Отровеният с "Новичок" ослепява и е в болница с менингит

45-годишният Чарли Роули се страхува, че до 10 г. отровата ще го убие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горкият човек...

Както предсказах премиерката на ю кей отново има проблеми и отново се започна с новичок. Клошаря бил ослепявал. Това ми напомня за симптоми на отравяне с метилов алкохол. Айде стига вече мизерии. Отказвай се не,ставаш за шеф на правиъелство!

Тази смрад от английският аналог на дойче-зеле ли идва?!

И ква ви е файдата да браните късия,,шахматис” дето и два хода напред не може да предвиди?От цял свят го наритаха! И доказателства доказаха англичаните и двамата пишман убийци показаха.Черно на бяло.Пък вий путлерасопитеците си лайте!

Тъй като гледам, англето на снимката циври като наритано, а не Путин.

"Англето" е обикновен човек, отровен в собствената си страна от идиотизираните путлеристи. Не квичи, а страда от нечовешка болка и най-вероятно ще загуби живота си докато ти се кефиш тъпашки по причини, които са логични само за такива идиоти като теб.

И в кварталната кръчма са така, май същия новичок пият. Едни ги удари в краката други в зрението, ама карат 10ина години.

Дедата откакто е бил 60 годишен не е изтрезнявал! Отиде си на 94, и то щото паднал и си поръбил кофата, забележи - В ТРЕЗВО СЪСТОЯНИЕ!

Това вече си е консерва с пропаганда. Леко вмирисана, леко неадекватна, но поддържаща правилната линия. На 55 можеш да умреш по всяко време и без новичок, защото си старичок и още не го знаеш, после нещата влизат в релси.

Хахаха, просто бях сигурен, че покрай предстоящата в Наглия политическа криза сега като бият шута на Мей, ще тръгнат пак новините за Новичока!

горканчо! Сега ще го замъчат шап, червенка и в крайната фаза на отравянето с новичокът - минимум краста!

да би мирно седяло не би чудо видяло

Само дето "отровата" има време на живот във въздушна среда около 4 часа... След 10 години ехе-е-е... на баба ви хвърчилото!

Ако приравним 10 години с 1 денонощие, то 4 минути ще са като... 7 стотни от секундата! За да стане по-ясно: 4 минути на фона на 10 години са колкото 0,07 секунди, сравнени с 24 часа...

Аз искам снимки на щастливите Скрипалови, някъде в Англия. Или тайните служби ще ни информират за тях, след като ги доубият. Как и с какво няма да ни кажат, но пък абревитурата СССР е толкова плашеща за британците, че ще я използват ей тъй на, за евтина пропаганда пред очевидно елементарни и немислещи хора.

Нали отидоха при благодетеля инглез. Наздраве да им е всичко което им дадат да изпият преди смъртта! Предателите никой не ги обича, но защо замеси дъщеря си????

Ето това е ефективност на бойно отровно вещество....има няма 10 години да подейства !

Да не дава всевишния да попаднеш на пътя на руските тайни служби. Няма по-безогледни убийци от техните. Убиват хората, както фермер убива мухи!

Е да де.....знаем! Путин е виновен! И е виновен, за недоотровеното британско теле, изпило половин бутилка Казачок! Путин е виновен и туй то!

Такива дебили като теб трябва да бъдат издирвани и лекувани мой човек.

Факт! Така че много внимавай, ако и ти си предател!

Да те тровят с Новичок, ще стане нарицателно за зле свършена работа или за подарък от сърце! Хахахаха

Ех Казачоко льо македонско ле биле! Що не тровиш бре ти нареде, А само уплах правиш у юродливото британско мучащо племе!

