Коментари - Откриха в София 20-годишния студент Мартин Георгиев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моят баща, бог да го прости, беше офицер от ВВС, ако му го бях сътворил, това или от другите щури дивотии, с които ни занимава TV, предполагам нямаше да ми се размине, независимо на колко съм...

Стига с тия наркоманизирани елементи. За жалост демокрацията донесе необратими последствия.

Липсва КАЗАРМАТА !!!

Много злобни и зли нападки за нещастието на млад мъж и семейството му! Това са коментари на нещастни и злонамерени, неудовлетворени от живота си, хорица!

Разлигавено Педерасче ..... Каквото и да е станало не оправдава поведението родителите умрели от тревога а тоя си вее гъза кой знае къде.....

Всяка сутрин влизам в една от метростанциите в София и гледката е следната: На пейките са млади мъже около 20-30 годишни и цъкащи на телефоните, ние жените стоим прави, спира влакът и седящите момчета тичешком ни изблъскват и сядат на свободните места във вагоните и продължават да цъкат на телефоните. Няма възпитание, няма обноски, няма маниери....кръгли нули без топки! Истината е, че мъже в България няма! Защото няма кой да ги възпита да бъдат мъже! Не е изненада с майки като на въпросния Мартин

Да и повечето са изключително грозновати и за разлика от това момче рядко може да видиш мъж 180 см или над този ръст. Обаче бегат бързо като видят празна седалка хахаххх

Цел живот под крилото на мамчето и естествено че в мола ще е объркан за първи път в София :)))))

Засрамен от лудата си майка! Едва ли е супер някой да излага на показ семейните ви проблеми пред цяла България. Откъде знаете, че младежът не е решил да си търси работа в София, а майчето е била против

Докога ще ни занимавате с разни малоумници и ненормалници.Много важно ,че някакъв дрисльо решил да се направи на интересен.

Стига сте плюли !Важното е ,че момчето се оказа живо !

Дойде от село у Софето и му скъсаха ..........

Ще ми бъде интересно какво ще бъде неговото обяснение , до тогава само догадки . Госпожата която го е снимала на жп. гарата ме озадачи . При положение че на 2-3 метра от нея е имало полицай госпожата решила снимки да прави

Хайде стига сте ни занимавали с тоя Мартин! Надухте ни главите! Скарал се с майка си и баща си, може би заради момиче или нещо друго! Лошото е, че майка му не сподели всичко и ангажира хората в няколко града да го търсят!

На всички, които пишат -"ние сме родители, нормално е да се тревожим". Тук изобщо не става дума за тревоги, а за това, че е безумие и престъпление да обявиш някой за безследно изчезнал, а той да си пише с теб, да ти праща селфита и да е на 20 години. Не момчето, а майката трябва да се прегледа за психични проблеми и да и се наложи глоба за злоупотреба с полицията. Какво ще стане, ако всяка майка, на която детето не вдига телефона обяви детето си за безследно изчезнало! Мъжът на 20 години има право да отиде до София, да се разхожда в МОЛа и дори да се пообърка малко. Хора има десетки хиляди млади хора с някакви психични проблеми, но всеки си ги решава както може. Не може всяка майка да търси безмислена помощ от полицията и обществото. После питате къде е полицията и защо не идва на време! Скъпи майки, децата ви са пораснали, станали са мъже и не може да бъдат непрекъснато под полата ви. Спрете се, не осакатявайте синовете си!

А защо под полата, а не до полата?

Прав сте за всичко, но с едно малко допълнение. Когато живееш с друг/други хора (родители, приятелка, супруга, съквартирант) и си заявил, че отиваш някъде и се връщаш в точно определен времеви диапазон, най-нормалното нещо е тези хора да се разтревожат ако не си вдигаш телефона и те няма няколко дни. Не бъркайте елементарната загриженост с тежък родителски контрол.

Освен това е спестила, че са имали конфликт и това е естествена реакция на момчето.

Света е голям и спасение дебне отвсякъде. Да се спасява по-бързо от майка си !

