Ожесточени боеве в Бахмут, ракетни удари взеха жертви в Харков и Донецк (видео/снимки)

Ръководителят на частната военизирана компания "Вагнер" Евгений Пригожин заяви, че бойците му водят битки за всяка улица

Обратно в новината

Коментари - Ожесточени боеве в Бахмут, ракетни удари взеха жертви в Харков и Донецк (видео/снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Свободният свят трябва всячески да способства за разпадането в обозримо бъдеще на русия (с малка буква р). Иначе въобще няма да има повече свободен свят.

Явно, под т.нар. "военна специална операция" вече трябва да се разбира обстрелването с ракети на жилищни сгради, болници и детски градини, а под "денацификация" - убийствата на мирни хора, жени, деца и старци. Е, кои са фашистите в случая?

Като стрелят от жилищни згради

Какво очакваш, когато цивилните жертви са камофлирани и въоръжени, а цивилните сгради са огневи опорни пунктове? А нацистите са тези, които ходят по улиците и магазините и насила да прибират "смъртници" за фронта.

И защо блъскат с ракети по цивилнин обекти тези руски военни? Там ли са фашистите? Некадърна и гадна работа. Цяла година едно село не могат да превземат.

А в това село колко военни сгради има?

До мизерниците в сайта на които скоро ще им спрат парите от "Америка за България", защото "шайкаджиите" в Киев започнаха сама да си "прегризват" гърлата, което на практика означава . . . че края им е съвсем близко ! Преди седмица първата оставка се подаде от близкия до президента неонацистки идеологически гуру Арестович, който играеше ролята на идеолог на партията "Слуга на народа". Министърът на отбраната на страната Резников, в петък е подал оставка. „Същият този Резников който вече в личната си сметка е натрупал 1.3 млрд. долара /според сп.Forbes/." Вчера след съвещание в кабинета на президента, е взето решение да се предприемат враждебни действия и по адрес на кмета на Киев - В.Кличко. Срещу него и подчинените му в градския съвет е издадена заповед за обиски, които са планувани за днес /понеделник/ !

Обискираха ли ги? :)

Да живее България,да живее Русия

Да живее България! Русия не ме интересува.

359 000 укри при бандера ...да ви пикам на украйната

Само? За една година орките само това ли успяха да направят... Слабо, Седларов, слабо.

Слава усраина!

Падежите преговори! Усраине!

ссср точно превзе афганистан през 1989г и се разпадна.От 300 милиона руснаци останаха 140 милиона.Сега се напъват да превземат европейска държава.Сигурно е че през нашия живот руски напъни повече няма да има.

Що не гледаш ние колко сме! 4, 5 милиона? От които цигани колко?

Проектът "Американска Украина" се разпада неконтролируемо. И по всичко личи че "Окончателното решаване на руския въпрос" се отлага с нови 100 години.

Вече шест месеца наблюдаваме мощни руски победи край Бахмут.

ще го вземат на 10-ит месец и след това украинците за 2 седмици ще го освободят. А Бахмут ще го сложат в списъка с разрушения, по които руснаците дължат обезщетение.

Какво е това име "Билохоровка" ?? Името на селото е БЕЛОГОРОВКА от основаването му до днес. Бахти и извратените укроспии .

три дневната специална операция се развива по план

добре, че им свършиха ракетите март месец миналата година и сега като получат танковете след една година ще унищожат русия

добра фамилия имаш и е показателна за душата ти

133000 крепостни селянчета са на посещение при сифилистичната мумия

Слава на Русия всички нормални българи сме за за Русия

Особено ти си доста далеч от нормалното и не преписвай своята ненормалност на другите хора.

ех, да го слушаха анти-руските кирливци този постулат...

