Пак агресия в болницата в Горна Оряховица, служители плашат с групова оставка

В неделя нападнали дежурния фелдшер, снощи пациенти блъскали вратата и счупили ключ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алооо, ДИР-А Можете ли да сте малко повече етнически-специфични???? Така де ...Оставаме с погрешни впечатления... Да де ама на хората там им писна от това големо НИЩОПРАВЕНЕ на властимащите..нищо , че Човекът - Слънце рече "всичко ни е наред" !!!

Ами нали са УСПЕШНО ИНТЕГРИРАНИ, що правят това?????

не пишете че агресорката е циганка ?

Полицията в Горна е на 5 минути пеш от болницата. С кола - по-малко от минута. Защо не оставят двама полицаи в спешното отделение - денонощно. Ще могат на момента да раздадат правосъдие на пияни, малоумни цигани и подобни. Изобщо, трябва полицията да върви ръка за ръка с Бърза Помощ. Имаме предостаъчно полицаи, които и без това нищо не правят. Поне да има някаква полза.

защото ще бият първо полицаите

И това не е лошо - един бой да ядат, че да разберат защо получават заплата.

или да им сложат паник бутони и камери. не ми се струва неразрешим тоя проблем

след като се ползва от неосигурени лица? Това ли е смисълът на социална държава според конституцията? Ако е така, за какво ни е такава конституция? Въпросът ми е към депутатите, защото, ако нещо не върви по принцип тряба да се търси причината ИЗНАЧАЛО! Оправете си конституцията, в тая част тя е ДЕФЕКТНА. Няма как в USA всеки да си има лична социална осигуровка, ЛИЧНА ПОВТАРЯМ, и някой да протестира. Там важи правото на избор и тук трябва да се направи така.

Единствения дефект в Конституцията е в частта си за "независимата съдебна система". От там идват всички злини в България. Толкова е независима, че никой не и пречи да бъде корумпирана. Това е била и идеята на създателите и.

трябва да има болници за осигурени и неосигурени

плюят и бият лекари от болниците за осигурени. Циганите няма да признават разликата.

частните болници са тези с които подписват договорите си Здравните каси. Държавните болници са за неосигурените.

по малките градчета е ужас, роб си отвсякъде

Бойковите избиратели не спят!

този материал си пада по консумацията на бузлуджански кебапчета.

Решението е ясно след като правораздаването упорито отказва да защитава медиците! Отказ на същите да обслужват цигани!

Естествено в дъното на проблема отново са ЦИГАНИТЕ ! Къде са БХК сега да обяснят за кое не е прав министър Каракачанов ?

Управляващите са представителна извадка от управляваните.

Политилозите и адвокатите да се преквалифицират на лекари и инженери.

КОИТО ПОЛУЧАВАТЕ ПО- НИСКО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ ОТ ПОМОЩИТЕ , КОИТО ПОЛУЧАВАТ ЦИГАНИТЕ, БЕЗ ДА РАБОТЯТ , А И НЕ ПЛАЩАТ НИЩО -ДОРИ И ЗДРАВНИТЕ СИ ОСИГУРОВКИ , СПРЕТЕ ДА ГИ ЛЕКУВАТЕ !!!! ПРОСТО НЕ ГИ ПРИЕМАЙТЕ В ЗДРАВНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ !!!!! ТАЗИ ПАСМИНА НЕ ЗАСЛУЖАВА ВНИМАНИЕТО НА ЧОВЕЦИТЕ !!!!

Здравна помощ само при платени здравни осигуровки!!!Защода плащамза лечението на нежелаещи да работят неграмотни цигани?Стига с този комунизъм/на всекиго според потребностите/!!!Работа за никкоквалифицирани работници има много-в озеленяване,почистване,селско стопанство,бране на билки.Само,че циганите искат пари без работа-малко пари,но редовно и сигурно!!!!Спрете им помощите и детските на тези които не работят!Ще умрели от глад?Ами да учат,да се квалифицират и преквалифицират!Ако го виждат тези политици и нищо не правят,значи не са за там където са!Ако не го виждат и пак нищо не правят-също!