Тази тема следва да влезе в учебниците по психиатрия. Майката, детето, което е мъж, но никога няма да стане мъж…. Ама, че проблемна територия, с проблемни човекопитеци. Ало, майките, бг-майките вие сте най-‘големите’ майки, супер-героични майки на едни супер-героични-идиоти, нямате равни на себе си !!!

София не е за всеки.Точка.

Познавам такива , майките им звънят през час не само на 20г , но и на 45 г. Ако след такова "обгрижване" остават цял живот стресирани и несамостоятелни , често психясват , ако въобще добият зрелост за брак , намират някоя кукувица , която прави същото като мама.

Трябва им зрелище на българите, не да знаят и да се бонтуват за еврото и купищата проблеми в станата(единствената в света 2г БЕЗ ПРАВИТЕЛСТВО)... мани, цирка е пълен!!

Б"О"нтоват, викаш ? Айде всички на бОнт !

И единствената в Европа 12години с премиер доказан мафиот!

не бъдете толкова критични , винаги може с всеки да се случи да прещтрака нещо в главата...дано е временно и да се оправи момчето

Стана ясно, че се е скарал с майка си и офейкал в обратната на тази посока, която ѝ е казал.

И коя е тази обратна посока? Трябвало е да тръгне от Стара Загора за Пловдив и се озовал в София... София в коя обратна посока е?!?

За всеки пъпеш, на който му скимнало да си вее байрака, ли ще вдигате Държавата на балон и ще слушаме после един месец глупости.

само ненормашници като тоя се подписват в подписката на вГъзраждане каквито са всички вГъзражданци

... и от младежката организация са го отвлекли след това ...

Каква връзка има тук Възраждане??? Много се страхуваш от нас,защо ли ???

И пълноправен граждани, защо е пълно с 20 годишни на които родителите като им прехвърлят имота си и ги изритват на улицата че им печели да си живеят живота защото вече били възрастни и нямали нужда от тях

Добре, че са го открили ''меракията'' да се явява на изпит ама решил, че може повече неприятности на семейството си да донесе освен ''познанията си'' ..

Написалият информацията дали има образование, написана е бездарно, объркано и несвързано.

Абе на 20 год бил голям ,ама др път.В статията пише, че е намерен неадекватен вероятно дрогиран.Как да не се притеснява майката детето и не се прибира ,не се обажда .Ами ако е дрогиран насилствено...ще ви видя всичките отворенгьоси като имат деца един ден дали ше са така смели да коментират,че майка му е луда да го търси и бил видиш ли мн голям. Детето си е дете и на 20 год ,дори си е малък

Да си го търси ! Това не е работа на полицията ! Няма престъпление !

Момчето никак не е адекватно психически и това сред младите изглежда не е изолиран случай заради енергийни напитки които пият наркотици и други неща бБог знае какво взимат.Не може цялата държава да те търси и семейството ти с дни не те знае къде си,а ти дасе разхождаш и подписваш в разни подписки на поредният комунистически изроден копеяк цървул или ценарист на простотии. Държавата трябва да вземе насериозно мерки си масови уволнения на безполезни си държавни идиоти,които пречат за всичко.Да престане да говори постояно за вдигане на пенсии за телкове и заплатите на своите крайни безполезници бюрократи.Тези пари трябва да отиват за психическото здраве и лечение на малкото останали деца в България.Преподавателите в университети и училища също в мнозинството си са безхаберни идиоти на заплата за освидетелстване.

Енергийните напитки да не повече от две кафета наведнъж. Нищо не могат да направят на психическото му състояние, освен ако не спи по други причини продължително време..например за да учи повече часове. Но за целта и кафета да пие ефекта си е същия. Психическото състояние на аутистите се програмира в седмия месец на бременността майката и всъщност зависи от отрови срещу насекоми за битова употреба. Ако се използват определени отрови за мишки пък се получава детски диабет, тип 1 или ранен диабет тип 2. А има и по-сладки работи в съвременния супер, като опаковки от пластмаси да речем за олиото, които се разтварят и пускат вещества, които са подобни на тестостерон но няма начин да се отстранят и се натруппват. Някъде през петия месец от бременността е критично, Тогава пък момчетата стават недоразвити полово и стерилни а момичетата само стерилни. Абе да са ни честите демократичните банани и добавките към тях. Друго си е като имаше дървеници дето се чудехме какво да правим. Сега май ще трябва и да ги ядем, дано не ги пишат като незаконна селскостопанска продукция и да искат да им плащаме данъци като за кравите. И пак ще ни е честит хитина на храната от насекоми, който за разлика от хитина на морските животни си е отровен. Хайде да са ви вкусни скакалците.

