Тюлените застреляли Осама бин Ладен с един куршум в главата

Операцията, при която Осама бин Ладен бе убит, бе извършена от специалните части на американските военноморски сили, така наречените Тюлени, които застреляли водача на Ал Кайда с един куршум в главата.

Обратно в новината

Коментари - Тюлените застреляли Осама бин Ладен с един куршум в главата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бай Кольо, жив ли си бе, путьо? Ти си като птицата феникс или като балканджи Йово, ама си си отворил дупето на турчилята. Гледам ти речника и за секунда направих психологическият ти портрет - човек с добра обща култура, познава произведенията на Шекспир, верен и изморен син на Партията (Заради теб я пиша з главно "П")

Трябваше да му направим мавзолей и една армийка тюлени да дават караул наоколо и с по-един куршум да целят всеки, който не е с тюленска униформа, докато всички посетители станат вечни гости на този музей, абе що е измет за трепане от Мароко до Пакистан...

Алоо..., червените червясали тиквички, това е за вас - тази вечер акулите които изядоха трупа на жалкия терорист ще го изсерат - всички социалисти и други негови поклонници може да идете и да хапнете

По-лесно ти е да плюеш отколкото да мислиш, обоче Станишев и БСП подкрепят НАТО.

А може Tedi USA да е просто от така наречените форумни ченгета като гледам ентусиазма и с който плюе пишештите тук. Ако не е такава, е с доста промит мозък и си избива комплексите чуствайки се много значима само тук във форума.

Ей! Този на снимката изобщо не прилича на Осама!?! Откъде го изровиха?

Ами този на снимката не прилича на Осама,защото не е Осама.Дир пак са се объркали.Това е предполагаемия наследник на Осама в АлКайда, но не мога да ти кажа името,защото не мога да им започням измислените цигански имена с 10 фамилии.

При подготовката ,която имат тюлените спокойно можеше болен човек като Осама да бъде задържан жив и да бъде изправен пред съд.Явно много неща би могъл да каже,които са неприятни за Щатите.Също както набързо Саддам бе ликвидиран за да не си отвори устата.

ОЩЕ ЕДНО ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПРИКАЗКАТА, ЧЕ И НАЙ-УМНИЯ СИ Е МАЛКО ПРОСТ! СЕГА КОЙ ЩЕ ИМ Е КРИВ НА АМЕРИКАНЦИТЕ? САМИ СЕ ЛИШАВАТ ОТ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ДРЪНКАТ ОРЪЖИЕ! НАЛИ ВЪВ ВСИЧКИ ТОЧКИ НА СВЕТА ВСЕ ТЯХНИТЕ ИНТЕРЕСИ СА ЗАСЕГНАТИ!

бай Кольо, жив ли си бе, путьо? Ти си като птицата феникс или като балканджи Йово, ама си си отворил дупето на турчилята. Гледам ти речника и за секунда направих психологическият ти портрет - човек с добра обща култура, познава произведенията на Шекспир, верен и изморен син на Партията (Заради теб я пиша з главно "П")

БЪЛГАРИЯ Е ,ЕДИНСТВЕНАТА ДЪРЖАВА, КОЯТО НЯМА ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ!?!?!? ЕДИНСТВЕНИЯТ НИ СЕРИОЗЕН ШАНС ЗА РЕАЛЕН УСПЕХ, Е ДА СЕ ОПИТАМЕ ДА ВЪЗСТАНОВИМ ПРИЯТЕЛСТВОТО СИ С РУСИЯ. ПОЗНАЙТЕ КОЙ 20 ГОДИНИ ТРОВИ ПРИЯТЕЛСТВОТО НИ С РУСИЯ.

БЪЛГАРИЯ Е, КОЯТО НЯМА ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ!?!?!? ЕДИНСТВЕНИЯТ ЕДИНСТВЕНАТА НИ СЕРИОЗЕН ШАНС ЗА РЕАЛЕН УСПЕХ, Е ДА СЕ ОПИТАМЕ ДА ВЪЗСТАНОВИМ ПРИЯТЕЛСТВОТО СИ С РУСИЯ. ПОЗНАЙТЕ КОЙ 20 ГОДИНИ ТРОВИ ПРИЯТЕЛСТВОТО НИ С РУСИЯ.

