Коментари - Съдът върна делото ”Наглите” на прокуратурата | dnes.dir.bg
назад

Съдът върна делото ”Наглите” на прокуратурата

Заради нарушения съдът върна обвинителния акт по делото "Наглите" на прокуратурата, съобщиха от Съдебната палата.

Обратно в новината

Коментари - Съдът върна делото ”Наглите” на прокуратурата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А, крайно време е НАРОДЪТ, да проумее истината, че цялата тази игра на законост от съдебна система всъщност е прикритие, че тя е... маша на Гоце и ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ!? Които ги обвзема НЕИСТОВ УЖАС, когато НАРОДЪТ ще избере Бат`Бойко за ПРЕЗИДЕНТ!? И правят всичко възможно да спъват борбата с престъпниците, да тормозят НАРОДА, като пускат на свобода ..най-важното е да се ПРЕЧИ на ВСИЧКО и на ВСЯКА ЦЕНА!!! Non, ne passera!!!... другари..на боклука на ИСТОРИЯТА сте!!!

ханее , бате ти бойко повече никога няма да бъде избран отново...хващам се и на паричен бас с тебе , защото бате ти бойко е един от тях , един , дори главния в олигархията ... абе ти и такива като тебе лешпери , неразбрахте ли ,че няма бсп , няма сдс , няма ндсв , няма герб- всички са от едно котило... всички са- мафия ,,а тия последните от герб са най- високото и стъпало....язък , че се наричаш хан , а неможеш да мислиш...толкова ли е трудно ,да достигнеш до простия извод ,че сите са навързани като свински черва и слугуват на своите собствени и американски интереси,а ....ти ако си кан , аз съм император.....

Всички са ..маскари, нали: не си ти откривателят, сорри!? Но само ти си ...ИДЕЯТА ЗА БЪЛГАРИЯ!? Ама си живуркаш някъде навън, до топлото дупе на жена си, а иначе си ..патриот, пардон ..император ..там така му казват!?

Абе тия от прокуратурата са пълни леваци! Никва работа не вършат! Заради тях съда вкарва в затвора само саморазкаяли се кокошкари!

Перпетуум мобиле...Без акция ,,Наглите съдии/йки,, от СГС няма да се мине.Но тях кой ще съди в нашата демократична страна?Цветанов,връщай се от Брюксел и ги почвай.....

"Бързата кучка, слепи ги ражда" - народна поговорка.

Така прокуратурата ще внася делото, съда го ще връща. След това някой от следственните има майсъл /хемороиди/, не може да бъде съден, отлагане на делото. След това на друг от гадовете жена му родила, пуска се под гаранция да гледа бебето. И така игра без край. Край впрочем има делото губи давност, подсъдимите са невинни и са на свобота. Този цирк май че сме го гледали многократно...

От съда се иска да осъди престъпници, а за това се искат неуспорими доказателства, иначе ще валят дела в Страстбург и всички ние ще плащаме за това, а сега ги плюем нека прокуратурата да си свърши добре нещата и да внесе обвинителни актове, които да отговарят на Закона. Това трябва да се разбере от цялото общество иначе всеки от нас е потенциално заплашен да се саморазправи изпълнителната власт с него и за най-малкото казано, това вече сме го преживели цели 45 години.

От съда се иска да осъди престъпници, а за това се искат неуспорими доказателства, иначе ще валят дела в Страстбург и всички ние ще плащаме за това, а сега ги плюем нека прокуратурата да си свърши добре нещата и да внесе обвинителни актове, които да отговарят на Закона. Това трябва да се разбере от цялото общество иначе всеки от нас е потенциално заплашен да се саморазправи изпълнителната власт с него и за най-малкото казано, това вече сме го преживели цели 45 години.

За средна телесна повреда не може ли прокуратурата да се самесезира, след като има медицинско свид-во?Така или иначе делото е от общ характер?

Правете още юридически факултети пък после се чудете какво става.

Кви са тез работи - отвличания, преобличания, трябват убийства, и ако може да са заснети с камери, свидетелите също не важат, всеки страх го тресе

Трябваше да ги убиете при арестите. Сега с тоя мафиотизиран съд не можете да ги осъдите.

Хубаво е да имаш идоли. Още по- хубаво е идолите ти да са грамотни!

Каква наглост само ... от наглите съдии!!!Само те не разбраха, че това са убийци..а съдят в името на НАРОДА!? Европа да ги плюе .. и хич да не им пука!? На съдиите да им се отнемат правата и да се поканят чужденци - от ..Китай например!!! Както националният по футбол .....

А ти как разбра, че това са убийците Хан Круме??? А сетих се.Ти си еди от тях.Сега идват качулките, нагласят нещата следствие и прокуратура и си осъден. Представяш ли си го за момент? Добре ли се чустваш? Ти бил ли си някога по Запад от Западния парк в София? С какво образование си? Защо пишеш голословни неща? Има закони и те трябва да се спазват.От всички.

Как разбрах ли...? Ха-ха-ха, много сложно за вас, нали? Ами вижте си осраните задници пред Европа, например? И те ли са ...прости, а? А простите сте: ВИЕ, жалки съдии-пигмеи!!! Аз, ЮВИГИ КАН, завършил ВЕЛИКО ПРЕСЛАВСКИЯТ УНИВЕРСИТЕТ и въведох законноста и спасих БЬЛГАРИЯ!!! А вие НАГЛИТЕ я продадохте...за финикийски знаци!!! Но възмездието ще ви настигне...ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ жалки и ГОЦЕ няма да го има за да ви покровителствува!!!

"Хане "а ти навремето на думи ли съдеше и създаде законите или на доказателства

Подчинената на изпълнителната власт прокуратура отново се изложи.Между другото в повече от нормалните държави следствието е отделно от прокуратурата.Така се гарантира повече обективност.От тази прокуратура не чакайте нищо смислено. В по голямата си част прокурорите са бивши милиционери.

Съгласен съм с теб! Мисълта утепва делото! Да живей .... !

къде пише, че прокуратурата е към изпълнителната власт? тя е под шапката на ВСС :-P

в България доказателство е само тогава когато съдия присъства на престъплението...и пак не е сигурно..затова...господа престъпници бъдете любезни да каните съдии като решите да погазвате законите..ако изобщо има такива.

Прав си и тогава не става. Съдията не може да е и свидетел по делото. Трябва да си направи отвод. Ама ако бате Цв Цв и ти кажете може и да може, Като гледам толкова ви е акъла и на двамата.

Да си беше направил труда да прочетеш някой закон преди да се изходиш по темата.

Хвала на МВР и ПРБ едно обвинение не могат да внесат съгласно нормите на материалния и процесуалния закон.Сигурно като се върне цвъцко от Брюксел,ше го гледаме по всички телевизии едновременно и ще обяснява колко е виновен съда.Да ти .............. и държавата.

И ако ние разчитаме "Тази" прокуратура да вкара някой в затвора, да си купуваме автомати! После съдиите им били виновни! Цецо пълни аматьори сте!

Вземи си, вземи си автомат, знаеш ли колко разрешителни и документи трябва да изкараш, ако ли не, ще те вкарат много бързо в затвора, за незаконно притежание на огнестрелно оръжие :о)

Аааа, вкарват, как, ама разни дребни крадци и цигани. Затворите са препълнени, ма само с кокошкари.

След като затворите са пълни с кокошкари как за тях доказателствата са годни а за останалите бандити с пари те липсват.И какво ти е виновен Цецо като цяла България знае че съдиите са най-корумпираната прислойка в нашето общество.