Отцепниците от ИТН водят разговори с ПП за общо явяване на изборите и за места в листите

Смятам, че "Продължаваме промяната" ще спечелят изборите, въпреки социологическите изследвания. Те направиха за първи път от 30-години промяната, заяви бившият спортен министър Радостин Василев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Помияри.

Предателите никой не ги обича. Използват ги и после ги захвърлят на боклука, където им е мястото.

Руди Гела................ горко ни с такива цветарки.

Какви отцепници това са политически ПУ..ки

Спортен министър, мека китка и лайняр

И Радостинчо кой да го избере? На чичи Фестър сестра му го пусна в Плевен, щото бил платил за офис на центъра и той им разби организацията в града. Сега освен в Кърджали и Столипиново да плати кибабчетата бирата на месните цветни...

Този боклук и с дявола би се събрал,между него и мутрата разлика няма

Каквото са ти обещали, ще трябва до го изпълнят. А ти си толкова маЗен, че най-вероятно ще успееш в политиката, за наше съжаление :(

жалки карикатури

Депутатите продължават здраво да се усират.

Че пп щели да спечелат,то затова внедриха мадуките.Народът не ги иска заради ужасноят живот който ни причиниха,бедност и несигорност и как така ще спечелят

Е затова не виждам смисъл да гласувам !!!

Референдум трябва. Да се премахнат привилегиите на депутатите - да се лекуват при личните си лекари, да ходят на работа с личен или обществен транспорт - без охрана, да ходят в командировка без да създават предпоставки за катастрофи по пътищата - както в нормалните държави. Сега - важни, напуйчени, а работата си несвършили. Защо трябва да бъдат охранявани, ако си вършат нормално работата и изпълняват това, за което са дошли в парламента?

Мръсни предатели. Идете в ПП, така и тези които са искали да гласуват за тях, ще се откажат

Предлагам всичките отрепки да се съберат в една партия на изборите ( ПП, ДБ и отцепниците), че поне да не се разсейва протестния вот срещу тях.

Много мръсно момченце ще излезе този радостинчо...

Предателите обикновено биват ползвани като тоалетна хартия. Иначе нищо ново. Поредните политически номади!

Едно време са ги скопявали, за да не оставят долнопробно поколение като тях самите.

Всяко предателство, което не е осребрено на момента води до натрупване на пасиви за предателя. Най-често именно тези, които са се възползвали пращат предателите там, където им е мястото... Живеем във времена, в които вече няма как да му извиеш врата физически на предателя. Но само физически! Защото е знайно, че веднъж предател - завинаги предател!!!

Мръсни предатели за власт ще продадат и майка и родина (всъщност вече са го направили). Мазнярите им се услади и сега се продават като реститутки нагоре надолу. По некадърна сган здраве му кажи. Чудим се защо държавата ни е на това дередже а то ни управляват чалгари псевдо рапъри и проститутки.

ПП-подлите предатели, как да гласуваш за утайки без чест? Вземете и Лодкаря иначе пак трябва да прави, някоя сценка с лодката.

Руди от два стола, седна на средният.

Простокирието няма да изчезне- то се превърта само през различни измамници!

Няма вече полза от вас, а и ПП-тата не са прости - коалиция с ДБ ама след изборите, да не би да се минат с листите, пък Ристьо тъй или иначе няма къде да иде.

Разделно събиране на боклука не е актуалнп за ПП.

Както пари при пари отиват, така и боклуците при утайката..

Новите труженички на политическата проституция.

Един път предатели завинаги предатели!

Явно от ПП и цска ,излизат ококорени и гелосани ……енделчета.отврат

Тези вече съвсем смешни станаха! Иска ли те заедно с ПП да се явят на избори, но няма да са в коалиция защото гражданското им движение не го позволявало?! Ама може като стопаджии да искат от ПП да ги вземат за да влязат в НС, нали? Отделно това "движение" колко човека ще има? Има ли поне дузина души? Искат да влязат за да го играят отново на независими депутати. Никакви отговорности и задължения, но всичките удобства! Перфектният пример за хора които никога не бива да влизат в политиката.