Е ти как разбра за ip-то на Julia.да не си дежурния от организационя аналитичен отдел на Цецо Милицията.

Да!

е, че е бил застрелян със два куршума, така наречения "double tap"...

Ей как звучи само - double tap! :-) Отворени сме, браво! :-)))

Впрочем не се палете - Джулия и Теди-УСА-то са едно и също лице.Освен това айпи-то им е в България.Толкова шум за нищо.

лъжеш,лъжеш......не знам коя е юлия, но явно още ви се връзва на пропагандните позитановски глупости.....както забелязваш аз добре ги парирам с тънка ирония и сарказъм......сега разбра ли, защо в бг сте останали само "матрял"?ха ха ха......

Ти се намираш в България.Наистина мечтаеш да заминеш, но за сега не те огрява.Просто тук се представяш така, защото искаш да си по-важна.С Джулия пишете от едно айпи и то е в България.Лесно може да се разбере, така че не увъртай :)Колкото до това какви хора са останали в България- ми виж в огледалото, бе моме недолюбено!

Ex Julia. Много съжалявам че тези комуноидни изчадия в форума те палят и ядосват така. Аз също мисля че това е голям празник за човечеството, особено за християнската част. Тук в България останахме само изкуфели комунета и активни цецови ченгета. За което ми е жал, ама какво да се прави? РОДИНА. И аз умирам от гняв като чета гадостите които се бълват срещу моята професия-лекарската и понякога ме избива на такива ругатни, че цензурата на комунистическия сай (на Жан Виденов) Дир.бг ми ги трият. Така че карай я по-спокойно, живей с живота в Америка и all the best from Bg.

Зиг! Хайл! Обама, О-ба-маааа!

...живееш в миналия век, черна станцийке!

Дали има още хора,които да вярват на тези фантасмагории.Ама като гледам как скандират и се радват бая глупаци,значи имало.Аз пък защо си мислех,че те го убиха още преди нк години някъде в планините на Афганистан,после поне от 3-5г.нищо не се споменаваше за него/тъй като беше убит/и сега изведнъж: изненада...Бен Ладен го убиха...за незнам си кой път.Той явно нищо лошо не е правил през последните години,защото никой не го свърза с нищо-атентат,убийства...които знаем кой си ги прави.

Тоя чалмалия за голям некадърник ни го пробутват! От 24 тюлена в 1 паднал хеликоптер нито един не можал да гръмне...Те му изловили стражите, убили "живият щит", др. жена, сина му и го простреляли през окото!!

Тея тюлени - колко долара взимат за отстрелян комуноид -бая ще изкарат в БГ ??

За Осама няма да пиша,доста се каза и всякакви мнения се чуха. Учудвам се,че модератора пуска мнения,като тези на Джулия,сигурно е Юлия ,Теди УСА ,сигурно е Тотка и Някои си Д от Германия.За тях всичките дето не пишат по темите ,а плюят България и българите, ще щитирам следната българска поговорка.Пора много дупки сменил и всичките му миришели.Та така смяната на геогравското положение не избавя от миризмата,а тяхната "душевност"даста смърди.

Абе ти хубаво цитираш тези няколко имена, но май успяваш да проспиш по-важното. А то е, че хората извън България мислят много по-адкватно от лаещото мнозинство в този форум. Ако всъщност приемем форума за представителна извадка на българското общество в момента, тръпки трябва ни побият: неграмотни, обиждащи, нетолерантни и страшно озлобени хора, които по никакъв начин и с никакъв довод не могат да изслушат чуждото мнение. Какво остава пък да се замислят върху него.

Противоречиш си, Точно Джулия и Теди УСА са с най-злобните коментари във форума!

Хане Путку, ти си като Мирча и краставицата. Всяка втора дума ти е русофобска, без значение дали въобще има нещо общо с темата. Верно трябва да се лекуваш.

Извинявам се , разбрах че сме ги почнали , ама не разбрах кога тюлените ще дойдат и у наше село ?