Здравната каса трябва да изиска промени в законодателството и всеки здравно неосигурен да е с ограничителна заповед да не доближава болнично заведение, работещо по ЗК, на повече от 100 метра. А вандалите, нападащи болници, да бъдат лишавани от право да ползват каквито и да е здравни услуги. Имат си шамани, да ги лекуват съответно първобитните си обичаи, с които се оправдават, като правят деца на малолетни или "берат" чуждо имущество.

Сложихте си мутри начело и те ви организираха мутристан. Пълна профанация на държавата и нацията. Ако искате нормален живот намерете нормални и кадърни сред 20те предполагаеми процента недебили.

Защо нощем спешният кабинет е заключен?

И в нашата зала нощем заключват боксовите круши. Изглежда нощем остава да тренирам в спешното, както го правят хората от статията.

Добра идея, лошото е че срещу твоята постъпка ще се изсипе цялата строгост на държавата, а за мангалите няма строгост, само "образование и интеграция" от нашия джоб.

Сиганите с юмруците си ще изгонят в чужбина и малкото останали у нас лекари . И без това в Европа сме на предпоследно място по брой лекари на глава от населението. С полицаите сме на челните места, ама 4 ченгета не се равняват на 1 доктор, ако ви се наложи да търсите медицинска помощ. "Зелените" вместо да се пънат да опазват природата в Пирин и не знам си кои дюни на кой плаж, да се заемат да опазват докторите у нас от изчезване, че на там отиват нещата.

Искате ли истината? Държавата е в разпад. Твърде големи кражби и твърде много калинки на твърде високи постове. Спешно отстраняване на сегашната крадлива ялова власт и започваме демокрацията наново. Знам, че това наново хич не е добро нещо, но лошите неща са много повече от добрите след 30 години крадлива продажна седесарска измислена пишмандемокрация. Медиите и разни там жърналя, крадливи ялови политици и платени социолози и политолози все още успяват да замажат истината за тоталния цивилизационен провал на държавата ни, но вое си отворете очите. Спешно отстраняване на герб и започваме наново. Закони, конституция, всичко.

Да сменим техните калинки с нашите!

80%. Няма избор.

да си стоят, нали? Добре, няма да ги сменим (според мен и не можем). Дай полезния ход. Да се обединим около твоето мъдро предложение.

Спешното отсраняване на гроб и аварийното спасяване на катастрофиралата българска цивилиация, народ и родина трябва да се случи максимално скоро за да имаме шанс да оцелеем и възродим държавата. За 30 години всичко е прогило и корумпирно. Няма да е лесно. Без БСП не виждам кой ще свали крадлив герб. Възраждане и др. нови формации вероятно са бъдещето, но за да има бъдеще трябва настояще. БСП няма толкова калинки като герб - това е сигурно, а и БСП няма да се окопае във властта - справка падането на Станишев.

Как?

Щом успява да движи държавата с подобен човешки материал.

Не виждаш ли, че се движи по инерция, като дете с найлон по задник. Дори ако беше шейна, щеше да е по добре. Поне с по някоя пета би могла да се държи в курса.

ама ти си слепец

Жребец си ти! Естествено е да виждаш колкото и баба си -кобилата с капаци на очите. Добре поне, че си впрегнат яко в каруцата, но понеже вървиш надолу, ти е лесно. Не ти идва на ум, обаче, че с тая засилка няма как да спреш. Освен "у ряката".

Жената е права. Всяко безумие трябва да има край в тази наша изстрадала родина. Трябва да се озигури охрана на болниците. Собственика на болницата, Бою (като цар на мутристана) и МВР трябва да го направят. Ефективна охрана. Дали собствена , с фирма или с МР, но е крайно време. Пари има. Например от самолети - вместо на двойна цена ги купуваме на нормалн, че и с отстъпка шото сме верни слуги.

