Отмъщение за Шенген? Румъния блокира Австрия в НАТО

Смята се за сигурно, че става дума за реакция в отговор на ветото на австрийското правителство, коментират австрийски медии

Обратно в новината

Коментари - Отмъщение за Шенген? Румъния блокира Австрия в НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега България да блокира още няколко нарко-лаборатотии на наша територия, изнасящи за Холандия ...

А ние трябва да им обявим война. И да се предадем. Да ги видим тагава австрийците какво ще ни правят

туй швабите ся ше разберат приказката ти на мене аз на тебе

А не като нашите презервативи

нямат самочувствие и топки, те са си пълни гъзльовци и поплювки!

Така се действа, а не като наще само със свалени гащи. Трябва и съд за пропуснати ползи!

ЪАКА ТРЯБВА ДА СЕ ФЕЙСТВА. ЕВАЛА НА РУМЪНИЯ. А КЪДЕ Е БЪЛГАРИЯ?

Бахмумата...дори циганите на север има характер и гръбнак! България за пореден път се доказва като ташак-држава. Не съм сигурен само дали заслужава определението държава....

Как пък реши че са цигани? Верно е, че и техните глупаци ни мислят и нас за пропаднали цигани.

Все пак, съвсем доскоро (в исторически мащаби) ние с тях сме били един народ - на Царство България. Все още в Румъния има области (пр. Телеорман) където се говори български и има български училища. Кажи-речи до 18 век българският е бил книжовният им език, както и в черквите. И днес, въпреки "старанието" на техните книжници, имаме страшно много общи думи от ежедневния бит, които нямало как да ги заменят. За разлика от македонстващите, които директно са направили заемки от сръбския.

БРАВО на Румъния, така се прави!!!

Иначе големия ербап Кирчо, знае да се зъби на Русия, ама за Шенген си мълчи като женски полов орган. Или пък за визите от така обичащите нас Партньори. Дупедавци такива.

Австрийците са гадни копелета.Питайте мен.Заяждат се за дребни неща , когато сме на път.Германците са по -ЛАРЖ.По готини.

Унгарците и тях ги хапят мухите.

Обичам да ме клатят отзад, с предимство негри, араби и мангали.

Австрия е Руска Подлога, затова и проблемите идват от там, тук са 100 % руски подлоги, които обаче харесват еврото, като едно време, нищо не е мръднало от 1970, просто имаме повече западна техника, иначе на ментално ниво управляващите са руски подлоги, затова и Румъния прави такива мощни реакции, там отдавна изхвърлиха предателите.

Още един олигофрен дето навсякъде му се привиждат руски подлоги. Държавата му кенеф, мръсотия и мизерия навсякъде, ама руските подлоги му виновни. Виж кой мете доброволно пред блоковете - разни стари женици, вероятно от БКП, навремето повечето хора бяха членове. Вие, новите, с меките китки, за чеп за зеле не ставате. Руснаците, дето те ебаха на караминьол - и те ли са руски подлоги ?

Така е, когато имаш топки. А нашите се мушат като зайци в тръстика. Няма държавни мъже и това е. Трябваше някоя своенравна жена да си изберем за премиер- да са ни приели и на луната досега :)

Ах тези роби, не слушат ей...

Правилно. И България трябва да блокира Австрия и Нидерландия.

Последно роби ли сме или не?

Как точно ще блокирме Нидерландия, след като те са един от основателите на НАТО? За нещо друго ли ства въпрос?

Браво ,А не нашите продажни политици и управляващи.Всеки е уважаван който има чест и достойнство,всеки е унижаван когато предаваш народ и родина от личност!!!

Браво на Румъния. Нарочно ни държат извън Шенген за да си стоим изостали. Страх ги е и с основание че нашия регион ще дръпне напред. Само че Румъния отстоява интересите си а нашите се кланят

Така се прави! Ако имаш ТОПКИ!!! ТОВА Е ПОЛИТИКА!!

За Нату :)

Австрийците имат договор с газпром до 2040 г. Все още си внасят газ от Русия, а останалия съюз се гърчи без горива. Защо върху тях няма санкции, а и ги питат кой да е в шенген. Мисля че все повече хора ще гласуват за възраждане.

