Отпечатъци от 23 000 години пренаписват човешката история на Америка (видео)

Откритието сочи, че заселването на континента е започнало много по-рано - преди края на последната ледена епоха

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Говяждото племе подуянско има един кумир. Това е Васил Иванов Кунчев. Ако изчистите комунякската пропаганда от 1919-1989г., ще трябва дълго да се ровите, докато откриете 5-6 автентични познавачи на крадеца, грабителя, убиеца, злосторника. С което се обяснява защо не е погребан в ХРИСТИЯНСКИ ГРРОБ. ЗАЩО НЯМА ГРРОБ. ЗАЩО Е БЕЗ ЖЕНА. БЕЗ ДЕЦА. ЗАЩО ДРЕБНИЯТ СЕ Е НАРЕКЪЛ ЛЪФСКИ. ТЕРОРИСТЪТ Е АНАТЕМОСАН ВРАГ НА СВОЯ НАРОД. А КОМУНЯКИТЕ ПОМОГНАХА ОТГЛЕЖДАНЕТО НА ГОВЯЖДАТА РАСА У НАС: ЖЕСТОКА, АНАРХИЧНА, БЕЗБОЖНА.

Цялата ти рода да измре боклук безроден

А сега де! Това е просто поредното откритие, което рязко противоречи на догмите на съвременната археология. Има много странни археологически находки в Северна Америка, които отдавна сочат, че заселването и от хора е още от преди последната ледникова епоха, но всички те се обявяват за фалшиви, подправени и т.н. от маститите имена в археологията. Има много находки по целия свят, които сочат, че хора са обитавали планетата много преди времето, което е прието от съвременната археология като начало на вида Хомо Сапиенс Който се интересува може да потърси книгите на любители археолози като Дейвид Хатчър Чайлдрес и Закария Сечин които са опоненти на догматичните схващания на съвременната археология, че човешкият вид се е появил за първи път преди около 40 000 години, когато е започнал да излиза от пещерите и да се заселва на открити места, където да строи селища. Има и една много интересна книга на Франк Джоузеф - "Изчезналата цивилизация на Лемурия". Има и една друга книга на 2-ма автори, мисля, че бяха германци, но сега не си спомням имената, нито заглавието на книгата, където се описват открити и датирани в далечното минало останки от хора, сечива на хора, които са доказателство, че човекът е обитавал земята стотици хиляди години преди това, което твърди съвременната археология. Има и много други книги, но няма нито време, нито място да ги споменавам.

тубата - скритата история на човешката раса - Клаус Дона

ПРЕДИ 23 000 ГОДИНИ огромен космически кораб е кацнал на Земята. Екипажът е оставил на планетата няколко хиляди затворници. Които са били победени в междупланетната, междузвездна война на две далечни цивилизации. Станало е като с английските затворници в Австралия. Оставили са ги тук без дрехи на гърба си и без никакво имущество. Това са нашите прадеди, които са създали през вековете цялото човечество. Наши прародители са демек.

А това че ДНКто ни е 99% идентично с това на приматите как се обяснява с тази теория?

Не само с приматите а и с много животни. Така че това не е довод.

Е, и? Явно там е имало хора по-рано, от колкото са предполагали учените... Въпросът е, че е ясно, кога са дошли европейските колонизатори, наричащи се днес "американци" и са избили и поробили местното население...

Интересно наистина. Излиза че са доплували? Полинезия? Статията не казва нищо по въпроса.

Отпечатъци на баба им задните части!Цялата държава е една голяма лъжа!Като нямат история, си я измислят...

Вече е ясно, просто намират по стари следи, науката знае, че хора са достигали до там по суша, а дали е имало коренни жители не знаем!?

Преди години в Америка откриха останки на хора отпреди 20 хиляди години, оказа се, че са по-скоро на хора от бялата раса, което доведе до скандал в арх. среди и на откривателката и ЗАБРАНИХА да извършва разкопки в САЩ

Ами така й се пада. Що не е казала, че разкопките са открили черни хора? Щом не знае какво говори, хак й е наказанието.

Дори от снимката си личи че следите са македонски.

... ТОВА Е ИЗМИШЛЬОТИНА ... ТЕЧЕ ГЛОБАЛНО "ПРЕНАПИСВАНЕ" НА ИСТОРИЯТА ... ПЪРВИ ЗАПОЧНАХА БЛЯДОВЕТЕ И СЕГА И ТУКА .... ПРОСТО МАСОНИТЕ ТЪРЯТ КЪДЕ Е БУТОНА ЗА "РЕСЕТ" НА БИОСА .. НЕ ВЯРВАМ ВЕЧЕ НА НИЩО ... И НА НИКОЙ ... ВСЕКИ ЛЪЖЕ ...

и кво са започнали "БЛЯДОВЕТЕ" ве идиот? кога някой от тях е казал нещо за световната история? бати малоумника, ама кво да очакваш от промит мозък

Нищо не са казали . Путин си измисли " Тартария " жителите на която са" построили " китайската стена . Византия им е подарила кирилицата след като Ленин я е написал .

Защо делиш историята на световна и локална? Руснаците са едни от най-големите фалшификатори на история. Толкова лъжи има в тяхната история, че томове могат да се напишат. В последно време самите руснаци изследват фалшификациите, та ако те мързи да четеш, може в тубата /на руски/ да гледаш. В стремежа си да се изкарат наследник на римската империя, винаги са претендирапи за нашите семи. Наричали са ги "Задунайските губернии". Но няма смисъл да се опитвам да ти отворя очите ако самия ти не пожелаеш! А ако пожелаеш и сам можеш да си ги отвориш. Просто трябва да четеш и слушаш повече и по-задълбочено НО ОТ ИЗВОРА!

А вярваш ли въобще на нещо??? Може би не вярваш и на майка ти че те е родила?!? Идиоти тъпи... покрай този интернет, на всички ви се промиха мозъците....

И друг път съм ти писал, че ти не си Гек, а Чук! Вярата е имагинерно понятие. Без доказателства мислещият човек не вярва! На сляпо вярват само низшите духом!

Ама само руснаците ли фалшифицрали бе, дебил? Сигурно са фалшифицирали и акта ти за раждане. И жена ти. И чавето ти.

Случайно някой стар А-фон, да не са открили? Интересно, кой уби Кенеди не разбраха, станало преди няма и 60 год, но знаят кой е ходил до езерото преди 23 000 год.

СИ ГО УБИХА, ЩОТО ЩЕШЕ ДА ВАДИ ДОЛАРА ОТ КОНТРОЛА НА ФЕД-АДЖИИТЕ ...

А убиеца случайно се обучавал на стрелба със снайпер в СССР в лагер за подготовка на терористи по известни като Спецназ.

Е по това време дедо е ял чеверме от пешерна мечка и пил руйно вино!:)))