Похитителите казвали на Лара, че я пазят

Похитителите на дъщерята на Евелин Банев-Брендо - Лара, са измисляли различни истории, че я пазят. Държали са се с нея много нормално, разказва майка й Моника Добринова в интервю за "24 часа". По време на преговорите доказали, че дъщеря й е жива, с клип и със снимка на момиченцето с вестник.

Обратно в новината

Коментари - Похитителите казвали на Лара, че я пазят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъй,тъй и там някъде е истината....

????? Тука говорим за отвличане и държане в плен 47 дни, а не за напушен 16 годишен тинейджър...

че детето е добре! Важното е, че е жива и здрава, върната на майка и! Не мога и не искам да си представям чувствата и мислите минали през главата на тази майка! Добре е също, че макар престъпници са били внимателни с детето! Слава Богу!

ами и 530,000 евро стигат на гиназистите...

Абе хора, този откъде има толкова много пари?! Е, по малко са от тези на бойко, но все пак са доста??!!

А защо всички си мислят, че това беше класическо отвличане. Не смятате ли, че е възможно и да е постановка на таткото за да не дава оказания пред съда в Италия и Румъния. Просто детето са го взели някъде, поседяло е около1.5 месеца и е върнато, а пазача, който го простреляха е взел една хубава сума за компенсация и се е покрил. Не съм чул да са го разпитвали скоро него или някой от обкръжението за подобен сценарий.

и аз имам усещането, че нещо не е така както го изкарват, много напудрено и лукс отвличане,независимо, че е дете. Те тези жал нямат, а и сумата намалена от 10млн на 1/2,това си е сериозен discount??

От къде се появиха пък тия наглеци----нали Ц.Цв. и Б.Б. ГИ ИЗЛОВИХА И ВЕЧЕ НЯМА ОТВЛИЧАНИЯ...!?..Само голи приказки...

Сега, след това успешно отвличане, започва треперене на богатите и заможни българи. Задава се нова вълна на отвличания. След като няма възмездие, всеки безработен ще се замисли дали да не отвлече детето, жената или любовницата на някой "имащ".

Ари ве. Това от Позитано 20 ли ти го продиктуваха. Освен че преврата върви добре, включват и вторите ешалони, от малко по нвумелите драскачи. ПАНИКАААААА....

Журналистите забравиха за дядото на Лара.

... а един мармот завива шоколада в станиол...

хубаво че всичко е свършило. Но май става опасно.

кажете за хигиената на това дете през тоя период време...сама ли е спала? сама ли се е къпала ? тези благородници ли са ? или скопени евнуси?

комуниста има горешто сърце и ...не много мръсни ръце ....

Май на някои са им трябвали пари за изборите!

Браво на Соня,че ме светна откъде са идвали парите за БСП.Наглите,които действаха преди 2009 год.лично ли даваха парите на престъпната ви партия или с пощенски запис?Групировките ,създадени през 1989 г.редовно ли се отчитаха на партията?Кредитните милионери /100% ваши кадри/оставяха ли мизата си както е била уговорката?Парите от приватизацията и пенсионните фондове стигнаха ли ви за палатите,яхтите и скъпите коли? С една дума БСП е касата на мръсните пари!Привет на всички зомбирани и платени марионетки.Ако не сте съучастници в престъпните игри вие сте един от нас!ОБРЕЧЕНИ НА ЗАКОЛЕНИЕ!!!

Арестуваха едни наглеци, за да разчистят терена за своите "нагли". Ей туй е Цвъцковата борба с организираната престъпност - да се отстрани конкуренцията и да се поставят под контрол доходоносните дейности... С една дума - още един монопол, тоя път в престъпноста...

Точно така, браво! Право в десетката... Още един от платените второешалонни дракачи

Интересно каква далавера имат журналистите, че ме занимават непрекъснато с детето на един престъпник?

Става въпрос за невинно дете, кранто такава! Без значение дали баща му е престъпник или клошар. Това е просто една невинна душица. Никое дете не заслужава подобни стресове.

