Отнеха новородено от самотна майка, нямала кола и доходи (видео)

Местните подозират, че момченцето е взето, защото е здраво и бяло бебе

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре че беше Перата!

Тук има схема... Време е да се надигне някой, ако няма кой лошо... лошо. Не оставяйте този случай да се потули... Всички бабишкери от тази мафия в затвор!

Да проверят циганските новородени от непълнолетните си майки ,които няма как да имат преди това трудов стаж,/не ,че много искат/

До Дир.бг. Уважаеми собственници, автори, редактори, журналисти, всички, които работите за тази медия! Коментаририте за много и има защо. Случая е потресаващ! Затова нека всички ние направим Нещо! Призовавам Ви да откриете банкова сметка на името на майката! Лично аз ще преведе по нея 100лв, поне за начало, за адвокатски разходи. От коментарите е видно, че по голямата част подкрепят природните закони - Децата се раждат, отглеждат и възпитават от родните им майки ! Броят на всички коментаращи е около 400. Като изключим 20-тина % тролове и несъгласни, останалите имаме прекрасната възможност да покажем, че има зряло общество в България, което не само мрънка, жалва и оплаква, а взима нещата в ръцете си. Нека този път не са ни виновни политици, президенти, омбудсмани......! Нека въпреки тях, направим, каквото е по силите ни! Нека ние, като нормално общество предотвратим едно отвратителмо, нечовешко зло ! Нека дарим с истински живот една майка и Нейното дете! Нека този път не коментираме излишно и хвърляме думи на вятъра! Нека да действаме ! Моля, след като откриете сметката да ме уведомите на следният адрес : zhelevgm@yahoo.de С уважение, Георги Желев

Г-н Желев, за мене е ясно, че те не искат да се направи каквото и да било за българка спрямо която е допусната такава неправда. По- важно е да се прави пропаганда за други неща, псевдополитици и псевдосъбития. След някой и друг ден, месец ще ни кажат, че вече не може детето да се върне на майката защото то е ,,свикнало,, с приемните му ,,родители,, които правят бизнес с такива деца. Следя случаят от близо и броя дните да видя дали ще има политик който да се интересува от БЪЛГАРИТЕ И ТЕХНИТЕ СТРАДАНИЯ. За сега няма. Радостното е, че въпреки изчезването на тази статия от първата страница на дир все пак има хора които я намират, пишат и искат да помогнат. Аз маркирах тази страница за да ги следя от близо тези псевдополитици и техните медии. Нали знаете, те си мислят- Всяко чудо за 3 дни.

Здравейте, Съгласен съм с вас, но все пак трябва да опитаме! Аз съм далеч от Европа и за сега не мог да направя повече от това да подкрепя жената духовно и финансово. Би било добре, ако някой на място може да откре банкова сметка на майката го направи. Според мен медията -дир.бг, която откри случая или всяка друга, са най подходящи да открият сметката защото ще има широк отзвук и подкрепа, а и ще се избегне вклиняването на измамници. За жалост за сега те не показват интерес, но аз все пак съм оптимист. Нека не спираме! Поздрави!

Г- н Желев, аз също съм далече от България, а и вече нямам роднини там. Този случай ме разочарова от наглоста на българските служби. Аз самата съм акушерка и зная много добре една такава ситуация как се отразява и на майката и на детето. Повечето в този пост подканихме да се отвори банкова сметка и да се помогне, но сериозно, а не да изчезнат парите в джобовете на хитреци. Когато се опитвам да звъня на телефонните номера на дир, никой не отговаря. А времето върви и явно някой разчита на това хората да забравят случая. Толкова много деца има продадени- казват хората, че направо е ужасно. А към името на автора на статията няма и е-меил адрес за да се обърне човек директно. Но искам да вярвам, че ще се направи нещо и справедливоста ще победи. Ако имате някаква идея напишете тук- аз всеки ден отварям този пост и чета дали има нещо ново. Сърдечни поздрави заради вашият ангажимент

