Открити в фосили на риби на 440 млн. години хвърлят нова светлина върху човешката еволюция

Джон Лонг, бивш президент на обществото на палеонтолозите, базирано в САЩ, нарича откритието невероятно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вашата рода ако произлиза от маймуните, моята е създадена от Бог Отец наш

Това е странно. Американски учени говорят за еволюция. В значителен брой от щатите на САЩ, Дарвин е забранен за изучаване. В останалите основно се учи доста повърхностно. В елитните частни училища за богатите предполагам, че има изключения, но плебса требва да се държи прост.

"в' или "във' е излишно. Дори. "Фосили на риби"

Неграмотници, пише се ВЪВ фосилиъ, НЕ « в фосили» Някой или е недоучил или е недоеб....ан

и редакторчета-а...!!!! "В ФОСИЛИ...", казвате? Кой ли ви е пуснал в четвърти клас? И това още в заглавието! За такова нещо уволняваха дисциплинарно и на място! И такива лумпени ме наблюдават, блокират, докладват, гаврят се с правото ми на свободни коментари! Шок и ужас!

Па аз се чудя що бившата ми е такваз скумрия.

Дойде времето и на неграмотните редактори!!!

Еволюционна синусуида !

Айде вярващите в "свещената книга" малоумници: Обяснявайте такива ФАКТИ, отричайте теорията за еволюцията на Чарлз Дарвин, възхвалявайте вашия "бог" и продължавайте да затъпявате!

Наука и релига ще бъдат винаги в спор и всеки сам трябва да си прави извода на кой и кого да вярва. Хубаво е все пак да имаме и някаква вяра в нещо и за това трябва да бъдем толерантни и към вярващите.

От най горната риба на снимката директно е произлязла Урсула, а от онази под нея - Лиз Тръс.

Оправете си правописа в заглавието, неграмотници!

а ти защо мислиш, че те знаят за какво говориш? "във" е много сложно нещо за употреба...

Acanthodii са си праисторически риби, много отдавна измрели и доста различни от сегашните, но ще е интересно да се окажат ключов елемент в еволюцията на гръбначните, респективно човека.

Едно време не им ли викаха вкаменелости?

Да, но в случая вносната дума фосил е по кратка. Обаче си имаме и обратните случаи - в БАН например отделите са ги прекръстили на департаменти. Значително по дълга чуждица заменя родната дума.

е точен перевод на отдел, ам кой ти гледа.

Мразим си РОДНИЯ език, за съжаление! Управляват ни ПОЛУинтелигенти, журналята масово са такива, образованието е жалка пародия на това преди 89-та - това е резултатът.