Близките на изчезналата Мирослава: Отвлечена е. Полицията отрича

18-годишната състезателка по таекуон-до от Перник Мирослава Николова продължава да е в неизвестност вече два месеца. Близките твърдят, че тя им се е обадила да им каже, че е отвлечена, от МВР обаче казват, че това не е вярно и тя сама е избягала.

Обратно в новината

Коментари - Близките на изчезналата Мирослава: Отвлечена е. Полицията отрича | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сладка е. Пък и е таекондиска, но аз мога да й приложа една - две хватки.

Спестени пари може да не е имала, но има разни неща, дето им трябват на разни мъже... Истината скоро ще излезе наяве и няма да се хареса на никого, особено на семейството.

Дори шефът на ГДБОП главен комисар Станимир Флоров заяви, че не може да се говори за отвличане, по-скоро момичето не е харесвало начина си на живот и е решило да живее извън граница. !!!! Значи знаят каде е

Професионалното ниво на полицаите не е на ниво или са вътре в тези неща. Версиите на полицията са или проституция или наркомани. Това е най-лесно да се каже, ама ако този човек наистина е отвлечен ... А и защо все млади хора ... Кой знае за какво изчезват и какви пари се въртят за доставка на органи ... това също е възможно ...

Заслужен поздрав за семейството " "К*рви Сбогом"

Що не се гръмнеш...

ако не я намерят 96 часа след отвличането,е продадена за сексуална работничка на запад,и на всички е известно че милиционерите делят пари със сутениорите.Taken(2008)

Пускайте есемесчета за децата на пукналите фатмаци "при изпълнение на служебните си задължения".

Много е вероятно да има намесене ченгета в цялата история или пък да е забъркано някое гаменче, я син на депутат или министър и затова да има атъмнение по случая и нищо да не се съобщава.

Като се има впредвид професионалното ниво на милиционерите у нас се съмнявам да открият нещо смислено - дано по друг начин хората си намерят детето ! В днешно време на милиционерите им е писнало от човешките проблеми - само им досаждаме с тях ! Единици са полицаите с морал и достойнство - останалите гледат от шефовете си, които в повечето случаи са безскрупулни лицемери !

Много неясноти има..Полицията отрича обаждания???сестра и може ли да покаже тези обаждания???оператора не е ли задължен да каже имало ли е обаждане и от къде???Според полицията е избягала в чужбина, но....тя не може да излезе от България по това време защото няма 18 години и няма разрешение от родителите и..Ако го твърдят да обяснят...Неможело да е отвлечена защото не са богати...да ама да използват момичето за други цели не им трябва родителите и да са богати...И понеже "спряха" отвличанията но на богати които могат да платят за това и се коментират бедните отвличания като бягство от вкъщи...Дано да е живо и здраво момичето а другото настрана..

момичето закопа разследващите. Мисля, че тя много спокойно, увероно и най- важното С АРГУМЕНТИ показа, че те са НЕСПОСОБНИ да направят свясно разследване на случая и да стигнат до друга версия ОСВЕН УДОБНАТА НА ТЯХ, която прикрива некадърността им.

Към "Sisko". Не разбирам каква е ролята на съдебната система в случаят?

В България няма полиция! В България няма закони! В България няма съдебна система! Нема такава Държава! Слави може да е много просто, но поне за едно нещо е прав. Полицията е толкова жалка, че е най-лесно да покрие случая, вместо да го разреши. Все пак за потулване им плащат, а за разкриване - не! Не в Шенген!, от ЕС трябва да ни изгонят и да я заличат тази долна държавица!

Нали сме готови уж за Шенген ,а няма никаква следа пограниците момичето да е напускало страната -Как може такава полиция да опази каквото и да било- пълно безхаберие .Сега разбирам холандците - как да приемат държава която не може да опази гражданите си ,камо ли чужденци да влязат неправомерно. Пазете си децата от полицията!

Явно не си минавал/а граници в Европа. Няма проверки на практика, все едно отиваш от Перник в София :) Освен ако не си със самолет, разбира се.