Аз съм българка и имам висше образование- при това в областа на медицината. Като родих в началото и аз се същисах. Точно в началото става това взаимно опознаване на майката с детето и обратно. Точно в началото те се учат как да се разбират без думи за да е добре и за двамата в бъдеще. На тази майка точно това и се отнема, а това е престъпление. Вчерашните коментари от страна на мъжете ме зарадваха, защото те показаха, че мъжете ни са загрижени за съдбата на децата, дори и те да не са собствените. Зарадва ме това, че толкова много българи искат да помогнат и ИСКАТ СПРАВЕДЛИВОСТА ДА ВЪЗТЪРЖЕСТВУВА. Да си беден не е порок, но прави животът много тежък и несправедлив. Нека да се борим против всяка несправедливост, защото нямаме власти които да не ги допускат.

Значи за приемни родители има пари, а помощ за истинската майка - няма?! Що за извратена логика?! Модерният 21в.

Цитирам: "не се води на учет в Психодиспансера" - Пише се ОТЧЕТ, драги ми редакторе.

"връзСка" хаха

Прав си абсолютно,но в говоримата реч, особено в провинциялният говор много, много често се чува точно така- учет. Явно автора не го е променил за автентичност на изказването, но по- долу в коментарите някой пишеше, че отчет и учет са две различни думи. Аз не намерих в речника си.

Учет се казва, тъпанари.

Тези чиновници Що за идиоти са ? Защо отнемат дете, а не направят най-простото да помогнат на майката - един чиновник по-малко да брои мухите и с неговата заплата майката спокойно ще си изглежда детето. Искаме да има хора в селата, но те да са и богати с коли и просторни къщи, като дворци с много бани и спални ... това е абсурдно ... жестоко и нечовешко е да отнемеш детето на майка, която не може да се защити с такива аргументи ...

Моля, недейте да решавате така лесно съдби четейки през сайта на топличко. Трябва да се изпрати независима експертна комисия лекари, които да установят на място има ли умствен багаж жената и колко е. Няма нужда хора с проблеми да отглеждат деца, защото резултата го гледаме около нас всеки ден.

Каква комисия бе, такива комисии продадоха България. Или всички вие които сте замесени с такива мафиоти започвате да ръсите акъл, та белки ви се размине? Този случай ще се гони до дупка. Трябва да си идиот за да пишеш такива коментари и да одобряваш такива ,,аргументи,, за отнемането на дете от майка.

Каква комисия бе, идиот? Аз, когато родих децата си, не знаех на кой свят съм, хем всичко беше супер. Дори не мога да си представя какво ѝ е горката майчица, лишена от детето си. В тези първи дни всеки ден любовта ти към него расте и не искаш да си далеч от него; помня, че дори да изляза от къщи ми беше криво. Затова на видеото гледа като съсипан човек и не говори много, разбирам я напълно. Трябва да си напълно лишен от човешки качества, за да предложиш някой да ѝ преценява интелекта в това състояние.

На теб правили ли са такава експертиза ,ти си безумец.БОГ да ви съди .

България става все по-гнусна кочина! Ужас!

не обиждай родината глупако

Много тъжна история. Майката минава през голям ад, дано да успее да си прибере детето.

И аз мисля, че на социалните им е платено ! Относно липсата на добри условия - правилно има коментари, че тези "социални" трябва да се погрижат да има такива условия. Иначе да предложат сумати села да се изселят !

Изцяло комплексирани български институции! За да отчетат дейност са взели на клетата майчица детенцето! Ей свине долни ..... Господ има и отговорните за тая свинщина ще си получат заслуженото! И аз както хиляди други нормално мислещи хора се питам, защо не прилагате закона и при циганките които започват да раждат на 11???? За тях обаче нямате топки между краката защото в махалата може и бой да ядете мърши долни. Обаче нали това е бедна българска майка която е свикнала да бъде мачкана та няма проблеми...... Върнете детенцето на жената свине безобразни.... Изгарям от гняв и безсилие......дано се случи чудо и кочината наречена България тръгне в по-добра посока

Това си е отвличане по всякакви показатели. Също така застрашават живота на детето, защото не се кърми. Станахме Норвегия номер 2!

Щом може в БГ да се отвлече кораб,колко му е да отвлечеш бебенце.

