Коментари - Отстраниха шефа на Пътното във Варна заради асфалтираното място на катастрофата с НСО | Днес.dir.bg

Отстраниха шефа на Пътното във Варна заради асфалтираното място на катастрофата с НСО

Срещу инж. Явор Пасев и началника на отдел "Инвестиционно-ремонтни дейности" в ОПУ - Варна Севдалина Казълова започва дисциплинарно производство, обяви министърът на регионалното развитие Виолета Коритарова

Обратно в новината

Коментари - Отстраниха шефа на Пътното във Варна заради асфалтираното място на катастрофата с НСО | Днес.dir.bg

Коментари

е - шефът на АПИ се назначава от служебния министър. Служебният министър обслужва ГЕРБ. ГЕРБ просто имат добри ПР-и (с помощта на американското посолство), които използват всяка грешна стъпка и подливат вода на ПП преди изборите. Не говоря за катастрофата, а за асфалтирането. "Уволненените" просто са преместени на нови позиции. Но ПП нямат структури, нямат ПР-и, а тръгнаха срещу Бойко и Пеевски без пари и без подкрепата на американското посолство. Еми няма как да стане. Колкото и да излиза и да бръщолеви Асен Василев (който очевидно е изнервен, защото дори с Рашков не успяха да пипнат Бойко...за такъв гръб говорим). И Радев много добре го знае, така че не очаквам от него политически проект. а самото асфалтиране е елементарен цирк. никакви следи не са прикрити. то въобще преди някой да отиде да гледа за следи, отдавна трафикът и климатът ще ги е заличил. важното е да се плюе по ПП по няколко фронта на веднъж. #КОЙ има подобни структури? Американското посолство, ест. Те просто се гаврят и дават урок на останалите, които изобщо смеят да си помислят да се месят. очевидно и дир-а са превзели... с бот ли триете коментарите или с ИИ? не вярвам чаааак толкова добре да ви плащат от посолството, един човек да се занимава да ми трие коментара цял ден....щото аз съм безработен :) ако е бот и той след час ще се откаже :) преди работех да програмирам ботове, а сега сайтовете купуват ботове, които програмират и обучават ботове

ала бала с пРЕЗИДЕНТА

Вече започвам да се убеждавам, че про100 Кирчо е шофирал. За да замазва така нещата трябва да има някаква сериозна причина. Сигурен съм, че на делото няма да има снимки на спирачния път или липсата му, както и нещо ще бъде пропуснато в подправените документи. Срам за всички нас.

Държавата задействана за ликвидиране на уличаващи доказателства

Очевидно разследването и делото ще бъдат асфалтирани..

Килър Киро е изкомандвал кмета на Варна който е ПеПераст да изкомандва работниците да замажат с асфалт двете места със спирачен път. С цялото си циркаджийство мутрата Киро демонстрира, че е гузен и се мъчи да избяга от отговорност. Шарлатанските овчици които скачат да го замажат му стават съучастници в престъплението. Ако колата с "великия" Киро беше спазила табелата 60 км/час преди завоя нямаше да има трагедия и килър.

Каква кална кампания? Нали асфалтирахте разклона за Аксаково?

Тоя човек е изключително постоянен в идеите си за измъкване от всяка ситуация. Лъже на поразия! Някой ден ще му е изгодно да каже истината и няма да може.

Е гати наглите! Няма да накажем Простия Киро, че накарал шофьора да бърза, ами ще накажем някой си от пътното, че асфалтирали участък в района. Алоуууу. Защо да не асфалтират? Те и без това почти никога не асфалтират.

аре сега и един пунктир по средата и знак за ограничение на скоростта 120 преди кръстовището

SS-Nebel

Ся тоа ше отнесе пешкира вместо Просто Киро!

Асфалтиране, подкастрени дървета, оправени знаци ... Сега и свидетели ще се намерят ... и всичко точно

Шило

То, ако го направят всичко това, жална му майка на шофьора от НСО. Зер, видял е приближаващата кола, ама съвсем нищо не е направил. Отива на умисъл.

Дефакто с асфалтирането , еве туално се е заличила непрекъснатата лента забрсняваща изпревсрване от жипа на несео ли .....

Шило

спокойно бе, човек, описано е в протокола за оглед

Ето сега трябва да излезем всички на паветата. Очевидно е защо!

Действайте другари за това ви плащам

До момента не съм чул Кирил Петков или Найо Тицин да изразят субективното си мнение, като очивидци, дали колата на НСО се е движела с висока, несъобразена скорост.

'очивидци' е срам за пишещия и си го признавам

Спокойно бе човек ;)) Никой нЕма да те разп'не на кръст ;))

ристу беше боков министър. Той го уреди тва сичкото.

ши ги съдят щот асфалтирано.

Циркът на недосегаемите играе пред всички без капка срам и без да се крие дори!

"Служителите от ОПУ-Варна със своите действия или бездействия са допуснали асфалтирането на част от отсечка на пътя Варна-Добрич..." Моля, нека някой се опита да ми обясни какво точно иска да каже авторът на това изречение... 'Щото аз не го схващам...

Заличаване на улики по пътя. Сега стана ли ти ясно?