достъп на циганите до блониците през полиция----на обажданията на спешна мед помощ да се отзовава полицията ---- пациента се предава в началото на маалата....ако трябва да се ходи до място трябва да пускат жандармерията.....

Много са ми любими подобни новини. И напоследък, държавата се грижи добре за моето удоволствие. Благодаря, за което! Не съм расист по принцип. Не мразя циганите. Лошото при тях е, че са глупави и нямат лично достойнство, поради което нямат и принципи, които да спазват при поведението си. Най вероятно, в това се корени и причината, поради която лесно приемат нечие лидерство и лесно се подвеждат по лидерите си. А в основната си част, лидерите им ги впрягат в политическите си ежби и домогвания. Тук е ролята на държавното управление, за да използва поверената му власт и влияние, за да ориентират законодателството и контрола по изпълнението му, към ликвидиране на негативите от лидерирането на престъпност. Либералният модел, обаче е сериозно противопоказен по отношение на престъпността и изобщо, влече след себе си сериозна деморализация. На по елементарен език, този случай изглежда така: Те (престъпниците, никаква връзка с етнос) бият, убиват, насилват. Ние (цивилизованите граждани, също никаква връзка с етнос) съдим. Съдебните ни възможности стигат само до частно правен характер. Което означава абдикация на държавата от проблема. Съдиш, ако си платиш. И ако осъдиш, отново остава опцията "те бият и убиват". Срещу което отново стои "ние, може би, можем да съдим". Е, трябва ли Ви такава държава? Толкова ли сте некадърни, да си направите друга, по различна?

Предполагам тези новини ти харесват, за да обосноваваш ежеминутно избора си да напуснеш България. Прави го, радвай им се, но знай, че вредиш на божествената си, imagine, душа. Вредиш и на нас, но не колкото ти се иска.

Не разбрах, ти като си в България, нещо различно ли виждаш от написаното? Примерно, факт ли е "те бият, ние съдим"? Факт ли е придържането на държавните институции към съхраняването на това статукво? Я, един страничен въпрос: Надяваш ли се, тези неприятни факти (защото знам, че не ги отричаш), да бъдат елиминирани само със силата на една идея? Без организация, без финансиране, някак си, по метода на пациента, с тумбата роднини? Не вярвам. Знам, че не си наивник.

дядo_star

Идея, дипломация, съюзници, организация, дипломация, финансиране, дипломация, масовизиране и просвещение, дипломация, действие, дипломация. Където трябва и повече енергия в действието. И ти го знаеш, но аз искам да се случи и правя каквото мога, или си мисля, че правя. Ти наблюдаваш и изследваш.

Не,не ми трябва. И въпреки, че я ненавиждам не съм я напуснал. Правилно споменаваш като първопричина либералния модел. НО! Тази чума е навсякъде. В противовес и стои още по-черна чума фашизмът.

И мургавите не са напуснали гетото, но там не се живее по добре, заради това. Същевременно, циганите, напуснали гетото, живеят по доста по различен начин от останалите там. И ако трябва да бъда откровен, в тях, дори със свещ, като Диоген, не можеш да откриеш нещо различно от това, което намираш у всеки нормален човек. Но това не променя основния факт -в гетото, както и в нашата държава, превърната в гетото на Европа, нищо положително не се случва. Освен това, от там да бягат все повече хора. Които обаче, нямат по два живота, за да пропиляват единия си, за да цивилизоват гетата. Гетата сами трябва да се преборят за цивилизоването си. Което, със сигурност няма да се случи само с висене по опашките за помощи и детски, нито със силов натиск върху отговорната част от населението, да подпомага и толерира регионалната безотговорност и откровена престъпност.

