17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според антиваксърите, до сега да съм умрял 5 пъти от миокардит и тромби от ваксините.

Над 1000 тежки случая за вчера и 56 починали. При десет пъти повече новозаразени

Спокойно. Ти няма да разбереш като ти се случи. Ще попълниш статистиката

В Италия всеки ден 500 ваксинирани глупака умират от коронс. При това нямат интерес да лъжат там защото пробутаха ваксините.

от лъжливи тролове. Първо в данните за починали в Италия в последно време число 500 няма. Няма даже 400. Второ - ти защо реши че са били всички починали ваксинирани бе троле? Щото ти пасва на пропагандата? Що да ти пречат такива подробности, като истина и обективна действителност?

Пределно ясно ни стана на всички че антиваксърите се държите така поради политически причини, а не защото има проблем с ваксините.

Във Франция вчера 25000 починали и всичките ваксинирани.Верно,бе не си измислям.

Вчера се ваксинирах с трета доза и се чувствам отлично. Имам лека болка на мястото на прилагането, но е само при допир. Имам и лека умора, просто си лягам по-рано и почивам повече. Чувствам се отлично и пожелавам на всеки здраве и ако има странични ефекти, да не са по-"тежки" от тези.

Аз съм с три дози от ноември. Никога никакви нежелателни реакции съм нямал, нито пък съм се заразявал :)

За същия период в Швеция - заразени 55000, починали 23. Разлика = 18 пъти по-малко починали спрямо България. Напълно ваксинираните там, обаче са малко над 80%, а с допълнителна доза над 30%. При Ганьо напъпно ваксинирани са около 35%…а доп. доза около 600хил. За сметка на това Ганьо се лекува с парцуца с метил и кренвирши, но вика, че ваксините били ГМО, хаххах!

Скоро ще се изпълни мечтата на мангърцит за стадния имунитет. За 10 дни близо 100 000 заразени и това е началото.

А бе ваксъри, знам за един китаец в Люлин, дето прави китайска медицина. Бърка с пръст в гъза и масажира. Разправят тия дето ходили там, че това повишавало имунитета. Дали този дава и зелен сертификат незнам, ама ако искате да ви дам адреса....

Не мерси, имам си ваксина, че то и безплатна. Ама като чета как антиваксърите пият белина,пият хапчета за животни, купуват камънаци и прахчета, като нищо тоя китайски доктор да се превърне в следващата спирка на антиваксърите. Само и само да не вземат ваксината.

Според тия СТЪКМИСТИКИ отдавна населението на България е над 30 милиона човека . Евала !

а къде са статистиките и агенциите които ги обработват на антиваксърите за са сравним цифрите?

Всичко е Пунта Мара, искат да си продават измислените течности, наречени от фармацефтите ваксини. Погледнете Испания, Италия, Канада и много други страни, където над 80% от населението е ваксинирано, а поредният щам пак ги занули. И защо? Има нещо гнило, и това е лакомията на фармацефтите, правещи геноцид на човечеството сега.

Така наречените ваксини ги пуснаха само за да потушат бунтовете в САЩ след изборите. Нямат нищо общо с ваксини, които имунизират. Единствената истинска ваксина е омикрон, която я направиха африканците с телата си игнорирайки всички злобни мерки на "учените".

сте си елементарнички затова трудно стопляте. Ако наистина се интересувате може да видите как се е движила смъртността там. Делта вълната я изкараха на майтап. А на нас ни разказа играта. Сега ще видим тепърва Омикрон как ще ни се отрази. В сравнение с тях.

Хоспитализацията е много висока. В България омикрон няма да мине леко.

Луди в тази история няма, пък дори и доктори. Има доста пари и бонуси за всеки влезъл в болница. И особено при излезал през кумина като гъст дим болен, защото този даже вкарва болницата в дефицит, който добре напълва джобовете на докторите.

не си Любо ти си Любима да ти го набие някой мангал сополив.

като му се мре, няма да му преча

на Копейкин пред народното събрание. Ще видиш колко последователи твои ще дойдат.

