Откриха убита жена на стадиона в Сопот, задържан е 11 г. по-младият й партньор

По всяка вероятност става въпрос за битов конфликт, коментира главният секретар на МВР Петър Тодоров

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обаче на уточняват какъв е убиеца - бял ром или тъмен. Не че има значение за жертвата.

над 200 жени са убити от съпрузи, партньори, годеници, братя. Убийците са от различни социални слоеве, от високи до ниски. Жени, преценяйте много добре с кой се събирате, ясни сигнали за отклонения в поведението и характерни патологични такива винаги ги показват, трябва само да им обърнете внимание.

аномалии като 58 годишна жена с 11 годишен по млад любовник водят до непредвидими последствия

ако обаче е на 57 а той с 10 по малък не водят до никакви непредвидими последствия.

11 годишен?! Ти ззнаеш ли български? И съзнаваш ли какво си написал.?

жалки оправдания

Каквато и да е причината лумпени и маргинали свикнаха на безнаказаност. Има много хора /познавам лично няколко/ млади здрави и прави, които безделничат. Ядат пенсии, някоя рента, виснали са на децата си да ги хранят. Няма сила, която може да ги накара да работят. Подиграват се на тези, които работят и си плащат осигуровките, били ега си будалите. Римляните казват безделието е майка на всички пороци.

Не разбирам защо ми е изтрит коментара, че такъв боклук трябва да бъде кастриран и убит! Ако трябва ще.го повторя 100 пъти още, хайде стига!

Тъпите селяни съвсем оскотяха. Неграмотността, която превзе материала из територията започва да дава плодове. Дори животно не би постъпило така.

Напротив правят го и образовани, не само тъпи селяни, повярвай ми!

А Рашков каза, че престъпността е намаляла? Нещо се е объркал май?

Ами, то, много "мъже" си падат по какички, които ги издържат, така е по-удобно...

гол голям и млад никога нема го издържам.Пълно е с такива наоколо безплатно.

са страшно занемарени, много рядко ще видиш нещо поддържано. Тогава какичките нема си уронват самоуважението, разбира че ще ходят с млади и поддържани мъже.

те па младите са се залетели да ходят по тебе

Всеки ден убийства .

Масоните първата им работа беше да махнат смъртното наказание.Сега всеки ден има по едно убийство минимум, а убийците са на свобода.

И масоните си живеят в техните охранявани блокове, затворени комплекси и охрани

Така се получава, когато дърта кошница си взема млад ром за любовник.

И така се плюе по непознати, които си взимат, каквото си искат и това не си ти. Хехехехе. Злобарче дърто и сбръчкано. Сигурно миришеш и на пепелник.

не така се получава, когато има мъж, който е издържан от жена и тя реши да го остави, горкият откъдя накъдя.......

съм дърта кошница, ама детето с 22г по малко от мен то ми се натискаше, не аз. Па ако знаеш що младежи в чужбина където живея ми се натискат, точното обратното стана в днешно време. Модерните дърти кошници са поддържани жени и, естетически и физически и, младите сами ги търсят и предпочитат. Не търсят млади занемарени бидони.

Ти тъп ли си? Никой не заслужава подобно отношение.

А ти млад или стар петел си? Което и да си, май с кокошчици не те огрява/ло щом само толкова си могъл да "снесеш" То липсата на редовно едно води до ГООООЛЯМА липса на много други Лека и пръст на жената

Българина е женоубиец и детоеб. Така се чувства силен. Има комплекси от красивите надарени, мускулести, черни момчета и от богатите европейци. Българската семка е на половина затрита вече. Дерзайте отрепки.

че мнението ти е базирано на личен самоанализ.

Предполагай.

ми това значи се отнася и за теб..

Да, значи. И то само защото ти го каза. Ко ши стани аку ни беши казал. Аре бягай в дупката си.

След Чашков потоп. Този нещастник ще бъде запомнен с нивото на престъпност след него и то тежка криминална , както и корупцията която ни оставиха с онези двама неграмотници от вечерния пуц в харвард.

Какъв може да е битовият конфликт в деня на даването на пенсиите по банкомат?С оглед на това,че е у нас мога да предположа,че тя е искала да си купи дърва,а той уиски и не му е дала картата си.

Ама нали Рашков каза, че престъпността е намаляла рекордно. Защо от година и половина насам всеки ден по две-три битови убийства стават.. Може би, защото хората се чувстват спокойни и сигурни. Не ги притеснява 100% инфлация в храните и 200% в услугите. Ще става по-зле. Машала на Радев, Киро и нежният финансов министър, който официално има спестявания, колкото консултант продавач в Технополис..

Е, щом УБИЙСТВОТО е от битов харайтер, значи няма проблем.

Изневярата е сладко нещо, спор няма, но цената, която се заплаща е голяма. То и пиячката и белото и цигарките и луканките са сладко нещо, но водят до умиралка. Верно, кефа цена няма, но пък да умиргаш преждевременно, тогава, когато на деца или внуци си най необходим, това пък си е живо харакири. Спрете се бе жени, вие кръшкането го взехте за много актуално и модерно нещо, без което не можете да преживявате, така ли?.. Не е вярно това, че от необходимост го правите, а най вече за разнообразие и да си го върнете за нещо на половинката си, нещо, за което ви е яд на него, но не можете да го набиете.