И къде точно "улики" е споменато в разказа на автора? В целия материал? Аз да не съм гадател??? Да ви имам и простите журналисти!

Шило

Сега рпазбирам, защо пътищата ни са толкова разбити...Ами просто досега практиката е била следната: стане ли ПТП някъде, пътните управления не са предприемали ремонтни дейности до влизане на присъда в сила или наказателно постановление. Така излиза според част от пишещите- стане ли катгастрофа, пътното да не работят на този участък. А то, къде ли още не е ставала?

Има ли,извадка.Колко,катастрофи имат,но.От 1990г,насам.И колко,случая,има в тоя,вид.В ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ.

Кой командва шефа на пътното във Варна? Кмета. Чий е кмета? Познахте, на Киро.

Командва се от АПИ, ама ти е удобно да е кметът. Виждам и на много други тролове им е удобно.

А кой командва АПИ?

1 бул.Черни връх ,2 Южната дъга на околовръстното,онзи с Кайена където уби франсетата,3 бул.СливниЦа два човешки живота,4 булеварда в Пловдив ,двама под земята и двама в болниЦа и още такива примери.Та питам се, защо тези места и до ден днешен някой не се сети да ги преасфалтира?????? За мен е ясен отговора,а на вас ,ползващите услугите на НСО ясен ли е???????

Абе чудех се аз, защо Кирчо толкова настойчиво иска милион и половина дарение от Бобоков и приятели, а то било за асфалтиране-ама не за заличаване на следите, спирачен път и т.н.Не-видяло е момчето, че баш там ББ, ДПС и ОПГ са скапали асфалта, та е взел мерки да се поправи!

Както си и мислех, не е скоростта на Жипа проблема, че е била леко над 100 и, ами пътят е подскочил, и е имало некви облаци на Плутон. И утрепАният не е бил спрел, на нещо, дет реално не е било там, в момента на маневрата, нито във видимост.....

Споко . Всичло ще си дойде на мястото точно в деня на размисъл 08.05. 2024г. И знаете ли защо ? Амииииии ... защото тъкмо тогава ще бъдат извадени и публикувани видеозаписите от стационарните видеокамери на това кръстовище . А там си вижда ВСИЧКО ! Абсолютно всичко . А защо точно на тази дата ли ? Амииии ... сетете се сами .

поне тогава! Няма да е зле още сега да се направи, обаче.

Сега разбирам за какво са геодезистите ... ще мерят новия Хасфалт ...

НСО- то на мунчо, цивилния не спрял на стоп, строителите на шиши, извод - Киро е виновен. Мда. Жалко само, че тази пародия на логика не може да мине в никой съд.

Кой ти каза, че не е спрял на знак "Стоп"? Да не си бил случайно там, че да знаеш? ИСТИНАТА е, че цивилният мъж с дългогодишен стаж като професионален шофьор е спрял на знак "Стоп", огледал се е колкото му позволява видимостта откъм завоя, видял е, че не идва кола и тогава е подал леко газ и навлязъл на главния път. В този момент обаче изневиделица е дошъл с бясна скорост автомобила - танк на НСО и е помел невинния гражданин, който е бил влачен чак до крайпътната канафка!

Туй ся не е важно - важното е, че Киро е виновен, така че не се опитвай да размиваш същественото.

Има заличени следи от пътно транспортното проишествие. Това е станало по нареждане на ПП- ДБ . Колко за будали ни правят тези момчета . Те отдавна тарикатеят но много хора им се връзват на шарлатанията - включително и аз защото гласувах за тях - но няма да стане повече.

Абе Борисов е виновен, не е ли ясно!

А не беше ли Путин виновен? Или беше Хамас? А може би Натаняху?

с асфалт...

Тоя ще е един от най-бързо възстановените от съда. Може ли само този, който го е уволнил сега после да му плати обезщетението. Боже това ще е прецедент, ако неположен или зле сложен асфалт е причината за ПТП. Всеки ден ще трябва да бъдат уволнявани, по няколко такива шефове.

Ей, че не четете - ясно, ама какво се пънете да коментирате, като НЕ МОЖЕТЕ да ЧЕТЕТЕ?!?!? ОЧЕВИДНО не асфалтирането е виновно за ПТП-то - а ЧРЕЗ него са опитали и успели да унищожат текущото състояние и качество на настилката, която може да е била фактор в катастрофата, НО това вече НИКОГА няма да се установи - защото НЯКОЙ РЕШИЛ СЕГА да асфалтира.. Стоплихте ли сега вече???

Искаш да кажеш, че тези са асфалтирали след катастрофата ли? Иначе не чета да. Като видя, че става въпрос за Просто Киро и няма смисъл да си губя времето. Ако, това което ти пишеш е истина то този не само, че правилно са го уволнили ами даже и е подсъдно.

си направи страхотна рекламна кампания на партията. Като сам се хвърли в затвора за съучастие в убийство чрез подбуждане или както в новината се казва "бездействие" относно скоростта на автомобила.

Да не измислихте нов наказателен кодекс? Ако това се случи, от сега нататък всички пътници в едно ПТП ще са виновни поради това че са оказали бездействие и не са повлияли на шофьора.