Ама защо се занимавате с тоя пъпчив пубер - Любо? Не виждате ли, че има интелект на 7 годишен?

Добре,ДЕ! ВКЛЮЧЕТЕ СИ:ЕВРОСПОРТ! ДАЙТЕ СМИСЛЕНО ОБЯСНЕНИЕ! ВИДНО Е,ЧЕ МАСКИТЕ,НЕ СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ! НОРМАЛНИ ЛИ СА ТИЯ,СТОЯЩИ С МАСКИ,СВАЛЯЩИ ГИ ДА КРЕЩЯТ...ПОСЛЕ ДА ГИ НАХЛУЗВАТ??? И ТИЯ С МАСКИ НА:ВРАТА,БРАДАТА? КОГА И ОТ КАКВО: “ПАЗЯТ СЕБЕ СИ И ОКОЛНИТЕ”? ТОВА Е:ИСТИНСКА ШИЗОФРЕНИЯ! НЕ ИСКАМ ДА СЪМ:”ЦИВИЛИЗОВАН”,ВЯРВАЩ В ТАЯ:”НАУКА”!!! ДЕБИЛИ!

Стига писа с главни букви ве мравояд! Проглуши ми ушите с нечленоразделните си крясъци. Деба келемето! Порше карал :) Няма как нискоинтелигентен смешник като теб да не бачка бакшиш или сервитьор, най-много монтьор или сигурно още сучеш от родителите си. Айди баста!

БЪЛГАРИЯ НЕ МЕ ОБИЧА, А АЗ СЪМ ЕБАТИ ПИЧА!

Бате си старши олигофрен, безродник не милеещ ни за майка ни за баба. Хайде затваряй си капацуната, че ми писна да ти чета словесната помия под всяка статия. Боклук!

Папагал, едни и същи глупости пишеш вече две години. През това време 30 хиляди умряха.

погреба бе ЛЮБО повярвали на глупостите. Пари даде ли на някой за погребение.

България все повече се пречиства.

Как се увеличава натискът към болниците, като броя на хората там е почти еднакъв, а тези в интензивното намалява втора седмица с 15% и днес е 509 човека?

В болница имаше последно в началото на декември миналата година. Бяха тръгнали да падат от 8-9000. Сега са нагоре. Бройките в реанимация вероятно ще последват растежа. Както обикновено трябва малко време да втасат.

разбира се ЛЮБО ТИ СИ ОТ УМНИТЕ ИДИОТИ. Не пътувам с градски транспорт,А С:ПОРШЕ! ЛЯТОТО С МОТОР(ДУКАТИ) И ЛОДКА! СЛОЖИ СИ ДВЕ МАСКИ...И ГОТОВО!

Ами да! ВИСОКИЯТ СТАНДАРТ Е:НЕСЪВМЕСТИМ С-ДЕБИЛИЗМА!!! НЯМА КАК ДА ЧАКАШ:СПАСЕНИЕ И УСПЕХ ОТ...РАЗНИ:”ЗАГРИЖЕНИ СПАСИТЕЛИ,”!!!

В близко бъдеще да откриеш пунктуацията и капслока ти пожелавам

Вярващи, я да ви питам нещо, винаги сравняване някоя "нормална" държава с България, но това е пристрастно и вкарва "байъс", нали така се казваше на вашия научен език. За да няма "байъс", я да сравним високо надупчена Канада, с високо надупчена Германия. И двете са нормални държави, образец за демокрация, свобода и просперитет. Защо смъртността от Омикрон вълната в Канада бележи абсолютен рекорд за цялата пандемия (1148 седмично), докато в същото време в Германия НИКАКВА смъртност? Пак казвам , да не почнете сега "ама в България", оставете България,ясно тук сме диваци, пием парцуца, бием си жените и тн, кажете ми от де тая драстична разлика в поведението на Омикрон в Германия и Канада. Защо в Канада е смъртоносен повече от всички алфи бети и делти, а в Германия е обикновен гърлобол? Ако не се сещате, да ви кажа - защото тия статистики НЕ СТРУВАТ ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ. Цялата ти тъпа вяра се базира само на тях, построили сте небостъргач върху торфено блато.

