Отново вандализъм в Битоля: Закриха с тиксо знамето на България на информационна табела

Този път посегателството е срещу финансирана по линия на Българската помощ за развитие на МВнР стена за катерене

Обратно в новината

Коментари - Отново вандализъм в Битоля: Закриха с тиксо знамето на България на информационна табела | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подозирам, че чакат Сърбия да влезе в ЕС, че да станат и те пак сърби!

Нормално. Всеки знае, че с БЪЛГАРИЯ може да си прави ташак. Ако бяхме истинска държава щяхме да им пуснем две ракети и така....

Каквото искат да правят, от историята не могат да избягат...

Македонците че са проклетници това е ясно, но вие защо слагате стена с наши пари, като там има група която руши всичко, не само български неща.

За къв са ни тия?

Съдът в Хага какво каза за случая? Пуснахме ли за издирване престъпника? Привикахме ли посланика? Вземайте мерки ей, днес ни правят сечено с тиксо а утре може и клечка за зъби да ползват.

Грешка на Русия и Сърбия е подкрепата на антибългарската дейност. Европа пък е слаба и незаинтересована.

Не ни занимавайте с тия прошлеци,да си попръдват в дупката.

по голяма глупост не бях чувал ... все едно нямат пари те да си я направят тази стена ... мунчови работи

нали искахте демокрация по американски? нали искахте в европа? ами ся... така е в демократична европа, прави се квото каже америка а като тя казва че мангалите са нация и вие требе да козирувате и да слушкате... изобщо... кой не скачаше беше червен ама кото скачаше май си беше и си остана кретен

стига вече с тия северни кретени дето живечт от юг; те посоките на света не знаят та историята ли... горките и без тва още ходят с потури а тук таме и с фесове

.

Не съм убеден, че Рисия или Сърбия имат пряко участие на тпва, което се случва. Всъщност макетата са комплексирани безродници, които искат българското величие, но не признават историята, каквато е. Истпоически извори има даже в Рим, ама не съм чул някой македонски историчар да иде и да попрочете. Северомакета=Украинци- тъпи хомосапиенси.

Е то има и други комплексирани в България, могат да се присъединят към тях. Помаците примерно какви са. Сигурно има и други. комплексирани са от много бой през годините. Човек се овълчва. Показано е във "Време Разделно."

Македонски помияри! До кога ще търпим тази измет да се подиграва с нас! Народ без държава и история! От къде са произлезли! Нека онези п'тки от ЕС да ни кажат тяхната история! По документи ! Няма такива документи!

Северна има адна бърза писта да стане част от ЕС. Това е да се присъедини към България. Но те не 'искат' това. Кои са те? - УДБА и подобни югославеещи елементи, които контролират тамошната 'влада'.

И ние на отговора

Руснаци и сърби ги е яд, че макетата ке ги преварят за ЕС. Тия са по-прости и от българите.

Русия да иска в ЕС? Пич, какво вземаш, че е много силно.

Сръбско-руска завист. Хак да им са косово и усрайна.

Трябва да има бойкот от наша страна в туризма им, докато не се променят.

Също трябва да направят и ЕС страните срещу България, след вандализма срещу сградата на ЕС в София.

Няма да пиша повечи по темата обещавам си:)..но това ми дойде ..егати наглите животни..с извинение към всики животни обичам ги

пълен игнор затваряне на границите и отзоваване на посланика и гонене на всички писали се македонци и забрана да учат безплатно макетата!!!сега учат напълно безплатно!

Напротив, напротив политиците пак ще клекнат на Макрон, ЕС и македонците. А българите ще си гласуват за "своите" без значение дали са национални предатели. Тоя филм вече го гледахме. На какво се надяваш?

Има поговорка: що е маке все е лайно... Къде е сега тогавашния президент и тези които се биха в гърдите че първи сме признали македония? Поне да се извинят.

Хич няма да им ходя в държавицата. 1 лев не бих похарчил при хора ,които нямат уважение към Българите. И също тези "македонци" не са добре дошли в България. Да ходят в сърбия. Там много милеят за тех,чак кисело въздишат! Ха ха

никой не обича въртогъщитебугаристански гурбетживотни.. ббаахаха

Нищо чудно че Руското посолство в София получава 600 милиоона евро годишно от Москва....Все пак трябва да се плакщат заплати не само на драскачи по форуми а на вандали....Добър опит Митрофанова!!!

