Отнеха 7-месечно бебе от българско семейство в Хамбург

След катастрофа детето имало кръвоизлив и при операцията докторът открил стар хематом, за който решил, че е от насилие

Обратно в новината

Коментари - Отнеха 7-месечно бебе от българско семейство в Хамбург | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гошо, ако беше минал границата на България малко по-назапад от Калотина, щеше да знаеш, че написаното от теб по този начин е пълна смешка, както са смешни и много пишман журналисти като теб. За коментарите, че германците са боклуци и че германските лекари и социална система е нечовешка... няма какво да кажа.....Жалко, че има хора дето не знаят и не виждат по-далеч от носа си. Лек ден.

Нали гледа в бг децата ги бият по улиците е не всички ама ко са правим ас виарвам на очите си

Както и по-долу казаха, има точно 100 начина малко дете да си удари главата, колкото и да има внимателни родители. Едното от моите уцели фронтално ъгъл на дървена маса, докато тичаше. По-малката падна в банята, защото не беше си сложила джапанките. И на двете бяха излезли страховити цицини. Най-малката падна от детско конче с височина 30 см върху килим, но изглеждаше като пребита. Значи трябва да ми отнемат и трите, докато не изследват няколко месеца колко и какво се е случвало? Хора, събудете се, защото същото смятат да стане и при нас от 01.06.2020!

Става дума за седем месечно. Някои на тази възраст едвам почват да пълзят. Мноооого различно е от тичащи и беснеещи 2-3 годишни, които ако не се посинят някъде редовно трябва да ги види лекар добре ли са. Едно седем месечно бебе може да се удари, примерно при рязко завъртане на главата когато е до ръб или нещо такова. Дете на тази възраст не бива да е без наблюдение, така че дори и да се случи такова удряне родителите ще знаят.

Много малко информация, за да се направи коментар

Хайде сега пак глупусти! Социалните, при това в Германия, не отнемат толкова лесно деца от семействата им! Със сигурност има много неща които не са ни известни! Примерно прекалено лоши условия за живеене, глад, безработица, занимаряване на детето (мръсно, некъпано), многократни сигнали за тормоз... Освен това "българско" семейство не означава винаги българско семейство.

ако не искаме и тук да стане така, трябват дискусии по темата, ето такива дискусии: "що за идиоти са дали на две годишно да пие бира, на такива децата трябва да се...(звук от шамар)". ето така трябва да протича дискусия за отнемане на деца

Циганите не са българи, въпреки българските паспорти.

7 месечно бебе може да се удари само по 100 начина, дори и постоянно да си до него. Но има някои индивиди с български паспорти и по мургав тен, които не бих се изненадал ако млатят бебетата си да спрат да реват, защото им пречат да слушат Преслави, Андреи и подобни.

Съгласен съм напълно за мангалите. Първоначално и аз смятах че са мангусти. Но в случая това семейство с отнетото бебе изглеждат съвсем нормални бели българи. Явно някой от дойчовците е пресолил манджата и е преиграл малко повече отколкото трябва. Лошо е че сега трябва да водят битка с институциите. А още по лошото е че се оглеждат за бели българчета, на бежанци, африканци и подобни орки не се интересиват че децата им живеят ужасно. Меките китки от евротолерастите искат бели хубаво дечица. Болни джендъри и отпадък!

Предполагам е така, но има и по-зловещи причини да се търсят деца, особено такива с по-рядка кръвна група - за органи!

Супер!На доктора му се видяло и.....Може родителите да се го причинили неволно.Хенматома да е бил резултат от инцидент, ама върви доказвай......Щом по сигнал първо действат, после питат -не е на добре работата

Не бързайте да съдите! Да, хората може да изглеждат интелигентно, но има вскакви юроди: навремето имах колежка, която беше счупила ръчичката от бой на макия си син зашото не желаел да кара ски! Заради ски, представете си! АКо бях на мъжа и , щях да и откъсна глупавата видиотена кратуна...а изглеждаше много цивилизовано...има хора, прогнили отвътре, и малтертитани като малки, вие от детепребивано от родителите си какво очаквате да излезе?. Та, нека се види какво ше покаже разледването

Интелигентните и цивилизовани майки са най-опасни - правят безразборен секс (предимно анален) и пребиват децата си !

