Овца скочи в пропаст, още 499 я последваха (видео)

Стадото паднало от 20 метра височина в турския окръг Ван

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При овцете няма изневяра. Каквото направи водача, това правят и останалите. С една дума - стадо. И стаден инстинкт. Стаден инстинкт ли ???? Ами дааааа... Ето сега пример от живота в България и българките -овце. Една овца-мадама, медийно известна си сложи силикон и в цяла България девойките я последваха . То джуки като магарешка вулва, то бюстове, задни части. Друга си сложи ботокс - и пак така - скули като на мамути, шии, бради, чела без бръчки като на примати ....и така.... Друга овца си хвана футболист и юрошшшш - всички овце на футболистите налетяха. Овцата-фолкаджийка си хвана мутра - резултатът пак същия. Овца си хвана богат дебелак-крадец - давайййй, всички я последваха. Родители, баби, дядовци събират пари, теглят кредити за девойката-овца да тури силикон, панталон, ботуши, ботокс като най-смешната медийна гърла. Един простак-примат-мутра си напомпи мускулите с анаболи. Обръсна си темето и показа на България глава като табуретка. Можеш и билот да изиграеш върху темето му. Хвана си една силиконка с високи ботуши и изкуствена коса, и.....даваййййй, всички овни го последваха. Друг тъпак си обръсна шкембето, гърдите и краката, едва вкарва толупа си в кабриото и...даваййййй всички овни се обръснаха, щото имал кабрио. Та...така по темата с овците. Абсолютно вярвам в самоубийството на 500 овци. Щом като 8 млн. човеци по наште ширини, с орган, наречен мозък, се превърнаха в бръснати шутове с глави-табуретки и анаболни отвратителни мускули като мишелини, щом като българката-красавица се превърна в нещастница с джуки, влизайки ѝ в носа и висящи до гушата, едва говореща от фъфлене, щом като целият бг-народ дава ежедневно жертви по пътищата, повече от воюващи страни, имитирайки тия с главите-табуретки...... що пък едни овце, че и цели 500, виждащи единствено опашката на предната, да не се самоубият, без дазнаят накъде вървят !!!!?????? Тревожният въпрос е : 1. КЪДЕ са БЪЛГАРСКИТЕ ПИСАТЕЛИ, ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ, ПАТРИОТИ, ЖУРНАЛИСТИ, ТВОРЦИ ...... ПАЗИТЕЛИТЕ НА ИДЕАЛИТЕ ЧОВЕШКИ ????????? 2. КЪДЕ Е БЪЛГАРСКАТА ЦЪРКВА И СВЕЩЕНИЦИ - ПАЗИТЕЛИТЕ НА ИДЕАЛИТЕ ХРИСТОВИ, ДОВЕЛИ НИ ДО ТУК ПРЕЗ ВРЕМЕТО??????????????

В подкрепа, цитирам от друга статия статистиката за последното денонощие: "Един човек е загинал, а 19 са били ранени в 16 пътнотранспортни произшествия през изминалото денонощие. Това съобщиха от МВР. На територията на столицата са били регистрирани 50 леки и 1 тежка катастрофа; трима са били ранени." Та ...напълно вярно е, че овцете са склонни към самоубийство!

Първо прочетох "Овца скочи в пропаст, още 249 я последваха, и се зарадвах. Но като прочетох какво всъщност е станало, наистина се разстроих. Че какво са виновни животните за нашите си проблеми???

Новината звучи като парламентарни избори в България!

Начело на държавата ни са няколко овни, които също ни водят към пропаст, и ние, като овцете, ги следваме неотклонно към фаталния край вече трети мандат. И с овчия си мозък няма даже да се усетим кога ще сме се превърнали в купчина мърша под скалата!

Интересно, но няма никакви доказателства, какво точно се е случило с това стадо. Никой не е видял нищо. Стадото е било изгубено и впоследствие дни по-късно са били намерени животните мъртви. Това, че една овча е скочила и другите след нея е чиста измислица. Може и да е злонамерено от страна на други животновъди или овчари.