"Опаковки от пластмаси, които пускат вещества, подобни на тестостерон" - майко мила, къде ви намират олигофрените бе !

Силно ме изненада привкуса му. Сетих се, имаше една напитка за 10 стотинки “Алтай”, тъмнокафява, със високопрцоентен състав от тази алтайска билка, от която в “енергийната” напитка има 0, колко не знам. Спряха я, когато някой, за да гълта пари, купи лиценз за оня буклук “Швепс”. През 80те. За да дават пари за буклуци “енергийни напитки”, нещо не е наред.

Искам да ти кажа че коментарът ти говори точно за неадекватност. За какво искаш да отиват парите,да спасяват келешите на безхаберно родители които са оставили децата си на самотек. Не те ли е срам да плюеш срещу болни и възрастни хора,защо ти не живееш с пенсиите им. Бъди спокоен и ти ще станеш възрастен и тогава надявам се и твойте деца да мислят че не си заслужаваш грижите.

оженил ли се е ? Нали беше Станчев

Жената от гарата е супер детектив обаче - чак и фотосесия му направила.

Сега би трябвало да им представа МВР сметка на родители за издирването ! Сега похарчени едни пари на вятъра от ресурсите на МВР !

Само да светна идиотите с минусите ! В САЩ ако се обадиш да ти свалят котка от дърво си плащаш 30 хил $ ! Не е лошо да се замислите ако така се търси човек без видима причина колко се плаща ! И после ревете защото полицията няма ресурси да издирва престъпници ! Търси неадекватни ви деца !

Ето затова не трябва да се допускат кравари в България. Руснаците поне са нормални в такива случаи. Изобщо даже не трябва да се допуска козяци да се срещат с политици.

този пък.... да нямаш температура ве, кви 30хил. болен мозък... хахахахахахаха виждал си САЩ само на картинки и по филмите........ мишок:))))))

Това, че пишете каквото виждате в огледалото говори много за това що сте научили от американската си мечта...Там са все такива ''умнични'' а другите са ''идиоти''.....

А там, където това се разбира, всеки ден има намерени безпомощно дрогирани, тежко пребити и ограбени, брутално изнасилени, убити или с някои липсващи органи, което се случва доста по често от принас. А има и такива, които ги взима държавата , праща ги някаде да защитават интересите незнайно на кого и ги връща в кофчези.

А защо трябва да сме така и ние. При 7 млн население как ти се струва днешната престъпност,защото тя е чудовищна. Изобщо как можеш да сравняваш България на и САЩ. Колко население има там знаеш ли.

Очевидно мама не дава на момчето на порастне и той се бунтува. На 20 години не е дете. Очевидно той я игнорира, а тя какво му показа. Ако не се подчинява, тя ще го подчини насила. Обяви го за издирване. На снимките на профилната у фейса, маминка е по потниче и впито клинче, типична дърта разпоретина. И най-странното е, че му няма актуална снимка с дълга коса. И като го видиш на снимката това момче е с крива, насилствена усмивка. Тази жена сериозно трябва да се замисли, че има сериозен проблем между тях двамата.

Идиотка

Какво второ районно, какви полиции, бе!? На 20 години в България е пълнолетен и прави каквото си иска! Няма мама, няма тате! Ебати задръстената нация и държава!

Роднините , които истински го обичат се притесняват

Язък, отиде му сесията!

И на 20 години да са ,ние сме родители,нормално е да се тревожим.Да беше звъннал да каже,че е добре!

Ами звънете им по- рядко на тези 20 годишни деца.