Българи извън България - НЯМА - не ни интересуват проблемите на БЕЗРОДНИЦИТЕ!!!

Викаш клоаката ти е достатъчно? Такива като теб не на българи! Точно ти си безродника и заслужаваш са бъдеш прогонен от тази земя!

Защо никога не се чу за отнето дете от Китайци , Руснаци ,Англичани , или Французи , а все от такива като нас , че дори се мъчат да ни пробутат и някакви си измислени конвенцийки , да си ги отнемаме сами и да им ги даваме доброволно едва ли не ?! Абе ще ядете х-я на това "партньорство и братство " с ЕС и ценностите му , ама де да видим !!

Щото няма нужда в българските медии да пишат за отнето китайче във Франция Друго?

Германия е цивилизована държава и няма да позволи на някакви балкански диваци редовно да пребиват бебето си.

Ха ха толкова се е цивилизовала, че е замязала на арабски клозет и имаш чувството, че си в Африка...

Знаем! Преди няколко десетилетия тази 'цивилизована' страна много цивилизовано 'напарфюмира' няколко милиона човешки същества в "спа" курортите си до степен, че да не могат да дишат завинаги! Отделно колко десетки милиона изби в двете войни, които започна. И сега всички злини на Европа от нея тръгнаха, но още не сме видели най-лошото!

Пищят, защото като им вземат детето, няма социални помощи. В Германия никой не отнема дете без изключително сериозна причина.

Зависи какъв е хематома и изобщо истина ли е статията...

Браво на немците. Ромското семейство редовно са пребивали бебето си. Трябвало е дори да ги вкарат в затвора.

бели българи, знаещи езика и с добра работа, ама маймуни като теб само роми са го опъвали!

Няма кой да бачка и вземат децата за еничари. 2 февруари идва.

Ама как така? То вече да не може да си изпускаш детето на главата му или да го биеш...тцтцтц.

...ПЕДОФИЛИ!

заглавието и си помислих ... германците от циганиче ще направят ли германец , на пук на Хитлер ?

Гледай телевизия!

тогава кофти работа ... не съм чел статията и на съм гледал ТВ . Когато има такива писания мисълта ме води към нашите тъмноморави ... българи де .

Има защо да им отнемат детето. Приматите си мислят, че могат да си пренесат балканските нрави в цивилизования свят и да им се размине.

Затова емигрирайте в матушката си раССия, копейки! Защо ходите все в гадния неморален Запад! А!

Ами ако е лекарска грешка, в съседната статия пише, че всеки десети в болница получава увреждания, а 500 души умират при лекарска грешка в Германия.

Какъвто и да е случая отнемат ли ти децата започва борбата. Ние сме българи и не една империя сме пивалили именно, заради отнемане на деца. Ей така както ни гледат бедни и незнам си какви. Ще ги надживеем тези изроди и изридските им империи. Доста хора ще страдат обаче докато победим. Това е война на цивилизацийте! Успех им желая на семейството и сили за решителни действия!

Ако говориш за турската не забравяй, че нашите въстания бяха потушени с кръв и огън, а руснаците ги наритаха да си ходят. Я кажи кои са другите империи, които сме повалили, особено пък заради вземане на деца, че ми стана интересно.

Кретен

Е кво, Ганю откога си блее, че "боят изграждал"!

