Коментари - Запалиха още два автомобила в София | dnes.dir.bg
назад

Запалиха още два автомобила в София

Две нови коли бяха подпалени тази нощ в столицата. От МВР съобщиха, че автомобилите са били опожарени в кварталите "Люлин" и "Дружба".

Обратно в новината

Коментари - Запалиха още два автомобила в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно- дали последните 2 палежа са просто "имитации"-или ПОРАДИ по-голямата опасност подпалвачите са небрежни.... ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВСЕ ТАКА ИСТИНСКИ ЕФЕКТ ОТ ПОЛИЦИЯТА,А САМО ЩЕ СЕ ТУПАТ ПО ГЪРДИТЕ. И ДОКОГА НАРОДА НИ НЯМА ДА ТЪРСИ СМЕТКА НА ПОЛИЦИЯТА,ЗА КАКВО ЯДЕ ОТ ХЛЯБА МУ ???

Докато Цветанов не накара личният си състав да се връща от работа изпотен все така ще бъде.

Да попитаме Трактора за палежите.......стига сме слушали глупости по медиите, всеки здраво мислещ човек в БГ може да се сети кой диктува тези палежи....

Абсолютно подкрепям Ристо-Трактористо! В основата е точно стремежа да се натрие носа на Бойко(в началото на палежите), сега си е чисто нашенски метод да си оправим сметките с ближния, ползвайки суматохата. Но съм съгласна и с другите-за яката и зад решетките, независимо кой е подбудителя, поръчителя или е..м ти кой...драсналия клечката да си е правил сметка какво върши! ...Че когато няма закони има саморазправа. Убедена съм, че първия(а такъв ще има), който самоохраняващите се съкооператори пипнат, ще остане без кожа на гърба си, което впрочем си заслужава.

Родната милиция умее сам едно единствено нещо, да вдига евтини таратайки с паяка и то само по светло, за да не я зарита някой по здрач.

Свикнахме и с тези пожари. Да почва следващата атракция...

Пречистване с огън май ? Като не работи прокуратурата и съдилищата давайте да им горим колите, така ли :))) Ми то тогава може и недоволни ченгета да палят колите... егати кефа, само се чудя защо палят наред а не само на бандитите ??!

Пълен "професионализъм" от страна на журналята, на снимката номера на колата да е заличен, а на видеото ясно да си личи. смешници

Къде си Крумее, къде си?

И по времето когато бях кхан, в България беше същото положение. След моето царстване, вече Ви е известно що стана. Сега обаче Арахангел Михаил си е наточил меча и ... "Сечко сече, Марта дере, Април, кожи събира."

Пии си хапченцата и нещата ще се наредят.....

Аз изпитвам лична неудовлетвореност, че в приоритетите на МВР съществува само ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ. Напълно го разбирам Цветан Цветанов, реалните пари са там. Обаче, проблемът за народа е НЕОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ. За някакви си десетина лева могат да те убият, осакатят или изнасилят. Но това са подробности на пейзажа, когато пътуваш по ОСВЕТЕНА (от поп) МАГИСТРАЛА. Чувам, за зараждащо се всенародно движение по опазване на имуществото и животът на плебса, под името: ПОМОГНИ СИ САМ КАТО СЕ САМООРГАНИЗИРАШ С ДРУГИ ЗАИНТЕРЕСУВАНИ, за да ни помага и Господ.

страната на неограничените възможности "БЪЛГАРИЯ"

Благодаря ти, скъпи, за колелото. С удоволствие ще си го карам и ще си представям, че съм в Холандия. Никак не съм закъсала за подаръци, но един в повече независимо от качеството защо не. В днешно време как да откажеш такъв жест? И по- добре колело отколкото кола, нали? Сега както ги палят... А колкото до книжките получени от жени не си прав. Знам има и мъже, които шофират по- лошо от нас жените. Но всъщност това са дребни заядливи думи. Нека се огледаме, какво става около нас, а тези ежби да ги приемем като комплименти. Така мисля аз.

Тва нема никво значение, баце, сега е момента теа 60 000 милицьонера да ги резнат наполовина. И без тва са напълно безполезни твари.

на заглавието след като повечето хора напишат коментари. Добре! Утре сигурно ще видим заглавие: "Наркоман запали колата си на инат"

Не знам на какво ги учат милиционерите ,но явно не знаят да патрулират ,да поставят скрити постове за наблюдение ,да отцепват район за бягство и ред други полицейски хватки за предотвратяване и залавяне на извършителите на палежите. Цурко е физкултурник човека и не разбира от полицейска работа ,но поне от останалите 70 000 няма ли разбиращи хора ,язък им за огромният бюджет.

Има разбиращи, ама не са в София. И не са 70 000, а около 30 000 полицаите.