така е, всеки българин е с Русия това е големия ни брат и нашият освободител възпят от най-родолюбивите ни поети! всичко друго е еврогейщина

Ватенките вече привършват ракетите и заради това така яко драпад за да могат да плякосат нови перални за да използват чиповете им за управление. Славните войни на светлината обаче не са вчерашни и всичко вече е плякосано от тях, така, че напразни са надеждите на ватенките за перални и съответно възобновено производство на ракети.

9 месеца привършват тия ракети....дали да не идеш на лекар!?

"проруски кмет"???? А кмет Хасан Азис каков е: български, пробългарски или друго про????

нещастните войничета на О крайна....ще бъдат избити заради интересите не на Украйна, а на Америка и запада!

По скоро руснаци мрът яко за комплексите на бункерния старец ! Ако не съм правя нямаше да стигнат до мобилизация и да наемат затворници !

Съжалявай себе си! Кой си ти, че да казваш какви са интересите на украинците. Хората имат чест и достоинство и не се прекланят пред десетократно по-силен във военно отношение агресор. Спартанците от Термопилите никой нямаше да ги знае, ако бяха побегнали.

Голямо достойнство. За това ли са се домъкнали тук и им плащаме по 100 кинта дневни? А за българските деца и пенсионери пари шибаната ни държава няма. Да заминават в Холандия и там да си защитават достойнството.

ти ли им плащащ говньо смотан ходи при късокракия монголоиден педераст да му подсмърчаш

за западната демокрация....те това желаеха за украинците, смърта до последния украинец!

Звучиш като нацист !

Борис Джонсън го заяви. До последния украинец срещу Русия. Някакви въпроси?

казва, че звучиш като Джонсън.

Зле скроена украинска пропаганда. 4 батальона на ВСУ са в котел и няма накъде да отсъпват. Руснаците ги мачкат здраво. Доста наемтици са дали фира и US Моцарт си тръгват с подвити опашки. След Бахмут и Крематорск е открито равто поле и ВСУ няма никакъв шанс.

На всеки висок блок на който е инсталирана Радарна система и първите три етажа снайперисти и последните два етажа са подготвени за контролирано взривяване е справедлива цел за пълно изравняване! Слава на Русия ! Освобождаване на Украйна у Европа от фашисткия ЕС и НАТО ! Да живее Русия за вечни времена!

молодци, бийте шибаните украински нацисти, изравнете ги със земята!

Много ме кефи една машина дето и викат ТЕРМИНАТОРА като почне да работи отпред прави магистрала...

Да направим магистрала към Банкя

когато СВО се превърне във тотална война 1. Край с крайна 2. Край с Полша 3. Край ... с всеки дръзнал да составя след горните две оръжие

Ракетите не свършиха ли бе ??? Защото западната пропаганда друго викаше. Както и да е. Ами пожелавам честита им демокрация на укрите и евроатлантически ценности. Вие я заслужавате, все пак толкова кръв поливате заради запада.

Вдигате ли кръвното като нафтова помпа при студен старт русробчета? Ай метайте си съветски лайна в чата да ви Олекне ;)

Демокрацията е хубаво нещо. Дори въпреки ракетите, дроновете или троловете и други тайни слуги на диктатора, пак е по-добра от диктатурата. Съжалявам. Всичко напоследък показа това още по-ясно. И повече хора намразиха диктатурата. И диктатора.

Всички мразят усраина!

ми не , Украйна не я мразят всичките.....Белият Запад ( Златният Милиард ) е на нейна страна. Утайките може и да я мразите , но затова сте си утайки :))) Приятно прекарване със приятели като Иран и КНДР ( събрахте се цял отбор подчовеци). Участа ще ви бъде прислужници на жълтурите оттук-нататък. Естествено на това ще му викате ПАБЕДА :)))

укронацистите в Артьомовск вече започват да привършват мунициите и пускат клипчета в Телеграм и се оплакват, няма да изкарат дълго.

Малко Другарю Путин, малко и недостатъчно. Поканете сержант Шултц за Парада на Победата в Брест Литовск.