Да си го върнат за нещо като изневяра например? Или както на тебе, че си импотентен и смотан, а не такъв за какъвто си се представил? Нали така?

Всички харесваме разнообразието с чужди съпруги, кво вдигаш шум

:)))))) голямо, смърдящо изхождение си. И ти го знаеш отлично :)))))))

пари ни дай. Ще ходим и ще се забавляваме както ни е кеф. Работим, издържаме се и, на никой не висим на врата. Пък с 1 мъж само отдавна е скука, правим тройки, Gang bang и оргии, па ти за изневери говориш.

Хахахахахаха. Ако чуе, ще умре от мъка.

ако дойде с мен в един западен Clubswingers ще получи сърдечен удар на мига.

Еврогейците ни натякват, че сме много добре, не гладуваме, имаме покрив над тъпите глави, а я вижте колко са зле в Третия свят! Така че не се оплаквайте! А като стане по-лошо е късно да се оплакваме!

Повече заприличваме на Русия. Там това е ежедневие.

Има хора, които винаги ще са жертви. Знам за една, която няколко пъти бяга от гаджето си за няколко месеца. И всеки път се връща да му даде поредния шанс. Не искала да подава жалба. Един познат ми разказа, тя му се молила за помощ, той я измъкнал и тя пак се върнала. После пак му се молила, пак избягала и след два дни пак се върнала. Еми някои наистина просто не са за жалене щото сами си го избират. Отделно след време се появява и стокхолмския синдром, което прави почти невъзможно да се откъснат. Ама щом ги влече.

Хвани си кака да те отрака, ама нещо е станала инфекция и......

Ама после се появиха ваксите. Резултатите не закъсняха и са вече налице.

ХОРАТА , СВИКНАЛИ ПРИ КЪРКАНИЯ ДА НЯМА ТРЕЗВЕН ПОЛИЦАЙ !

Фемцидът в България е на едно от първите места в света. И политиците мълчат - това изобщо не ги засяга, както не ги засяга убийсвата по пътищата…. Те са заети с тежкото наследство дето им завещано и засега си отдават времето да го умуват ….и оплакват…..а дотогава ще измрат още доста българи….

Така е щото българките не щат деца а искат само някой да ги храни и да им плаща глезотиите. Източноевропейките са разглезени боклуци

Разглезен боклук си ти! Децата не се отглеждат с пържен вятър и добри намерения! И ако не знаеш- ВСЕКИ обича да го глезят! Ти сигурно не - ама като си сбъркан - нормално Я да се пробваш със Западно европейка НЕ боклук - даже няма да те забележи. Защото това което дефинираш с малкото си мозък като "глезня" е всъщност НОРМАЛЕН НАЧИН НА ЖИВОТ Не,че ще го проумееш

с 10-ина убити. Родна картинка.

Е, можеше и да са повече!

И по зле ша става ... дръжте се

може да я убил без да иска

Изтепаха се тия шведи бе!

Тези също ли са шведи или са швейцарци , а може и да са фини.Русички ,синеоки ,едри ,чисти ,дисциплинирани ,работливи ,честни ,уважаващи собствеността на хората.Такива ,нали?

По-вероятно да са, ВАКСАНИ! Тепътва ще им горат бушоните на ваксаните и ще се чудите, ама от какво така...

ИМА ОЩЕ ЖИВИ АНТИ ваксажИЙЧЕТА ЗА РОВЕНЕ !

Върнете вероучението, създателите на чалга култа в пандиза, а мутро-кифлоча на бесилото. България се нуждае от общество, не от изроди и наркомани.

еее, ти нъл си общество? не си изрод и наркоман навярно? а призива ти за бесило ме кара да се съмнявам че май си

Религията е опиум за народите. Ти като поп ли захлебваш? Всеки требва леб да яде, но има и други, по-почтени видове труд от продажбата на религиозен опиум.

А?

Народа разбра че ще се мре масово. Преди му обещаваха кат падне завесата ще си купите западна кола ше видите Венеция и тн сега няма.За кво да живеят лакомите гъзове.

Заприличваме на Русия все повече и повече.

ЖЕЛЬО ЖЕЛЕВ отмени смъртното наказание по заповед на ЕС

ПРИ уж лошия СОЦ за убийство даваха смъртна присъда

а работниците почиваха годишно безплатно 6 месеца на море 6 на балкан. Пенсионери нямаше. Всички живееха в Монте Карло. Излизаха от казината само вденя за пенсии. А тях ги носеха с самолета на бай Тошо.

E, па сега се избиват по улиците и стадионите! Танто за кукуригу!

убиец психопат садистично чудовище

освен мангали сигурно са и ваксинирани ...

Афганистан и талибаните ряпа да ядат

Мангали ли са ?

Ваксани са!

Гласувайте за БСП,да има високи пенсии и заплати.

Жените в брак или връзка търсят още мъже за пари и за секс. Мъжете си гледат семейството

Браво. Започва се. Да се готви националният стадион.

Всеки божи ден убийства, катастрофи, народа тотално изтрещя.

Ами нали знаеш как се казва една от главите на Под игото-пиянството на един народ.

О му слсгате плюсове, кретени,,? Идиотът неграмотен не знае за какво говори , а вие още по малко

Дааа какво да ви кажа-много неща могат да означават битов конфликт. От спор за изнеери до спор за пари и издръжка.

Не знам какъв трябва да си за да убиеш човек

Ами убиец, социопат и т.н. Те нещата се знаят