Има много зависимости които упражняват ефект върху болестта, разпространението й и смъртността. Не може с 1-2 думи да се опишат факторити, а да се сравняват двете страни, само защото и двете са демокрации е неприемливо.

Защо не вземеш да си провериш информацията преди да джафкаш? В Канада и при уханския вариант и при английския си стигнаха и минаха 200 на ден. Скатаха Делта понеже се ваксинираха ама сега Омикрон заобикаля имунитета и заразява огромен брой хора. И пак са на около 200 и малко на горе на ден. Айде марш да четеш, че се излагаш.

Добре, по твоите данни не били "надминали" а били "настигнали", нека е така - а в Германия не е така защото....?

казах ти че се излагаш. Защо не погледна и кривата на заразените бе? Че малко да се ориентираш, коя страна в коя фаза на вълната е. Казах ти да ходиш да четеш.

В Германия има здравеопазване. Лекари с три държавни изпита и съзнание да помогнат.

А в Канада няма? Ако е така,ще да е изчезнало ей сегинка,защото алфите бетите и делтите и двете държави ги караха, вярно има разлика в амплитудите, но ги имаше, досега - Омикрона в Германия няма амплитуда изобщо , все едно го няма.

подобни на ЛЮБО си ходят без маски и си плюят в градския транспот.

Не пътувам с градски транспорт,А С:ПОРШЕ! ЛЯТОТО С МОТОР(ДУКАТИ) И ЛОДКА! СЛОЖИ СИ ДВЕ МАСКИ...И ГОТОВО!

И Копейкин те изхранва само със зелен хайвер и мляко от бик.

САМ СЕ:”ИЗХРАНВАМ”,БЕ ДЕБИЛ! И ДЕБИЛИ,КАТО ТЕБ,С ПЛАТЕНИТЕ ДАНЪЦИ! САМО ДЕБИЛИ,КАТО ТЕБ,ЧАКАТ ДА ГИ:”ИЗХРАНВАТ”,ПО ТЕЛЕВИЗОРА! КАКТО ПЕЕШЕ:ХАЗАРТА(ПРЕДИ ДА СЕ “ИЗГУСТИРА”: “ВСЕ ОЧАКВАШ,НЕКВО СТРАШНО ПАРЧЕ”!

голяма офца от теб Любо не знам да има.

Днес отново случаите в интензивните намалят с 10 души (вчера бяха 519, днес - 509). Само в София има над 1000 интензивни легла. Ако там процентът на заетите е между 60-70 %, трябва да има най-малко 600 тациенти в интензивните. А в цяла останала България да няма нито едно заето място, защото всички бройки са ... 509. Кога ще им търсим сметка?

Не е проблема в леглата. Проблема е че като легнеш, няма да има кой да дойде да ти смени памперса.

Защо тогава ПП (Платиха от Пфайзер) обявиха такива критерии. От както са обявени - 14.01.2022 г. до днес случаите само намалят. Намалели са с 70 души, което е 15 %. Да не би през тези 14 дни медицинският персонал да е забегнал на някъде и да е намалял изведнъж?

изнесени в черни чували.

и прогнозите на Витанов за умрелите.

Скоро ще задминем и официалния брой починали българи, за 6 години през Втората Световна Война, който е 40150.

антиваксъри не вярват но все се дупчат за тестове направо им е навик след наркотиците.

щото нали знаят в наркотиците какво има....

вчера в 18 милионна Нидерландия починали.... 9. Така стигнали до 21 262 починали нидерландци за пандемията. Вчера в 7 милионна България починали .... 71. Така стигнахме до 33 088 починали българи за пандемията.

Това де го пишеш щеше да е и при 100% ваксинирани в България,защото тук и преди ковида умираха по 340 души на ден,докато в Холандия умираха по 70,тук здравната система е в пълен колапс! Тук и без ковид мрем изместо!