гати ташака Владимир Зеленски - Володимир Зеленски Александър Макетонски - Олександър македонко украйнците са българсике македонци

Гордите руси превземат Бахмут всеки ден от 5 месеца насам!

То и теб ти порят анала от месеци, ама още държиш !

Държи щото е просто дубиче

Най интересното ще бъде когато НАТО-то изкомандуват българска войска да отива да се бие в Украйна,пушечното месо в Украйна е на привършване .

Копейкин ще нареди, българската армия да нападне НАТО.

САЩ като нищо могат да въвлекат като пушечно месо прибалтийските републики, Полша, Румъния и България.

Могат да ми пръднат на уя :)

Давай Пригожин! Без жал!

Частна терористична групировка подпомагана от терористична държава води битка със суверенна държава.

Кви, квии, поомош, бият нии, Бай Дъне, помагайй, ти майка, ти баша, свирка ще ти направим, помооощ ..

Ншите идиотчета пак са на линия.

Блак Уотър раздават храна на гладните.

Ние тука в Монтана 8 часа се бориме за ток при 20 см. снег , вчера министъра обеща да даде генератори на КПП-то на Македония. Хляба свърши в магазина щото една Софиска фирма симид направи монопол и всички частни фирми бяха принудени да затворят. Та чакаме хлеб да ни месят софянци.

местната фирма раздаваше щедри заплати. толкова щедри, че всички хлебари избягаха в кочината (такава е от 98-насам) София и там работят за де-факто малко повече (щото всичко е безбожно скъпо). та, обърнете се към местните 'бизнесмени'. както и към вас, дето сте го купували този 'софийски' хляб.

щастливи новини за военната промишленост, ще се правят още милиарди на гърба на обикновените хора

За съжаление Русия губи във информационната война въпреки че ще довърши специалната военна операция. От какви факти нета се прочиства? 1. Материнский капитал на руски, дава се на майката като еднократна помощ за всяко живородено дете и в момента е 710 хиляди рубли, индексирани тази година за да покрие инфлацията , финансирани от нефтогазовите приходи на РФ. Какво ще си помислят милиардите останали хора и особено норвежците, че такова нещо е възможно? 2. Супер недемократичните такси в размер на между 6 и 9 % от печалбата за ресурсноексплоатиращите компании. Който и да питаш в ЕС, САЩ, Канада това е крайно недемократично и Путин заслужава смърт за дето си е позволил да изисква такива такси без разрешение. Да и Монголия трябва да бъде изстрита от картата защото си е позволила представяте ли си да изиска така от 5% и 15% дялово участие от Канадска компания. 3. За всичко е виновен Путин, евродепупатите си вършаш прекрасно работата, даже няма нужда от нови избори и всичките те миличките за нищо не са виновни и винаги са кадърни затова и си вдигат редодно заплатите. 4. Както установиха видни полски учени протеина от мадагаскарските съскащи хлебарки е 1.3 пъти по полезен от този от обикновената европейска хлебарка. Но този факт старателно се скрива защото интереса на ЕС е да ядем хлебарки местно производство а не да внасям от Мадагаскар, защото трябва да подкрепяме Украйна със месечни вноски милиарди евра. 101. умръзна ми.

И защо " за жалост"?

Бахти скапаната руска армия 7месеца не може да превземе 10 000 градче. Нали е без аналоговая, нали е самая могучая. Бу ха ха ха ха ха ха ха.

Все пак са изпушили 400 000 укросвине, да им го признаем :)

Срещу 1 700 000 азиатски орки ли?

Удрии, Пригожин! Без жак!

Един готвач сготви укросвинете :) С картофки ... :)

Като се натроля тука отивам да завъртя един дудук на бате копейкин...

Тайната мечта на укропедераста :)

Ало изроди русофилистични нали превзехте Бахмут преди месец а? Превзели сте ама друг път. Самая могучая освен да удря жил блокове и Ел централи друго не може. Мръсна болшевишката червена орда. Смърт за Руси помия!!!!