Завсеки отделен случай трябва да има яснота какви са причините за агресията.Онзи ден гониха доктор по коридорите които изгони възрастна жена, вчера ударена с телефон фелдшерка и пак причините не са ясни.Не оправдавам насилието и особено посягането.Еб.л съм и майката.Какво като има малко дете дай да избием другите ли.Такава с шутове в ареста трябва да се търкаля.Но да си признаем-има и медицински лица за същото-лобут.Попадам в спешното с ужасни болки, в следствие на раково заболяване няколко пъти в два различни центъра.Единия път ми изляха лекарството не във вената, а в мускилатурта ипод кожата-също такава млада нахакана майка-медицинска сестра.Другия път ми излаха цяла банка при подути крака и това още повече усложи ситуацията.После в едноотделение цяла седмица нямаха апарат за кръвно-бил спукан.Една дърта вещица-сестра пенсионерка отказа да извика дежурния лекар-да съм чакал до сутринта.Е, тогава не чаках а изеиках близките ми-имам слава богу двама сина и съпруга.Тогава започнаха извинения, защото съпругата ми ги хвана, че пушат в лекарския кабинет.За това казвам-трябва мерки срещу всеки конкретен случай-има трески и от двете страни

Изкарваш набързо една медицина - за шест, седем години денонощно учене,спициализираш - пак набързо - пак за шест ,седем години денонощно учене и ставаш чичко доктор.Обличаш бялата престилка и срещу огромна заплата от незнам колко хиляди евро започваш да посрещаш с усмивка и отворени обтия най - разнообразни пациенти,особено когато си нощн смяна в спешното и то по празниците.Така ще имаш възможност да покажеш на останалите лекари - калпазани как се прави медицина в милата ни Родина. Пък може и някой идиот да ти тигли един пердах - ей така - за разнообразие.

1. В държава водена от мутри-герб всеки иска да е мутра. 2. Няма справедливост никаква и съответно всеки я търси както сам я разбира. 3. Видими резултати - Цветанов, надграждаме постигнатото - Ворисов. Демек видимо бития веднъж пак го бием за надграждане на боя. Боя е възпитателно средство шъ знайш. 4. Пълна профанация и дебилизъм на нацията - те затова и ни направиха тотална американска колония - самолети на двойни и тройни цени и т.н. 5. Основна мисия на държавата е станало краденето и усвояването. Шепа мутри и олигарси са превърнали държавата на българите в своя фирма за лично облагодетелстване независимо от цената и предстоящото рухване ( на 13 вековната ни държава). И Т.Н. Така, че - долу герб. А то е ясно - няма кой да свали от власт гроб освен БСП. Каквито и да са БСП такова самозабравяне, антинародно поведение и окопаване във властта като гроб те не са в състояние да сътворят и определено са по-малкото зло. Започваме държавата и демокрацията наново. Има ли някой да не му е ясно това?

Поради липсата на риба, жабата също минава за риба? Ясно е, че е нужна някаква гъвкавост, някакъв вид комунистическа организация би се преследвала от днешния Гешев, също като и някога, от тогавашния Гешев. Но БСП, също съществува, благодарение на другата група олигарси. А смяната на едни олигарси с други, само ще задълбочи войната помежду им. От това, държавата няма да стане по силна, нито населението -по богато. Затова, възнамерявам да подкрепя днешната мафия, другото е война в собствения ми двор. И за моя сметка.

Открай време дежурните здравни работници в спешните кабинети се заключват, а само отскоро започнаха да ги бият.

Защо не спрат работа за една седмица в знак на протест докато шайката не реши проблема с циганите. Защо лекарския съюз не вземе решение за всяко бито медицинско лице всички лекари и мед сестери няма да работят една сесмица' така на шайката ще им стане ясно в какви мащаби е геноцида над българите, бързо ще установят че трябва да увеличат броя седмици на годишна база иначе няма да има кой да лекува кръвното на башбашибозука

В Русия го направиха. Почти седмица хаос и смърт. В момента не е лошо да си лекар там.