Слава Украине...Слава Македонии... Слава на Бандера....слава на Алекснадър Македонски... Луната е македоинска...черно море е украинско. - те го изкопаха

Ти да не си им банкер, че да знаеш какви пари изпращала Москва на руското посолство тук?! И как ги изпращат тези пари, нали всички руски банки са санкционирани от САЩ и ЕС?! Между другото, кажи ми поне една руска банка, или руско НПО, опериращо в нашата страна?! И като си толкова осведомен, колко пари изпращат САЩ на американското посолство тук?! Доколкото знам, то е най голямото от всички посолства тук, и според слуховете в него работят около 3 хиляди човека! Или може би кажи какви пари годишно дава американската държава на фондация "Америка за България", какви пари изразходва тази фондация тук, и за какво?!

Споко, при Второто Българско Съединение, ще има Референдум!

Ако има, не ги щем, защото са поалбачени или сърбомани. Шут е гъза и кота нота толеранс.

Пратете снимката на Урса. Ако бяха залепили укри знамето, щеше да има вой до небесата!

Заблудени смешници с промити кратуни са тези “Македонци”. Не заслужават нищо.

Цивилизованите демократи сред нас са: ЗА Байдън За Ковид ограничения За следене За LGBTQ+IA последния да затвори вратата Да нямаме ВВС и ПВО, като ги дадем на усрайна, за да ги гръмнат в някоя кална дупка ЗА Истанбул ската конвенция За войната За Сорос И са против Тръмп Мира Суверенитета Свободата Свободната търговия Свободния избор

държат да доказват че са прости като българи, или поне като ББ

стига ни занимавахте с простотиите на тез диванета; те още ходят с потури, колко мозък мислите че имат

1 Македония няма да стане България. 2 не разбирам защо не строиме стени в България а в чужди държави.

В РСМ всички са цигани-ниски, мургави, космати. Лъжат, крадат, бият се. Там само българите не са цигани.

Другарите от БКП ,Москва и Белград нямат интерес да сме в добри отношения с българите под сръбско и руско владичество. Те измислиха македонската нация и език да сме в служба на Москва. Нямат интерес да сме в добри отношения. За 500 г османско робство българите запазихме религия, имоти, традиции , а за 50г руско иго направиха българите македонци насила и ги накараха тези братя да мразят всичко българско и родно. Сега пак разни професори на партията и президенти се опитват да ни скарат за да не са Македония в ЕС и НАТО. Не бъдете наивници а мислете!!!

Хе...търкате ли!? Питах кво стана с Гръцка Македония под хамериканско... Нали е ясно че щом има северна то има и Южна!?

Остави руснаците, нали сега сме приятели и съюзници със Запада! Хайде обясни тогава защо САЩ и тези от Западна Европа пак заемат антибългарска позиция в този случай, не признават геноцида, извършен над българите в Македония, а признават съществуването на "македонската" нация?!

това са демократичните еврогейски ценности за които се борехте... нали сте в европа и нато?? еми нА ви сега да вденете макар и късно защо кой не скачаше беше червен а който скачаше си остана кретен

Примати

не са повечето македонци такива, някои елементи имат интерес. Оставили знамето на Вергина, никъде по територията на северна Македония не е открит такъв символ

Тия и кур не заслужават, деба и боклуците прости.

K.. ne ama bugarska putka zasluzuvame, be tapanar

Стига сте писали какво Македония направила, Путин направил и т.н. Ние не можем да разчитаме другите да правят нещо в наш интерес. Въпроса е какво направи България и отговора е прост и все по-очеваден - предаде интересите си. Спомнете си кои го направиха след подсвиркване от Франция. Сега що рИвете. Имат ни за кучета на синджир и могат да ни бият когато им се прииска.

