Най-вероятно някой се е вживял - може и вече да съжалява. Най-комично ще е, ако не е умишлено, но това е наистина малко вероятно. Освен това сигурно лесно се установява, ако е имало течности, които да са изисипани там и разни частици. Може да се разглеждат и конспиративни теории.

Комунистите си запалиха партииния дом,за да унищожат архивите на крадливата си столетна партия,та няма да запалят един кран. КОМУНИСТИТЕ СА ТЕРОРИСТИ. ИДЕОЛОГИЯТА ИМ Е ТЕРОРИСТИЧНА. ПО КАКЪВ НАЧИН СА ВЗЕЛИ ВЛАСТА В РУСИЯ Е НАЙ ПОКАЗАТЕЛЕН.ЧРЕЗ УБИИСТВА ,КРЪВ И ОГЪН.

Веднага ми идват поне 2 възможни версии: 1. Палеж с цел прибиране на пари от застраховката... 2. Комунистическата терористка бойка борисова е наредила палежа с цел отвличане на вниманието на раята, но също и от любов към комунизма (а също и с цел може би да делни парите от застраховката примерно; или с цел изнудване към изпълнителите за "по-висок процент")... (по същия начин, по който циганката бойка борисова е платила на циганските барони - нейови партньори в купуване на гласове, накротрафик, контрабанда и всякакви престъпни дейности - да организират побоища над българи, които в последствие да провокират протести, безредици и пак отвличане на вниманието...)

И двете ти предположения издишат! Много криминални филми гледаш.

С нетърпение очаквам демонтажа на паметника на армията окупатор на България. Там бих отишъл за денонощна охрана на крана. И няма да съм сам

Ейй мръсните комунисти от БКП!!!

Пеевски ще покрие случая, държи прокуратура, съд, служби, така че пак ще духаме супата!

и десетки граждани!?!?!?!??!!! Кой джурналист е написал този пасквил? Иначе е ясно, че бкп по този начин действа.. палежи, атентати, убийства.

Запален е по заповед от Коминтерна!

Заложете друг кран. Който има молотов дано има и друго шише :)

Ако не хванат талиебаните подпалвачи на "Посрано"20 значи, че полюцията е още комунистическа.

Полюцията всеки път като БСП е на власт бие българи. До сега нито веднъж не е била цигани!

"на мястото на паметника да бъдат издигнати мемориални плочи на 1-ви и 6-и Софийски пехотни полкове..." В центъра на столицата е редно да се почита създаването на страната. Такъв паметник е 1300 години България. За почитането жертвите на загиналите в никому ненужна и без никаква връзка с настоящето ни война си има военни гробища, военни мемориали. Пак възхваляване на войни, героизъм и жертви. Това ли е стойностното? Това ли трябва да се почита и възхвалява?

vasil

Тия войни 1912-1918 са били подготвяни години преди това и България е нямало как да остане настрана,дори и да иска.България се е била ,за да остане да съществува.

Нима изключвате версията за провокативно запалване на крана, от фенове на управляващите, които виждат в тази акт, възможност с помощта на опитомените от ГЕРБ медии да оклеветят опозицията и подсигурят на ГЕРБ, власт завинаги!

Крана е подпален от Ван Дер Лубе за да бъдат уличени и обвинени комунистите Крум Зарков и Таско Ерменков, които са кристално чисти, но са действували по заповед на Кури.

Бате, може ли аз да го бера това каран с чаветата бе бате.

Който върши грях, от дявола е; защото дяволът отначало съгрешава. Затова се яви Божият Син, да съсипе делата на дявола. 1 Йоаново 3:8

Какво Пешо е казал, не е важно. Защото много такива несменяемо-водещи по националните медии джурналя, които за една чорба плещат глупости ни ги пробутаха, за да ни облъчват с простотии. Важното е, че за елементарни неща харчим страхотна енергия. Най-после се намери вариант (общински и съдебен) това грозно скетиво да изчезне от хоризонта към планината Витоша! и сега ще палим! Защо, бе Пешо, не запали задника на Бакър-терминатора при взривяването на Мавзолея?!

БСП и те са прокълната партия.Само палежи ,грабежи и анархия от тях. Вижте само воя на Корнелия Нинова и разберете що за сбирщина е БСП?!

Ми то няма как да не ги проклинат хората, толкова убийства и съсипани съдби.

сбирщина от гербаджийската няма и няма да има. Вижте електората на ГЕРБ и си правете изводи, ако можете.

Мда, г-н Молотов ще става все по-популярен и по-популярен. Хората започнаха да схващат бавно, но сигурно, как им го набиват с макарите по патент на едни политмаймуни от близкото минало.

Поредния случай който няма да бъде разгадан и нека да обвиним охраната,че по-лесно .... българия.. Ако бе охрната всичко щеше да изгори до основи бе идиоти!!!

vasil

Охраната на повечето места е инструктирана първо да звъни на полиция/пожарна,второ-на прекия си началник.Човекът това и е направил,а някой се е изказал за непрофесионализъм.

vasil

И тоя,който го обвинява е шеф на СДВР.

вътрешният човек е от Позитано 20!

Впрочем протестърите най-много от всичко биха желали изобщо да забравим, че сме били Държава, те затова и съществуват де, всичките им нпо-та и "протестни" мрежички, затова им наливат милионни грантове, за това се борят от 27 години насам, преиначават Историята, рушат и оскверняват Паметници... По повод поредния, на който посегнаха, този пред НДК, го пиша това разбира се...

Волгин, намали малко патоса де!

Впрочем, много промито мозъче, по повод изказването ви го пиша това, де!

е достатъчно преиначавана 1944-1989 г.

глупости.. търсете сред слънчасалия електорат на столетницата