Да, точно така. И аз не го вярвам. В животните е заложен много силно инстинкта за самосъхранение, дори и в овцете. В всяка твар на земята. Няма как да накараш овца да скочи добровлно в пропаст. Насила може. Животните са умни, с характер, с чувства. Зная много номера :)))). Тези тв сензации са за едно друго стадо, което се мисли за много умно. :)))

и няма да се научат поне от опита - хвърлят се с главата надолу. То е като с БСП - независимо, че всичките ѝ управление завършваха ВИНАГИ С ПЪЛЕН КРАХ И КАТАСТРОФА, ТЕ ПАК ИСКАТ ВЛАСТТА, А ПРОСТИТЕ ХОРА СА ГОТОВИ ДА ГИ ПОСЛЕДВАТ.

вземай лопатата и копай 2 метра. После лягай и се самозаравяй мамицата ти тиквенска.

Тази новина е от 5-6 години

Много чобан, мнооо нещо в коментарите! И всичките от разбирач нагоре! Оказва се че овцете са много по -умни от "драскачите" тук. Дори самите сравнения овца -гражданин от селски произход. Ние по -старите знаем: овцете си излъчват водач и го следват безусловно -щом водача скочи не питат защо!?, не казват не искам, страх ме е. Хайте запейте поп -фолка на Борис Машалов "Забеяло мий агънце!" (между другото беше забранена по Тошково време)

Ха ха ха .Това са турските гербераси

Може би е вярно,не си ли спомняте случайте в които се самоубиват хора в секти всеки който е гледал животни в къщи знае че голяма разлика между нас няма

Нашият народ няма ли най-накрая да разбере как се използва това "й"???!!! В единствено число е "случаЙ", в множествено е "случаИ". Как може да напишете "случаЙте". Човек се отчайва като гледа такава масова неграмотност. Боже, прости им! Да не говорим за сравнителните степени по- и най- , там много рядко някой да уцели, къде да сложи тире. Горките свети братя дали азбуката на стадо неграмотници!

в така наречените "коментари", с които мизантропи и родомразци заработват я копейка, я цент...

А у нас овцете нямат край, на всички избори скачат!

Овцете сте вие и вашия овчи сайт който отдавна е паднал при тия овци в дупката

Овцете сте вие и вашия овчи сайт който отдавна е паднал при тия овци в дупката

Аааа, ето защо от богоизбрания народ искат всички останали да са овце......

Защо ни занимавате със стар случай.Това се случи преди много време.Дир-много сте прости-мислите че народа не помни ???

Ето защо освен гяури ви викаме и овце.

Османчо, ако ние сме овце, вие какво сте? Съгласен съм за нашите недостатъци, но сравнени с вас сме на светлинни години напред по интелект, красота и желание за наука. И винаги е било така! И така ще бъде!

И българите са като стадо овце .Много си го обичат Боко Тиквуня .

Жалите за овцете а се изтрепвате за агнешко по празниците каквато и цена да ви поискат,и това ако не е стадно чувство?

СЪЩО КАТО НАС , ВИЖДАМЕ, ЧЕ РУСИЯ НИ ПОРОБВА ПРИ ВСЕКИ УДОБЕН СЛУЧАЙ, И ПАК НЯКОЛКО ОВЦЕ НИ ДЪРПАТ КЪМ НЕЯ, А ПАРИТЕ И ДЕЦАТА ИМ СА В САЩ И ЗАПАДНИ СТРАНИ!

Странно е, защото във видеото никъде не се вижда такова нещо. Виждат се мъртви животни и нищо повече - нито пропаст, нито нищо има. Май си ги съчинявате тези новини, бетер жълти сте станали от най-жълтите сайтове.

Под клипа във ютуб пише, че овчари изгубили животните и след като ги търсили ги открили мъртви. Останалото са измислици на журналята.

Това е една от причините, поради които обичам да оприличавам българския народ на овце.