Това да ви прилича на него :D как си пишат история Американците :D ,дори няма такъв човек......измислят си всичко-сега казват това,да минава по ред,за да може да обявят на други война.....помнете ми думите :D

Истината е някъде на майната си ха ха ха ха

DO VALEK: Адаш, ами като няма демокрация в САЩ, защо не се преселиш в БЕЛАРУС например-хем ще си по-близо до Бг...

Или до Украйна, където американците се намесиха с оранжевия преврат на онова отровило се от пиене леке?:)

Марти аз живея в америка от 3 години и да знаесх че, тук няма демокрация.Това за демокрацията са глупости.

Аз, да попитам-ще има ли още сезони на сериала или започват нов?

Само промити мозъци могат да повярват на такава "новина" или повърхностни(плиткоумни) американофили. Само Такива хора не вярват на - неконтролирания взрив на двете кули и "виновността на Алкайда и бен ладен" ха ха ха

алооууу, тук се пишат коментари по темата, т'ва да не ви е форум за запознаства???!!! моля ако има някакъв модератор да изтрие глупостите по-долу, че разводняват смислените изказвания!!!! thanx :)

Всенародни тържества в Хамерика! Масови оргазми по площадите. Верно, това е най-големия театър за тях. Ама те наистина си вярват на тази приказка. След толкова много филми, които доказаха каква неземна уйдурма е целия този пасквил. Вервайте ми, каза Буш тогава. Вервайте ми, каза и Обама. И гледйте какво става, те им верват. Мозъчната промивка по онези ширини действа без откат. По Канал 1 преди малко пуснаха мозъчната промивка за 9/11 и Бен Ладен и на българските верващи. Като гледам и тука още фаща дикиш. Сега е ред и на тежката артилерия - Холивуд да изкара нещо като за холокоста. Докато кратуните са още топли.

И аз това им се чудя на холивудските сценаристи! Малко ли пари изкараха от историите за Осама та сега и филми за него ще правят?!

Ако Една идея съществува тя не се убива с убийството на човека. Още Сталин и Хитлер са го разбрали. Ако идеята - срещу американците съществува, то тя ще се фокусира чрез друг човек. Така ТЪПИТЕ АМЕРИКАНЦИ С НИЩО НЕ ПЕЧЕЛЯТ, че са убили един лидер. ха ха

осама бин ладен е при мен ..искаше да се скрие и я го приех че да седи пред вратницата ми...беше измръзнал и огладнел и аз се смилих..хахххаха

ЛЪЖАТ КОПЕЛЕНЦАТА

до "бкп и ркп ца родили тероризма" саварсчено правилно: на 1ш април 1925 година група булгарски комънисти исварсчиха словещ терористичен акт,взривяваики запквата"света неделя"в град софя ъбитите жертви:12 генерала,15 полковника,7 подполковника,3 мауора 9 капитана,3 депутата и много невинни *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да си видял/а да има паметник на терористите? Че малко ми се турчееш...

джулия е отровила осамата бен ладин

Нямат грешка американските морски барети,нека другите се учат от тях.БСП загубиха в борбата с "империализма",Бин Ладен,го няма,а скоро ще погребат и авера си Кадафи.

хора спешно се издирва една джулия тука ..умствено не е добре обяснява се много ква била мамка и тоест маика и то се таа де и има нужда от преглед в карлуковооо..хаххххах амаааа чушкоо много го боли некои кво си учила и че мамката ти била учителка по нещо си..кифлоооооооооо

Да! И го погребали в морето, нали? Междувременно взели кръв от трупа и изолирали ДНК-профил , който доказал,че това е Той. Интересно как стана толкова бързо профила, а и с какво са сравнили, че да са сигурни, ама това са подробности...съсредоточете се върху това,как мармота увива шоколада в станиол....

Ха, а накрая ще се окаже, че "делфините" са инсценирали разстрел ( неслучайно трупът е хвърлен във водата ), а Ладен е включен в програмата за закрила на защитени свидетели ( срещу безчинствата на янките ) и му предстои спешна пластична операция за смяна на пола :))) Вече май няколко пъти го убиваха тоя Бен?! Смърди на хамериканска пропаганда, само не ми е ясно защо сега?! Who's next дет се вика :)))

от комунистически чугунени кратуни какво да се очаква освен небивалици,конспиративни теории,пропаганда и откровени лъжи?не че някои ви се връзва де.......хората са много по-интелигентни и информирани отколкото може да ви се побере в гладкиия мозък,или ви се ще.