Според българска журналистка, когато са приели Скрипалови в болница, на сайта им е пишело, че са приели мъж и жена натровени с фентанил. Изказванията на британците и другите са пълни с противоречия. Този намерил май флакон и го подарил на приятелката си, мислейки го за дезодорант. Бил пренасян уж във водна среда. Преди това изобретателя му от САЩ обясняваше, как Новичока се разпадал напълно във вода и затова не е бил достатъчно ефективен, заради мъглата в Англия. После онези бълнували, а това не било характерно за Новичока. А ефект с бълнуване и оправяне след някоя друга седмица, били характерно за химическите оръжия на САЩ, Великобритания и подобни. Русия бе обявила още предната година унищожението на последното и химическо оръжие. Споменатите количества били достатъчни да избият цял Солзбъри. Британците можеха да дадат поне кръвна проба на руснаците да я изследват и да разберат и с какво са ги лекували. Те реално предотвратиха възможността да излезне истината. А Скрипалови са руски граждани и те им нарушиха правата да се видят с представители на Русия. Факта е, че руски граждани са отровени в Англия. Останалото са приказки със съмнителна цел.

От цялата ти оправдателна реч излиза само, че нищо не разбираш от БОВ, но за сметка на това си лоялен към работодателя си руски трол! Дано да не си с българска кръв, защото явно си с руско самосъзнание!

009

Ами ти си с американско самосъзнание. Хайде, бегом към Козяк. Марш.

По интересното е, че първо казаха че е Газ. След като руснаците питаха за точната формула на газа и че е невъзможно той да е сработил по време на мъгла, се оказа че било ГЕЛ. След това удобно започнаха да го наричат вещество. Защото не трябваше да обясняват газ ли е или гел. Сега стана химически агент. И ако е било във флакон значи или е газ или течност която се разпръсква подобно на газ. Но не е било гел. Изобщо цялата работа си смърди на гнило още от самото начало.

какво ни занимавате с тези тъпи англичани, които сами изтровиха хората си!

И каква е връзката между така наречената "отрова" Новичок или Старичок, в зависимост на колко години си, и вируса на Менингита ...

Ти си представи що за бойно отровно вещество е, ако разработчиците му чакаха да поразява след 5-6 месеца с вируса на менингит...Да не говорим, че "менингитите се разделят на вирусни, бактериални, гъбичкови и паразитни", та би било интересно кой от всичките варианти е. И не на последно място, интересна е концепцията за бойно отровно вещество, разчитащо на това поразените да умрат от старост преди всичко.

Първо всяка отрова се разработва съобразно целите, които са ѝ поставени. За подобни убийства тази разновидност на Новчок е идеално, за разлика от изпълнението. Ако беше служил в БНА, щеше да ги знаеш тези неща, но явно си бил негоден за това.

тази разновидност на там каквото е, се нарича пропагандна измислица.

едно си баба знае, едно си баба бае... ха-ха

"страхувал се, че до 10 години отровата може да го убие" Той нали беше наркоман. Дрогата ще го убие доста по-скоро. Така че да не се страхува от Новичока!

И тебе тъпотата ти ще те убие преди него. Не е лесно да си тъп слуга на тъпи, азиатски господари!!!

Светът няма да свърши с един ингилизин! Нека си спи спокойно....

Путин враг : на клошарите в Лондон , Солсбъри и Сотилипиново .Да живеят джуджетата Мей чичо Скруч и Англия.Наздраве!

Вие питате: Как така Сергей и Юлия Скрипал не умряха? Ние отговаряме: Защото не е имало никаква отрова. Шибнали са им някакъв силен наркотик да ги зашемети и да не си спомнят какво е станало. След това са им казали, че са отровени.

Мей го закъса и пак изкараха тоя клошар напред. Да живее Британия.

Вил Мирзаянов: „Новичок“ е най-силното химическо оръжие за масово поразяване. Въпросния Вил е един от създателите, който заяви, че от него спасение няма. Да де, ама нито Скрипалови, нито Роули са тръгнали да мрат. Затова на Вил му забраниха да се доближава повече до медии, че не си "напаснаха репликите" и вместо изпипана далавера се получи любителско представление на петокласнички в клуба на пенсонирани монахини.

Дозата прави отровата колега. Ясно е, че освен от дървена философия нищо друго не отбираш, но всеки има възможност да се ограмоти. Ако има желание, естествено. Защото ако приоритетите ти са да ръсиш мантри - спасение няма!