Отишъл е в София да се изчука с някой, а майка му пищи като на умряло. На 20 г може да се чука с когото си иска, а майка му да мирясва.!

Е, нека не изключваме и една американогейска ,неолиберална ценност ,той да е бил в ролята на жена.Съдейки по ред публикации ,тази роля става все по-актуална

Маминка не е в ред с главата. Синчето и тръшва вратата, а тя го обявява за изчезнал. Пише и СМС да престане, тя продължава с драмите, че бил друг с телефона му и т.н. Престанете с медийната слава на всеки луд. Лекувайте ги.

Юридически, най-малкото, човекът е на 20 години и може да ходи и да прави каквото си поиска по свояволя и убеждение, без специално разрешение, надзор или контрол от мама и тати. У нас, обаче, това много трудно се разбира от немалка част от радителската маса.

Жена ти изчезва и няма нужда да я търсиш. Тя е над 20.

Жената е друго. Не е лошо да ти вземат жената. Лошо е да ти я върнат

С жената живееш, а с 20 годишен не би трябвало.

Юридически си прав. Но ми се ще да видя как ти ще реагираш в подобна ситуация и дали, ако не дай Боже, се случи непоправимото с твой близък, няма да си скубеш косите, че си закъснял с реакцията. Майката е действала съвсем адекватно, поне според съветите на всички експерти криминалисти, които твърдят, че колкото по-рано се започне издирването на изчезнал, толкова по-голям е шансът да бъде открит жив и здрав.

Обаче дали наистина бил изчезнал. Стана ясно, че са се скарали и е искал да го оставят на мира.

поредната друсана маймуна. фанало гу шубето да се прибере щот се е напляскал с друсалка исе крие.

Кофти матрял

Цялата държава го търси, нашият се подписал в подписката на копейката. Е такива са всички русофилистици...

Сега , мамата ще обиколи всички сутрешни блокове..може и кхига да издаде.

Предполагам няколко варианта: проблеми с дрога, което напоследък си е епидемия и лесно превръща човека в невменяемо зомби. Версия две: психично заболяване, спрял е лекарствата, резултата е пак като едно. Версия три: любовна драма. Да се беше обадил на майка си, че всичко е наред. Явно обществото ни работи, щом случайни хора взеха присърце кузата и го локализираха.

И аз мисля, че обществото ни работи, но с известни резерви, предвид някои неадекватни и откровенно злобни и обидни коментари. Впрочем, право на лично мнение има всеки.

Май го е загазило нещо момчето, дано се оправят нещата .. че тва са такива тъпотии с изчезването

Колкото и некоректно да изглежда това неадекватно поведение ме кара да мисля или за болест или нарко завицимост.

"Откриха 25 годишен мъж, издирван от майка си" Колко нелепо... Тия майки орлици, направиха децата си п36ал1.

Сега като се прибере ,мама ще го изкъпе

Преди 20-на години на 20 имах 3 години трудов стаж, а тоз мармот дето мама не може без него намерил къде е гарата... Мъка отвсякъде. Трябва да спрат да издават лични карти на малолетни 20 годишни. И после се чудите що няма правителство. Ми то с такива избиратели дето не знаят, че на 20 вече трябва да бачка и да прави семейство, че да не сме в демографска криза не да се мотка до полата на мама.

Ами да, разбира се, когато на двайсет бачкаш у правиш семейство, това е гаранция, че никога нищо лошо не може да ти се случи...

Пикльото вдигна на крак цялата държава! Явно е зарязал ученето. Или е мека китка, или в някаква схема по внос-износ на увеселителни добавки. А някога такива по това време ходеха в казармата.....Поне по бригади да беше отишъл, човек да стане, че и да опита бригадирките. Както казваха тогава, от храстите се носеше кръшен момински смях, който тутакси премина в женски. А сега какво? Няма къде да си изразходват енергията.Нека поне пътува, човекът. То зависи кога и къде . Иначе всички сме пътници де.

да не се окаже за ужас на мама че си е земал булка от столицата

от филибе за стара загора си е по-преко през зофия....

а Варна,а