явно горят не заради един-двама лумпени. просто едни си разчистват сметките, други дечурлига се забавляват, разни застрахователи показват мускули, трети си изграят на код криминално, четвърти търсят спорадично силни усещания, пети като се напият и объркват новините, шести нещо яко изтрещели, седми клошари решили се стоплят, осми нещо друго... явно трябва да премине и тази "мода" - няма какво да кълнем полицията, срещу подобни зулуми не виждам как може да се противодейства.

Нека продължават да си паркират колите във входовете, в училищните дворове, в детските градини, по тротоарите, т.н...всеки да си добави пропуснато паркинг място...и да чакат полицията да задържи подпалвачите....Аз обаче предлагам София да се обяви за безплатен паркинг, а хората без коли да плащат данък, че я населяват...

За нас няма значение дали лицето, чиято кола е запалена, е криминално проявено, каза вътрешният министър Цветан Цветанов." Най-накрая си признахте, че работа не вършите или ви интересува само това което влиза във вашия джоб...

Това на снимката не е Мерцедес, А е БМВ.

ти па как го позна? :)))

НА ВСИЧКИ СТАНА ЯСНО, ЧЕ ЕДНИ И СЪЩИ ПЛАЩАТ, ДРУГИ ПАЛЯТ ПРОИЗВОЛНО! ВАЖНОТО Е ДА СЕ СЪЗДАВА АНАРХИЯ! И ТАКА НЯКОИ СИ ВЪОБРАЗЯВАТ, ЧЕ ЩЕ ВЪРНАТ ВРЕМЕТО НАЗАД! НИЩО НЕ СЕ ВРЪЩА НАЗАД!

След като затвориха "извършителите" според МВР а пожарите си продължават за да излезнат с "чест" от сипуацията на МВР не им остава нищо друго освен да заявят че няма палежи а колите са се самозапалили.......

Ако си си изкарал парите /колкото и много да са те/ с пот никога няма да ги хвърлиш за S-класа, басирам се че и твоята хубава кола не е от този калибър...

А ако не съм си изкарал парите с пот ,а със акъл? И ако съм изкарал повече от колкото мога да похарча за да живея добре?

Акъл да вложиш,пак се потиш... Така че,нема начин за твойта хипотеза.

Осъждан, с висящо дело, или просто регистриран някога в полицията, пък после с отпаднали обвинения? Защото има малка разлика. Въобще какво значи "криминално проявен" и къде е формулирана тази "титла"? Само аз ли си мисля, че напоследък мощно се спекулира с тази фраза, че то сигурно на всеки втори при подходящи обстоятелства може да му се лепне този етикет. Ай замислете се кой не е бил някога в полицията да дава обяснения или друго? А? После ти палят колата и презумпцията е, че така ти се пада щот си "проявен криминално", примерно, не го знам младежа. Дори наскоро четох, че Кирил Рашков бил чист пред закона! ха, че той е лежал ефективно. Ааа, бил после реабилитиран. Демек - според зависи.

Напълно уместен въпрос!!! С тоя етикет Цецо Шлифера може да украси всеки, за когото в МВР някой някога е създал някаква служебна бумага за вътрешно ползване. И журналята като овце повтарят непрекъснато фразата. Болно общество???

През октомври в немски вестници писаха,че за 2011 в Берлин и Хамбург имало съответно 300 и 190 палежа на коли ,и че полицията е безсилна да хване провинилите се.Така,че не ви е виновна полицията ами невъзпитаните келеши,които са жадни за сензации и са с извратено съзнание.Цялата работа е в семейството!

НЕ Е САМО В СЕМЕЙСТВОТО. В краденето е. Политиците си уреждат закони да крадат законно, чрез СВОЙ СЛУГИ ИЛИ ЛИЧНА, АТО СИ КУПУВАТ И АПАРТАМЕНТИ С ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ.

КВЕСТОРЕ ТИ ОТ ГЕРБЕРАСТИТЕ ЛИ СИ?????

Така е то, дуйдохъ селяни с комбайни в МОЯ град и осмърдяха всичку, чи и кулити запалихъ, въх...Да си утюват пу сьелата, да са мащат, чи ни мога ляба да си вадя! Аз за ко дуйдох ут Филибе, да ни моа да си извадя ляба ли тука?

Мисля си, защо ли някой не вземе и на мен да ми подари кола? И аз съм безработна и то жена. По какви ли заслуги човек може да получи такъв подарък!? Ами сигурно и бензина са му купували след като е безработен и са го хранили, обличали... Всъщност може и любовник да си е имал човека!? Всъщност все пак е бил криминално проявен... Много неприятно за него, защото може и д се е поправил човека, но явно е лошо когато имаш подобно досие. Е, сега ще му подарят нова кола и гараж.

Апа, аз си мисла, душа, че на жените книжки изобщо не требва да се дават. Ако си чак толкова закъсала за подаръци, имам неколко стари колела вкъщи, мога да ти подаръ 1. Да си екологична некакси.