Точно така Тоди, но от коментарите които чета си мисля, че повечето или нямат деца за да пишат такива неща или живееме сред изроди.

А децата дето татко му на това детенце ги зарибява с наркотици не са ли невинни душици?

Абе, какви са тия журналисти. Какво по-различно има това дете от останалите, че денонощно пишат за него? Що не духате супата

големи кавалери тия бандити...ч7 дни ...пазене...удобства, баня,тоалетна, с маска при детето...без спално облекло...сега парите остава да ги дадат за някоя хуманитарна организация...маи голям страх имат от таткото ако са посегнели на малката....

Пак да повторя. Толкова много български деца към настоящия момент страдат. Обаче няма нито един журналист досега, който да се е заинтересувал от тяхната мъка. Занимават ме със симулираното отвличане на детето на един боклук, който ако не във България задължително ще го осъдят в Италия.

Ако си милионер-плащаш и те пускат, ако си бедняк и им дължиш 50-60 лева- убиват те в асансьора. Пазарна икономика.

Помияр и престъпник като родителите си. Това ще стане от него. Ще учи заедно с децата на комунистическата номенклатура и утре ще стане част от "елита" на този бантустан.

ке поеме ли контрола над дрогата и трафика от баща си ?

Не се фиксирайте върху това, че е било отвлечено детето на Брендо. Мислете затова, че групата на "Наглите" не включва само тези, които в момента са осъдени и са в затвора. Още при залавянето им беше ясно, че има и друга групи или група, които също се занимават с отвличания. Разследващите прехвърлиха на "Наглите" всички отвличания, но съдът ги оправда за някои от тях, тъй като нямаше доказателства. Беше ясно /поне на запознатите с делото/, че има и други извършители, от друга група, но по тази версия не е работено. Резултатът е налице. Сега е детето на Брендо, но помнете, че ще има и други отвличания и следващия път ще е детето на някой бизнесмен или просто човек, за когото се говори, че има много пари. Не бъдат ли хванати при първото отвличане, извършителите добиват самочувствието, че са големи специалисти и никога няма да бъдат задържани. Стават все по-самоуверени и алчни. След известна пауза, като се поразмият нещата и се позабравят, те ще ударят отново. Радвам се, че детенцето се е върнало живо и здраво, но съм сигурен, че всичко това се е отразило на психиката му. Дано Господ помага на него и на близките му /независимо кои са те/ да се справят с проблема. Не бъдете жестоки, спомнете си за Джорджио и за Камелия Бончева. Никой не заслужава да бъде държан някъде насила, без близките си, при нечовешки условия и то само заради ПАРИ!

Хубаво че са върнали детето, лошо че не е благодарение на полицията...

мутресата забрани на полицията и на правителството на герб да се бъркат в това дело на...дс-то....

Стига сте занимавали хората с тия престъпници и малката им пикла. Превърнахте ги в герои, а те са обикновена измет.

АЙде стига с тая лара вече!Нали я пуснаха жива и здрава?Сега и таткото ще го пуснат жив и здрав и те така....Приказка със щастлив край от бантустан!

Жалко е деца, като страдат - било то невиннни циганета 7-ми в семейството или нахаканата щерка на татко, на който никой не знае бизнеса, но е много богат. Докараха България до състояние мафиотите сами да се пребъркват и крадът. И защо у нас - защото тук остават безнаказани при залавяне и грешка. Вижте и партийните клипове - вече никой не обещава конфискации и атака на крадци, рекетьори, измамници. Циганите са безкрайно арогантни и без страх от нищо. Наглост и арогантност от всички престъпници и политици. Без брутална акция "Чисти ръце" нищо в тази опърпана страна няма да се промени

ТИЯ ВЕЧЕ НИ ВЗЕХА СЪВСЕМ ЗА БАЛЪЦИ !!!

Най - важното е , че едно дете е отново при майка си.

А стига бе :-) Една мутреса да отглежда следваща такава, и кое му е добрето? Все пак стига с милост и снизхождения към безочливи комуняги и мутро подобни. Те същите като евреи и цигани ЛЪЖЛИВИ хора, ЛЪЖЛИВИ. Лицемери, прикрити и мислят САМО за прекият си собствен келепир. да не мислиш че тая не знае мъжът и колко живота закрива с дрогата ?

