Падна защитата на свидетел по преписката срещу Борислав Сарафов след заплаха

За заплашителното писмо до свидетеля разкри АКФ. Неговата защита бе свалена и стана ясно, че това е адвокат Велимир Атанасов

Обратно в новината

Коментари - Падна защитата на свидетел по преписката срещу Борислав Сарафов след заплаха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На всякъде смърди на престъпност и корупция!

Ами да иде на гости на Пепи еврото, ако не иска да иде на гости на Нотариуса.

Свидетели срещу Дон Боко Ди Банки Мишо Бирата , Валяка , Мето Илиенски …..

всичко ще приключи на ниво "Информирани сте!". Не е за пръв път , няма да е и за последен. В тая държава няма да се появи Батман и ще си останем в казана.

На всички са ясни поне две неща: 1. Сарафов е едно от 8-те джуджета. По своята същност, той по нищо не се различава от Гешев, на когото беше заместник и шеф на Следствието. 2. Антикорупционният фонд (АКФ) е един от инструментите на Посолството и е използван когато трябва да бъде отстранен от властта в Бългория някой станал вече ненужен и дори вреден за интересите на САЩ у нас или пък за да бъде сплашен някой и да бъде заставен да слушка. Разбира се неговите "разследвания" никога не са довели до осъдителна присъда на когото и да било от властниците по високите етажи на властта. АКФ както самите те официално признават е създаден и функционира "благодарение на помощта" на фондация Америка за България. В УС на АКФ влизат само 2 (двама) българи - Станкушев и Венелин Петков, които се барат за журналисти. Чуждите граждани преобладават в УС на АКФ, който уж бил българска НПО. Има дори генерал от резерва от армията на САЩ - синът на бившия посланик на САЩ и вооенен разузнавач Дж.Пардю - генерал Пол Пардю. Помнете всичко това, когато четете подобни статии.

Шило

Ясно колко "надежден" е този свидетел

Не, приятелю, ясно е колко и от кого е бил защитен и кристално ясно е участието на всички и всякакви служби и институции. Наистина няма престъпление без участието на полиция, следователи, прокуратура, съдии, няма.