в новината. Твой подчинен кара колата с несъобразена скорост в официален работен ден и ти с твоето бездействие си автоматично съучастник. Ако сте просто 2ма тъпи приятели и се претрепете е съвсем друго..

Има ли фактическо унищожаване на следи, улики, доказателства и подобни. Ако има, по чие нареждане или своеволно. И т.н. по веригата и каква точно е веригата ...

Фирмата която е асфалтирала отсечката е на Делян Пеевски, направете си изводите сами за това до къде стигна политическата съвест и как се опитват да вменят вина на един от пътниците в колата (Кирил Петков), много им е неудобен Кирил Петков на статуквото.

На това кръстовище освен, че си спрял на стопа при натоварена кола си и на ръчна щото си е баир. И тръгването е по-бавно и видимостта е около 50 метра и ако от ляво по нанадолнището се носи танк със 150 си мъртвец.

Май всички ви взимат за лапни шарани. Цялата история е съшита с бели конци, вменява се вина за един инцидент на един от пътниците, защото е известно лице (Кирил Петков), сега от опозицията (Делян Пеевски) нарежда на една от фирмите си да асфалтира пътя и пак всички винят Кирил Петков, който просто също е жертва в случая... има загинал човек и не виждате как политиците използват една трагедия за политически цели.

Че има лапнишарани и, че основно пишат такива тук е така. Остави имената, дай да видим, как стоят нещата- има отсечка, планирана за ремонт, залегнала е в бюджета на пътното, започнали са процедура за изпълнител, приключена е, подписан е договор за цена и срок. Никой не им е казал, че трябва местопроизшествието да се пази, още повече, че няма причина за това. За тях работата по местопроизшествието приключена. Военните би трябвало да са описали в огледа всички неравности, ако е имало такива, а ако им трябват проби, могат спокойно да си вземат от съседния, неремонтиран участък. Повече от ясно е, че асфалта е поставян едновременно. Въобще- храна за тролетариата. Ако следователите са искали още нещо, ами да са уведомили пътното, че не трябва да се бута този участък. Повече от ясно е, че при неизпълнение в срок на договора, другия ще търси неустойки. Тогава пак тези хора щяха да са виновни.

Абсолютна глупост е ръководител да разпореди асфалтиране почти веднага на местопроизшествие с убит, щото бил имал договор, а никой не му бил казал нещо си. Всичко друго е празнословие. Ако не се цели умишлено невъзвратимо заличаване на следи ...

Шило

Абсолютна глупост е това, което си написал. Ако не си изпълни договора и вкара дружеството в забава, от която се дължат неустойки, те тогава отива в затвора за безстопанственост.

Найо, айде прибирай се вече!

И двамата трябваше да са в ареста, докато признаят кой и срещу колко пара ги накара да ликвидират основни неща в местопроизшествието

Шило

Кои неща, например?

Пътниците в един автомобил при катастрофа не са виновни. И така трябва да бъде, в противен случай ако се докаже, че шофьорът на ударената кола не е спряла на знак СТОП, ще съдят спътничката му която лежи в болницата, което не е правилно, вината се носи от шофьорите, не знам защо наместват името на Кирил Петков, той е бил пътник в един от автомобилите.

точно заради кирилчо са карали с това " ограничение" ...

Аха, и един мармот завива шоколада със станиол. Как пък не измислихте нещо по приемливо. Явно при всяко ПТП може да се прехвърли вината на един от пасажерите (обикновено без СУМПС) - "Ами той ми каза така да направя".... и това ще мине пред съда... ужас, направо ви плащат, измислете нещо по-добро.

То хубаво, но тук сме малко в частен случай. Нали не си въобразяваш, че държавното шофьорче е карало така по свое усмотрение?

Вие виждали ли сте кола на НСО, обикновено винаги карат бързо и арогантно, тези шофьори избиват комплексите си, без значение кой се вози в колата.

Преди 2-3 години имаше доста участъци по Тракия, без мантинели, след удари на камиони в тях. Стояха с месеци така..., а тук, побързаха да замаскират случая.

Да, тук може да се спечелят политически дивиденти, фирмата на Делян Пеевски която е асфалтирала този участък го прави именно за да се насочи вниманието и да се внуши вина на един от пътниците в един от автомобилите, само защото е политически противник на Делян Пеевски.

Злобни герберастчета нискочели, разлайват нарочно кучетата. И е смешно, защото фирмите, които са извършили ремонта са на Пеевски.

Така е! Признаваме си! Асфалтът го е полагал Пеевски, колата са я правили от Фолксваген, а не електрическите инвестиции на Кирето, бензинът го плащаме ние, шофьорчето само си е решило да натиска за да избива комплекси а Кирето отзад само е молил да намали, защото иначе парапетът остава самотен.....

Спри! Осигури предимство !

Предимство на коли, какво става когато пътя е чист и изскача каляската от НСО с нископрелитащи политици с прищявки пилота да побърза щото Лена е загоряла...

а Т какво означава

60 - скоростта е ограничена до 60 км/ч.