Моето дете се роди в много по-лоши условия, младите нямат условия, това е положението. Добре, че на мене никой не ми го взе, но не е късно, може да успеят за внуците ми. Леле, за внуци, ще седя с карабина пред стаята на майката, и ше стрелем на месо! Срамота е, то никоя кражба не е хубава, но кражба на бебе, това е грях много тежък! Бог да убие крадеца на бебето ,бел свет да не види! Майката примряла, не мога да си представя какво й е! горката женица, това да носиш бебенцето си и да ти го вземат с лъжи и постановки! милата душица, къде ли е сега, без майка си!

Страшно се радвам, че се махнахме. Това да ти откраднат детето, това е извращение! То и по света не е сигурно, защото като правило, се крадаъ хубави, здрави и бели деца, другите никой не ги ще. Това е, белата раса е под геноцид, пазете си децата, а дано се намерят хора да помогант и финансово на жената да си върне бебето, аз лично ще й пратя пари. Публикувайте личната й банкова сметка, нека събере пари да си наеме адвокати и да съсипе цоциалните, дано ги вкара в затвора, това е грозно и непростимо престъпление, от кошчето да й откраднат бебето!

интересно не допускат коментарите на всички

Не ми публикувахте предишния коментар...защо ли От прочетеното си правя следните изводи: 1. Ако нямаш кола и / или не можеш да караш кола, не ставаш за родител. 2. Ако имаш каруца и живееш в кашон/ картонена барака със сателит разбира се, не си плащаш тока, можеш да родителстваш на воля до към 9-12 чавета, започвайки от мммм........... 12 годишна възраст да доказваш колко продуктивен си ...... е немам думи.

Ситуацията не е нормална щом с градски транспорт, поне, не може да се стигне до място за оказване на медицински услуги. Социалните защо не се погрижат за това. Не само малки бебенца имат нужда от медицински грижи...

Не ми публикувахте предишния коментар...защо ли От прочетеното си правя следните изводи: 1. Ако нямаш кола и / или не можеш да караш кола, не ставаш за родител. 2. Ако имаш каруца и живееш в кашон/ картонена барака със сателит разбира се, не си плащаш тока, можеш да родителстваш на воля до към 9-12 чавета, започвайки от мммм........... 12 годишна възраст да доказваш колко продуктивен си ...... е немам думи.

Не ми публикувахте предишния коментар...защо ли От прочетеното си правя следните изводи: 1. Ако нямаш кола и / или не можеш да караш кола, не ставаш за родител. 2. Ако имаш каруца и живееш в кашон/ картонена барака със сателит разбира се, не си плащаш тока, можеш да родителстваш на воля до към 9-12 чавета, започвайки от мммм........... 12 годишна възраст да доказваш колко продуктивен си ...... е немам думи.

НАЙ- ВАЖНОТО В ТОЗИ СЛУЧАЙ Е ДА НЕ ОСТАВИМ ДА БЪДЕ ЗАБРАВЕН И НЕГЛИЖИРАН. Броя дните когато ще видя дали някой политик или тази омбюдсманка ще реагира на такъв случай.

Това е кражба на дете от майка му. Веднага да върнат детето, ненормалниици!

Значи от прочетеното излиза, че: 1. Ако нямаш кола и/или не можеш да караш кола, но живееш в къща, си негоден за родител...нямам думи 2. Ако имаш каруца и живееш в катун, в кашон и/или в картонена колиба можеш да родителстваш на воля и за по-сигурно го доказваш а държавата около 7-8-12 пъти докато раждаш започвайки от около 12 годишна възраст. можееееш Браво! Предлагам побратимяване с Норвегия, почнахме да ги стигаме по "законни" отвличания на деца......пак нямам думи

сега за момичето има огромна опастност да развие мастит след като не кърми.

А къде е мед. персонала да и каже какво да прави? Тя да вземе да топли кърпи да слага на гърдите си за минута, две, а след това да с масажни движения да премахва кърмата, докато гърдите са тъй да се каже меки, празни от кърма.

Кога и къде да излизаме на протест в защита на биологичната майка?