По време на щастливите години ако някой беше толкова ербап познайте какво му се случваше. Сега шайката се интересува само от келепира. Сиромасите кучета ги яли. Това е щастието при капитализма. Дебилите са добре доволни от левчето платено им като надник за ядене на сухи, редки и пр. по форумите.

беше всичко държавно. Сега не е. Държавата няма за цел да защитава частни интереси. Освен, ако частният интерес не се представлява от държавен служител. Много ли сложно се изразих?

Тъѝ като тези не са от вида homo sapiens при тях липсват гени отговарящи за култура и цивилизованост.

Много ми е интересно какъв е бил тенът на нападателите??? Посред зима. От 1 до 10. За съжаление, така ще бъде и занапред. В държавните болници ще останат само ниско платени и слабо квалифицирани служители. А хората с образование и култура (и средства) ще започнат да посещават само частни клиники и болници. И сблъсъците ще зачестяват и ще се ожесточават, защото от едната страна имате лекари, които толкова си могат, а от другата страна имате пациенти, на които толкова им е акъла. Взриво-опасна комбинация! И не мисля, че това може да се реши със закони.

При това не с нови закони, а с действащите. Въпросът опира до прилагането им по разтегливия политически аршин. Няма да се решат никакви въпроси от правен характер, докато прилагането на правото и закона, води до по ниска резултатност от прилагането закона на джунглата. При подобна ситуация, законът на джунглата винаги ще надделява, както виждаме.

Има нещо генерално сбъркано в системата за медицинска помощ. От една страна докторите са длъжни да приемат цели стада пияни, или онаглели цигани, които не плащат осигуровки (те какво ли пък плащат?!), но пък се държат нагло и предизвикателно. Това естествено изнервя персонала и те пренасят отношението си от циганите към изрядните пациенти. От друга страна изрядните пациенти, когато отидат при личния си лекар чакат на опашка с часове, пререждани от горния тип пациенти. И когато изрядният пациент (ако) успее да влезе в кабинета, целият персонал, от доктора, през сестрата до санитарката се обръщат към него формално, и с "Ей, ти!", все едно че е едно парче месо с портфейл. При такава атмосфера със сигурност се генерират конфликти. Разбирам докторите, но не мога във всички случаи да ги оправдая.

Разбираш, че на тяхно място и ти няма да си ведър като синчец. И все пак, те пазят нас, ние трябва да пазим тях.

Корупцията ражда мизерия.

една обща причина - и за лекарите, и за циганите. А тя е проста - бедността озлобява! И когато казвам "бедност" - имам предвид не винаги фактическата такава, а това как сам се възприемаш. Пример - мнозинството лекари са бедни - малко от тях наистина, при повечето - трудът и отговорността не отговарят на заплащането. При една част от тях, вярвам - не голяма, има трети момент - прекалена алчност. Но това го има във всички професии. При циганите - повечето наистина са бедни и крадат и лъжат, или раждат деца, за да оцеляват. Защо е така - много причини. Повечето може би в самите тях, но това е крайният резултат. Бедността обезчовечава. И за да е картинката пълна - към материалната бедност добавям и духовната такава. В която напоследък ми се чини можем да се обвиним всички вкупом.

Корупцията ражда мизерия.

С две думи, циганската престъпност продължава да расте!!!

Trqbvalo e da e udarqt po silno,edin shamar s telefon nishto. Drugia pat dano nqkoi da e opane ako e krasiva

на когото каквото му липсва за това мечтае... явно ти си падаш по това да те бият и опъват...

Ехаа циганка с интернет пише на латиница, браво

Г-н редакторе, Какво е "агресеия"? Някакви нови думи измисляте?

