17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...ТОВА поредно ОТЛАГАНЕ на въвеждането на електронните рецепти е ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ." За кой ли път?! ... Сега е моментът заради усвоените 2 МЛРД. ЛВ. за електронно правителство и навреме свършената работа Бойчето да номира господин Томислав, "умен, красив, приет на Запад, с добри отношения на Изток" ЗА ПРЕЗИДЕНТ :)

ХАОС, пълен хаос както с ваксините! Не знам какви са тези зелени коридори, но след като на мен ми беше отказано вчера да ми се направи втора игла в МВР болница, за мен това е подигравка!! Първата доза ми беше бита в 12 ДКЦ София и на талончето ми е указана дата 04.05,2021 за втората игла. Никой не ми се обади, нито получих SMS какво да правя, и тъй като 4 май се оказва почивен ден и те явно не са съобразили, като ходих преди празниците ми казаха на Информацията, че центъра по ваксинация няма да работи. За да не изпусна датата и понеже ще съм заета до 11 май след тази дата, отидох до МВР болница за втората ваксина, и въпреки че нямаше никакви хора, залата беше абсолютно празна, ми беше отказано с мотив, че нямало как да ме въведат в системата??? Що за система е тази, дето не може да се въведе едно име?? Как да и се вярва в такъв случай на тази система, и след като има така наречените зелени коридори, защо да не можеш да се реваксиниращ където ти е удобно???? Въпроси, които ще останат без отговор при този министър и в тоя ХАОС!!! А днес ме реваксинираха в 12 ДКЦ и там не връщат хора с втора игла от друг център!!! Но казха, че системата работи бавно. Явно в МВР болница не се затоврмозяват!! Както е и ХАОС с издаване на сертификати!!!

Отлагане до края на май, та да може пикът и на тази бъркотия да се стовари върху служебното правителство?

ОСВЕН Е-РЕЦЕПТИ ПИША И ХАРТИЕНИ.

Герп откраднаха 2 милиарда за електронно правителство. Накрая ... нищо.

хартиената рецепта е същата като електронната, но хариена (оная ми) работа, работа,работа

а които нямат личен лекар а плащат на частен и как ще им даде е рецепта като няма профил здравноосигурителен

10 години ГЕРБ дрънкат за електронно правителство. Досега -Нула резултат. Некадърни, тъпи и корумпирани.

последото отлагане на въвеждането на електронните рецепти е за пореден път.

Днес майка ми обиколи всички аптеки в квартала, но навсякъде са ѝ отказали да ѝ изпълнят рецептите по НЗОК, защото са хартиени! Звънях 1000 пъти до НЗОК, за да направя справка, ама там явно ще празнуват цяла седмица - никой не отговаря! Поредната недомислица, която създадоха гербаджиите! Дано им е за последно на тия недоразумения!!!

"До края на май в аптеките ще се приемат и хартиени" рецепти ... До края на май коя година?

Костадинке, чакаме те в санаториума! Имаме електронна библиотека ще водиш дистанционно обучение на студенти. Ботокс не поставяме, но може някой татус да намажеш. Чакръкчии имаме ще ти отворят чакрите. Самодеен театър имаме, може да поканим на гости и Карамазов. Фитнес зала, СПА и wellness. Ако ти окапе перчема ще ти татуираме нов.

Министъра в уставка ужким каза, че всичко е ок. Аз за какво гласувах за него. С ваксините всичко било ок, с ковид пандемията всичко било ок. Много лъже тоз човек, сигурно и краде. Електронното здравеопазване щеше да има. Мисля мисля..елетронното здравеопазване сигурно е сложно нещо и не е като елетроннице цигари.

Пореден пример за управлението на принципа Тука има - Тука нема! Малоумни суджуклии!