За ИЗХОЖДАНЕ само дебили гласуват, в главите им руски знамена се веят

Докато нямаме свястно правителство и работеща правосъдна система няма да влезем в Шенген! Прекалено много корупцията владее България!

Австрия и Нидерландия с блокирането ни към т.н. Шенген, не пазят само себе си, а пазят и нас. Но малцина го осъзнават. Всички централни банки са на лов за злато, защо ли? Ами защото идва време да се приравнят фиатните пари към нещо имащо стойност, златото. Това означава, че инфлацията ще скочи в пъти, а златото от $2000 ще стане между $10000 и $20000. Еврото по същия начин, а лева и той, защото сме в борд с него. Смятайте един хляб на колко ще бъде приравнен, на около 10-20лв?!

Точно така е ще знаеш! Що не си купиш злато? ;)

Златото дори в медицината не се ползва. Остарели разбирания

Златото е най добрият проводник известен на човечеството. В медицината се ползват колоидни златни разтвори за лечение. Златото е единственото нещо показало че съхранява стойност за повече от 10000г човешка история. Няма банка която не съхранява злато в активите си. Абе бъди здрав

Zlatniat standard e premahnat 1933 godina ot America za da stane dolarat vodeshta valuable I za da se pechatat pari bez pokritie.

Пишете, че румънските политици имали топки и достойнство, а нашите били страхливци и натегачи…… А кой всъщност е виновен??????? Кой???? Тъпият овчи народ…..Вие сте страхливците, защото вие си ги избрахте и най-лошото вие продължавате да си ги търпите вместо да сте блокирали всичко в тая “държава” до оставка!!!!!!!!!!!! Вие сте тези без чест и достойнство, защото допуснахте тия изроди да ви предадат……. Народът е единственият виновник за всичко………

Зарежи ги, тези боклуци са обречени на мизерия. Там им е мястото - всеки да ги покрива- по света и у нас

браво на Румъния!! и ние трябва да последваме примера

Ще, ама на кукуво лято

Ние какво чакаме!? Веднага налагане на вето и от българската страна.

Не!Никога на лошото с лошо.

Хахаха имаш лайк от мен, защото се надявам че коментара ти е тънка ирония ;)

Какво чакаме

Посолството как ко

Да ви имам съюзите дето се цакат един-друг вътре. Ебати жалката работа.

Така е. Не е като съветския съюз, където Брежнев като с@р@ше и другите лижеха.

Брежнев му палеше кубинската пурата!

Явно румънците имат топки, а нашите меки пишки!

Започва разцеплението в евросъюза! Стой та гледай...

Ближи ми шоколадените топки бе, бастун Солдат

За продажното простолюдие е достатъчно само да си прибере подкупа и да отиде на почивка на Лазурния бряг или Ибиса и да гледа у чинията с кюфтета и да се въргаля у копринени чаршафи, за да се помислят за европейци. Тоя кичозен лукс е точно за такива парвенюта, говорил съм с французи, които всъщност предпочитат да ходят на Атлантика, именно защото не могат да понасят снобарията на Средиземноморието. Същото се отнася и за окепазената планина над Шамони.

Боже, ама ти се побърка от простотия бе, Госあ

Виж са, крадецо, познавам хора и от запад и от Изток, далеч съм от мисълта, че на запад всички са парвенюта, обаче това което твърдя е, че плебса е взел кормилото на запад и се гаври по безпардонен начин с българската рая, стояща още по долу от западната низша прослойка.

Само вето по чувствителни за австрия и холандия теми ще е достоен отговор на арогантното им вето за Шенген при изпълнени критерии и на лицемерно "не сега" което повтарят! Ако бяха партньори, вместо да ни налагат вето щяха да съдействат за решаване на проблема!

Леле, колко си прост! No comment

Като цяло схванхме идеята. Нашите дупедвци се надяват Румъния да извади горещия шенгенски картоф от огъня. А пък ние ще се присламчим към румънците. С една дума, хем не сме се противопоставяли на ЕС, хем ще минем между капките. Ама няма да стане. Румънците ще ни изоставят защото само ги дърпаме назад. Какво направи Полша преди време. Също като нас си купиха от Щатите военни самолети. Само, че част от сделката беше да влязат в Шенген. И хоп, готово. Ние си купуваме снимки на самолети, плащаме двойно и даже не си поискахме шенгенски бонус като поляците.