На изборите ще гласуваме само за тези които запишат в програмата си, че нямаш 11 клас отнема се гражданството еднократно 10 хил лв и да напусне страната, второ, въвеждане тройното правило на проф Константинов, трето, дете на непълнолетни родители се отнема, а двамата 10 г затвор с трудова повиност или напускат България като върнат гражданството! Тези три мерки ще изчистят страната от сганта со кроце со благо и ще останат само тези които имат някакви човешки гени. Наказанията за посегателство над длъжностно лице трябва да са задължително обвързани с работа в урановите мини без предпазни средства.

Някой спомня ли си м. Декември 2010 г. когато Цветан Цветанов като вътрешен министър обвини лекари в предумишлено убийство ? "Едно живо бебе е умишлено умъртвено и не му е дадено шанс". Това са думи на вътрешния министър Цветан Цветанов, изречени вчера от парламентарната трибуна. За пръв път в най-новата ни история вътрешен министър чете присъда "виновни", още преди прокуратурата да е повдигнала обвинение. И какво стана - оневниха ги и Цветанов им се извини публично - "Извинявам се на лекарите в Горна Оряховица за това, което съм им причинил", каза Цветанов. Но злото вече е сторено. Простият народ следва неговите завети!

интересно той как ходи на лекар и кой го лекува?

Завсеки отделен случай трябва да има яснота какви са причините за агресията.Онзи ден гониха доктор по коридорите които изгони възрастна жена, вчера ударена с телефон фелдшерка и пак причините не са ясни.Не оправдавам насилието и особено посягането.Еб.л съм и майката.Какво като има малко дете дай да избием другите ли.Такава с шутове в ареста трябва да се търкаля.Но да си признаем-има и медицински лица за същото-лобут.Попадам в спешното с ужасни болки, в следствие на раково заболяване няколко пъти в два различни центъра.Единия път ми изляха лекарството не във вената, а в мускилатурта ипод кожата-също такава млада нахакана майка-медицинска сестра.Другия път ми излаха цяла банка при подути крака и това още повече усложи ситуацията.После в едноотделение цяла седмица нямаха апарат за кръвно-бил спукан.Една дърта вещица-сестра пенсионерка отказа да извика дежурния лекар-да съм чакал до сутринта.Е, тогава не чаках а изеиках близките ми-имам слава богу двама сина и съпруга.Тогава започнаха извинения, защото съпругата ми ги хвана, че пушат в лекарския кабинет.За това казвам-трябва мерки срещу всеки конкретен случай-има трески и от двете страни.

Казионната организация БЛС мълчи,спотайва се.Властта-и тя. Не сме Народ.И гилдии си нямаме.В тази ситуация,на ежеденвно посегателство и агресия,от което страдат най-вече нормалните,добросъвестните данъкоплатци и пациенти,спешно трябва да бъдат взети мерки.Но не хартиени.А съсловието в цяла България,трябва дружно да си напише предупрежденията за напускане.Тогава,някой,някъде из топличките,луксозни кабинетчета,ще се сети,че повече така не може!

Един етнос определено си въобразява , че е по-велик и по-значим.

Цяла Европа в момента прилича на великан, прогризван от червеи... Обаче на него свише не му дават да се чисти, ,защото той бил добър, отстъпчив и толерантен. Всичко води към един предизвестен край-капката камък пробива...

Не си въобразява, ако не вярваш питай бащата на нацията и неговия придворен шут с лице, като кокошо дупе.

Това от циганите на БХК ли са или просто някакви полу-човеци, имащи българско гражданство?

Лично мнение.Нямат българско гражданство ,имат българска лична карта. И още нещо ,преди по -малко от седмица екстрадираха за САЩ гражданин на България който го пишеха че е руски гражданин.

Виждам, че сте започнали да мразите лекарите повече и от тъмнозелените. Еволюирате. Но румънците ви го показаха. Здравно обслужване се получава само срещу пари и уважение. Защо не отидете да ги набиете, например? Защо не ги нарекохте тях търгаши, например? Нито те, нито българските лекари са роби на пациентите си. Полага им се уважение и материално спокойствие. Повтаряйте си го ежечасно.