тука постоянно някой пише .че загиналият не бил спрял на знак СТОП. Спрял е бил! И се е огледал, обаче колата на нсо се движи с безумна скорост, вероятно 140-160. и Човека въпреки че е е огледал, е загинал, защото тръгвайки там не е имало автомобил и навлизайки в кръстовището е бил помлян от джопа. на който му се смята да си изчилява едно тяло колко метра в секунда изминава с 100-120-140-160 км/ч. И по тази причина е важна автотехниоческта екпертиза , която включва коефициент на сцепление, за да може да се определи точната скорост. Иначе по вашата логика какво излиза, всеки безумец , който лети със 120-160-200-300 км/ч по първокласен път е автоматически оправдан, тъй като включванията към този път се осъществяват от път обозначен знак стоп или знак през предимство.

Правите съчинения без да сте запознати с топологията на местопроизшествието, там има завой, може ли СУВ да вземе този завои с 160км/ч? Ако вашата теза беше вярна, ударът щеше да е отзад, не от страни.

май не разбираш какво съм написал?! че трябва да се направи експертиза за скоростта, защото тази скорост може да е 100-120-160 и т.н. За съжаление само гадаем, тъй като обективна експертиза няма да има, поради заличаване на следи от мястото на тежко ПТП с един загинал и един тежко ранен! Ако си толкова запознат колкото и неможачите от нсо, криещи се под пагон , жалка картинка за всички вас.

Правите внушение, въпреки, че претендирате запоснатост с топологията. Завоят е трилентов и доста плавен. Може спокойно да се вземе със 130-140, особено ако едната насрещна лента е свободна си с две лампички на стълкото и трима наглеци в колата. При това приключва около 90-100 метра преди отбивката. Нека да не си говорим глупости.

Кой измисли, че човекът не е видял знака? Откъде знае?

Огледът отдавна е направен, а повреденият участък трябва веднага да се оправи- това е натоварен път !

Отдавна е направена техническата експертиза на ПТ, което беше оня ден? Верно ли?

Шило

Аре пак драми. Някой казал ли е нещо на пътното? Да не пипат, да пазят?

върви калви руската си пропаганда, стига ни занимава с глупостите си

Шило

Леле, толкова ли си прост? Я, кажи, умнико, колко време не е трябвало да извършат планирания преди това ремонт? Или, казваш, за няколко часа са го организирали и е платено не от бюджета, а от джоба на някого? Много прости парчета сте, ей! И за тролове не ставате.

Да бе, някой е казал асфалтирайте тично тази отсечка, то се вижда кръпката. Че Киро е загазил

И как точно е "загазил Киро", м? Ами хич, ама вие си лайте......

Когато ГЕРБ бяха на власт привържениците на ПП-ДБ снимаха всяка драскотина по асфалта и коментираха процентното съотношение на варовика, а комунистите викаха "Асфалт не се яде" и палиха полицаите със слама. Сега същите вече управляващи правят очевадни престъпления.

Можели са да прикрият единствено, че сцеплението на асфалта е било опасно. Другото, което също е възможно да са направили е да са обърнали знака СТОП, за да предизвикат катастрофа и то са знаели, че от там ще мине Кирил Петков. Иначе Петков много е искал да катастрофира,. Мутренска работа.

Кво не ти е ясно, киро се е движел с 150. Точка. Размазал е човека

Пътниците в един автомобил при катастрофа не са виновни. При катастрофа се разследва кое е довело до нея, в случая има неспирането на знак СТОП при включване към главен път, ако идваше камион и с 50км/ч щеше да е фатално. Каквито и да са последствията, причината е една, всичко друго е второстепенно.

Ахахахах няма такава държава! На когото както и когато му е удобно! Когато някой от нас аварира е несъобразена скорост с пътната обстановка. Когато НСО е виновно е несъобразена настилка с НСО-обстановката. Но никога НСО не е виновно

Дисциплинарно наказание " Мъмрене", едни парички ще се приберат, а Прост Киро и шофьора от НСО, ще се отърват. Всичко е ОК, а едн човек си отиде заради този безродник!

Може ли да ни обясните каква е вината на пътниците в автомобилите при една катастрофа?

Дуднат на главата на шафиора на развален български.

Е, това вече добива абсурдни очертания! Да преасфалтираш участък, в който все още се правят експертизи!? Какво е това закон, процедура и т.н., понятия непознати за ПП-ДБ-СС!

Въпросите са други - кога е наредено това асфалтиране - преди или след катастрофата? Планирано ли е било или може би след катастрофата се е случило нещо, което е наложило асфалтиране? Какво е наложило такава експедитивност е друг въпрос - след като на места на други катастрофи полицейските ленти стоят с години, или докато се разпаднат от климатичните условия и не ги духне вятъра. За мен всичко е ясно - някой трябва да бъде прикрит. И се работи по мутренски - щом на времето при Мултигруп беше възможно две камари с хиляди!!!! тонове захар да бъдат стопени от дъжда и да се "изтекат", защо да не е възможно и днес някой в пътното да се събуди и да бъде озарен от брилянтната идея да асфалтира точно тоя участък! Разбира се, всички съвпадения са случайни и всеки който дръзва да изрази съмнение в безкористността на НСО и в честността на ПП и в частност К.П. е или фен на варненския синти-мен, който се прави на русофил или е срещу евроатлантическите ценности! Несъмнено! И според мен не са тези, които трябва да бъдат отстранени. А този, който е подписал и разрешил. А ако никой не е подписал, тогава вече прокуратурата трябва да се задейства(в една нормална държава)!