Нормалният българин, като види на младо българско семейство социалните да му отнемат 7-месечното бебе и го дават за 1 час на кой знае какви хора, защото родителите го били хванали под мишниците и му разклатили главата 10 пъти според скенерите и излседванията за 1000 евро и големите им експерти, без значение в коя държава се случва това, ще скочи веднага срещу съответната държава и техните лекари, социални и политика!! Но има наши уж сънародници, които скачат срещу родителите и защитават немците, защото явно идеализират един психично и морално уродлив народ с комплекси, които са далеч по-вредни от нашите, и ценности, които са по-повърхностни от на нашите изрусени силиконки. Ами браво, българи, пожелавам Ви да прогледнете някой ден! А на това семейство им пожелавам да си върнат детето, да им дойде акъла в главите, да теглят една майна на Германия, материализма и духовния им упадък и да си се връщат в България.

На всички, които казват, че сме полицейска държава-отидете при дойчовьците, та да видите що е това ред и полиция. Свят ще ви се извие като ви почука господ на вратата/Под господ, разбирай полицията/!

Точно. Само говорят тъпотии в прослава на Западнала Европа, без да имат и понятие от реалността там. Трябва да се поживее там, за да се види, че е една мега полицейска държава и няма никаква свобода на словото, а чудовищна цензура...Поживях доста време, и бързо открих разликите. Предпочитам нашата си кочина, където все още има свобода и най-вече свобода на словото при обикновените хора. В ДЕ такава няма, повярвайте ми.

Като правиш золумен да те хващат веднаген не е полицейска държава ами нормална. Как па на някой от тия дето познавам полицията не е взела детето? На бас че утре като се разбере че детето е от по-тъмнозелено потекло всички здрави сили ще обърнете приказката. За циганите - може.

Няма какво да чакаме до утре, виж няколко коментара по-горе, от Петров 23“38 „Браво на немците. Ромското семейство редовно са пребивали бебето си. Трябвало е дори да ги вкарат в затвора.“ Хахаха, абсолютно си прав Дрегер, ако са наши не може, ако са цигани може.

Лекарите са в симбиоза със Социалните... ... Ислямизация; джендаризация и отнемане на бели деца от семействата им - ЕВРОЦЕННОСТИ. ... Социалните не разрешили на майката да докосне детето си при отнемането му, за да не го нарани.. Уроди!