Отцепниците търсят местенце, къде отново да се приютят ! Властта е сладка, особено когато ДЕПУТАТИТЕ СА СЪС ТЛЪСТИ ЗАПЛАТИ !!! ИТН на предстоящите избори ще бъдат под 4 % бариера, и трябва да си търсят друга кариера !!!

99 % от хората влизат в политиката, единствено и само за пари ! Иначе техните приказки са само празни БРЪТВЕЖИ !!! Но по принцип по устатите депутати, са със по-високи заплати !!!

Никой вече не ви харесва. Дори и тези които ви изчукаха - Кирчо и т.н.

Предупредих Слави за гелосания хомяк предупреждавам ви и вас вземети ли го сте бита карта

Никой, никога, никъде не е обичал предателите.

Баси жалките мижитурки, драпащи със сетни сили отново да се настанят на някакви държавни постчета!... Само дето не са уцелили партията, която да ги подслони...

Гнустни предатели !

групата на опг пп и без това ще е все едно взета от външен селски кенеф. нормално е това гелосано го..но да смята, че присъствието му е задължително там.

Нещастници! Как иначе ще стигнат до топлите местенца в парламента!

Защо отцепниците не разговарят с Мая Манолова за общо явяване, а все към ПП ги влече.

Ееех едно говорят друго вършат.Жалко.Досега само Възраждане не са се провалили. След тях само народно въстание,ако въобще имат шанс.

Аааааа не,в ПП с предимство са :членове на семейство,лични приятели,любовници,гей дружинки и най-накрая,ако има места сте вие.

Е.. той може да мине към последната група... явно на всичко е готов за да е депутат

Много мазни са тези,това са те предателите.

Бopиcoв e "нaбoжeн" кoмyниcт кoйтo тpябвa дa oтидe в зaтвopa. Единственият читав политик в България е Румен Радев, който обедини страна в борбата срещу крадливата, неграмотна и много нагла мутра от Банкя.

ку-кууу.

Кандидат-вицепрезидентът г-н Радо Шишарката е написал песен за случая. Жокер: Пее се за джипове и джетове.

Предателите никой не ги обича... включително и тези, в чиято полза е било предателството... само отбелязвам

Не ги обича е евемизъм за омраза...

такова , та вие ли сте на умни бе , че без вас да не може , такива като вас в БГто с лопата да ги ринеш :)))

Тези отцепници доста насериозно се взеха, откакто си вдигнаха цената за подкрепата на агонизиращото правителство. Може би сега с тези пари "спонсорират" ПротоКировата партия и си купуват избираеми позиции. Все пак се говореше за 6-7 цифрени суми.

от тия двете върги коя е по голяма , ама изглежда е Радулов че повече е живял , но и Гела не му отстъпва че е напорист като глиган :)))

Обаче ПП- тата откровено се гаврят с ДБ и в частност Ристю! Готови са да сложат на избераеми места, които не само че няма да донесат ново гласове, с дори напротив ще отвратят всеки нормален човек, защото нагаждачите и предателите никой не харесва. Обаче за коалиция с ДБ се дърпат, като ощипана мома на хоро

Вие защо мислите тези хора напуснаха ИТН. Бяха им обещани места сега ПП просто си спазват обещанията. Вече се пазаруват направо депутати.

Тия скоро ще разберат, че политическата проституция не е доходоносен бизнес, бяха употребени и ще бъдат захвърлени...

Ха ха ха, тия бяха използвани и повече никой няма да се занимава с тях

Мазни нагаждачи.....

Тези тримата (или колкото там са) наистина ли си вярват, че изобщо някой ще гласува за тях? Докато бях част от управлението, свършиха ли някаква работа за 5 стотинки поне? Пък и никой не обича предателите. Те сега искат да се присламчат към ПП, защото знаят, че Кирчо и Кокорчо са си гарантирали поне влизане в парламента с машинките. Обаче ги очаква много неприятна изненада. Народа не обича ичмамниците, а като лъсне и схемата с машинките, скандалът със схемата с комисионните за газа ще им се види невинна детска игра. Хората масово ще гласуват само за някой, който обещае да потърси сметка за измамите на Кирчо, Кокорчо и компания. Забравете за политическите схеми, машинации, отцепници и чорбите за "Парцал махлеси" (справка - Бай Ганьо прави избори). Народът иска възмездие!