искаш да кажеш ,че руски агенти не знаели каква доза трабва да сложат? Ей така на око отляха от буркана, като баба ти на село краставици консервира - на оченце солчица, на око пиперец. Ако тези Скрипалови толкова пречели на путин ,то Скрипал 13 години сидял в руски затвор и нито ти , нито англичане не са знаели за него. Руснаци могли да го самоубият. Но те първо го пускат да ходи в Англия, след което тръгват след него с буркан с отрова. Та твои опити за мантри,които ръси Тереза мей е смешни. Но тя е ясна - на ней й пари под задника с Брекзита и се стреми да отвлече внимание. Ами ти каква цел преследваш?

Това да не е пиячка, бе мушморок, та те бърка дозата. Кажи на господарите си да ти сменят "тезата", че тази ептен се изтърка.

Рускиньо, ти що щеш в изостаналата, еврогейска България??? Чемадан-вакзал-Мацква!!!

Кажете му да не се страхува. Няма да са 10 години. Най-много 10 месеца.

Няма друг виновен освен ПУТИН

Някой виждал ли е Скрипал и дъщеря му? Може да са герои от приказките?! Някой виждал ли е мъртъв Илия Павлов? Съвет към пишещите братя: когато лансирате една лъжлива новина, вкарвайте поне 1% истина. За англичаните всичко може да е истина, но за мислещите е малко по сложно.

Къде скриха сем.Скрипал. Нещо не им е изгодно на англетата да ги показват.Така цял свят ще разбере че не е имало никакво отравяне. На срещата с ББ посланничката обеща да даде ясни доказателства за руска следа- за сега нула резултат.

По някое удобно за Мей време може и тяхното състояние да се влоши.....

Kenn1111

По вероятно те да са били изпълнителите на МИ 6 кжито са подхвърлили веществото но не са знаели как да боравят с него и затова сеги си понасят последиците от това.Всички други версии звучат фалшиво.

Щом е Империя на злото ще върши злини.

Надявам се че говориш за Англия. Първо, е империя. Второ Разстрели в Индия от английските войска е известни с жестокост. Второ, колонизирала сума ти държави, в които използвала природни ресурси , а население като роби. В настоящо време е участвала в бомбардировки на независими държави. Така че свалям те шапка за определение.

Няма да е зле да пооправиш българската си граматика в частта за използване на пълен член. Мога да ти покажа какво значи и как се използва пълен член. При това безкористно и в пълния обем на значението му.

Този с физиономия на пиянка и мизерник май не загрява, че един Новичок би го усмъртил свет-ка-вич- но, без никакъв шанс да мърда и плямпа. А уж ослепяването му е от алкохол менте.

Другарката Тереза като закъса и веднага играят картата "новичок" и "руската агресия".

Така разбирам,че при ровене по кофи този помияр се чувства в перфектна форма. Но виж , новичок му развали здравето. Ако англичани дебили ,то защо смятат и други за такива? Тази сага вече престана да бъде даже забавна. Интересно, кралицата е на 91 годишнини , та ако спомине, дали ще обвинят ,че руснаци с новичок убили тази млада дама. Ами да 91 години самия разцвет.

Ега ти излагацията, тези ни мислят за аборигени, радващи се на маниста и шарени стъкълца.

Тия нас не ни мислят въобще. Цирковете са насочени в друга посока. Както са я подкарали скоро ще потънат.

В Англия продължава модата който пипне хрема, настинка, заушка, трипер да обвинява Русия за това.

Ислямската държава е лицето на войнстващия човеконенавистен ислям, а руското примитивно и също така войнстващо православие, пък е туземен монархo- олигархо комунизъм… Рано или късно, маската от лицата и на двете туземни некултурия ще падне и ще видим, че става дума за едно и също. Ислямския халифат е рускo-сирийско творение, създадено от останките на армията и спецсилите на Садам,което путлер подхвърли като занимавка на Запада, за да позабрави за агресията в Украйна. Скоро ще стане ясно, че Путинията и Халифата са едно и също. Очаквам опорни точки в тая посока на извъртания на нещата да бъдат спуснати много скоро и на нашите непримирими „антиислямисти” от Атака,МВРО,ПФ и другите русофилки.. Логичното е тия които си приличат да се обединят срещу другите, които са си лика прилика.Т.е руслямска държава и ДАЕШ срещу останалия демократичен свят.Новият “Троен Пакт“ е факт-Масква,Анкара,Техеран...!Те това е ,Минке!!Опознай раззия,за да обикнеш БЪЛГАРИЯ!!!