Това ни сервираха, за да забравим за японския резил... поне за малко.

Чудна акция - "дойдох, видях и убих", и всички ми повярваха. След като ни разказаха приказката, а и колко ли пъти още ще ни я разказват, обръснаха агент Ладен и той се завърна в ранчото си в Тексас. Следва дежурното - три дни яли пили и се веселили, а "трупа" в морето хвърлили. Другата страница е талибаните невинни взривили, самотен шофьор затрили и прочие. Цирк "Буш" с кенийски привкус ни разказва истории.

xaaxxaaxxaxaxaxxaaxaxaxxaxxaaxaaaaaaaaaaaaaaaxaxaxxaxxa

АХАХАХАХАХАХАХАХАХ По-смешна глупост не бе писана в съвременната история на света! Хора, искам да ви преброя, колко ще сте овцете този път!? Дали броят ви ще надмине консуматорите на Макдоналдс или щом Обама каза, значи е вярно за Осама?! ХАХАХАХАХАХА А тук дори снимката не е негова!? Пък и противоречивите информации опровергават истинността на поредната лъжа! Евала ви! ХАХАХАХАХ

е какво друго ви остава, освен да се оправите някак си? то се вижда как се оправяте де...наивник дарлинг както се казва по чужбина, завърших математическа гимназия с пълно шест, едва ли на държaвата и е много готино, че такива като мене мислят по начина, по които вече си прочел.

абе нема значение че е ден..просто си легаи и ми се маиняи да не грозиш гледката и стига си попръдвала че до тукa се усеща

много интелегентен млад пич си да знаеш...и какво ще направиш като не си легна...нали се сещаш трябва ти виза душо да ме видиш

Бря? Съншайн, муцка по нашенски - коя таз математическа, която си завършила? Компютри там - показваха ли ви, на елементарна грамотност - учиха ли ви??? Ама не искаш да кажеш по какво си имала... докторат.

я се скрии бре гущур

още сто пъти да разясня,че проблема в писането се дължи на тъи нареченя транслатор на този саит. не планирам да ти кажа коя математическа съм завръшила...нито какво съм учила и какво работя...знам ли колко вие е болен отмъстителня мозък... за твоя информазя обаче, да си знаеш, маика ми е учителка по литература, българска литература...тъи че не смъ аз виновна, че те превъзождам по всички параграфи, вклучително българска грамотност...просто гени

Oooo,Tedi USA май е тук - миришеш !

не съм ,не съм....но с интерес четох коментарите на моята американска сънародничка юлия и за пореден път се убедих ,че от бългаското население само жените стават за нещо.......щото мъжете ни за чеп за зеле не стават......

Това беше отговор на репликата на Нефрит, ама я доблирам и до теб: Права си. Не искам и да вниквам . И ще ти кажа защо. Тук една гражданка на страна отвъд океана се опитва да ми търси сметка защо не грабвам байрака с много звезди и не тропвам дайчовото пред моравата на американското посолство в знак на съпричастие с великата радост - ликвидирането на Терориста. Не ми идва отвътре скъпа Нефрит да усиля Янки Дудъл на мах. и да празнувам. Все не мога да забравя кой го роди тоя Франкенщайн - Осама. Кой щедро го снабдяваше с долари, стингъри, крилати ракети и военни съветници. Ама тогава Осамата беше безумно храбър борец против "Империята на злото" , пък по-сетне стана враг номер 1. Нека се радват американците на Тайм Скуеър, нека пеят с цяло гърло химна си, нека благославят армията си и нейния Главнокомандващ. Само едно нещо не искам: ДА МЕ УЧАТ НА МОРАЛ! това не го търпя - още повече от устата някаква лигава отличничка от Каспичан, която си е дигнала чукувете, изчукала се е с някакъв дебел американец и сега назидателно ми говори колко те , американците били велики, и колко ние , българите - достойни за съжаление. Те това , драга Нефрит исках да ти кажа. Дано ме разбереш . Чини ми се, че си смислен човек

Това,че си завършила математическата с пълно 6 говори, че вероятно НЕ ти е развито добре дясното полукълбо на мозъка и не можеш да видиш нещата цялостно, и си лесно маманипулируема. Съжалявам, но едва ли от теб може да излезне голям ум зящото великите умове са хора с по-нестандартно мислене а не праволинейни като тебе. Така че гимназията не ти помога в случая.