Т.Н. СОЦИАЛНИ РАБОТНИЦИ ДАЛИ СА СТЪПВАЛИ В ЦИГАНСКА МАХАЛА?! ДАЛИ СТИГАТ ТАВАНА КАТО СЕ ПРОТЕГНАТ,АКО ВЪОБЩЕ ИМА ТАВАН ИЛИ Е НЯКОЯ СТРУПАНА ОТ ДЪСКИ И КАРТОНИ СЪБОРЕТИНА?! МАЛОЛЕТНИТЕ ЦИГАНКИ,РОДИЛИ В РЕЗУЛТАТ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ-ПЕДОФИЛИЯ,КОЕТО ТРЯБВА ДА СЕ НАКАЗВА,ДАЛИ СА ПО-АДЕКВАТНИ И РАЗГОВОРЛИВИ ОТ ТОВА МОМИЧЕ?! МОМИЧЕТО НЕ Е САМО, ИМА КОЙ ДА МУ ПОМАГА! ВЕДНАГА ВЪРНЕТЕ ДЕТЕТО,НЕ МЕ КАРАЙТЕ ДА ИДВАМ ДО СМОЛЯН!!! ВИЕ НАДМИНАХТЕ ЕВРОГЕЙЦИТЕ БЕ!!! НАДМИНАХТЕ НОРВЕГИЯ,ШВЕЦИЯ,ХОЛАНДИЯ,ТАМ ВЗЕМАТ ДЕЦАТА НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА И ГИ ДАВАТ НА ПЕДОФИЛИ !!!

няма да го върнат, защото им е платено скъпо и прескъпо, ами направо тръгвай към Смолян и ги почвай

Бедно но грижовно момиче от българско село ражда здраво и желано дете. То е желано не само от майката но и от друга жена явно с големи връзки и финансови възможности. Другата жена е успяла с помощта на социалните служби да открадне детето. Дали справедливостта ще възтържествъва и детето ще се върне при биологичната си майка. Дали ще бъдат наказани виновните за кражбата! ... развитието на сагата следете в българските "независими и обективни" национални телевизии ... ако им разрешат да го покажат. Ако не ... винаги може да се видят малкото останали адекватни уеб-сайтове.

Тези осиновители мислят ли за детето като порасне и разбере как са го отделили от майка му, то ще ги намрази и ще отключат у него сериозни психологични проблеми

Не виждате ли, че момичето е тотално неадекватно??? Слепи ли сте??? Една нормална майка с отнето бебе щеше да бъде бясна като тигрица, а това седи и гледа в една точка...

И ти седиш и гледаш в една точка как социалните държавни служби отнемат, всъщност крадат дете от биологичната му майка... БЕЗ СЪД И СЪДЕБНО РАЗПОРЕЖДАНЕ!

А ти не осмисли май, че са я обявили за неадекватна, защото плаче за бебето. Остава да е тигрица, че и за агресивна и неконтролираща се да я обяват. Явно са ходили и са звъняли щом са им казали да не "притесняват" приемното семейство...и явно не са се отказали щом са потърсили медиите за помощ...

Абе аланколу, ти от тази мафия за крадене на деца ли си, че пишеш глупости? МАЙ ТИ СИ ЗА ПСИХИАТРИЧНО ОСВИДЕТЕЛСТВУВАНЕ.

Който е вещ, да помогне на майката да събира подписки в интернет в нейна защита. Право на детето е да бъде отглеждано от биологичната си майка! Дори тя ако няма условия, социалните да й подсигурят, а не да й крадат детето!

Петър Низамов се е заел да я защитава безплатно, но има и други адвокати, това е скандално, нека се обадят адвокати, нека се съберат, ние ше помагаме с пари на жената, но това бебе трябва да й се върне! Боже, геноцида над народа няма край! Ще пратя пари на жената най-вече, но и на всеки адвокат който приеме и покаже подписано пълномощно за защитата й. Публикувайте детаили, хората биха помогнали, това е отвратително гнусно престъпление!

Къде прочете, че Низамов се е наел със случая?