Няма никаква прилика между Македония и Украйна. Никога в Украйна не е имало геноцид срещу рускоезичното население освен в главите на кремълските фашизоидни орки. Докато срещу българите в Македонияот повече от 100 години съществуваше истински геноцид и заличаване на всичко българско. Над 40000 убити, 250 000 пратени в концлагери българи, първо от сръбската армия и управа, след това от Сталинските, а после и от Титовските комунисти. Фалшифициране на история, смяна на имена, измисляне на нова азбука и език поръчана от руските комунисти в Москва. Терор в пълния смисъл на думата! Докато в Украйна преди вероломното нападение от Русия 80% от украинското население симпатизираше на руснаците. Сега е точно обратното! 98% ги ненавиждат и се чувстват украинци. Това е истината и всякакви интерпретации и прилики с Македония и Украйна са опорки на българските слуги на Кремъл и червени безродници, които клаха народа така след 09.09.1944г. както и турчин не го е клал, а и се отрекоха от българите в Македония и пребиваха и затваряха и тези от Пириския край в самата България, които не искаха да се признаят за македонци и държаха на българското си самосъзнание и род.

Чичката, всички русофашисти сте до един долни дренки - до един - педерасти непризнати и или неосъзнати, или тайни мечтатели. Все въртите и все за гейове и курове говорите. А никой не ви пита. Баф въ ф аналните мастии ас.

Няма никаква прилика между Македония и Украйна. Цъ...Хич...Въобще...Ама как можа и да си помислиш... Няма прекръствания и измисляне на език!? Миколайчо...и мовата разумяш ли!? А партньора ти Серхий...

"...а вий, вий сте идиоти!" - Христо Ботев, В механата.

Отдавна трябваше да приемем Македония в ЕС. България и Македония без граници в една държава и при свободно движение на хора, услуги и капитали. Това е нашия български национален интерес. Руснаците газ ще пикаят, както и оня с измисленото име, как беше Мицкоски или нещо такова!

Аз също съм потомък на велик български род от Охрид. Има ни родословието в историческия музей на Охрид. В наш национален български интерес е Македонияда да е в ЕС без граници между нас и свободно движение на хора, капитали и услуги. Руснаците газ пикаят, а сърбите наши изконни врагове са в ШОК от новината. Да живее ЕС и България!

Юроде "македонски" от що се срамуваш да се наречеш Българин?

Такива са скопените - хора диваци и трудно ще се променят, между 1941 и 44г ги бяхме поочовечили и после пак подивяха.

Da si platite reparacii za 41 do 45 i da vratite sve sto ukradovte od Makedonija

От толкова албанизация около Охрид си забравил да пишеш на родния си български език.

Учи си историята, бе "македонецо"! През втората световна война Югославия (и с нея Македония) официално е окупирана от Германия! Наши войски само са помагали на германците, и то само в Източна Македния, докато Западна Македония (заедно с Албания) е окупирана от Италия! Така че се обърни първо към германците и италианците за репарации! Отделно, че по това време доста от пътищата и инфраструктурата в Източна Македония са построени от нас, така че по скоро вие дължите на нас! И защо не искате репарации от гърците, че са окупирали (и досега окупират) ваша територия, или от сърбите, че са ви окупирали близо 80 години?!

В коментарите няколко дебила искат да нападнем СМ, не разбрахте ли , че със сила няма да стане. Коя подред катастрофа ще стане 3-та ? Трябва по-скопойно и бавно да им го вкараме, те сега са като жена платеща за хй

Ти като си импотентен ние можеме бе

Лично мен, ако ме накарат да “освобождавам”, например Македония, ще ме хванат за цървулите. Но ако някой нападне България пръв се записвам доброволец и преди да ме гръмнат ще изпратя в “Рая” поне няколко руски орки!

Пратете снимката на Урса, нали тя дава зор да ги приемат в ЕС.

Тези крачат към Африка не към Европа!Културата им е в зародиш,а историята им е само с първа страница.

Моля, следващият път с европейски пари в България да бъдат ушити няколко милиона албански знамена. Нека всеки "македонец" да получи по едно. И проблемите с тия кретени са разрешени!

Голям праз. Да ви сера около знамето.

Тези си ги правят нашите копейкаджийчета да насаждат омраза. Който е направил снимката, той е лепнал и тиксото.

Само да питам, някъде в България изкуствена стена за катерене с безплатен достъп има ли?

Решението с макетата е едно. Деназификация до последния маке-нацист. И националните предатели като просто Киро да виснат!

Дезинфекция ли имаш предвид?

Да, но за съжаление не сме суперсила като Русия, за да направим там специална военна операция! А и нямаме никаква подкрепа от така наречените ни съюзници, като САЩ и ЕС!

Габриел сеа да са намеси като външен министър!

Що е маке все е ....?

Боклуците от външно си траят естествено.Страх ги е.