Не разбрах от какво са я пазили

Вярно е, че е тъп народа!! Това е била версия на похитителите, бе f. Като четеш май не разбираш какво е написано.

Явно чака Викторчо Николаев или Ани Цоцолкова да му я кажат директно в ефир.

Верно че си тъп. А и за другите умници ще поясня. Въпроса е от какво трябва и редно ли е едно дете да се страхува, та едно обяснение от рода на "пазим те" да го успокои..

ХАЙДЕ БЕ,АМИ ИДЕТЕ В АЛПИТЕ ИЛИ НА ХАВАИТЕ,НАЛИ ВЕЧЕ СТЕ БЕЪ ПАРИ!1! ТЪПИ ОПРАВДАНИЯ ПРЕД ЛИЦЕТО НА БЕДНИЯ ИЗСТРАДАЛ НАРОД. ТАЗИ ПРЕСТЪПНА ФАМИЛИЯ ПРОДЪЛЖАВА ДА СИ ЖИВЕЕ КАТО КРАЛЕ С КРАДЕНИТЕ ИПРИДОБИТИ ПО ПРЕСТЪПЕН НАЧИН ПАРИ ! ЗАЩО НЕ СА ИМ ОТНЕТИ ВСИЧКИ ПАРИ И ИМОТИ ???? А????

Ай стига с тая Лара бе.

и какво като го напишат? да не би нещо да се промени? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Как може това да е новина номер 1 по всички телевизии и вестници ! Дъщерята на една мутра - наркотрафикант дето от затвора не трябва да излиза ! Какво го интересува народа това ? Нима няма нищо друго по-важно в днешният труден живот ! Да пиша за провалите в енергетиката ,за корупцията във властта , за калпавото здравеопазване за 60хил.полиция която нищо не върши , за 200хил.администарция в държавата оплетена от корупция, за 40% безработица сред младежта !!!!!

Докато полицията разгадава къде е клавиатурата на новите таблети, едни нарокомилиони си смениха собственика. Да живее РБ в ЕС!

Да, така е, но наркоМИЛИАРДИ сякаш звучи по-правдоподобно.

"...явно хората смятат, че имаме едва ли не неограничени възможности. А това изобщо не е вярно" Казах ли ви, че това е била целта - колко е елементарно. "Отвлечена" от свои хора, за да се "дадат" уж някакви големи пари и после ще разправят, че това са били ВСИЧКИТЕ. Така парите от един огромен незаконен бизнес ще си останат скрити, а "разследващите" ще си затворят очите, защото обвиняемият декларира, че "няма пари вече" :)

Версията на похитителите звучи най-правдоподобна! А откупа - тя майката си го каза - сметките ни са запорирани заради делата - ама нищо чудно някоя сметчица да е била отворена за да се плати откупа. И хората на брендо хем му пазят дъщеричката,хем му осигоряват 500 хил. Евра за някой друг подкуп ....

Каква ти сметчица. Това, което е запорирано са "сметчиците" им за пред хората, а скритото имане не го мисли, то не е в сметка или поне не в тяхна.

E eee ..стига де ! Сметките може и запорирани да са ! ама под дюшека (разбирай-матрака) и мазето ( разбирай-буркани) все нещо е скътано ... за "черни дни" ! :-))

ч7 дни...мъж с маска...едни дрехи...не се е къпала...хубавица.

