Отново километрични колони от тирове на "Дунав мост"

От днес е въведена забрана за движение на тежкотоварни камиони в града

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледката е прекрасна поука за всички "български държавници", стояли зад нелепата инициатива за "Дунав мост 2" при Видин ….

Камиони на един влак и ги разтиквайте

На Дунав мост 2 при Видин е същото от месеци! Околовръстният път е тотално блокиран, както и самият вход към града периодично се блокира от лолоните от тирове! Само онзи ден разчистиха заради посещението на министрите и както си тръгнаха, всичко наново!

Ами Русе и Видин са далече от СофиА/Центърът на Вселената/, поради което бавно се случват нещата …. Ако трябваше отще 5 МЕТРО лъча да се построят, то пари щяха да се намерят, но за мостове някъде там в "провинцията" - пари на вятър ….

Къде са паркингитр за камиони, господин кмет олигофрен. Аман от тъпи управници идиоти.

Питайте Бойко! Той нали още преди години “Усвои” парите за тях!

през германия за италия тировете са в непрекъсната колона като вагоните на влак! и никъде не видях засръстване! що тъй, дрОгаре??

лодки-еднодръвки или джонки и баржи за керваните и бохчите с багаж и стока! Хем заради задръстванията, хем заради времето, пък и на Дунава са все пак - на този "Тих бял Дунав".......Разгеле, докато чакат, може и някой виенски валс да изтанцуват на семейство Щраус, ха-ха-ха.

Кой нормален почва ремонти през летния сезон. Опашките при Видин са още по-големи Главно от мързел и липса на организация Няма други такива митници из Европа С 5 коли правят задръствания И арогантниии

нали киро обеща мостове на сека гара по дунава