Отвлякоха 4-ма журналисти в Либия, двама са ранени

Четирима италиански журналисти са били отвлечени близо до либийския град Зауия, а шофьорът им е убит. Най-вероятно нападението е извършено от привърженици на режима на Муамар Кадафи.

Обратно в новината

Коментари - Отвлякоха 4-ма журналисти в Либия, двама са ранени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Познай от три пъти кой ще ритне столчето накрая?

Бедна им е фантазията на либийците, те не знаят какво ги чака след насъпванене на демокрацията. Високи цени, безработица, платено здравиопазване, престъпност, наркомания, неграмотност , диктат на монополите и т.н..

Бояне,ти сигурно си от София,щом разсъждаваш по този начин,имам в предвид че не познаваш този тип хора! Тази държава а и целия ислямски свят никога няма да направят демокрация такава каквато я познаваме ние,те си живеят с техните си закони и хич не искат да стават демократи!

Бояне тези араби не знаят какво е демокрация и никога няма да я направят в този вид в който я познава демократичния свят,сравни само знамената на Кадафи и на опозицията и си направи извода кой е по-голям демократ!

"Най-вероятно нападението е извършено от привърженици на режима на Муамар Кадафи" ... А още по-най-вероятно - от бандити от така наречената разновидност "бунтовници".

Именно!

Тепърва либийците ще видят кон боб яде ли!

Жив и здрав и ти другарю - да дочакаш и видиш победата на световната революция!

От памтивека, че когато магарето умира, рита най-силно и смъртоносно. Това е последният ход на садистичния ум на Кадаифа, да завлече колкото се може повече хора и да причини максимални щети преди сгромолясването си. Какво да го правиш - изрод.

Как се сети? Верно, че магарето е символ на Демократическата партия - в момента управляваща в загниващата империя Обамия.

Има ли нормален човек, който да не разбира, кои са истинските престъпници и мародери?! Без диктатура в арабския свят няма да има ред. Световния жандарм САЩ се проваля тотално навсякъде, но продължава да разбърква лайната. Лошо е, че други им ги кусат.

ама моля ви са вече не мъ занимаваите с тея мангусти имам си достатачно за четене че и за тях да чета ..поздрави на всички драскачи от германия в която вие няма да живееете

Не бъди толкова сигурен! Ще запееш друга песен МНОГО СКОРО!

кои така ти каза ?

Естествено, че няма да живеем в Германия като слуги, като тебе! Да не сме луди. А ти кво търсиш тук, не е ясно!

у ж а с а продълява! тоя човек е цомбина с дявола и е направо за ада, дори и да не вярва че има такова място! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да живее демокраДцията.

Е, почна се.Кога ще настъпи мир и спокойствие в Либия, вече никой не може да каже, пък и никой няма да носи отговорност за последствията.

глупости на търкалета. до преди 'победата' на НАТО ги пазеха хората на Кадафи. Сега - да се жалват... на хората от Бенгази.

Хората правят сериозна журналистика, а от нашите кокошкари нищо не става.

Не е точно така. Първо всички вестникари трябва да ядат хляб, нашите също. Властта е проамериканска, ти какво очакваш. Второ - ти би ли повярвал кквото и да е на CNN например? Аз - не!

Да, на медиите по принцип не трябва да се вярва. Но все пак аз бих повярвал повече на CNN, отколкото на ИТАР-ТАСС, например. Или на официоза в Сев. Корея. Или в Куба. Просто журналистите от CNN знаят че техните колеги ( да речем от ВВС) могат да проверят всичко, и ако нещо са излъгали много грубо, ще се компрометират. А тия в Русия изпълняват само политически поръчки. Още от времето ан СССР сме ги виждали какви глупости пишат. И да се бяха извинили поне веднаж.

Така е, тая телевизия лъже непрекъснато. Нали така се опитаха да очернят Иван Славков и българската нация! Всички медии на запад се финансират от ЦРУ и ФБР.

бъдете сигурни,утре ще бъде заловен...

БРАВО! Аман от сеирджии.

Като слушам какви глупости пишат, не 4-ма, а всичките трябва да ги отвлекат!!! И как разбраха, че СИЛИТЕ НА КАДАФИ са ги отвлякли!??? Защото освен, че е ТЕНДЕНЦИОЗНО, струва ми се, че в настъпващото безвластие ще се образуват голям брой въоръжени групички, работещи за своя сметка и тогава, май ще обяват награда 10 млн., Кадафи да се върне!!!

Може и да си прав, НО НЕМА ВРЕМЕ! А иначе Западът няма да извлече големи облаги от Либия. Там нищо никога не е работили, освен чужденците, а в тази ситуация те едва ли ще се върнат там, освен ако не са решили да се самоубиват!

Кааааак няма да извлече никакви изгоди!?! Петролът под либийските пясъци да не си тръгне заедно с Кадафи?

някои намира разлика между бунтовници и престъпници?интересно,нека да ни бъде обяснено каква е тя?настоявам

Журналистите отдавна трябваше да станат законни военни цели. Все пак участват много ефективно в информационната война. Не става дума само за този конфликт :)

Вие сте брилянтни кретени! Кой ви светна, че това са хора на Кадафи? Или вече и ча ясновидство хонорар получавате? Знам, че няма да го публикувате, затова го пейстнах в няколко други SM платформи и блогове. Много поздрави!

Не се коркай брато! Много скоро почти целият свят ще е изпълнен с кретени и зомбита! Идеята на "Играта" е такава, за да се "отсее зърното от плявата". Такава е Божията воля, нали затова СЪЗДАТЕЛЯТ ни е дал прави на избор. НАБЛЮДАВАЙ и избягвай да се включваш в Играта, освен ако не искаш да те ритат по ташаците!