А никой ли не забеляза едно особенно гнусно престъпление извършено пред очите на цялата страна. Става въпрос за репортажите излъчени по БНТ вчера в новините и днес - в сутрешния блок. Кой дава право на журналистите да надничат в жилището на обикновенните граждани. Разследват полицията за незаконно подслушване и това е добре, но БНТ наднича във спалнята на детето и го излъчва пред цялата страна, а сигурно вече и по целият свят. Това според мен е особенно гнусно престъпление. Дори полицията се сети че трябва да изчака поне седмица преди да рзпита детето, а тези хиени са готови да го разкъсат. Казват че детото било добре - чувал се смехът му ( чувал се защото са подслушвали ), но докопат ли го журналистите - психиатрията не му мърда. Тези гадове са готови на всичко и здравето и живота на обикновенния човек нямат за тях никаква стойност. Трябва да се вземат мерки всеки да си знае място то и правомощията. Утре и Вие може да станете новина по някакъв повод и тогава ще разберете че е било нужно да се вземат мерки навреме.

Споко бе човече! Би трябвало да знаеш, че "журналята" са втората разследваща власт! Полиция ..разследващи... прокурори тях НЕ ги бърка! Sorry! ..може и да греша , а и току се и обидили ..провъзгласявам ги за ПЪРВИ-РАЗСЛЕДВАЩИ! ... ТЕ И ЗАТОВА НАДНИЧАТ .. ДУШАТ ,...СЛУШАТ, ...НЮХАТ без да им пука от ред - законност - етика и ВЪЗПИТАНИЕ! :-))

Че са пазили детето- добре, че са били с маски- ясно, но шофьорът в неделя няма как да е бил с маска, нали? Малката може да го опише все пак, както и къде е била държана (горе-долу). СМС-ите нали се засичат от къде са изпращани?! Всичко е нагласено! В Бостън след 3 дена станаха ясни извършителите, а нашата "полиция" не успя да ги открие с толкова много оставени улики.

Много си точна "моме" ! ..то колко било лесно! Полицайчитата от Бостън са ..друго "тесто", нашите са .."друг материал" :-) Виждаме кво става от лятото в Бургас ! Сега ще правим ...възстановка. Някой полицай...разследващи и т.н. ЩЕ се ПЕНСИОНИРАТ с този терористичен акт и до залавяне и съд ..няма да се стигне! :-)

Вановете купени от Петканов и Р.Петков вече трудно ще могат да се ползват от полицията,след като Станишев си направи PR като първо обяви пред журналисти информация в детайли,и след това внесе нещата в прокуратурата.Повече от ясно е,че е вдигане на шум.Нищо няма да бъде открито,но полицията ще е с още една крачка след престъпниците,спонсори на политиците.

Това, че детето е живо и здраво е прекрасно, но да не тъпчем на едно място. Струва ми се,че по-значимите теми за разследванията срещу бившия министър на земеделието Мирослав Найденов и бившия шев на ГДБОП Станимир Флоров са далеч по-значими за обществото ни. Да не позволим замазването на тези случаи, защото зад тях се крият истинските образи на Буда и Цвинокио.

За Миро Найденов и Флоров, изобщо няма смисъл да се говори, защото всички знаят, че това е КОМУНИСТИЧЕСКИ КОМПРОМАТ от Позитано 20. Това не е нещо ново ! Ние тези ФИЛМИ сме ги гледали, те са стари, почти на 70 години !...

Айде стига с това дете бе ! Само за това се говори по радио и телевизия !Колко много други деца растат в мизерия и недоимък и нямат късмета да имат за баща " неуловим" за нашето правосъдие престъпник баща ,та едва италианците ще го затворят / и дано / .

Ти нормален ли си? Тука става въпрос за отвличане на дете. В нашата страна се отвличат деца за откуп. Осъзнаваш ли какъв обществен проблем е това?

ПИПО е пример за успешно промит мозък.

Абе не е точно така. Всеки човек може да бъде отвлечен. Както и всяко дете. Но в нормалните семейства това не се случва, защото няма мотив, няма причина, няма смисъл. В нормалните семейства може да се случи друго - изведнъж детето ти се оказва наркоман. Това може да се случи на твоето, на моето и на всяко друго дете. Ето това е обществен проблем.

Брендо е затрил толкова много деца с тази дрога. 500 хиляди са му малко. Трябваше много повече да плати!