Румъния ще влезе в Шенген. Ала 240сетте пупювци на БълХария няма да успеят да е вкарат.

И за кво ни е?

На ЕС им трябват пренебрегнати, не равни. В това гнездо на бивши колониалисти и търговци на роби, какво може да очаквате? "Вълкът козината си мени, нравът не!" Добре са го замислили румънците, отново една стъпка напред от нашето политическо лакейско общество! Но.....всъщност щом се е стигнало до там, то е'ти европейското НАТО - обеденение на дружески армии на партньорски държави. Каламбур!

Сервилния плебс се мисли за европеец. Но България се доближава по скоро до Непал, който след годините под английски ботуш се е превърнал в една клоака, където шепа търгаши печелят на гърба на хората, буквално експлоатация до смърт (визирам носачите), и после се отчитат и на господарите си. В резултат западното простолюдие вилнее там, погазвайки всичко свято ( за разлика от Тибет, ако си платиш достатъчно, свещени върхове не съществуват). Наркотици (опиум и хашиш) и дорнопробен туризъм оставящ тонове боклук в които масата бездомници спят. Там нещата тръгнаха да се оправят, обаче, след като Китай изрита английските помияри и започна да строи болници, училища, ВЕЦове, мостове. За България, бъдещето е много по безперспективно.

Разликата е че румънските политици заслужават и искат страната им да е в Шенген, а нашите крадци от статуквото, които сега са и дърпащи конците в в сглобката, им е по-добре да не сме в Шенген, че ще им секне сериозно краденето...

А нашите йесмени кога?-на Туткин ден.Безгръбначни нищожества със слугински манталитет и кой да се противопостави?Киро тъпото,Кокорчо ,Боко ,онзи плазмодии Денков или онази кльощавата овца Мара дето сега е Габриел

А нашти могат само да гонят свещеници по заповед на посолството и нямат топки да се изправят на Австрия и Холандия. Жалка работа сме... Някакъв си зелен наркоман ходи и гълчи цял свят без да му пука, а нашите си мълчат като пън.

Седерастките колониални маймуни - гледайте и се учете.

"Отмъщение за Шенген? Румъния блокира Австрия в НАТО". Шапка им свалям на румънците. Точно така трябва да се прави. Много ме е срам от нашите подлоги.

Румъния блокира, Денкофф купува украинско зърно и плаща на нашите зърнари неустойки.

България е една носна кърпа и изтривалка на ес. И това статукво , което нашите продажни предатели и отредиха изобщо не знам как и кога ще се промени.

Ама недей така бе, ти от целия форум си най-големия тъпак бе, Госあ

да почнете да плюете нашите, не забравяйте, че в Румъния няма нито Копейкин, нито Мунчо. Ние с какви очи да се дървим за Шенген като половината политици са отявлени русофили

Аааааа, грешка нашите са евролизачи

Мекере недно. Кога и ти си се продал на еврогейовете

А нашите гюмове, защо мълчат като бити гъзове??? Нямат топки за съжаление, а не са и наши!!! Вече сме превзети!!!

Защото са русофили

Мекере такова. Върви на майната си

Нашите провеждат тиха дипломация ! Тя се изразява и осъществява с бузите на седалищните части отворени са за преговори!

Евала на Румъния. Само така трябва

Когато си слуга на народа ,защитаваш интересите му.България трябва да взема пример!

Някои политици имат топки и защитават интересите на собствените си държави, за разлика от други, които са с характер, наричан с женски полов орган, които продават родина и народ за жълти центчета. Всеки народ си заслужава управниците, които избира!

като доидат на власт тия, които продават родина и народ за жълти копейки веднага ще те пуснат в Шенген. Смешник

Леле, какви еврогейски ценности, какви атлантически принципи, какво братско нато - и накрая : на ти куклите, дай ми парцалите! На Австрия защо и е Нато, като е в центъра на Европа, ама да се ,, поотъркат,, военните до други военни. Ама Румъния и това ,,братски,, не и дава