Спрете безумията в Германия! И В тази изостанало-мизерна страна започнаха да се отнемат деца от родителите по примера на норвежкия бардак! Така е в целия ЕС! Страхотни коментари на българи-патриоти! Гордея се с интелекта, културата и манталитета на моите сънародници! Българският народ мрази от дъното на душата си Европейския съюз! ЕС ни натрапи демокрацията, чумата по свинете, лудите крави, а преди няколко месеца ни пробута чрез гнусното решение на ВАС две подивели женени лесбийки, които имат за цел да отровят с хищния си хомосексуализъм-джендъризъм дементирало-изтрещелите, склерозирали баби и дядовци от либералното българско селце, което ги е приютило без никакви заднични мисли! ЕС искаше да ни натрапи истанбулската конвенция и да смени половете на природонаселението в България. Благодарение на мощната съпротива и борба на все още останалите хетеросексуални, интелигентни и осъзнати българи тази ужасяваща катастрофа бе предотвратена. Засега! ЕС предизвика изцяло умишлено бежанската криза, за да внесе и залее цяла БЪлгария с ирански травестити, сирийски манафи и иракски пасивни хюмнета с цел олевяване на нацията. Целта на ЕС и Сорос е да разделят българската нация на 99 пола, да ги насъскат едни срещу други, за да властват над тях чрез доказалия се през вековете принцип на морално-разложената, дивашка римска империя: "Разделяй и владей". ЕС се стеми да ни пробута норвежката концепция за детето, която включва отнемане на всички деца чрез социалните служби от духовно извисените и честни хетеросексуални семейства и предоставянето им на приемни хомосексуални родители, предимно морално западнали, неврастенични меки китки. В тези обратни гей-глутници децата ще бъдат зверски изнасилвани не само от мъжкото семейство, но и от многобройните му спинозни полови партньори, и ще бъдат превръщани в пасивни гейове, които от своя страна ще въвличат в пагубните си гей-страсти по пирамидалния математическо-логически принцип още повече наши истински хетеро-мъжкари и ще ги превръщат отначало в активни, сетне в пасивни гейове, след това травестити, интерсексуални изверги с крайна цел-кулминация доброволна и осъзната смяна на пола!!! По този начин, при липсата на легендарно-пословичните в света български мъже, българските изстрадало-намъчени жени и майки им се натрапва от ЕС следните три възможни пътя / варианта на задоволяване на половия им нагон: 1. да обърнат резбата като се превърнат в хищни лесбийки, върлуващи отначало нощем потайно из най-долнопробните места на градовете и селата – обществени тоалетни, подлези, гари, съборени къщи, причаквайки разгонено-разголени с вибратори, брадви, сатъри и търнокопи в ръце, нищо неподозиращите си жертви – ученички, монахини, девственици на средна възраст, интелектуалки, културтрегерки и бежанки, опашкулени в бурки, шалвари и кърпи за глави. 2. да се подложат и те като мъжете си на операции за смяна на пола, а след това да им се направи лоботомия, за да забряват, че някога са били от другия пол. 3. и най-кошмарния вариант, предпочитан от ЕС: да се омъжват масово за брадато-незадоволени араби, тъмни африкански мигранти и настървени мюсюлмански бежанци. Целта на ЕС е, по този начин да нахлузят бурки и шалвари на българските жени, да им се смени религията и да се превърнат в машини за изплюване на десетки деца с ислямско самосъзнание! Освен всичко на българският народ бе заповядано от ЕС да провежда всяка година гнусни гей-паради пред светая светих - паметника на свещените съветски герои, дали кръвта, живота и комунистическата си чест, плам и устрем в неравната борба срещу хитлеризма, империализма, монархо-фашизма, срещу перверзните соросоиди, срещу джендъри, лъмбър- и интерсексуални, срещу духовни, фашизоидирани политически травестити, нагли реститутки и проститутки. На тези гей-паради на пошлостта и разврата вземат дейно участие всички посланици от еврогейския съюз, някои от тях полуголи, със забодени пера в задничните си части поклащат ужасяващо-содомитски сланинестите си стрии, отпуснатия целулит пред невярващите погледи на нашите същисани майки, бащи, деца, внуци и правнуци. Крайната цел на ЕС е провеждането на подобни гей-сборища да се превърне в ежедневие, в нормалност за изстрадалия и смачкан български народец! ЕС е виновен индиректно за африканската чума по интелигентните и чисти български свине!! Много африкански мигранти, внесени в родината ни от ЕС, са били забелязани според техните традиции да се сношават с български свинки на различни места и по този начин са предали африканската чума на българските свине, които от своя страна са продължили заразата по веригата и са я лепнали на огромни популации от българския народ и най-вече на мозъците им. Не е тайна, че по забутаните български села старите ергени преспиват с угоените си женски прасета, защото оттам са се изнесли в Русия всички техни потенциални полови дружки- дори и най-вонящите ромки са емигрирали в братска. За съжаление тази старинна и ценна българска традиция трябва да се прекрати поради опасността свинската чума да бъде предадена от женските на мъжките прасета, а мъжките - обратно на българските селяни с хомосексуална ориентация. Този порочен кръговрат на Заразата трябва да бъде прерязан като пъпна връв!!! БУЛЕКЗИТ!!! След като напуснем усшешно ЕС, трябва моментално да влезем в границите на Русия, защото Путин е единственият, който ще ни избави с голи ръце от африканскат чума. Ние се прекланяме пред Путин, който казва истината винаги директно в очите - Крим и Украйна са руски, украинците са руснаци, македонците не са българи. Прекланяме се и пред неговия най-надежден политически партньор Ердоган! Поклон!

Мелихо ма, как те не домързя да я нащракаш тая словесна дрисня, ма?