Ердоган върви на зле - щом и овците му взеха масово да се самоубиват…:-))))

Не случайно навремето султана, турци в управлението на османдката империя не е назначавал. Тия и за овчари не стават...

Турско ли е плюй й бягай тяхната майка фесове на курбан с овцете

комунягите ти слагат минуси...хахаахахахаахахахах...те сега нали с турците са братя..путин е заповядал всяко момченце да се обрязва...сега ми е интересно нашите промити мозъци дали и те ще приемат исляма...хахаааххха....

обаче видеото е покъртително, съжалявам много

това е заблудено българско стадо овци, което незаконно е минало границата на европейския съюз и сега ще има санкции

Борисов ни е повел натам ,само трябва да го последваме,всеки ден България намалява с 9 бългри а циганите се увеличават с 4 души,и това ако не е катастрофа здраве му кажи

Вари ги печи ги, все за политика пишат. Статията е хубава, ама е пълно с овце!

въх сакън ба днанъм, сега пак ще трябва да се боцкам с чичо Мемет

разбрали са че чобанина им е изневерил с жена

Е, като при хората, нищо ново под слънцето :D

Трябваха ми девици за моите бойци.

Първата овца е имало да си връща за една своя приятелка. И си го е върнала де, както е видно от историята.

и ние ще свършим като тях -тази новина е знак !

нещо ги е подплашило

Горките те знаят каква им е съдбата на този свят!

Овцата е била българска. И е скочила в дълбоката пропаст в 1989 г. И по-точно на 10-и ноември. казали са й да скочи в пропастта и тя нали е глупава българска уфсъ е скочила без много да му мисли. Уж било за нейно добро.

Бойко Борисов пусна бюлетина за Герб, още 1 млн го последваха, каква ирония с овцете от статията.

Томас Харди в "Далеч от безумната тълпа" описва подобен случай, но там стадото е подгонено към скалите от куче, а собственикът Гейбриъл Оук фалира.

да и аз за това се сетих..хубава книга

Българските овце възторжено скочиха в помийните ями ЕС и НАТО и станаха най-бедните, най-корумпираните и с най-висока смъртност овце в Европа

и да повтарята тая мантра тя няма да стане истина,къде по света хората имат толкова имоти и пари в банките,колкото имат българите,не са бедни,алчни са,а това е съвсем друго нещо

Макар че гласуването е блокирано, ще гласувам за теб така:++++++++++++++++++++++

Макар че гласуването е блокирано, ще гласувам за теб така:++++++++++++++++++++++

Това се случва и с Българите.....Само дето пастирите им и водачите офце имат парашути......

Не е било овца, а депутат от ГЕРБ на посещение в Турция...

браво

е дирникът написал тази "статия"!!!!

То и българите сме като овцете: един гласува за Бойко и хиляди тръгват да правят същото. При хайванчетата поне процесът е по-бърз, при хората - по-бавен и много по-мъчителен!

колко гласувахте за кремфирша, а??

Овцете са предпочели да умрат така, вместо да бъдат заклани по ориенталски начин

За тази част на света се предполагаше че само индивидите страдат от умствена недостатъчност , явно е заразно и са заразили и животните.

Ако овцата Бойка скочи, ще настъпи хуманитарна криза...

Ех ще настане такъв живот. че само си викам ДАНО, ДАНО, ДАНООО!!!

Ех ще настане такъв живот. че само си викам ДАНО, ДАНО, ДАНООО!!!

Ех ще настане такъв живот. че само си викам ДАНО, ДАНО, ДАНООО!!!

Това са били овце руснаци - в Рашка Говняшка на 1000 души броя самоубийства е най-голям в света. От любов по Путкин, не могат да си го разделят и се депресират

Такя е в украинската кочина

Грешиш. Погледни в гугъл. Първенец по самоубийства в света е Дания.

Само за инфо. Дания е на 48 място, а Българиа на 28. На първо място е Шри Ланка, следвана от Литва. Та така, ъпдейтвай си познанията.