Вау, че диария изсипа. Ако и нещо умно би казал , ама май само с количество думи превземаш. Ходил ли си на преглед? Да нямаш разстройство? От новичок , да знаеш . Вземи лопедиум, излез от тоалетна

Не ми се вярва, след като са отровили Скрипалите, да захвърлят шишето в парка. Не ще да е дотам паднало руското военно разузнаване, което се считаше за едно от трите най-добри в света (след американското и израелското). И като навсякъде камерите са ги заснели с голи ръце, как са боравили с Новичока? Би трябвало вече да са умрели пет пъти. Има нещо неясно. Не обичам да хващам вяра на вересия. Нищо не отричам. Всичко е възможно - от годпода до комунизма, но приемам за истина само онова, което безспорно ми е доказано. А най-мразя, когато се прилага двоен аршин, т.е. едни са априорно добри, а други са винаги лоши. Не върви на добре светът...

Друг път да не рови по кофите!

де попаднал е на менте произведено в Англия... или Швеция, или Чехия, или в някоя от останалите 17 братски на тая в Портън Даун лаборатории, и затуй му се е разминало само с менингит, като на същий англичанин;)

блядовете тровени и нищо им няма а тия англичани много меки круши само случайно минавали покрай новичек и каталясаха

Той и Шекспир онемя след като разбра как британското здравеопазване излекува отровени с бойно отровно вещество. Не знам защо продължиха тази трагикомедия с жалките хора. Бивши британски наркомани бяха пожертвани заради зле организиран театър. Скрипал воскресе и като Исус изчезна, защото иначе ще се размие вярата в неговото възкръстване, а какво е целия театър без вяра. Който не ви е виждал колониалните маймуни и филипинци в болниците не знае какво ви е здравеопазването. Много впечатляващо и за източноевропейските селяни, които са имали достъп до махленския фелдшер.

Старшината към новобранците: - вие знаете ли какво е това менингит? От него или се умира, или се полудява! Аз съм го карал два пъти!!!

Новичок е БОВ, тоест целящо мигновена смърт. Когато гръмна скандала със Скрипал, UK и САЩ на два гласа се клеха как 1 капка от това вещество ще ликвидира всички в радиус от 10 км, барабар с котката. Котката не умря, Скрипал - също, този сега 5 месеца по-късно бил хванал менингит. Или това е най-недъгавото БОВ, създавано някога, или вече месеци наред ни баламосват с лакардии изпод шипковия храст.

Цялата история е провокация на тъпите англичани

с тоя новичок забравиха англетата белите деца-роби, изнасилвани в Телфорд и други градове...

Здравейте дебили

значи за русн аците има санкции и изги ване на дипломати, при недоказана вина, а за камиларите, убили зверски журналиста, НИЩО!!! Етова му се вика двоен аршин.

Нещастното театро на руската Лукреция Борджия беше разобличено. Т.нар. двама цивилни, които дадоха "интервю" за руския плювалник RT бяха идентифицирани и разобличени като руски шпиони, и в момента са в неизвестност. Русия е страната на лъжата, мизерията, човешката нищета. От Достоевски насам там нищо не се е променило.

Schilo

Да бе, особено с касовата бележка с написания на нея маршрут! ПовЕрвахме ви.

Марфа, общо взето пишеш на български!Не падай до нивото на островитяните, промивани от безброй години демокрация:-)))

То в Усрайна е още по-зле след Потрошенко !

Това са глупости, ако наистина това беше "Новичок" нямаше да има живи, след контакт с агента!

не забравяй, че е сделано в СССР, прави си изводите хахаха