Хайде-хайде, всичко е пределно ясно! Не търси под вола теле! Това е ала-бала за ПП-ДБ-СС!

Инженерче

Ясно е за тези, които имат достъп до фактите и документите. Останалите са представителна извадка от Дънинг-Крюгер. Нормалния човек си задава въпроси и си прави изводи. Един път подобно нещо - прецедент, втори път - съвпадение при третия - нормално състояние. Ами, очевидно това ни е нормалното състояние и ни кефи! Или не точно?!?

Коментари - Отстраниха шефа на Пътното във Варна заради асфалтираното място на катастрофата с НСО | Днес.dir.bg

Отстраниха шефа на Пътното във Варна заради асфалтираното място на катастрофата с НСО

Срещу инж. Явор Пасев и началника на отдел "Инвестиционно-ремонтни дейности" в ОПУ - Варна Севдалина Казълова започва дисциплинарно производство, обяви министърът на регионалното развитие Виолета Коритарова

Обратно в новината

Коментари - Отстраниха шефа на Пътното във Варна заради асфалтираното място на катастрофата с НСО | Днес.dir.bg

Коментари

е - шефът на АПИ се назначава от служебния министър. Служебният министър обслужва ГЕРБ. ГЕРБ просто имат добри ПР-и (с помощта на американското посолство), които използват всяка грешна стъпка и подливат вода на ПП преди изборите. Не говоря за катастрофата, а за асфалтирането. "Уволненените" просто са преместени на нови позиции. Но ПП нямат структури, нямат ПР-и, а тръгнаха срещу Бойко и Пеевски без пари и без подкрепата на американското посолство. Еми няма как да стане. Колкото и да излиза и да бръщолеви Асен Василев (който очевидно е изнервен, защото дори с Рашков не успяха да пипнат Бойко...за такъв гръб говорим). И Радев много добре го знае, така че не очаквам от него политически проект. а самото асфалтиране е елементарен цирк. никакви следи не са прикрити. то въобще преди някой да отиде да гледа за следи, отдавна трафикът и климатът ще ги е заличил. важното е да се плюе по ПП по няколко фронта на веднъж. #КОЙ има подобни структури? Американското посолство, ест. Те просто се гаврят и дават урок на останалите, които изобщо смеят да си помислят да се месят. очевидно и дир-а са превзели... с бот ли триете коментарите или с ИИ? не вярвам чаааак толкова добре да ви плащат от посолството, един човек да се занимава да ми трие коментара цял ден....щото аз съм безработен :) ако е бот и той след час ще се откаже :) преди работех да програмирам ботове, а сега сайтовете купуват ботове, които програмират и обучават ботове

ала бала с пРЕЗИДЕНТА

Вече започвам да се убеждавам, че про100 Кирчо е шофирал. За да замазва така нещата трябва да има някаква сериозна причина. Сигурен съм, че на делото няма да има снимки на спирачния път или липсата му, както и нещо ще бъде пропуснато в подправените документи. Срам за всички нас.

Държавата задействана за ликвидиране на уличаващи доказателства

Очевидно разследването и делото ще бъдат асфалтирани..

Килър Киро е изкомандвал кмета на Варна който е ПеПераст да изкомандва работниците да замажат с асфалт двете места със спирачен път. С цялото си циркаджийство мутрата Киро демонстрира, че е гузен и се мъчи да избяга от отговорност. Шарлатанските овчици които скачат да го замажат му стават съучастници в престъплението. Ако колата с "великия" Киро беше спазила табелата 60 км/час преди завоя нямаше да има трагедия и килър.

Каква кална кампания? Нали асфалтирахте разклона за Аксаково?

Тоя човек е изключително постоянен в идеите си за измъкване от всяка ситуация. Лъже на поразия! Някой ден ще му е изгодно да каже истината и няма да може.

Е гати наглите! Няма да накажем Простия Киро, че накарал шофьора да бърза, ами ще накажем някой си от пътното, че асфалтирали участък в района. Алоуууу. Защо да не асфалтират? Те и без това почти никога не асфалтират.

аре сега и един пунктир по средата и знак за ограничение на скоростта 120 преди кръстовището

SS-Nebel

Ся тоа ше отнесе пешкира вместо Просто Киро!

Асфалтиране, подкастрени дървета, оправени знаци ... Сега и свидетели ще се намерят ... и всичко точно

Шило

То, ако го направят всичко това, жална му майка на шофьора от НСО. Зер, видял е приближаващата кола, ама съвсем нищо не е направил. Отива на умисъл.

Дефакто с асфалтирането , еве туално се е заличила непрекъснатата лента забрсняваща изпревсрване от жипа на несео ли .....

Шило

спокойно бе, човек, описано е в протокола за оглед

Ето сега трябва да излезем всички на паветата. Очевидно е защо!