Понеже се заявяваш за возило,ала си написала нещо и за любовника на младежа с ес-класата- уточни се ,за возилото ли само или и любвник!?!? А пък съм и близо до Холандия на 20 км. та може и колело да си караш... :D

Младежът въобще не е криминално проявен! Нарочиха го за такъв по ТВ7 Дудука и репортерката му, а Цвъкито им пригласяше. Момчето на изгорелия автомобил беше силно притеснено. На въпроса на тъпата репортерка каза, че в момента е изгоряла колата му, а не става въпрос кой кой е. Но жадния за новини ДУДУК веднага лепна етикет "криминално проявен". След като застава пред ТV екрана, Бареков да прочете какво значи криминално проявен гражданин, а не да маниполира обществото с лъжи и клевети. Стига вече! Няма ли кой да спре този безскруполен водещ?

Ес-класата на от лотарията ли му на горкото?

По-друго си е да виниш Световната конспирация, българските политици, МВР, Трифон Зарезан или дядо Мраз за ниските си доходи. Успокоява някак си. Не те кара да се напъваш умствено много много.

Е това е то криворазбраната демокрация. Я по Тошово време смееше ли някой да върши подобни вандалщини? За свободата на словото някои бяха изядени от прасетата в Белене, а сега гледайте, какво става. Така ли трябва да се живее бе, българи!? Малко ви е такъв като Бойко, Сталин трябва за такива като вас. Прост народ това е!

то при тошо нямаше коли, бе батьо

Верно,по Тошово време не ги палеха! Само дето като я оставиш пред блока трябваше да си свалиш чистачките,да източиш горивото,да прибереш всичко от багажника,да не оставяш нищо в купето ,да прибереш акумулатора,да си вземеш документите. И все пак да се надяваш като си я потърсиш да не се окаже ,че колата е върху четири тухли ,а колелата ги няма.:-) .Много беше добре! ;-)

Браво! Хвала на такава полиция! Само да припомня, че полицията не трябва само да дебне, а да вкарва в затвора! Защо ли оставам с впечатленето, че когато стане нещо и полицията е безсилна хващат един двама дежурни заподозрени, подложат си дирника пред Ники Дудука малко да го ласне и готово! Много добре Дудука зачекна темата за ЕС класата, но хубаво да обясни неговите екстри от къде са - апартамент за 250 000 евро, БМВ Х51 Купони по лазурния бряг! Дали пък не използват един и същи скрин с Цветанов!

Абсолютно верно! Но забравихте за петте му бодигарда, с които движи, как ли им се разплаща ежемесечно? Как ли плаща от чиновническата си заплата?

Само да напомня, че има защо да е измислено разделението на властта и ако някой дойде на власт и може да вкарва в затвора без съд и присъда това вече не е демокрация.

да не забравиш, че синчето му учи във гренския лицей за по десетина бона евра на година - явно дудуков се усеща уверен че може да понесе тези такси и до висше образование. ама не се учудвай - то се знае че по 3 бона под масата в бтв е искал за гостувана, ама колямата пачка я наля кума му-настоящ премиер. абе онслужващата журналистика гладна не ходи :)))

Новото име на МВР е НСИ. Полицаите вече са статистици, само регистрират и обобщават. Палежите били дребни междусъседски проблеми, че тя полицията не се ли занимава и с такива неща или щом няма включени камери и акция с глъмко име те отказват да бачкат.

Вече 22 години ни управляват милиционерите и техните другарчета мутрите. Това могат.

Случващото се показва, че няма държава на тази територия. То е и подигравка с полицията и показва, че полицията няма капацитет, за да се справи с престъпността, дори на това ниво. Явно не е достатъчно да завършиш ВИФ и да си успешен министър. Единственото, което може да направи невярно твърдението, че полицията е неспособна да се справи с този вид престъпления е, ако самата тя не ги организира. За което също може да се намерят основания.

Явно МВР вече само води статистика и сравнява почерка на извършителителите. Сега ще излезне техния психолог и ще обясни как корените трябва да се търсят в детството на тези хора, или пак имало трансфер на футболист от Левски в ЦСКА и това отключило агресията...

значе е нищо работа и може да се оставят така на произвола, защото са тъпа имитация....

Цветанов, къде си?Даже и доказателства, като хората не можеш да събереш!

С тези констатации по медиите узакониха паленето на коли за разчистване на сметки!

Е как, госпожа Канна Рачева даже ни показа и как.:(

Не коментирам палежите, но се изненадвам - криминален, на 24 години , с мерцедес? Аз работя 40 години в тази държава и карам една таратайка на 30 години. Къде е държавата, къде е Цецо, къде е правосъдната система? Явно само мутри и криминално проявени могат да успяват в България!

пуснаха подпалвачите и горят коли-нещата утиват на саморазправа

Бе пускайте момчетата, че изостават с графика -поне 5 коли на ден запалени.

Има FIAT Marea,a SEAT Marea няма.ОК?

Имитация ама сполучлива колата изгоряла.

Оскотяха софиянци пък и не само те но така ще е.

Сеат "Мареа" ??? И вие сте едни журналисти :)

Не бе ;Ламборгини; Мареа е било !