Хормони, Тийнеджърка, проблемно семейство... Има ли някой нормален тука, дето си мисли, че някой ще тръгне да отвлича дете на голтаци от Перник? Сигурно ще иска откуп от 30 литрна бензин за Гоуфа? Ще поживее малко извън семейството (пълнолетна е), ще я поочука живота и ще се върне. Поне даде храна на неудачниците във форума да източат малко лиги под формата на плюнки.

Браво абсолютно вярно!

Съгласен съм, с малки доуточнения. Дори и аматьор похитител не би оставил отвлечения с мобилен телефон и да си говори, когато поиска. Две са възможните версии: сестрата лъже за двете обаждания и значи се е наговорила с "отвлечената" и втора "отвлечената" се е самоотвлекла и сега звъни на сестра си с измислени искания. Отделно, много лесно чрез справка от мобилен оператор може да се провери има ли обаждания или не. На последно място, твърденията за "намесеност" на полицията в случая означават- "отвлечената" не желае действия на полицията, а да се изпълняват исканията й. Това е ...

Хорейшо, ти ли си?

Да де, те похитителите не могат да държат у себе си телефона и да го дават само за обажданията...

Точно такива момичета стават най-лесно жертва на отвличания и трафик на бели робини. Ако е имало разговор по телефона работа за 15 минути е да се установи откъде е говорено, дори и да е било от мобилен. Ако е нямало разговор - да покажат разпечатки че е нямало. Но дотук от полицията - само празни приказки (както обикновено).

Говорите каквото ви дойде на ум. Възможно е и да е избягала, но все щеше да се обади за това време на някой. Аз имам приятели на които момчето липсва от две години и 6 месеца. Молете се да не сеслучва подобно нещо на близките ви и да разчитате на полицията.

ако полицията имаше данни,че тя е напуснала страната доброволно щеше да каже през кое гкпп е напуснала,на коя дата и т.н.,щом всичко това не се съобщава,значи няма,такова нещо и освен това нещата доста добре се свързват с твърдението на сестрата на момичето,че полицията е намесена в цялата работа

Да, но ако полицията е замесена, както казва момичето мислиш ли, че щеше да им вярваш.

Как очаквате МВРето да разкрие това при положение, че са на хранилка при отвлеклите я трафиканти и взимат пари, точно за това - да не разкриват тези престъпления!

Нашата полиция ни пази: Отвличат ти детето - избягало било! Запалват ти колата - разчистване на сметки! Ограбват те - застрахователна измама! Убиват ти детето - било наркоман и само си го търсело! Крадат си портфейла в метрото - ееее ма то найш ся колко е сложно, заради едно портмоне, трябва да се викат ... ясно заеби! Кога ще разбере, че МВР не върши за 5 стинки работа, освен да покрива организираната престъпност!

Това е действителността тук. Не може да се разчита на полицията.

вярно, *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"...МВР не върши за 5 стинки работа..." Не знам колко работа върши, но знам КОЛКО ИМ ПЛАЩАМЕ: --- 1380 000 000 лв., за миналата година ... . Едно сравнение, ако някой не може да прочете числото - това е колкото получават на 130 Български Академии на Науката (БАН-а)

напално вярно!

Отворко, ако ти се случи нещо- пак на нея /полицията/ ще ревтуняш. Слабоумник с желание да блесне във форума с коментар.

тъпанар -пожелавам ти да опреш полицията да ти помага

нямам думи за пореден пат родната полиция показва чее безпомощна и на полицията вече и нямам вяра като стане нещо спасяваи се сам с подручни средства *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ало, полицията, дръжте се като мъже и признавайте, когато не можете да разплетете такъв случай, не е срамно! Срамно е да се държите като това, което правите в момента! Дано намерят момичето!

абе нямам думи, държавата е за боклука не си заслужава хората

15-годишният Георги Иванов, син на депутата Лъчезар Иванов, бе намерен във вторник.Kаква е разликата между Mирослава и Георги.B положението което те заемат в обществото.

ABATMOLLE

Разликата е, че синът на Лъчо се е напил и не се е прибрал, а при това момиче има извършено тежко престъпление! Полицията казва едно, сестрата друго! А къде е истината?

Момичето сигурно е отвлечено и може да е продадено за проститутка100%.И това е страшното