Щоо, вие ли го превзехте :) Бе нали там укросвинете мрат като мухи, това е важното :)

А орките като какво мрат?

Общо взето забелязва се отрезвяването на ЕС най вече при бизнеса и бедните и средната класа. Откак напляскаха по вратлето Макарона дето протестирал срещу 4етворните цени на газта от САЩ, само депутатите от ЕП и продажниците на хранилка от рода на ПП,ДБ,ГЕРБ държат на сегашната политика. Кравопитеците няма какво да ги мислим, спорно е какво мисли радио Ереван за тях, има популярен виц как е по правилно да се пише кретенопитек или кретеносоид. Украйна е капут, ще свърши с едно 18 милионно население на теория дето ще изплаща 500г, заеми и със съседи Румъния, Унгария, Полша и Русия малко по далеч от границите през 2013.

Ех киро, ех иване, да те ебе който хване ,погледай малко друга телевизия освен russia today...

XоЙ за всех сАвеЦки подлоги серещи по-надолу… На европейска България мястото и е в ЕВРОПА и в НАТО. Точка.

НАТО си е бащиния на ФАЩ!

хой на щерка ти в евроджендерския задник

украинската измет даде фира, иде ред и на нашата козяшка измет

Боже

Долна укронацистка измет

Май пак ще трябва да сменяме господаря...

Ако искаме България да има бъдеще като държава ,трябва да започнем да обмисляме как да се измъкнем от смъртоносната хватка на НАТО и САЩ,която ни води към сигурно унищожение като народ!!! България е преживяла две национални катастрофи,в момента сме поели курс към трета,не мисля ,че страната ще има сили да преживее !!! В противен случай ни чака съдбата на бивша Украйна,държава употребена, разбита и захвърлена от лицемерният Запад! Близък е денят в който НАТО ще започне да разполага ПВО,танкове и гаубици по кварталите, болниците и детските площадки в Българските градове, също както правят в Украйна!!! Те и затова ни приеха в НАТО, затова разположиха базите си тук, затова се грижат да нямаме индустрия, армия и функционираща полиция, затова не искат да имаме работещ АЕЦ и независима енергетика ,затова искат да сме бедни, послушни и покорни, защото им трябваме за плацдарм и като пушечно месо срещу Русия!!!!

Руснаците са напънали украинската подка по целия фронт...

Добре

МВФ прогнозира, че през 2023 г. руската икономика ще се увеличи с 0,3 процента от БВП, което е с 2,6 процента по-добро от прогнозата през октомври миналата година; През 2024 г. руската икономика ще нарасне с 2,1 процента, според фонда, което е с 0,6 процента по-добро от октомврийската прогноза за същия период. Линк към данните: imf.org/en/Publications/WEO/Issues/2023/01/31/world-economic-outlook-update-january-2023 Международният валутен фонд публикува редактирана версия на прогнозите си за 2023-та и 2024-та. В колонката "промяна" вписвам с колко фондът си е коригирал прогнозата за 2023/2024-та спрямо предната прогноза от октомври м.г. Примерно ако през октомври е смятал, че някой ще има спад от 2.3%, а сега вече смята, че ще има ръст от 0.3%, то промяната в прогнозата е +2.6%. Ако си е намалил прогнозата, съответно промяната е с минус. Еврозоната: 2023 ръст 0.7%, 2024 ръст 1.6%, промяна 0.2%/-0.2% Европейски съюз: 2023 ръст 0.7%, 2024 ръст 1.8%, промяна 0.0%/-0.3% САЩ: 2023 ръст 1.4%, 2024 ръст 1%, промяна 0.4%/-0.2% Великобритания: 2023 ръст -0.6%, 2024 ръст 0.9%, промяна -0.9%/+0.3% Русия: 2023 ръст 0.3%, 2024 ръст 2.1%, промяна +2.6%/+0.6% Това е всичко, което трябва да знаете за санкциите. Линк към данните: imf.org/en/Publications/WEO/Issues/2023/01/31/world-economic-outlook-update-january-2023

Иди да живееш там помиярино. Какво се натискаш тук.

