НПО даде оценка ”среден” за грижите за децата в България

Държавата получи оценка „Среден 3,20” за грижата си към децата в пет основни области.

Обратно в новината

Коментари - НПО даде оценка ”среден” за грижите за децата в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

mishа

Така е да....децата от малцинставата наистина имат проблем. Само че от доста време насам българчетата са "малцинство", за разлика от другия народ в нашата държава. Този проблем кой ще го разреши?

Това същество с очилата е супер ненормално. Не бих му поверил и питбул да отглежда.

Тази национална мрежа за децата да не би да се финансира от интернационалната мрежа на педерасите?

loyola

Колко ви платиха, да публикувате това матерялче? И какво ни занимавате с това, че един платил на друг да напише нещо си за България?

е ясно в кои квартали са ходили на проверки и оценки. Искат още пари за побългаряването на ромеите. Брей, бе! Какъв паразитизъм. А за нашите деца кой го е грижа?

не за "побългаряване на ромеите", а за оциганяване на българите.

Не е трудно да се сетим кой ще трябва да контролира всички тези измислени от хуманистите (хуманизма е сатанизъм) права на човека? Отново посредниците разпределители на блага създадени от други. А техните заплати ще плащат онтово съшите работещи. Ще има огромна администрация по стара комунистическа традиция, която ще тегне на врата на работещите хора. И тези които създават ще имат само толкова колкото да преживяват. А тези които вършат безааконие ще имат най-много материални блага. Това е сатанинската утопия на вавилон. Но духа е който движи и оживотворява мъртвата материя. Самата материя не ползува нищо. Господ казва че на добрите стопани на Неговите имоти (всичко е притежание на Господа) , ще се даде повече, а на лошите ще се отнеме и това което имат.

Моят годишен доклад, относно НПО-тата в България, повтаря миналогодишния, а именно: поради липса на каквато и да било информация, относно източниците на финансиране, тези организацийки получават двойка във вид на шут в подопашната област.

Ма съвсем ясно е финасирането им - цру през сорос.

В България малцинство сме българите. Отдавна циганите са повече от българите и не са лишени от никакви права. Тези продажници от НПО кой ги субсидира и чии интереси защитават? Вън от родината ни, боклуци!

Няма как да се "накърни" "доброто" име на нпо-рките у нас. Щото те не се ползват с такова.

Очиларката на снимката не бива да бъде подценявана като опасност. Смъртно опасна е. Затова навремето поета е писал: "Дорде е мъничка змията, елате да се съберем. С крака да й строшим главата. Свободни да се наречем".

Ха ха мекеретата ще правят и омбудсман да защитават малките циганета а защо не направят същото но да защитават нашите баби и дядовци от същите по селата?Че голяма част от малките циганета непълнолетни шетат и по селата и крадат на воля каквото си искат.

хайде, хайде, не измествайте темата, че ще ви направим коментара невидим за нерегистрираните!

европата отдавна свали гащите и на децата и на родителите им! и им подаде демократично як уголемен сред пръст....и кво? нищооооооооооооо

martin

НПО-тата дадоха"среден пръст"на децата и на родителите им...

Време е да се отворят трудовите лагери, където да ги настаним за постоянно всички от НПО тата. Казват, че трудът облагородявал!

Тия пък кои са, че да ни оценяват. Чернооболски производни

А аз давам на соросоидното ЧПО (чуждоправителствена организация) оценка Слаб (2).

За децата с увреждания и СОП НПО-тата са прави, но тези деца се споменават между другото и са им последна грижа. За толкова безобразни недомислици алармираха родителите на такива деца - някое НПО да е направило нещо? Тц. По отношение на децата-бежанци - не знам какви повече права трябва да имат от нашите деца. Децата все пак са основна грижа преди всичко на родителите. Колкото до децата от едно определено малцинство - ама, вие сериозно ли? Имат предимство навсякъде - в ясли, в детски градини, ако решат да ходят на училище, учителите се занимават само с тях! Хайде стига, моля ви се!

НПО-тата не знам защо са се загрижили толкова, че и са като пиявици... ти ги гониш, те не искат да напускат...

кърлежи .

Главният прокурор да се самосезира ако не се е самоубил вече.

Има ли някой, който може да гарантира, че НПО-тата не прокарват чужди интереси? След като се финансират отвън?? На какво основание се разрешава дейността им?

Точно тия соросутки имат впредвид че ловят децата на България в мрежата си. Педофилите са ми по-симпатични

Защо им дават трибуна и гласност на тези НПО-та ? Нито сме ги избирали на избори, нито сме сключвали договори за наблюдения... Много важно какво са казали и каква оценка са ни дали, айде у лево и марш от България.

martin

Като чуя НПО и Хелзински комитет се хващам за кобура.......

айде лека нощ.

нпо това е Сорос.Китай изобщо не ги допускат и върви напред.Най голямата крупна криза в мюсулманският свят за последните 40 год. е създадена и е с негова намеса.Бежанците не са случайни,планирано е.Защо СА,Катар ,Дубай ,Кувейт и др в района не са приели нито един бежанец,а са богати страни?Отправят ги към Европа.