Кокаина е скъп наркотик. Един грам проба 0,9 струва колкото пет грама злато. Децата не могат да си позволят този лукс. Тровят ги със синтетика което е много по опасно. Освн това, не са тия които трябва да взимат пари от Брендо. Държавата е тази, която трябва да му конфискува абсолютно всичко. Брендо е бил част от тази система, 100% вече си има заместник.

Трябваха на някого пари за изборите и затова отвлякоха Лара. Сега и двете страни доволни. Детето си е при мама/ама като я гледам маминка по снимките няма вид да е поне малко притеснена за детето си/ и съответната партия има пари за педизборна пропаганда. Ха приятен ден от мен.

а случайно да ти хрумва, че снимката може да е стара ? голям психолог се извади по стари снимки съдиш за психическото състояние на човек.

А защо никой не казва откъде взе майката половин милион в брой? Нали всичките им сметки са запорирани? И в този ред на мисли се чудя дали това не е било начин да измъкнат една добра сумичка от запорираните си пари.

Абсолютно вярно. През България минават огромни количества наркотици със знанието на държавата. Явно някой министри ги е страх Брендо, да не проговори.

Пишете и злобата ви няма и няма да има край. Бил този, бил онзи. Какво значение има. Ами, нали това е дете, не е ли най-хубавото нещо, че детето се върна живо и здраво. Кое дете може да избере майка си и баща си, кое, мислите ли, че изляхте голяма си злоба. Безсрамен народ.

Ако и да си кит, акълът ти е като на Цацаров. Този лош мат'риял, такава държава си заслужава. /"тъп български народ", Господ-българинът/

Много е зле тази квазидържава. Освен че те подслушват нонстоп, нонстоп те и цензурират. Стига мнението ти поне малко да не съвпада с водещата линия на сайта и хоп, не си го виждаш вече. А после казват че имало свобода на словото и то гарантирана от конституцията. Дръжки! Такава цензура не се наблюдава дори и в Русия.

Абе какво ни занимавате с проблемите на децата на накробароните бе ? Колко семейства страдат и колко деца биват унижавани ежедневно, но нали не са деца на брендо или на друга "знакова фигура" и никой от тъпите журналисти не пишат за тях ! Това е новина номер 1 за цял свят сигурно - тъпотии по цял ден, нещастна БГ журналистика ...

Днес сутринта ибрикчийските ефирни телевизии само с това ни занимават.

Разбира се, че "медиите" си знаят работата. След 3 седмици има избори, те трябва да се спечелят, а народът отново да е губещият. Цветановгейт, Мишобиратагейт, Лукоилгейт, ЧЕЗгейт ... списъкът от теми за отвличане на вниманието от "изяденият" от пенсионерите "гаранционен паричен фонд", е безкраен

Опит за разсъждение. Как процедира един детектив ? Задава си въпроси и ползва логика за отговорите. Първият: кой има интерес от отвличането на детето? Отговорът: този който не иска баща му да говори. Вторият: кой има мотив за отвличането? Отговорът: този за когото Брендо има опасност на каже нещо опасно. Третият: кой има най-добра възможност да го извърши? Отговорът: най-силната структура за силови действия. А ако конкретизираме отговорите на трите въпроса са: 1. Б.Борисов 2. Б.Борисов 3. Полицията подчинена на Б.Борисов И накрая след безпроблемно приключване на събитието /и вълкът сит и агнето цяло/ - кой е главния печеливш? Отново царят на комиксите Б.Борисов

На третия въпрос логичен отговор би бил и: СИК-авери на Тиквата, заинтересовани да бранят най-силния си коз в държавата. А защо не и: сикаджии, под благосклонния поглед на тарантулата Цв.Цв., оплел в паяжината си не само МВР, но и цялата държава.

За какво ме занимавате с този случай. Има толкова други по-важни от този. Айде улево.

IQ146

Емо Фаса може вече да се връща във България заедно с децата си, сигурно няма да може да цака карти с Тиквата и да ползват правителствения самолет за Бистришките Тигри, но пък Шестапартаментния доказа, че лошите връщат детето, когато Брендо си мълчи пред властите в Италия за висшите политици и ченгета. Но, от друга страна Фаса е оставил свидетелски записки като залог.