Действайте другари за това ви плащам

До момента не съм чул Кирил Петков или Найо Тицин да изразят субективното си мнение, като очивидци, дали колата на НСО се е движела с висока, несъобразена скорост.

'очивидци' е срам за пишещия и си го признавам

Спокойно бе човек ;)) Никой нЕма да те разп'не на кръст ;))

ристу беше боков министър. Той го уреди тва сичкото.

ши ги съдят щот асфалтирано.

Циркът на недосегаемите играе пред всички без капка срам и без да се крие дори!

"Служителите от ОПУ-Варна със своите действия или бездействия са допуснали асфалтирането на част от отсечка на пътя Варна-Добрич..." Моля, нека някой се опита да ми обясни какво точно иска да каже авторът на това изречение... 'Щото аз не го схващам...

Заличаване на улики по пътя. Сега стана ли ти ясно?

И къде точно "улики" е споменато в разказа на автора? В целия материал? Аз да не съм гадател??? Да ви имам и простите журналисти!

Шило

Сега рпазбирам, защо пътищата ни са толкова разбити...Ами просто досега практиката е била следната: стане ли ПТП някъде, пътните управления не са предприемали ремонтни дейности до влизане на присъда в сила или наказателно постановление. Така излиза според част от пишещите- стане ли катгастрофа, пътното да не работят на този участък. А то, къде ли още не е ставала?

Има ли,извадка.Колко,катастрофи имат,но.От 1990г,насам.И колко,случая,има в тоя,вид.В ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ.

Кой командва шефа на пътното във Варна? Кмета. Чий е кмета? Познахте, на Киро.

Командва се от АПИ, ама ти е удобно да е кметът. Виждам и на много други тролове им е удобно.

А кой командва АПИ?

1 бул.Черни връх ,2 Южната дъга на околовръстното,онзи с Кайена където уби франсетата,3 бул.СливниЦа два човешки живота,4 булеварда в Пловдив ,двама под земята и двама в болниЦа и още такива примери.Та питам се, защо тези места и до ден днешен някой не се сети да ги преасфалтира?????? За мен е ясен отговора,а на вас ,ползващите услугите на НСО ясен ли е???????

Абе чудех се аз, защо Кирчо толкова настойчиво иска милион и половина дарение от Бобоков и приятели, а то било за асфалтиране-ама не за заличаване на следите, спирачен път и т.н.Не-видяло е момчето, че баш там ББ, ДПС и ОПГ са скапали асфалта, та е взел мерки да се поправи!

Както си и мислех, не е скоростта на Жипа проблема, че е била леко над 100 и, ами пътят е подскочил, и е имало некви облаци на Плутон. И утрепАният не е бил спрел, на нещо, дет реално не е било там, в момента на маневрата, нито във видимост.....

Споко . Всичло ще си дойде на мястото точно в деня на размисъл 08.05. 2024г. И знаете ли защо ? Амииииии ... защото тъкмо тогава ще бъдат извадени и публикувани видеозаписите от стационарните видеокамери на това кръстовище . А там си вижда ВСИЧКО ! Абсолютно всичко . А защо точно на тази дата ли ? Амииии ... сетете се сами .

поне тогава! Няма да е зле още сега да се направи, обаче.

Сега разбирам за какво са геодезистите ... ще мерят новия Хасфалт ...

НСО- то на мунчо, цивилния не спрял на стоп, строителите на шиши, извод - Киро е виновен. Мда. Жалко само, че тази пародия на логика не може да мине в никой съд.

Кой ти каза, че не е спрял на знак "Стоп"? Да не си бил случайно там, че да знаеш? ИСТИНАТА е, че цивилният мъж с дългогодишен стаж като професионален шофьор е спрял на знак "Стоп", огледал се е колкото му позволява видимостта откъм завоя, видял е, че не идва кола и тогава е подал леко газ и навлязъл на главния път. В този момент обаче изневиделица е дошъл с бясна скорост автомобила - танк на НСО и е помел невинния гражданин, който е бил влачен чак до крайпътната канафка!

Туй ся не е важно - важното е, че Киро е виновен, така че не се опитвай да размиваш същественото.

Има заличени следи от пътно транспортното проишествие. Това е станало по нареждане на ПП- ДБ . Колко за будали ни правят тези момчета . Те отдавна тарикатеят но много хора им се връзват на шарлатанията - включително и аз защото гласувах за тях - но няма да стане повече.

Абе Борисов е виновен, не е ли ясно!

А не беше ли Путин виновен? Или беше Хамас? А може би Натаняху?

с асфалт...

Тоя ще е един от най-бързо възстановените от съда. Може ли само този, който го е уволнил сега после да му плати обезщетението. Боже това ще е прецедент, ако неположен или зле сложен асфалт е причината за ПТП. Всеки ден ще трябва да бъдат уволнявани, по няколко такива шефове.

Ей, че не четете - ясно, ама какво се пънете да коментирате, като НЕ МОЖЕТЕ да ЧЕТЕТЕ?!?!? ОЧЕВИДНО не асфалтирането е виновно за ПТП-то - а ЧРЕЗ него са опитали и успели да унищожат текущото състояние и качество на настилката, която може да е била фактор в катастрофата, НО това вече НИКОГА няма да се установи - защото НЯКОЙ РЕШИЛ СЕГА да асфалтира.. Стоплихте ли сега вече???