Уважение и материално спокойствие се полага на всеки, който с труда си допринася за благото не само на себе си, но и на другите! На всеки, който по един или друг начин допринася за по-доброто и по-достойното ни съществуване!

дядo_star

Подкрепям изцяло. Фокусирам се върху лекарите, защото върху тях се излива повече помия, отколкото и най-неръждаемата психика може да понесе. Но си напълно прав.

Който не знае, че в България циганския проблем е наболял-значи е тук от ден-два! Тук е момента да дам пример, да го четат основно медицински лица... ... В Н-ския град, да не го цитирам, че всички ще се сетят преди няколко години младо, яко цигане преби възрастна жена, за да и вземе портмонето. Оказва се, че женицата била навремето акушерка, и по думите на съседи точно тя му помогнала да се роди...

Къде е държавата бе , закривайте я вече .

Аз съм българин и лично съм имал желание да бия не един или двама лекари, заради нечовешкото им отношение

докажи бе цигане.

Всеки всекидневно има желание да набие доста хора по улиците но не го прави , това ни различава от животните и отлежалия ром.

Човек се отнася "човешки" към Човек.И обратното - отнася се нечовешки към ... няма да го напиша -ще го изтрият.

Не зная дали си българин или мастика, но определено си боклук.

Защо не съм чул това за частна болница????? Защото Мангалите не ходят там.

Защото там се държат човешки с хората

kavaler2001

Защото се плаща циганче нещастно.

В никоя болница не ги приемат защото нямат здравни осигуровки.За това ходят само в Спешна помощ - по закон държавата е длъжна да осигури на всички спешна медицинска помощ - за сега все още няма частна Спешна помощ за здравно неосигурени екземпляри.

Бой по самозабравилире се лекари. Който е влизал в болница знае за какво отношение иде реч

И като напуснат и отидат да работят в ЕС, тук ще се лекуваме със съвети от БГ мама!!!

Абе като не ти харесва не влизай, вече е демокрация, болници бол, която ти харесва в нея влизаш.

като изстрелят цялата мангалска смрад в Индия по родните й места, тази агресия ще изчезне!

Преди години бях лекар. Имам години опит в Спешно звено. Не е дискриминация да се говори истината. А истината е, че много пъти са ме обграждали и нападали цигани, трошат, викат, натискат, правят сцени. Искат всичко сега, веднага и както те са решили. Българи не са ми правили такива сцени. Явно има нещо конкретно с циганите и това твърдение не е расизъм.

За 30 години не разбрах защо полицията НЕ БИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Евро-атлантически ценности. Еврогейовете само интегрират а атлантическите ни партньори направо стрелят, бой няма.

Много съветници и законодатели чета тук. Творят норми, предлагат правила, забрани. Един прост въпрос - което и предложение от долните да се узакони, кой ще го прилага? Към всеки лекар ще прикачим полицай ли?

Бийте ги докторите,фелдшерите,сестрите,полицаите,горските-те са за това.Те са на вашето разположение за бой,псувни,агресия и т.н.Докато напуснат,избягат,пропият се и т.н.Трошете оборудването-и то е на ваше разположение.Някои от нас са ви го платили,като го натрошите,ние ще ви купим ново.И понеже сте големи отворковци,биячи и т.н.,после може да посетите някой офис на силов застраховател,напр.И там да набиете гардовете и да им смелите интериора.Да видя,как ще ви се получи.

Агресеия може да е древногръцка богиня някоя, Ама тая с телефона ще да е нашенска индийка,най-вероятно!:)))

(Нова – ДВ, бр. 85 от 2013 г.) Лекарят има право да откаже преглед, консултация и лечение, когато има пряка заплаха за здравето и живота му.“

И всеки човек има право на неизбежна смоотбрана ...

Това със самоотбраната е кофти, трябва да имаш под ръка брадви, колове камъни и др. според случая иначе рискуваш да превишиш правото не неизбежната самоотбрана.