Коментари - Отново върнаха в ареста прокурорския син Васил Михайлов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо ни занимавате с този талибан? Пратете го на Украинците на фронта да си показва бабаитлъка на руските окупатори.

Физиономията му, извиква желание да взема един винкел и да го поразкрася.

този нечовек ще бъде подсъдим но не за средни телесни повреди а за убийства. Евентуалния престой в затвора ще бъде само отлагане в времето за ужасните престъпления които ше направи след като излезе.

Баси тиквите

Туй бандитче не бива да излиза от пандиза. Каква мутра!

а така, съдете го до дупка!

Трябва и да го оправят в ареста до дупка. Само така се поумняват такива пичове.

Чудя се как може от един прокурор да се роди такъв ПРИМАТ. Или е по-скоро нормално?

Защо трябва толкова време да се бавят направо той и бащамо в затвора и всичко приключво

ми че той баща му не само не е в затвора ами сигурно все още си прокурорства

Айде, ма пълен ли е затвора? Трябва все да е пълен. Престъпници на свобода колкото искаш? А този ми мяза че няма шанс за поправяне.

Като гледам снимката, си мисля че учените най-накрая са намерили съхранен ДНК материал от неандерталец и са пресъздали един екземпляр!

Пъхайте го в панделата този джендър и го сгодявайте на най-арния затворник да миряса.

Толкова млад човек, а така деградирал?! Родителите често смятат, че щом осигурят материалните блага са си свършили задълженията към децата. Изтървано момчето, нищо вече не може да се направи, по- зле ще става, по- добре не. Дано да греша и намери правилния път, но надали. Похабен живот. Изгубена душа

Изпратят в Сибир да работи на мината.Само това може да стане от това недоразумение

Няма как демокрация е. Представям си, ако се случи подобно нещо, ,,демократите" ще реват като мечки. Тоя боклук в момента има повече права отколкото ние във форума взети заедно.

Що не го изчистят тоя паразит и да се приключва.Личи си че е непоправим.

накрая ще се самоубие и всичко ще се успокои.

А дано ама надали.

Има такива "самоубийства" в затворите. Особено за гадове, като изнасилвачи на деца, сексуални перверзници или изроди с масови престъпления. На този би му приличало такова "самоубийство", за което затворническата солидарност ще се погрижи...

Ако имаше съд до сега това лайно да беше отдавна с присъда и млада булка . Но това е положението , бълг. правосъдие , от всякъде вратички и пробойни и протакане и хватки до безкрай .

Нали баща му е прокурор

и баща , и баща му тя майката ще се управи

Долен боклук само в затвора за такива мърши.

Стига вече циркове. Такива не ги съдят. Баща му ще се обади тук там и готово.

Смятам, че и майка му и баща му се радват на тази новина!

А бащата какво казва? Къде е бил през последните 20 години?

Боклук. Жалък долен боклук.

Това същество на снимката защо въобще трябва да бъде връщано в обществото ? Какво добро е направило досега за хората, за да заслужава да бъде върнат обрятно при тях ? За да ги бие ли ? Че той досега друго не е правил ! Дали ще се намери някой съдия, който да прецени, че този изрод може да бъде "превъзпитан" и вместо да се бие и убива - ще се научи да помага на хората ? Абсурд ! Неадекватна съдебна система - има индивиди, които не подлежат на превъзпитаване и този категорично е такъв, съдейки по действията му и поведението му в момента, не разбирам защо въобще трябва да ги хрантутим и после пускаме на свобода - трябва да пребие някой до смърт, за да се сетят магистратите, че от това леке човек не става - той е по-близо до животинският свят, отколкото към човешкият !

Бай Ставри пак е в нужда

Бръсната глава, брада, най-сетне се връщаме към дните на ювиги хан Кубрат. Пък и правосъдие раздава по хански, дали да ги махаме онези лаладжии в парламента и да ги заменим с този културен и начетен примат.

По-скоро прилича на мюсюлмански джихадист.

На този няма ли кой да му счупи муцуната, ама едно яко, да го държи няколко месеца. ако ви трябва, обадете се

Тоя що продължават да го бавят?!? Прикриватурата ако за 1 година не е успяла да събере смислени доказателства няма да успее да го направи и за 10 години.

Няква екзема има на главата. Може ли да предоставите снимка в по-близък план, за да дам по-точна диагноза?

Може да е паважна!

Този не го пускайте на свобода.Наистина ще убие някого.После ,както винаи ще се тюхкаме....

с другия примат семерджиев там да се бият да се чаластрят взаимно, ама да е поне за 10 годинки, таман ще си свикнат, а може и еднополов брак да заформят дотогава

Те вече бяха заедно и вече се биха. Васил доколкото си спомням му разби на семерджиев шушоните, тоет Семерджиев не е конфликтен, тоя е за психиатрия ,не за обикновен затвор

Във връзка с публикация на сайта на Нова телевизия от 18 януари 2023 г., озаглавена „ЕКСКЛУЗИВНО: Прокурорският син от Перник и Семерджиев се сбиха в затвора, нападнаха и надзиратели“ Министерство на правосъдието информира: Инцидент между посочените две лица не е имало – те не са влизали във физическа саморазправа помежду си или със служители на затвора.

, че ве е истина! Дано не завърши тоя ход към правосъдието с резил накрая.

Една добра новина за днес!