Искаш да кажеш, че тези са асфалтирали след катастрофата ли? Иначе не чета да. Като видя, че става въпрос за Просто Киро и няма смисъл да си губя времето. Ако, това което ти пишеш е истина то този не само, че правилно са го уволнили ами даже и е подсъдно.

си направи страхотна рекламна кампания на партията. Като сам се хвърли в затвора за съучастие в убийство чрез подбуждане или както в новината се казва "бездействие" относно скоростта на автомобила.

Да не измислихте нов наказателен кодекс? Ако това се случи, от сега нататък всички пътници в едно ПТП ще са виновни поради това че са оказали бездействие и не са повлияли на шофьора.

в новината. Твой подчинен кара колата с несъобразена скорост в официален работен ден и ти с твоето бездействие си автоматично съучастник. Ако сте просто 2ма тъпи приятели и се претрепете е съвсем друго..

Има ли фактическо унищожаване на следи, улики, доказателства и подобни. Ако има, по чие нареждане или своеволно. И т.н. по веригата и каква точно е веригата ...

Фирмата която е асфалтирала отсечката е на Делян Пеевски, направете си изводите сами за това до къде стигна политическата съвест и как се опитват да вменят вина на един от пътниците в колата (Кирил Петков), много им е неудобен Кирил Петков на статуквото.

На това кръстовище освен, че си спрял на стопа при натоварена кола си и на ръчна щото си е баир. И тръгването е по-бавно и видимостта е около 50 метра и ако от ляво по нанадолнището се носи танк със 150 си мъртвец.

Май всички ви взимат за лапни шарани. Цялата история е съшита с бели конци, вменява се вина за един инцидент на един от пътниците, защото е известно лице (Кирил Петков), сега от опозицията (Делян Пеевски) нарежда на една от фирмите си да асфалтира пътя и пак всички винят Кирил Петков, който просто също е жертва в случая... има загинал човек и не виждате как политиците използват една трагедия за политически цели.

Че има лапнишарани и, че основно пишат такива тук е така. Остави имената, дай да видим, как стоят нещата- има отсечка, планирана за ремонт, залегнала е в бюджета на пътното, започнали са процедура за изпълнител, приключена е, подписан е договор за цена и срок. Никой не им е казал, че трябва местопроизшествието да се пази, още повече, че няма причина за това. За тях работата по местопроизшествието приключена. Военните би трябвало да са описали в огледа всички неравности, ако е имало такива, а ако им трябват проби, могат спокойно да си вземат от съседния, неремонтиран участък. Повече от ясно е, че асфалта е поставян едновременно. Въобще- храна за тролетариата. Ако следователите са искали още нещо, ами да са уведомили пътното, че не трябва да се бута този участък. Повече от ясно е, че при неизпълнение в срок на договора, другия ще търси неустойки. Тогава пак тези хора щяха да са виновни.

Абсолютна глупост е ръководител да разпореди асфалтиране почти веднага на местопроизшествие с убит, щото бил имал договор, а никой не му бил казал нещо си. Всичко друго е празнословие. Ако не се цели умишлено невъзвратимо заличаване на следи ...

Шило

Абсолютна глупост е това, което си написал. Ако не си изпълни договора и вкара дружеството в забава, от която се дължат неустойки, те тогава отива в затвора за безстопанственост.

Найо, айде прибирай се вече!

И двамата трябваше да са в ареста, докато признаят кой и срещу колко пара ги накара да ликвидират основни неща в местопроизшествието

Шило

Кои неща, например?

Пътниците в един автомобил при катастрофа не са виновни. И така трябва да бъде, в противен случай ако се докаже, че шофьорът на ударената кола не е спряла на знак СТОП, ще съдят спътничката му която лежи в болницата, което не е правилно, вината се носи от шофьорите, не знам защо наместват името на Кирил Петков, той е бил пътник в един от автомобилите.

точно заради кирилчо са карали с това " ограничение" ...

Аха, и един мармот завива шоколада със станиол. Как пък не измислихте нещо по приемливо. Явно при всяко ПТП може да се прехвърли вината на един от пасажерите (обикновено без СУМПС) - "Ами той ми каза така да направя".... и това ще мине пред съда... ужас, направо ви плащат, измислете нещо по-добро.

То хубаво, но тук сме малко в частен случай. Нали не си въобразяваш, че държавното шофьорче е карало така по свое усмотрение?

Вие виждали ли сте кола на НСО, обикновено винаги карат бързо и арогантно, тези шофьори избиват комплексите си, без значение кой се вози в колата.

Преди 2-3 години имаше доста участъци по Тракия, без мантинели, след удари на камиони в тях. Стояха с месеци така..., а тук, побързаха да замаскират случая.

Да, тук може да се спечелят политически дивиденти, фирмата на Делян Пеевски която е асфалтирала този участък го прави именно за да се насочи вниманието и да се внуши вина на един от пътниците в един от автомобилите, само защото е политически противник на Делян Пеевски.