По принцип съм фен на тези писания, но тук сарказмът не е прицелен добре...наистина ЕС и Сорос имат такива цели...жалко за похабеното остроумие

Абе ти болен ли си?

В сарказма ти има много истина, нелицеприятна истина !!!

Че си интелектоално импотентен е факт! Но си пий лекарствата редовно и иди в психиятрията.... спешно е в твоя случай!

Не са цигани, българи са!

И каква е разликата ?

Без дете няма социални помощи!

Ами ако е паднало без видима цицина на главата кощато майката се е обърнала за момент? Ами ако при раждането са употребени клещи или вакуум, или още там персоналът е направил грешка без да съобщи. Мъжът ми се върна от болницата със синьо зелено чело, но никой не ме уведоми какво е станало. Нищо не пишеше и в епикризата.

Това са техники които се прилагат само в държави като българия

Тези клещи се наричат форцепс и не се използват от десетки години

Родителите Лъжат като цигани ! Никой в Германия няма да отнеме дете без много сериозна Причина !

Защо "като"? Те са си цигани.

СигОрну и в холандия така, никой няма .....

Айде сега всички умни кратуни, които си изсипаха пумията по-надолу в коментарите, да си посипят главите с пепел. Хората са си чисти Българи и изглеждаха съвсем нормално семейство, което е чакало 11 години за да се сдобият с дете. Югенамт сега да се наведат ведно с доктора и да им го набутат някои тъмнолилави и нечленоразделни неарийци. Схемата е като Барневерн, бели дечица за педерасти и тем подобни джендърски двойки. Ще си го върнат детето, сигурен съм. В Германия не е толкова страшна Югенамт като Норвежката педерастия.

Като са българи това доказва нещо или какво. Без да се знаят фактите е вредно да се спекулира в която и да е посока. Има си служби там които работят и на са подвластни на пристрастия и конспирации като в БГ

По една случайност живея вече 10 години в Германия, затова твърдя, че добре им познавам системата. И знам и какви хора работят в Югенамт. Действат първосигнално, действат без да му мислят много когато става въпрос за НЕарийци. Но бели НЕарийци. А ти знаеш ли фактите? Моето твърдение се основава на фактите предоставени от семейството в репортажа на Канал 1. Да чакаш чч години дете и да го тресеш като пазарска чанта нещо не се вързва. Педерасто-джендърската измет е в дъното. Дето не могат да имат деца - по физиологични причини.

Ами те български деца отнемат, не цигански или арабски, след това ги прехвърлят от семейство в семейство и лот дом в дом, като онзи случай с 12-годишното момиченце, което след година и половина по приемни семейства и домове се нуждаело от психологическа помощ. В Норвегия отнетите деца от смесени или семейства на чужденци, предимно руснаци се отнемат защото не се възпитавали в норвежки дух.

И какъв е този норвежки дух? Да мълчи като съсел и да няма собствено мнение.

Значи казвал щом са българи не може да са виновни? То у ти малки като Тиквата - щом са от ГЕРБ не може да са виновни - нищо че източиха водата на 100 хиляден град.

Българи, продължавайте да стоите в чужди държави и да ви мачкат чужди закони. Вместо да сте в майка България и да се борим заедно срещу чуждото нашествие, закони, ценности, и култури. Това детенце ако оцелее след този инцидент, надали ще бъде върнато на семейството. Тепърва още много други такива случаи ще има, вън и вътре в страната.

У нас нямаше и да се стигне до операция

И как ще се бориш с чуждото нашествие- с точилката ще точиш баница или ще плащаш за корумпираните герберастки покупки на задокеански дрънчила?

Аз се борих 10 години. Резултат - 0. Годините си минават, 240-те циганина в парламента си въртят далаверите.

Тука е земята на Баце. На кое викаш Родина?

Едно дете винаги може да се извърти по най-неочакван начин, да падне , да се удари и прочие, колкото и да му трепериш.