ще ви занулят както през 1989 г., бе рубладжии пропаднали. И пак мизерия и глад и пак нов спасител. Нищо не става от вас, нещо

Русия бавно, но сигурно, премазва краинските роби на сащ! Не помагат ни джавелини, ни "киборги", ни наемници, ни абрамси и леопарди, ни нищо! Краина капут!

и какво ще дпечели като я завладее. Какво ще спечели България и ти лично ?

долна рубладжийска измет.

Блядта пищи безпомощна, безценно Пищи, О бляд, пищи, твоите вопли, химн са за моите уши. And the Oscar goes to…. Vladimir Putin, NATO and EU salesman of the year. Няма друг по-голям глупак, повече допринесъл за разширението и на едното, и на другото. После пак ще реве, че го били притискали. А не вижда как сам си го начуква. Нали си е тъп. Лайте, лайте, копейки, друго не ви остава. Цъкайте минуси през VPN.... Мършта Митрофанова ще гледа лошо и ще трепери от яд. Копейкаджийските и проксита като Болен и Костя Копейкин ще врещят и ще правят по някой пърформанс с лумпени от време на време…. Това е….

Ето ги! Нахлуха русофобите-катунари и овоняха форума с проклятия и цинизми! Типично! Русофобските отрепки в България продължават да пишат глупости и да се зомбират с пропаганда и съчинителства. Омразата им към руснаците нараства с нарастването на усраинските жертви, които вече торят Донбас. Русофобчетата по няколко пъти на ден погребват Путин, разпадат Русия и превземат поредната паланка и трепят по няколко десетки хиляди руски войници в интернет. Русофобската леш не може да прости на руснаците , че сложиха прът в колелата на западния империализъм и заради тях ще гледат как процъфтява "руският мир", щото не смеят да отидат дори в такъв прекрасен в миналото град като Париж, че веднага ще се изпързалят на екскрементите, заливащи улиците и особено „Шан-з-Елизе“. Няма по-гнусно от русофоба. Русофоба е нищожен червей, гърчещ се, когато го настъпиш. Русофобът ти се усмихва и прави на приятел, предлага ти свирки, а търси да ти забие нож. Русофобът е невеж, неграмотен. Русофобът винаги служи вярно на поробителите си". Русофобът е сганта на света. Русофобът яде баклава, локум бургер и дюнер и претендира за "патреот". Русофобството трябва да се лекува.

Ето ги! Нахлуха русофобите-катунари и овоняха форума с проклятия и цинизми! Типично! Русофобските отрепки в България продължават да пишат глупости и да се зомбират с пропаганда и съчинителства. Омразата им към руснаците нараства с нарастването на усраинските жертви, които вече торят Донбас. Русофобчетата по няколко пъти на ден погребват Путин, разпадат Русия и превземат поредната паланка и трепят по няколко десетки хиляди руски войници в интернет. Русофобската леш не може да прости на руснаците , че сложиха прът в колелата на западния империализъм и заради тях ще гледат как процъфтява "руският мир", щото не смеят да отидат дори в такъв прекрасен в миналото град като Париж, че веднага ще се изпързалят на екскрементите, заливащи улиците и особено „Шан-з-Елизе“. Няма по-гнусно от русофоба. Русофоба е нищожен червей, гърчещ се, когато го настъпиш. Русофобът ти се усмихва и прави на приятел, предлага ти свирки, а търси да ти забие нож. Русофобът е невеж, неграмотен. Русофобът винаги служи вярно на поробителите си". Русофобът е сганта на света. Русофобът яде баклава, локум бургер и дюнер и претендира за "патреот". Русофобството трябва да се лекува.