Фейсбука страницата му, човека е публикувал какво се прави в тоя сега момент. Презирам Фейсбук, но Низамов там е сложил случая и мнението си, и кликнах заради Низамов.

Само майката ли трябва да има достъп до лекар?

мошеник е. Имал близки на които са дали да отгледат детето - 1000 лв. ли вземат,а майката нищо не иска. Бил нисък таванът на стаята. Живея в САЩ, изплащам къща - там като вдигна ръка и стигам тавана, а съм 170 см. Ако детето се разболее е нужно само телефон, ако няма ще ѝ услужат да извика Спешна помощ - длъжни са да дойдат. Манолова, къде си или си там където има телевизия - много ти се иска да станеш кмет на Сафия

Социалните там, които са турчеещи се помаци, дадоха детето пак на такива. Напъват - при тях има раждаемост предимно на момичета. И нищо чудно мохамеданите от новоприемното семейство да заведат българчето на сюнетчия, ако и не са го завели вече.

Все пак какво ще прави, ако се разболее в този студ? И какво като е бяло и здраво - без нейно съгласие никой не може да го осинови.

Нещо да си чувал за шашмалогии на документи? Наглоста няма край. Аз само чакам да видя тази Мая Манолова дали ще реагира или щом няма митинги нея не я интересуват такива случаи? Задължение на държавата да осигури транспорт на болни до болница, но нали КауБойко сега натиска за фърчилата на американците, а народа кучета го яли.

То положението изцяло не е нормално да няма достъп до медицински услуги и да ти трябва коза. Бебе или не. Минимум с градски транспорт това трябва да е възможно...иначе що за страна от ЕС е това?

Боклуци!

БОКЛУЦИ

Ей, паплач недна, да върнат детето веднага на майката! Не всички са професори, не всички са богати! Много бедни има, много малка раждаемост имаме, и такива изцепки да се случват. Най-вероятно бебето е обещано на някого. По тая логика да взимане на детето, що социалните не се разходят в мангалската махала, от там трябва всички деца да приберат.

Това са нашите ''социални'' служби:((((( Толкова нагли са станали ако има от къде да получат някой лев допъъюлнително че даже и деца обичани от родителите си ще да отнемат да дадът мангизи на някое ''приемно''.. Такава жестоткост би следвало да се наказва най малкото с уволнение, защото детето не е дадено за гледане от майката и ден даже за да предприемат такива мерки..

Ако се приложат тези критерии за всяко новородено, то нито едно дете от циганските махали не трябва да остане при родителите си. Също така излиза, че на село не бива да се раждат деца - само в града и от хора, които имат кола, електрически бойлер и самостоятелна стая за майката с детето. Че то 80% от децата не отговарят на тези високи изисквания! Особено за самостоятелната стая.

Имената на "социалните" и техните адреси да бъдат публикувани – останалото ще си дойде на мястото от само себе си.

Държавицата ни издига на пост с по-висока заплата ексминистър, който уби детето си. И отнема детето от собствената му майка, която роди, но няма личен лекар в близост заради безхаберието на същата тази държава.

За бедни самотни майки няма Кръстник, раздаващ безвъзмездно имоти!

На циганите не им взимат децата въпреки, че ги карат да крадат, просят и ровят в кофите!!!! А на тази българка ей така решават да откраднат здравото детенце! И зад гърба й вече е осиновено!!!!

че от кога помаците станаха българи?

Помаците СА! българи. Никой не е видел зло от помаци, а аз съм израснала междъ тях. Никой да не казва зло за помаци, те са ми втори родители!

Немислимо е да вземеш новородено от майка, която иска да си го гледа. Това е престъпление.

Кола щом е изискване - да и дадат някоя от "остарелия" автопарк на мазните депутати, а доходите - пишете я циганка и работата е уредена.

Съберете на всички цигани децата те също са неадекватни

не съм луда бе! и алкохоличка не съм! и с всички пет мъже в селото не съм се чукала!

Не си, но си идиот.

Майката не е наред с акъла,личи си от интервюто.

щерката да не е наред??

За социалните е по лесно да вземат детето, отколкото периодично да ходят при майката и да и помагат.