Но едва ли става въпрос за това. Хематом не е шега работа и не се получава как да е

Шведи с български лични карти

Пълен идиотизъм, че моят внук, докато порасне, си направи две цицини на главата.

Цицини и хематоми са различни работи.

Цицина фбез хематом има само в гащите...

Това не е от “вчера”, борбата на семейството ще е дълга, просто търсят деца за германски семейства. Ще го настанят в приемно и родителите трябва да са много упорити да си го върнат. Важно е становището и на нашата Агенция за детето, на немския съд , добър преводач там и застъпничество от консулската ни служба. Те използват това, че в България се живее бедно, че семейството няма капацитет и т. н. Родителите трябва да много наясно какво подписват и казват в съда и много да се борят.

Вие сте наясно със семейната ситуаци и случая и се изкарвате компетентно като последна инстанция. Смешник

Да, наясно съм с много такива случаи, с родители на отнети деца, с приемните семейства там и Конвенцията за детето.

Не е ясно кой е смешникът. А Вие да не би да познавате ситуацията, че раздавате определения? По Вашата логика точно Вие сте смешният. Не е за първи път да се отнема дете от българско семейство по абсурдна причина. И то без да се даде възможност да се защутят, само по нечий донос, пък бил той и на лекар. Нали и тук откраднаха новородено от родилното по лекарски донос. После го върнаха след година съдебни дела. Имало работеща държава! Да, и затова осъдиха всички хиляда маймуни, дето щипаха германски задници в Кьолн на нова година. Затова мюмюните си дерибействат както си искат. Държава има само, когато трябва да се смачка някой беззащитен, по възможност източноевропеец.

Най вероятно е имало причина. Там има работеща държава и отговорни хора

Намериха ли вече чернокожа гей двойка за осиновяването? Е няма да им дават чисти арийчета я....

Минусите от две чернокожи гей двойки ли са?

Защо решихте, че са цигани? Точно българчета се крадат в Западна европа. Циганетата и мюсюлманчетата не се пипат. Като у нас. Отнемат се деца от бели български семейства или такива от смесени бракове с източноевропейци.

А и какво като е с хематом, еволюцията работи все пак. При липсата на пододящ естествен подбор и правилно да се прибегне до изкуствен.

От черните българи са нали? Казано по нашенски - мангал, циганин, орк, черна измет, тъмно лилав !!!

Не случайно, в природата цвета на лайната е кафяв....

като кафявата точка дето имаш отзад

Седеммесечно бебе да има хематом по главата от катастрофа означава, че не е било превозвано в столче със специални колани. Отделно от статията се разбира, че детето има и друг кръвоизлив по главата. Някак много намирисва на изключително несериозно отношение на родителите - независимо дали са римляни или просто нашенски бели боклуци. Така че е по-добре това дете да бъде отнето от тях.

Като не разбираш, трай си!

Един човек с нормално мислене , мн правилно казано , а иначе вички ,, специалисти ,, , които разбират много как се крадът деца от лошите ,, на запад ,, ......

Немският доктор, лекувал детето, 100% си измисля какво е видял - сега нашите калинки от многобройните агенции и агенциийки ще пратят на немците истински компетентно мнение по факса (почиващо на твърдения на родителите, които естествено нямат никаква причина в случая да лъжат) и ще се реши проблема.

Да пишат цигани с български лични карти е по точно.

Местя го! Тази новина е за рубриката - МангалНюз.

Не знам що пишат мангалите- българи. Хубаво е, че се изселиха при гостоприемната Меркел, ама да вземат и родата. Всички цигани в Брюксел, Гент и Германия!

Сигурно е циганче и ще му е по добре да остане в държавна институция Германска а не в гето -

Немските фашисти отново крадат български деца с цел ядрени опити! Хора, бдете!

иди да се прегледаш.

Бае Ганя

Прегледах се бре, не откриха нещо обезпокоително, освен портрета на Вова в кенефа.