като ви се мре, няма да ви спирам.

Писна ни от плоскоземни ваксъри. Във ваксинирана Холандия има над 10 000 000 ваксани и са починали общо 9 души. В неваксинирана България има под 2 000 000 души и вчера са починали 8 само ваксани. Значи в България ваксаните умират 4-5 пъти повече отколкото в Холанция. Омръзна ни от ваксани бай Ганювци, дето само заемат леглата в болниците и умират 4-5 пъти повече от цивилизована Европа. Само ни излагат пред чужденците. Уж с еднакви душегубки се бодат и тук, и там, пък тук умират 4-5 пъти повече. Дали всъщност причината за увеличената смъртност не е другаде? Много сложно стана за ваксания мозък, някой ще прегори.

Фалшивия сертификат за ваксинация не те предпазва да умреш.

да ви светна че статистика на база на едноцифрени числа е чист идиотизъм. Отделно че всъщност не знаеш тези умрелите в Холандия дали са били ваксинирани. Изобщо с толкова много приказки доказваш единствено че си тъпак. Но предубеден...

От 71 починали в България, 8 са вакснати. От 2 000 000 вакснати общо. В Холандия са починали 9, а имат поне 10 000 000 вакснати. Значи в България умират 4-5 пъти повече вакснати отколкото в Холандия. Защо така,троле?

убива дебилите антиваксъри.

Стреса може да ви убие!

в "действителност" има толкова много "заразени", затова вчера Аргирова, Момеков и сие безгръбначна сволач се изплашиха, че работната среща на тема " Зелени сертификати и заболели " се излъчва онлайн и най-нагло прекъснаха срещата с мотива, че формата на срещата не предвижда живо излъчване и че просто Киро не им разпоредил това... А всъщност се уплашиха, че няма да успеят да изпълнят нарежданията му за манипулация на общия доклад, и че истината за лъжите им ще излезе на бял свят! Човек ако е в покой със съставената си съвет и знае, че когато излиза в медийното пространство, за да плаши хората, казва истината и го прави от загриженост за общественото здраве, не би се притеснявал, че целокупния български народ наблюдава работната среща онлайн! Но явно не е така и баба ви Радка и компания се страхуват истината да не излезе на бял свят! Изключвам, че Радка Аргирова отдавна трябваше да е в пенсия, видимо е, че годините и тежат и е неадекватна в действията и изказванията си!!!

Поредният кирчококорчовски напън да се докажат. Единствените им ортаци са докторчетата за които пандемийката е като градски панаир за амбулантен търговец. Интересното е, че 12% от умрелите са ваксинирани и това вероятно са силно занижени цифри.

В Дания как е? И там ли ги занижават?

махат всички мерки, признаха, че модерната болест е обикновен грип.

това харесва ли ви? 8 112 Смъртност за тази година

Набодените ще ги хвърляме от Ръба на Земята. И Купола няма да може да ги спаси!

не признавате науката мрете бе.

Тест за интелигентност от нов тип: Ще се боднете ли 3+ пъти? Зелено: НЕ Червено: ДА

Антиваксърите правят добро за човечеството.Намаляват

поредната опорка на антиваксърите ваксините заразяват с туберколоза.

Още малко до 15ти…

Леле как ще се напия на Трифон Зарезан.. Мъка, мъкаааааа. На 15ти ще ми е крив света. Офффф. А после идва Великден!

Ще се скрия под леглото, докато отмине.

ностинка с храчки кръв антивасър гърбав.

В храчките може да имаш кръв от носоглътката бе, тъпак, не от дробовете, ако имаш кръв от дробовете имаш туберколоза. Малоумник ваксан!

В България в 21 век живеем като в Северна Корея, пълно медийно затъмнение, пълно! В нито една медия не се отразява най- голямата демонсрация на колела, на канадските шофьори, Freedom Convoy! Просто напишете Freedom Convoy в YouTube и ще разберете за какво говоря!