Злобни герберастчета нискочели, разлайват нарочно кучетата. И е смешно, защото фирмите, които са извършили ремонта са на Пеевски.

Така е! Признаваме си! Асфалтът го е полагал Пеевски, колата са я правили от Фолксваген, а не електрическите инвестиции на Кирето, бензинът го плащаме ние, шофьорчето само си е решило да натиска за да избива комплекси а Кирето отзад само е молил да намали, защото иначе парапетът остава самотен.....

Спри! Осигури предимство !

Предимство на коли, какво става когато пътя е чист и изскача каляската от НСО с нископрелитащи политици с прищявки пилота да побърза щото Лена е загоряла...

а Т какво означава

60 - скоростта е ограничена до 60 км/ч.

тука постоянно някой пише .че загиналият не бил спрял на знак СТОП. Спрял е бил! И се е огледал, обаче колата на нсо се движи с безумна скорост, вероятно 140-160. и Човека въпреки че е е огледал, е загинал, защото тръгвайки там не е имало автомобил и навлизайки в кръстовището е бил помлян от джопа. на който му се смята да си изчилява едно тяло колко метра в секунда изминава с 100-120-140-160 км/ч. И по тази причина е важна автотехниоческта екпертиза , която включва коефициент на сцепление, за да може да се определи точната скорост. Иначе по вашата логика какво излиза, всеки безумец , който лети със 120-160-200-300 км/ч по първокласен път е автоматически оправдан, тъй като включванията към този път се осъществяват от път обозначен знак стоп или знак през предимство.

Правите съчинения без да сте запознати с топологията на местопроизшествието, там има завой, може ли СУВ да вземе този завои с 160км/ч? Ако вашата теза беше вярна, ударът щеше да е отзад, не от страни.

май не разбираш какво съм написал?! че трябва да се направи експертиза за скоростта, защото тази скорост може да е 100-120-160 и т.н. За съжаление само гадаем, тъй като обективна експертиза няма да има, поради заличаване на следи от мястото на тежко ПТП с един загинал и един тежко ранен! Ако си толкова запознат колкото и неможачите от нсо, криещи се под пагон , жалка картинка за всички вас.

Правите внушение, въпреки, че претендирате запоснатост с топологията. Завоят е трилентов и доста плавен. Може спокойно да се вземе със 130-140, особено ако едната насрещна лента е свободна си с две лампички на стълкото и трима наглеци в колата. При това приключва около 90-100 метра преди отбивката. Нека да не си говорим глупости.

Кой измисли, че човекът не е видял знака? Откъде знае?

Огледът отдавна е направен, а повреденият участък трябва веднага да се оправи- това е натоварен път !

Отдавна е направена техническата експертиза на ПТ, което беше оня ден? Верно ли?

Шило

Аре пак драми. Някой казал ли е нещо на пътното? Да не пипат, да пазят?

върви калви руската си пропаганда, стига ни занимава с глупостите си

Шило

Леле, толкова ли си прост? Я, кажи, умнико, колко време не е трябвало да извършат планирания преди това ремонт? Или, казваш, за няколко часа са го организирали и е платено не от бюджета, а от джоба на някого? Много прости парчета сте, ей! И за тролове не ставате.

Да бе, някой е казал асфалтирайте тично тази отсечка, то се вижда кръпката. Че Киро е загазил

И как точно е "загазил Киро", м? Ами хич, ама вие си лайте......

Когато ГЕРБ бяха на власт привържениците на ПП-ДБ снимаха всяка драскотина по асфалта и коментираха процентното съотношение на варовика, а комунистите викаха "Асфалт не се яде" и палиха полицаите със слама. Сега същите вече управляващи правят очевадни престъпления.

Можели са да прикрият единствено, че сцеплението на асфалта е било опасно. Другото, което също е възможно да са направили е да са обърнали знака СТОП, за да предизвикат катастрофа и то са знаели, че от там ще мине Кирил Петков. Иначе Петков много е искал да катастрофира,. Мутренска работа.

Кво не ти е ясно, киро се е движел с 150. Точка. Размазал е човека

Пътниците в един автомобил при катастрофа не са виновни. При катастрофа се разследва кое е довело до нея, в случая има неспирането на знак СТОП при включване към главен път, ако идваше камион и с 50км/ч щеше да е фатално. Каквито и да са последствията, причината е една, всичко друго е второстепенно.

Ахахахах няма такава държава! На когото както и когато му е удобно! Когато някой от нас аварира е несъобразена скорост с пътната обстановка. Когато НСО е виновно е несъобразена настилка с НСО-обстановката. Но никога НСО не е виновно

Дисциплинарно наказание " Мъмрене", едни парички ще се приберат, а Прост Киро и шофьора от НСО, ще се отърват. Всичко е ОК, а едн човек си отиде заради този безродник!

Може ли да ни обясните каква е вината на пътниците в автомобилите при една катастрофа?

Дуднат на главата на шафиора на развален български.

Е, това вече добива абсурдни очертания! Да преасфалтираш участък, в който все още се правят експертизи!? Какво е това закон, процедура и т.н., понятия непознати за ПП-ДБ-СС!