Палави мечета злепоставиха Меркел

Плюшени играчки в сексуална поза отместиха центъра на вниманието при посещение на германския канцлер в детска градина

Обратно в новината

Коментари - Палави мечета злепоставиха Меркел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баба Меца ... еца...еца.. (ехоооо...) Който го е направил този гаф, явно има чувство за хумор...

Stan Stan

Е, чак пък такова еснафство ...

Тази снимка е най-малкия проблем на бабето....

"...isn't it ironic"

Не успявайки да заблуждава европейското население за политиката си Меркел се е прехвърлила в детските градини, но явно и там не и върви.

Меркел, облечена в елегантен син костюм?! Самата "елегантност" е... По ирония на съдбата палавите мечета са точна илюстрация на палавите гости. Грешката е вярна, както се казва. Каквото пося Меркел, това ще жъне.

Бялото мече крещи: - Помоооощщщщщщ! А тъмното отгоре се забавлява и си пее: - Аз съм на гости на Меркел! И имам нужда от малко екшън! Тихо, бели ми робе!

Западни Ценности!

"Това, което трябваше да помогне на Меркел да демонстрира грижливата ѝ страна, се превърна в пример за политическа некоректност" Тези от Мирър не търсят ли под вола теле? За чия политическа некоректност става дума? Не съм привърженик на Меркел заради това , което направи на Европа с мигрантите, може и да си заслужава подигравката, но това е пошло и всячески некоректно от страна на тези, които са аранжирали сценката. И отгоре на всичко - бяло и кафяво мече, кяфявото"яхнало " бялото - все пак не може да им се отрече остроумие

Какво ли не се "ражда" в главиците на перверзниците! Това, което се вижда на снимката не е пошло, пошли са мислите на някои - не е забавно!

Ами щом си сляп- може и да ти е забавно Те ти пи каят на главата , а ти - росица роси. Аман от ...

Извратеняк

Прав си. Ако ли пък хванеш на калъп жена си с някой мургав по всяка вероятност той е дошъл да помогне нещо и се е спънал и е паднал върху нея. И така няколко пъти...

жена ти се е спънала и.....

Кафявото бомби бялото - колко точно.....

Поредният медиен идиотизъм. То това (мечетата на шкафа) да й бяха греховете на Меркел - жената, която съсипа продължава успешно да съсипва Европа и ЕС! Идиотизмът е тотален - ако твърде дълго търсиш под вола теле, ами сигурно ще ти се привиди такова! Ако мечетата бяха едно до друго, сигурно щяха да напишат, че са някаква особена секс - поза, че са след или преди съвокупление... Болни фантазии на извратени мозъци! Предствяте ли си, какво щяха да изповърщат, ако в кадъра бяха попаднали две съвокупляващи се на живо мухи?! Имаше стар виц, който леко ще поизменя: Провеждали анкета и въпросът бел "Какво си мислите, като гледате Ниагарския водопад?" Американецът: Ако мога целия да го впрегна в един ВЕЦ - ток, печалба, просперитет! Европеецът: Мисля си за величието на Майката Природа и нейната дивна красота. Либерастът: Аз си мисля за сексизъм и нарушаване на правата на хората с нетрадиционна сексуална ориентация и стремеж към доминация на хетерогенните екстремисти! Анкетиращият: Ама наистина ли за това си мислите, като гледате Ниагарския водопад? Либерастът: Аз каквото и да гледам, все това ми се привижда и за това си мисля!

Глупости на търкалета. Една позната имаше много плюшени играчки и всеки път когато имаше купон у тях ние момчетата каквито сме си идиоти ги нареждахме в порно пози за да гледаме реакцията на момичетата когато забележеха. Повярвай тези мечета няма как да се озоват в тези пози случайно. А това, че кафявото аргасва бялото е гениален детайл в картинката.

Ха-ха - група срамежливи и бесни от хормони и гледане на порно, незадоволененяци, не знаещи как да си поискат. И като видехте "реакцията на момичетата" та кво? Тук говорим не за некадърни пуберски свалки, а за сериозни политически събития.

Няма никакво злепоставяне. Това е ясен сигнал към Меркел, че разни кафяви чукат белия европеец под носа й, а тя нищо не прави.

lu4ka

Едно време никой нямаше да обърне внимание на това. Сега нали е "демокрация" , всичко се върти около онождането и навсякъде, и във всичко виждат само секс.

Сексуално незадоволени и /или извратени хорица с някаква болна психика могат да намерят навсякъде нещо, което да им напомня сексуална поза. Ми сложили са ги просто едно върху друго мечетата, ако са настрани сложени нали ще паднат.Що за идиотизъм и болни мозъци! Че в детска стая си е направо порно филм,а???

ти па щото си импотентен или фригидна - нищо не те интересиува

Ей с това се занимават евроджендърите по цял ден. Дирят сексуални извращения, където ги няма, след което ги размахват пред очите на останалите. Толкова си могат идиотите.

Палавите мечета от африка и азия отдавна клатят белия европеец, по покана на баба Меркел.

Това, че някой си представя, че е секс-поза, е в неговата представа. Както и коментарите, това говори за дебилщина!

Явно дебилите със незадоволени секс фантазии стават все повече в света. Някой метнал две плючени играчки на гардероба и хайде - секс поза. Тц-тц..много извратен народ, направо болен.

Мен са ме учили, че ако ходи като патка, кряка като патка и изглежда като патка по всяка вероятност е патка. Това, че част от хората не го виждат не значи че не съществува.

под вола теле. Медиите в Европа се занимават с къде по сериозни неща като споразумението за търговия между ЕС и Япония а не с глупотевините търсещи евтина сензация медии у нас.

Заспал е мечо зимен сън...

вариантът "на конче" по случайност от шашнатия персонал при разтребването вече масово не им минава през ума - нямаше да обърна грам внимание, ако не ми беше обяснено какво било. това е идиотизъм да търсиш подтекст в две плюшени играчки, метнати една върху друга.

Няма нищо странно. Кафявата мечка плющи бялата. Това е идеята на Меркел и това, което се случва в момента в Европа. Учителките в детската градина чисто и просто са били политкоректни, когато са подреждали играчките.

Добър опит за ирония....дано някой не повярва, че го мислиш наистина.

Велико! Кафявото мече опъва предалата се северна мечка. Много кефи, браво на инициатора!

Това е умишлено,и в духа на евроценоностите. Така развращават децата още от детската градина,в Бардака ЕС.

прочетох : кадъната Меркел, хаха, то било в кадъра))): А пък че е в неудобно положение е поставена - тя е все така, ама понеже е гьонсурат, не й пука!

Дори тука по една от кабелните разясниха още преди повече от половин година за въвеждането на сексуалното обучение за 4-годишните , какво е оргазъм, как да се самозадоволяват и т.н.. Това обучение върви в пакет с Истанбулската конвенция

А за аналния секс и фелациото кога - къде 5-тата година мейби.