Не са им поръчали, не са го направили. Свободните медии свободно приемат поръчки, какви новини да пускат срещу заплащане. :)

Не трябва да допускаме тоталитарен режим, какъвто се заформя, защото ако сега враговете са неваксинираните, утре ще са друга група.

Неваксинираните са врагове??? На кого са врагове? На ваксинираните болни, които разпространяват заразате необезпокоявани ли?

Много важно, че 10 000 човека имат настинка...

какво ти пука, че седемдесетина настинали нещастника ще дадат фира.....

Като са чакали да спрад да дишат и чак тогава са отишли на лекар, определено не ми дреме. Всеки носи отговорност за собственото си здраве, не за чуждото!

То и преди 3-4 години пак по седемдесетина настинали дневно спираха да дишат...

Интересно,ние държим около 10 000 заразени,а ваксинираните държави с подобно на брой население имат по 70 - 80 000 заразени на ден... Хоспитализираните са намалели спрямо преди 2 седмици...

идиот с копипейс се събуди.Ходи му цункай задничето на КОПЕЙКИН СМОТАНЯКО.

Сега ще мрат стресирани!

ВЕЧЕ ДВЕ ГОДИНИ,СЪСИПВАТ:ЗДРАВЕТО,ЖИВОТА,ОБРАЗОВАНИЕТО,ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ(ЗАБРАНА ЗА:ПРИЕМ И ЛЕЧЕНИЕ НА ДРУГИ ЗАБОЛЯВАНИЯ,ПРОФИЛАКТИЧНИ ПРЕГЛЕДИ),ДОХОДИТЕ,СЕМЕЙСТВАТА, НА МИЛИОНИ ХОРА!!! ВСИЧКО ТОВ С ЦЕЛ: ГРАБЕЖ(КЛЕЧКИ,МАСКИ,ИНЖЕКЦИИ...)! УНИЩОЖАВАНЕ НА:МАЛЪК,СРЕДЕН-МЕСТЕН БИЗНЕС,И ПРЕНАСОЧВАНЕ НА ОБОРОТИТЕ КЪМ:КОРПОРАЦИИТЕ! ПРОДЪЛЖАВАТ С ИЗВРАЩЕНИЕТО: СЛУЖИТЕЛИ И КЛИЕНТИ НА:ХИПЕРМАРКЕТИ,МОБИЛНИ,ЕЛЕКТРО,ЛИХВАРИ...ДА НЕ СА-“ЧУМАВИ”,А:БАРМАНИ,ГОТВАЧИ,СЕРВИТЬОРИ,ФИТНЕС ТРЕНЬОРИ...И ДЕСЕТИНАТА ИМ КЛИЕНТА-“ЧУМАВИ”!!! НЕЗАБАВНА ОТМЯНА НА ВСИЧКИ ИЗВРАЩЕНИЯ,ИЛИ-ОСТАВКИ! ТРИБУНАЛ,КОНФИСКАЦИИ И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА-ТЕРОРИСТИТЕ!!!

Да помогнем на копейкин да си купи и мезонет в центъра на София!

Гледам, поддържаш постоянно ниво на простотия.

гадничко е, че има хора, които боледуват, ваксинират се и после пак боледуват, а? Толкова старателно триете коментарите им! Не се притеснявайте, всички помним и скоро и вас ще изринат гладните!

оживели са след ваксината и пак са се разболели. Щото 33150 човека нямаха този късмет.

Пак се мъчите да изкарате, че неваксинираните не боледуват. А те боледуват най-много. И най-тежко. Умират също най-много.

бях но поех от вашата злоба антиваксъри идиоти.

Голям да пораснеш.

Колкото повече антиваксъри - толкова по-малко антиваксъри xD

Колкото повече ваксороби, толкова повече антиваксъри! Факт и Мат!

бе дебили антиваксъри.Земята се пречиства.

Ау, колко страшно! Потекла им цивката.

Не е страшно а жалко, че има олигофрени като теб.