17-11-2017 20-11-2018

Коментари

семейство Обама си е купило вила в лозето на Марта за 15 милиона, пък нашите лидери си купуват за стотици милиони дворци в чужбина - това е мутро стандарт - гордейте се, бегейци с еднокнижния - нема таков друг на овой бели свет

че се построиха стотици къщи за гости, които стоят празни, заграбените хотели и новопостроените мутро барок хотели - за нормални болници този шантав ръководен и безумно крадлив персонал няма пари

Много интересно къде са преместени лекарите, като то в сградата няма ни един свободен кабинет. Да не говорим, че тя цялата има опасност да се срути, който е имал работа натам, няма как да не е видял какви пукнатини зеят по стените и каква мизерия е навсякъде. Няма пострадали по една случайност, т.к е било събота. Ако беше работен ден, не ми се мисли. Ама тя сградата не е от една седмица така, интересно какво чакат, може би вярно някой да умре. Това е престъпна безотговорност на всички управленски нива. Като няма пари за ремонт, поне да бяха преместили персонала и пациентите в друга клиника. Ако съм на лекарите, се махам от там. И без това за тази специалност не е необходима болница, повечето неща се лекуват амбулаторно, т.е. направете си по един кабинет и дерзайте. Няма смисъл да гниете в тази мизерия. Хайде палете една свещ, че този път се размина.

Ами кат няма паспорт сградата така ще е ... Ако и бяха извадили тескере немаше да пада тавана ;)

Пълен разпад е тази болница....

"Падна част от тавана на Клиниката по алергология в столичната Александровска болница. При инцидента няма пострадали." Дори един пациент внезапно се излекува от заекване.

Поне няма да се губи време за транспортиране на пострадалите пациенти. Да мислим позитивно, като при Титаник - добрата новина е, че за всички имало достатъчно вода.

Може ли с такава материална база болницата да минава за една от най-елитните в страната през 21 век ?! Емблема на цялото здравеопазване в БГ-то.

Е кво пък , нали след няколко години ще си имаме 8 Ф-ки. Те болниците не са важни.

Болницата е на 140 години! Има неща които не са пипани от тогава, примерно стълбите. Заоблени, мръсни, изтормозени. Имаш чувството, че влизаш в психиатрична клиника построена през 1879 година! Поздрави на Проф. Каменов и Проф. Боянов! Много печени и интелигентни хора!

То цялото ни здравеопазване се е срутило, та Вие за един таван ли сте ...

Сградата е строена преди повече от 100 години,какво очаквате,скоро ми се наложи да ходя до там,архитектурата и сградите са страхотни,просто управляващите цървули не искат да я ремонтират,може би защото не им пука за простия народ,те и без това си мислят,че ще живеят по 1000 години,но явно не разбират,че.ковчег джобове няма

Няма пари бе Ангеле, няма. И хубавите старинни сгради са обречени. Фандъкова трябва да задраска покупката на някой друг автобус, за да има за ремонт на болницата. София е като пенсионерите, които трябва да избират, парите да са или за отопление или за лекарства.

И болницата ще падне, не само тавана.

Здравната реформа дава видими резултати !!!

На нас всичко ни се срутва. Мене вече ме е страх да ходя на лекари затова защото най добрите лекари който познавам отдавна са в чужбина

Клиент съм им...имам зверски алергии

Клиент в кръчмата! Пациент в болница...

".....покривът е ремонтиран."Така правят ремонти гербаджийските фирми.

"Причината за срутването на тавана в Клиниката по алергология вероятно е спукана греда. Това довело до отлепване на мазилката. Въпреки че покривът е ремонтиран, вследствие на валежи, върху тавана на лекарския кабинет има и мокро петно...." Чудни български умотворения. Хем покрива е протекъл, хем причината е "спукана греда", ама вие да не си помислите , че причината е протеклия покрив, неее "спуканата греда" е причината. Друг е въпроса, че всяка греда, след като изсъхне се напуква, това лесно може да се види по дървените навеси и покриви.

Това е най-мизерната болница в София и в страната!? Кочина! Иначе има добри лекари. Не бих работил при такива условия! Никога!

Каквито са ни алерголозите, такава е и сградата , в коята работят. Пълен смях сме по отношение на лечението и профилактиката на алергии.

Последния дъжд беше преди 10 дена...май са усвоени пари за ремонт а ремонт няма.

Александровска е като 100 годишен манастир, а лекарите са на възрастта на попове и калугери. Подобни болници дърпат здравеопазването назад. В тях нищо не е мръднало от поне 25 години.

Прекрасен коментар " ikonomist"... Като възпитаник на Медицинска академия, мисля, че това се виждаше и от птиче око.А, състоянието на базата и ландшафта на Медицинският Университет е, като след бомбардировките над Хирошима...и там има едно малко човече с очилца дето "управлява" славната Алма Матер на медиците, като феодал с аграрната си физионмия...няма интелект, няма визия, няма присъствие-само мазно-изтънчено-карикатурно-усвояване на власт. Нерафиниран простак с бяла престилка .

По-страшно е, че старците и бабичките не пускат кокала. В тази болница няма млади хора. Не ги вземат или бърже ги прогонват. Как може в частните болници и дори в Окръжна да е пълно с млади лекари? Младият човек има друг поглед върху света, поглед от настоящия, а не от миналия век. Ще види и скъсания балатум и напукания таван, но по-важното ще види овехтелите практики, неадекватното отношение към пациентите, токсичните отношения сред персонала и рано или късно модерния автомобил на феодала, които няма как да е от заплати. Събираш 2 и 2 и ти става ясен коренът на причината за мизерията.

Държавата да и издаде паспорт!