Ал

"... един от големите проблеми е в сферата на приобщаващото образование." ... "Причината е, че все още неравно третираме децата бежанци, децата от малцинствата и тези с увреждания." А как да третираме различните деца равно? Всяко има своите нужди. Приобщаващото образование е абсолютна глупост. Вреди както на децата с увреждания, и циганчета и имигрантчета, защото те не получават своите специализирани грижи, но най-вече вреди на нормалните деца, защото дори и едно "специално" дете да има в класа, то страшно много дърпа надолу всички останали, защото половината време се отделя на него и неговите нужди. Накратко: Приобщаващото образование е НПО простотия, инициирана от "Америка за България", която вреди на българското образование и на българските деца и определено е насочена срещу българщината!

тъпаци! вие затъпявайте населението поголовно, а после създавайте омбусмани разни...

Национална мрежа за децата, Протестна мрежа за дебилите - все сороски творения.

...

Като чуя НПО и започва да ми се драйфа. Сещам се за Сорош.

Не! на нпо-та-та. Това са най корумпираните организации който основен цел е само и единствено против суверенитета на държава.

.. е "виновна" държавата, че римляните не пускат децата си да ходят на училище и ги карат да просят!? Днес 3 такива ме преследваха да ми вземат 20-те стотинки от количката пред хипермаркета! Като ги попитах къде са родителите им и дали ходят на училище се ометоха без отговор... Или може би наистина е виновна, че не търси наказателна отговорност от "родители", зарязали децата си, непускащи ги на училище, каращи ги да просят, "продаващи" ги за "булки" и т.н., но за това не ги е грижа НПО-то!?

НПО тата са правителствените организации на световното вавилонско правителство в сянка (комитет 300), което създава предпоставките да бъде избрано явно. Те имат за цел да заменят волята на суверена като диктуват политиките на корумпираните правителства съставени от удобни парашутисти, на които основното има качество е да се съгласяват винаги с началниците.

Не вярвам на оценки от НПО-та за каквото и да е било. Те са създадени с цел манипулация и устояване на интереси!

Да се чуди човек как сме си гледали децата преди НПОтата! Ще ми дойде некъв льольо от п ка си майна да ми казва как да ми се гледат децата! Ще ми приравняват детето с бежанчето или цигането,като аз храня всичките с мойте пари! Как така? Справедливо ли е? А че на това "НПО" някой отвън му дава пари да писка,кому не е ясно?

....те на са никои ,че да си позволяват да дават оценки !....нито е тяхна работра !...от каде си получават парите и да варвят на маината си ? !

Това " НПО " Вместо да усвоява огромни средства за измислени оценки можеше да спасят някое дете наистина !

Шило

Да имаше как да ти поставя поне 100 плюса! В знак на съгласие.

А това НПО и останалите няколко десетки НПО за "защита на децата" ,каква оценка си поставят ,или за тях колкото повече проблеми има ,толкова повече пари ще лапнат от вън ,без да са разрешили проблема на нито едно дете !??

Е, ако очаквате някое продажно тъпо соросоидно нпо да ви даде оценка, можета спокойно да се застреляте между рогата. Нпо-тата в България трябва да се затворят както в Гърция и Унгария, за противодържавна дейност, а платените им ръководители да се затворят в аналога на някогашното Белене или просто да изчезнат от ефира.

Оценки от криминални групировки , активно организиращи трафик на ислямски терористи към Европа , не ща !

1000 пъти ли ви казам, че НПО-та най-гадното и полото измислините от Сиорос. Абе Сорос не просто трабва да умре, а трабва да го убият със камъните!

Давам оценка 2.50 на НПО-тата защото са мизерници.

Щедър си.

Просто не им вярвам и не ме интересуват техните изкълчени хуманистки (сатанистки) морални "стандарти". Не чувам да обелват дума за задължения...

Държавата няма грижа към децата. В Божият порядък тази грижа принадлежи изцяло на родителите.

Самата държава България също дава по един "среден" на своите деца. Средняк.

Какви оценки могат да дават някакви сдухани грантояди на шорошка хранилка ?!!!!! Акцентът очаквано е върху някакви орки и нелегално пресекли държавната граница ислямски главорези . Първите използват децата си за кражби , проституция и точене на хазната / годишно струват на Българските данъкоплатци над три милиарда !!! / , вторите - за по-лесна инвазия . Само в Унгария бяха изоставени 58000 деца на възраст 0-7 , убиват родителите и ги прибират , като се доберат до целта просто ги захвърлят . Като са толкова загрижени да си ги приберат и заедно да се разкарат от България ! Жалки продажници ! Гнус ме е от вас .....

Не се заяждам, обаче . . . . "чукаш в нета, излиза сайта и отиваш на членове: на 1-во място - Фондация Сингъл Степ Фондацията е основана през 2016 г. от Иван Димов с мисията да подпомага младежи от ЛГБТИ (лесбийки, гей, бисексуални, транссексуални и интерсексуални) общности, техните родители, приятели и съмишленици, в процеса на самоосъзнаване, разкриване и утвърждаване на сексуалната им ориентация и полова идентичност. - Фондация достъп до права - Основната експертиза на ФАР е в сферата на бежанското и имиграционното право. Приоритетни целеви групи лица за ФАР са търсещите убежище, бежанците, имигрантите и лицата без гражданство, както и бременните жени, жените по време на раждане, децата. - и няколко ораганизации на Сорос, Отворено общество и т.н П ИС Н А М И . . . . . .25 г . . .ПИСНА МИ