Дарлинг, що не ходиш наистина да празнуваш и да не ни занимаваш повече с тъпите си "съждения". О, сори, забравих че вие там чакате да гръмнат Осама та да празнувате нещо. Ние тук си празнуваме всеки ден. Приятели, софри, веселба - така се оправяме ние още от както ти замина да миеш американските задници. И изобщо не ни пука за теб, а бъди сигурна че на държавата - също. п.п. всяка коза завързана за колче знае повече за окръжността от някой завършил гимназия

Ало-о-о! Редакторите! Това тук чат с блондинки ли е, или сайт все пак?! Ще може ли тези тъпни и задявки да ги махате - все пак обсъждаме новината на деня и не ни интересува съдбата на девойките на повикване, било то отсам или отвъд океана?! Нито простотиите на потенциалните им клиенти!

Това беше реплика до Нефрит, ама ще я доблирам, защото се отнася до теб: Права си, Нефрит. Не искам и да вниквам . И ще ти кажа защо. Тук една гражданка на страна отвъд океана се опитва да ми търси сметка защо не грабвам байрака с многото звезди и не тропвам дайчовото пред моравата на американското посолство в знак на съпричастие с великата радост - ликвидирането на Терориста. Не ми идва отвътре скъпа Нефрит да усиля Янки Дудъл на мах. и да празнувам. Все не мога да забравя кой го роди тоя Франкенщайн - Осама. Кой щедро го снабдяваше с долари, стингъри, крилати ракети и съветници. Ама тогава Осамата беше безумно храбър борец против "Империята на злото" как да не му помагаш. Пък по-сетне стана враг номер 1. Нека се радват американците на Тайм Скуеър, нека пеят химна си, нека благославят армията си и нейния Главнокомандващ. Само едно нещо не искам: ДА МЕ УЧАТ НА МОРАЛ! това не ще го търпя - още повече от някаква лигава отличничка от Каспичан, която си е дигнала чукувете, изчукала се е с някакъв дебел американец и сега м поучава колко те , американците били велики, и колко ние , българите - достойни за съжаление. Те това , драга исках да ти кажа. Дано ме разбереш . Чини ми се, че си смислен човек

Еееее, не, не , не и не!!!!! Коментаторите, способни сте да уморите човека от смях :-)))))))))))))

ох мерси, че поне един нормален човек има тука. щото иначе е доста страшно...това,което чета, е уясяващо

не ми бегаи че те стигнем и ше те испраим на мигли с краката нагоре насила да знааш

Браво на американците,те са чеда на целия цевилизован свят:РУСНАЦИ,УКРАИНЦИ,БЪЛГАРИ,КИТАЙЦИ,ГЕРМАНЦИ,АНГЛИЧАНИ,ФРАНЦУЗИ,АРАБИ И ПР.ЧЕРВЕНИТЕ ДРУГАРИ получиха още един плесник от демокрацията!

Бря! Бин Ладен бил комунист и ние да не знаем! Ти взе ли си хапчетата тая вечер? Да не почнеш да виждаш и розови слончета?

залко, че на вращане о пакистан ус тюлените не са минали през балгаря, кадето има много червени дс агенти, комунисти, мафиоти и разбоиници за оцтрел. нашите камуняки са рероризирали балгаря, когато прадедите на ал каедиовците още са зивеели в пещерите. бкп е изваршила парвя в света масов терористически акт през 1925 година, в царквата "света неделия" нашите камуняки са учителите на "ал каеда". *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако ви трябва спешна ДНК експертиза , моля обърнете се към тюлените на телефон 555-555-5555 . Експресна поръчка - 5 минути , бърза поръчка - 20 минути .